2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne gusel esının senınle bırlıkte olması yanında o en gusel anı bırlıkte yasamak süper birşey olsa gerek bende eşimin doguma girmesini isterdim ama dewlet hastaneleri kabul etmiyor sanırım kısmet

çanım ne kötü bir kader ,,baktım fotolarına,,bebek gerçekten çok güzel,,Allah ona güzel bir hayat versin...anneçiğinide nur içinde dinlendirsin...ne kadar zor,diçek bişeyde bulamıyor aslında insan....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

of ya içim parcalandı allah bebegine uzun mutlu hayırlı bi omur nasıp etsın cok zor bı durum

canan başın sağolsun Allah rahmet eylesin insanın başına ne geleceği hiç belli değil Allah eşine sabır versin bebek annesini hiç göremedi onun hayatı nasil geçecek çok zor bir durum kimsenin başına gelmesin hepimiz birbirimiz için dua edelim hayırlısıyla doğum yaparız inşallah

canancım çok üzüldüm canım ya başın sağolsun allah yakınlarına sabır versin çok kötü oldum üfff

anlıyorum şekerim seni de ben yapamam..zaten benimki de istemez ..ben normal doğum videolarını gösterdim yeter o:))

benimki 110 kilo oldu,,biz tombikler ailesi olduk

maşallah selkie nasıl besledin sen adamı öyle:)

Ne gusel esının senınle bırlıkte olması yanında o en gusel anı bırlıkte yasamak süper birşey olsa gerek bende eşimin doguma girmesini isterdim ama dewlet hastaneleri kabul etmiyor sanırım kısmet

sen nie ısrarla dewlet hastanesinde doğutuosun git üsküdarda bi sürü hastane war we çok ucuzlar en azından özle hastane adı yan
ayrı bi odan olur
rahat olursun mikroptan kalabalıktan uzak, insan gibi muamele görürsün canım ya
hospital türk 260tl
anadolu hast. 250tl

edebiyatcı arkadaşım diyecek söz bulamıyorum çok yazamıycam..allah kalanlara sabır versin...
o bebeğinde bundan sonra bahtı acık olsun..
dilerim hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize:Saruboceq:

Masallah canım ıkınızı yan yana gormek ısterdım cok seker gorunuyordursunuz sositososito

anlıyorum şekerim seni de ben yapamam..zaten benimki de istemez ..ben normal doğum videolarını gösterdim yeter o:))

maşallah selkie nasıl besledin sen adamı öyle:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bişey yapmadım,yemeği seviyor zaten...kaydirigubbakcemile3 benim tombik koçam :))

Canım ılk dogum ben sezeyen ıstemıyorum kı hemen sezeryena alıyor ozeller ondan tırstım cok ne yapım ya aman :bbo:

ebrucum aynı beni tarif ediyorsun oturunca kalkamıyorum yerimden.karnım yarılacak gibi gergin .demek buda ortak bir sorunmuş.
çok ama çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim..başın sağolsun canancım.Allah geride kalanlarına sabır versin.minik yavrum kıyamam rabbim ona ömür versin.

Canım ılk dogum ben sezeyen ıstemıyorum kı hemen sezeryena alıyor ozeller ondan tırstım cok ne yapım ya aman :bbo:

sende sancın geldiğinde ewde çek acını hemen koşma hastaneye baktın sancılar sıklaştı bebiş dayandı kemiğe o zamn git hemen alsınlar doğumhaneye doğurur çıkarsın:lepi:

sende sancın geldiğinde ewde çek acını hemen koşma hastaneye baktın sancılar sıklaştı bebiş dayandı kemiğe o zamn git hemen alsınlar doğumhaneye doğurur çıkarsın:lepi:

Ben mi beklıcem bir damla su gelse ben doktorun yanında olurum kaydirigubbakcemile3

Kız daha yenı kararımı adama acıkladım sımdı desem ben afıyette yapacam heralde cıldırır :jeyyar: neyse en ıısı ben yarın bı doktorumla konusım demı belkı bırbırımızı zıyaret bılem ederız :ecrin_bebek:

bnce konuş cnm bak afiyette adalet zati wwarmış çok iii bi dr muş ona git hem dr parasıda wermezsin gidip doğurur kurtulursun hastenedende çok memnun herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…