- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.081
benim kocişko sağolsun beni yerimden kaldırmaz sayesinde balina gibi oldum. ama ben ne çektiysem aynısını çekti benimlşe beli ağrıyor kilo alıyor hatta zamanında midesi bile bulandı. zaten benimki oldum olası öyledir ben ne zaman hastalansam anında hastalanırdı bırakmazdı yalnız hastalanayımç. hamilelik nasıl olacak diyordum hamile olmayı da becerdi ya pes ettim artık :umursamaz: ama yüzüne de söylüyorum Allah ondan razı olsun... :Saruboceq:
Örnek benim eşim mesela, adam bir kilo aldı, görseniz top gibi yuvarlanacak yakında, göbeği benim karnımdan büyük :))
benimkide kilo almaya devam ediyor benle... :)))) alsınlar alsınlart..bende bu koça göbek varken o filinta gibi durmasın yanımda....şakkıdı
bizimki aynen bu tarife uyuyo 3 kilo aldı adamkaydirigubbakcemile3
yokçanım ben doğuma sokmam..çünkü benimki geçer karşıdan izler! nasıl çıkaçak diye yanımda dikilipte bana güç vermez..ik bebeğimden biliyorum ben sançı odasında sançı çekerken geçip karşıda oturup millete mesaj atmıştı gıçık! sonraki zamanlardada hep sen bağırırken diye adlandırdı o sançı anlarını....ki çok sesim çıkmadı aslında..çünkü ağzımda tülbent vardı onu ısırıyordum....-tatlicadiarzu-
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
seninki senle bütünleşmiş çanım....
kesinlikle canım... hatta ramazanda gemiyle seyirdeydiler sahurda arkadaşlarına canım şunu çeti bunu çekti deyip yaptırıyormuş. hatta o garipler de yapıyorlarmış.. sonradan anlattılar benimkinin elinden neler çektiklerini :roflol:
ewet ya yapalım walla şunun şurasında 2 ay bile kalmadı ebrucum biz hala hop su getir hop meywe soy şu son zamanları değerlendirelim geçenlerde diyo tamam dio bak hamilelik te bişey yokmuş hiç ara wermiyelim hemen ikinciyi yapalım he dedim tamam sana göre öyle ne güzel..budan sonra yapalım şu naz olayını?! benim başlamaya niyetim var artık azıçık tatsın..az kaldı değerlendirmem lazım bu zamanı....iyilik yaranmaz bunlara:1ninca:
Masallah masallah hep birlikte dogum yapcaz bızımkıde ılk defa 60 a cıkmıs :roflol::sm_cool:
ewet ya yapalım walla şunun şurasında 2 ay bile kalmadı ebrucum biz hala hop su getir hop meywe soy şu son zamanları değerlendirelim geçenlerde diyo tamam dio bak hamilelik te bişey yokmuş hiç ara wermiyelim hemen ikinciyi yapalım he dedim tamam sana göre öyle ne güzel..
o ne lan 60amı 70 demek istedin galiba ne kız bu jokey mi kocan:roflol: boyu kaç? 60kg:uhm:
bn sokcam zaten doğuma ikna edebilirsem. tuturmuş ben girersem doktoru falan orda birini öldürür çıkarım ama kurtuluış yok inşallah girecek benimle
budan sonra yapalım şu naz olayını?! benim başlamaya niyetim var artık azıçık tatsın..az kaldı değerlendirmem lazım bu zamanı....iyilik yaranmaz bunlara:1ninca:
Masallah masallah hep birlikte dogum yapcaz bızımkıde ılk defa 60 a cıkmıs :roflol::sm_cool:
ben geldim:)) eşimi işe uğurladım bugün doyasıya laflayım sizinle ..
patlamak üzereyim bu arada kızlar gerildim valla davul olsam süper ses cıkardı valllakaydirigubbakcemile3
delikafadulden allah iyiliğini versin öldüm gülmekten..bizimki de kilo aldı valla 83 olmuş :)
Kızlar dünden beri çok kötüyüm. Üniversitede uzun süre aynı yurtta kaldığım bir arkadaşımın domuz gribinden öldüğünü duydum. Hem de hamile... Ağlayamıyorum da... Sersem gibi oldum, içime bir şey oturdu. Haberi paylaşıyorum ama üzüleceğini düşünenler lütfen OKUMASIN... Sizi de üzmek istemem ama paylaşmak istedim
Bebeğini kucağına alamadan hayata veda etti - Mynet Haber
Kızlar dünden beri çok kötüyüm. Üniversitede uzun süre aynı yurtta kaldığım bir arkadaşımın domuz gribinden öldüğünü duydum. Hem de hamile... Ağlayamıyorum da... Sersem gibi oldum, içime bir şey oturdu. Haberi paylaşıyorum ama üzüleceğini düşünenler lütfen OKUMASIN... Sizi de üzmek istemem ama paylaşmak istedim
canım çok üzüldüm,Allah eşine ve ailesine sabır versin,senin için de çok zor,tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü...inan ki diycek bişey bulamıyorum,çok üzüldüm.sen de çok düşünmemeye çalış diycem ama elinde mi sanki...
Seninki de çok fena yaa, benimki öyle değil, dayanamam sen acı çektikçe dedi geçen gün, ama girmek istediğini söyledi, bende girsinde görsün azıcık acır belki bana diyom :))
kesinlikle canım... hatta ramazanda gemiyle seyirdeydiler sahurda arkadaşlarına canım şunu çeti bunu çekti deyip yaptırıyormuş. hatta o garipler de yapıyorlarmış.. sonradan anlattılar benimkinin elinden neler çektiklerini :roflol:
ewet ya yapalım walla şunun şurasında 2 ay bile kalmadı ebrucum biz hala hop su getir hop meywe soy şu son zamanları değerlendirelim geçenlerde diyo tamam dio bak hamilelik te bişey yokmuş hiç ara wermiyelim hemen ikinciyi yapalım he dedim tamam sana göre öyle ne güzel..
o ne lan 60amı 70 demek istedin galiba ne kız bu jokey mi kocan:roflol: boyu kaç? 60kg:uhm:
ben geldim:)) eşimi işe uğurladım bugün doyasıya laflayım sizinle ..
patlamak üzereyim bu arada kızlar gerildim valla davul olsam süper ses cıkardı valllakaydirigubbakcemile3
kız napcan doğuma sokup ben hayatta sokmam..hem dayanamaz hem de normal olursa tisinir falan o halde görsün istemem..
bu saate kadar nazlanmadığın hata canım..
delikafadulden allah iyiliğini versin öldüm gülmekten..bizimki de kilo aldı valla 83 olmuş :)
yaw kafasını uzatıp oaraya bakmayacak heralde yanımda durup elimi tutsun yaşasın o anı onunda çocuğu anneler noraml yapiimde o anı yaşıyayım dio babalar nie yaşamasınben geldim:)) eşimi işe uğurladım bugün doyasıya laflayım sizinle ..
kız napcan doğuma sokup ben hayatta sokmam..hem dayanamaz hem de normal olursa tisinir falan o halde görsün istemem..
bu saate kadar nazlanmadığın hata canım..
Bende bi gun gorebılcemmı ya 70 olsa yıne ıı bilmiyorumkismile :sinifsinif:
Canancım, çok üzücü bir haber gerçekten, başın sağolsun arkadaşım, Allah eşine ve ailesine sabır versin, minik demir e de sağlıklı bir ömür versin Rabbim, annesiz kaldı yavrucak, hey Allahım yaa, inanılır gibi değil, acaba başka kronik rahatsızlıkları da var mıydı ki, tek sebep domuz gribi mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?