- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.101
yaw kafasını uzatıp oaraya bakmayacak heralde yanımda durup elimi tutsun yaşasın o anı onunda çocuğu anneler noraml yapiimde o anı yaşıyayım dio babalar nie yaşamasın
bizimkide zırlanıyodu 66dan yukarı hiç çıkamadım die şimdi 70 olmuş ama tartıma bk atıyo yanlış bu dio:)
Canım arkadaşım şu mesajı göndermiş:
canancım elvan hamileydi dogumuna 1ay kalmıstı sonra üşünmüş grip oldu ateşlendi dr hastaneye yatırcaz dedi 25 aralıkta hastaneye hayırdık eşiyle beraber.26sında nefes alamamaya başaldı yogun bakıma aldılar bebek baskı yaptı hiç nefes alamadı sonra grip için sonoçları geldi dr domiz gripi olmuş dedi bebegi 8aylık aldılar.tabi elvanın nefes alma problemi daha zorlaştı uyuttular kan falan verdiler 14 gündür yogun bakımdaydı daha fazla direnemedi canancım dün sabaha karsı kaybettik...bebek ii ama bi görsen birde tattlı
Canım arkadaşım şu mesajı göndermiş:
canancım elvan hamileydi dogumuna 1ay kalmıstı sonra üşünmüş grip oldu ateşlendi dr hastaneye yatırcaz dedi 25 aralıkta hastaneye hayırdık eşiyle beraber.26sında nefes alamamaya başaldı yogun bakıma aldılar bebek baskı yaptı hiç nefes alamadı sonra grip için sonoçları geldi dr domiz gripi olmuş dedi bebegi 8aylık aldılar.tabi elvanın nefes alma problemi daha zorlaştı uyuttular kan falan verdiler 14 gündür yogun bakımdaydı daha fazla direnemedi canancım dün sabaha karsı kaybettik...bebek ii ama bi görsen birde tattlı
benimki 110 kilo oldu,,biz tombikler ailesi olduk
Kızlar dünden beri çok kötüyüm. Üniversitede uzun süre aynı yurtta kaldığım bir arkadaşımın domuz gribinden öldüğünü duydum. Hem de hamile... Ağlayamıyorum da... Sersem gibi oldum, içime bir şey oturdu. Haberi paylaşıyorum ama üzüleceğini düşünenler lütfen OKUMASIN... Sizi de üzmek istemem ama paylaşmak istedim
Bebeğini kucağına alamadan hayata veda etti - Mynet Haber
yaw kafasını uzatıp oaraya bakmayacak heralde yanımda durup elimi tutsun yaşasın o anı onunda çocuğu anneler noraml yapiimde o anı yaşıyayım dio babalar nie yaşamasın
bizimkide zırlanıyodu 66dan yukarı hiç çıkamadım die şimdi 70 olmuş ama tartıma bk atıyo yanlış bu dio:)
benimki 110 kilo oldu,,biz tombikler ailesi olduk
Ne gusel esının senınle bırlıkte olması yanında o en gusel anı bırlıkte yasamak süper birşey olsa gerek bende eşimin doguma girmesini isterdim ama dewlet hastaneleri kabul etmiyor sanırım kısmet
Masallah canım ıkınızı yan yana gormek ısterdım cok seker gorunuyordursunuz sositososito
anlıyorum şekerim seni de ben yapamam..zaten benimki de istemez ..ben normal doğum videolarını gösterdim yeter o:))
maşallah selkie nasıl besledin sen adamı öyle:)
sen nie ısrarla dewlet hastanesinde doğutuosun git üsküdarda bi sürü hastane war we çok ucuzlar en azından özle hastane adı yan
ayrı bi odan olur
rahat olursun mikroptan kalabalıktan uzak, insan gibi muamele görürsün canım ya
hospital türk 260tl
anadolu hast. 250tl
bebeğin resimlerinide koymuşlar hayata tutunmaya çalışıyor
Sağ olun kızlar, Rabb'im hepimize sağlıklı bir hamilelik versin ve bebeklerimizden ayırmasın...
ebrucum aynı beni tarif ediyorsun oturunca kalkamıyorum yerimden.karnım yarılacak gibi gergin .demek buda ortak bir sorunmuş.işte bu kızlar sanki çok gergin karnım,,sanki yırtılaak gibi ve dokunduka açıyor bazen göğüslerimdede oluyor bu ağrı ve gerginlik...yemek yemekten korkar oldum zaten,birde sık açıkmasamoturamıyorum zaten..cigerlerim ağzımdan çıkaçakmış gibi.......annemin kıymetini daha bi anladım vallahi,,keşke şu yaşadıklarımızın azıçığını erkeklerde yaşasa ,belki daha iyi anlarladı bizi...
çok ama çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim..başın sağolsun canancım.Allah geride kalanlarına sabır versin.minik yavrum kıyamam rabbim ona ömür versin.Kızlar dünden beri çok kötüyüm. Üniversitede uzun süre aynı yurtta kaldığım bir arkadaşımın domuz gribinden öldüğünü duydum. Hem de hamile... Ağlayamıyorum da... Sersem gibi oldum, içime bir şey oturdu. Haberi paylaşıyorum ama üzüleceğini düşünenler lütfen OKUMASIN... Sizi de üzmek istemem ama paylaşmak istedim
Bebeğini kucağına alamadan hayata veda etti - Mynet Haber
Canım ılk dogum ben sezeyen ıstemıyorum kı hemen sezeryena alıyor ozeller ondan tırstım cok ne yapım ya aman :bbo:
sende sancın geldiğinde ewde çek acını hemen koşma hastaneye baktın sancılar sıklaştı bebiş dayandı kemiğe o zamn git hemen alsınlar doğumhaneye doğurur çıkarsın:lepi:
Ben mi beklıcem bir damla su gelse ben doktorun yanında olurum kaydirigubbakcemile3
Kız daha yenı kararımı adama acıkladım sımdı desem ben afıyette yapacam heralde cıldırır :jeyyar: neyse en ıısı ben yarın bı doktorumla konusım demı belkı bırbırımızı zıyaret bılem ederız:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?