- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.121
bnce konuş cnm bak afiyette adalet zati wwarmış çok iii bi dr muş ona git hem dr parasıda wermezsin gidip doğurur kurtulursun hastenedende çok memnun herkes
Sağ olun kızlar, Rabb'im hepimize sağlıklı bir hamilelik versin ve bebeklerimizden ayırmasın...
ebrucum aynı beni tarif ediyorsun oturunca kalkamıyorum yerimden.karnım yarılacak gibi gergin .demek buda ortak bir sorunmuş.
çok ama çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim..başın sağolsun canancım.Allah geride kalanlarına sabır versin.minik yavrum kıyamam rabbim ona ömür versin.
Ben mi beklıcem bir damla su gelse ben doktorun yanında olurum kaydirigubbakcemile3
Kız daha yenı kararımı adama acıkladım sımdı desem ben afıyette yapacam heralde cıldırır :jeyyar: neyse en ıısı ben yarın bı doktorumla konusım demı belkı bırbırımızı zıyaret bılem ederız:ecrin_bebek:
ne yazacağımı bilemiyorum bugün sorunlar,ölümler,sevinçler hepsi bir arada.....
Edebiyatçı, canım ne diyeceğimi bilemiyorum okudukça geçmişi yazılan mesajda da bir kez daha insan kötüleşiyor hayat ama kader vefat eden arkadaşına Allahtan Rahmey eşine sabırlıklar diliyorum.....
BEKNUR; Çok ama çok geçmiş olsun sanada bu hallere düşmen bile kötü olmuş bebeğin ve senin sağlığın çok önemli....
SİNPAC; Eşine o kadar öfkeliyim ki anlatamam yaa bu kadar düşüncesiz bir insan olabilir mi? Sen cmrt pazar deme çalış mesailere kal fazla mesai yapayım diye birde bunlar çıksın...Eşin askere gidecek hadi ya sen ne olacaksın? maddi manevi yanında destek kim olacak ....Görümcen o paraları harcarken keyifle bunun ödemesini abim mi yapacak diye yapmış yazıklar olsun yaaa....90Milyar nedemek yaaa ....Hele ki senin en hassas dönemin şuan sen izne çıkman gerekiyorken sana yapılanlara bak......İnan sinirlendim eşime bile okudum yaşananları sorumluluk sahibi değilmiş eşi dedi ....Kusuruma bakma önce insan kendine yaşar kardeşi bak kendine yaşamış sizleri doğacak olan bebeğinizi düşünmemiş bile....Ev satılsın eğer onun hakkı varsa da alsın ama hepsi de yani ne bileyim zor bir durum....İyi düşün ve sende kararlarını belirt ama kesin kararların olsun.
ASİNAZ;PARK YATAK çok güzel hayırlısı ile kızçen de yan gelip yatacak zilli....
Ben ise bugün sinir küpüydüm sabah 10.30 dan aksam 6 ya kadar toplantı ve genel müdürle projeler yüzünden fikir uyuşmazlığına girdik ve birbirimize girdik .....Tabii ki benim dediklerim oldu ama çok yoruldum bugün ne olursa olsun 32 haftamda çıkıcam artık çok yorulduk bugün kızımla sinirlerim gerildi.Şirketi ben kurtarmıyacağım bana artısı yok eksisi çok oldu bugün şuan bel ağrısıyla yazıyorum sizlere ...Bebeğim bile gerildi bugün Sigara içmeyi bile düşündüm bir ara ama bunu yapmadım meleğim için bunu yapmadım......
Canım arkadaşım şu mesajı göndermiş:
canancım elvan hamileydi dogumuna 1ay kalmıstı sonra üşünmüş grip oldu ateşlendi dr hastaneye yatırcaz dedi 25 aralıkta hastaneye hayırdık eşiyle beraber.26sında nefes alamamaya başaldı yogun bakıma aldılar bebek baskı yaptı hiç nefes alamadı sonra grip için sonoçları geldi dr domiz gripi olmuş dedi bebegi 8aylık aldılar.tabi elvanın nefes alma problemi daha zorlaştı uyuttular kan falan verdiler 14 gündür yogun bakımdaydı daha fazla direnemedi canancım dün sabaha karsı kaybettik...bebek ii ama bi görsen birde tattlı
pancuben senin içinde zor bir gün olmuş.kıyamam üzüldüm şimdi germişler seni.ayrıl tabii izne azıcıkta kızınla başbaşa keyif yapın evde.
aaa ama sigara falan kızarım bak sonraklava:kızçene yazık değil mi annesi o ne yaptı?gerçi arada benimde canım istiyor ama hayırrrrrrrrrrr...
Kızlar dünden beri çok kötüyüm. Üniversitede uzun süre aynı yurtta kaldığım bir arkadaşımın domuz gribinden öldüğünü duydum. Hem de hamile... Ağlayamıyorum da... Sersem gibi oldum, içime bir şey oturdu. Haberi paylaşıyorum ama üzüleceğini düşünenler lütfen OKUMASIN... Sizi de üzmek istemem ama paylaşmak istedim
Bebeğini kucağına alamadan hayata veda etti - Mynet Haber
ne yazacağımı bilemiyorum bugün sorunlar,ölümler,sevinçler hepsi bir arada.....
Edebiyatçı, canım ne diyeceğimi bilemiyorum okudukça geçmişi yazılan mesajda da bir kez daha insan kötüleşiyor hayat ama kader vefat eden arkadaşına Allahtan Rahmey eşine sabırlıklar diliyorum.....
BEKNUR; Çok ama çok geçmiş olsun sanada bu hallere düşmen bile kötü olmuş bebeğin ve senin sağlığın çok önemli....
SİNPAC; Eşine o kadar öfkeliyim ki anlatamam yaa bu kadar düşüncesiz bir insan olabilir mi? Sen cmrt pazar deme çalış mesailere kal fazla mesai yapayım diye birde bunlar çıksın...Eşin askere gidecek hadi ya sen ne olacaksın? maddi manevi yanında destek kim olacak ....Görümcen o paraları harcarken keyifle bunun ödemesini abim mi yapacak diye yapmış yazıklar olsun yaaa....90Milyar nedemek yaaa ....Hele ki senin en hassas dönemin şuan sen izne çıkman gerekiyorken sana yapılanlara bak......İnan sinirlendim eşime bile okudum yaşananları sorumluluk sahibi değilmiş eşi dedi ....Kusuruma bakma önce insan kendine yaşar kardeşi bak kendine yaşamış sizleri doğacak olan bebeğinizi düşünmemiş bile....Ev satılsın eğer onun hakkı varsa da alsın ama hepsi de yani ne bileyim zor bir durum....İyi düşün ve sende kararlarını belirt ama kesin kararların olsun.
ASİNAZ;PARK YATAK çok güzel hayırlısı ile kızçen de yan gelip yatacak zilli....
Ben ise bugün sinir küpüydüm sabah 10.30 dan aksam 6 ya kadar toplantı ve genel müdürle projeler yüzünden fikir uyuşmazlığına girdik ve birbirimize girdik .....Tabii ki benim dediklerim oldu ama çok yoruldum bugün ne olursa olsun 32 haftamda çıkıcam artık çok yorulduk bugün kızımla sinirlerim gerildi.Şirketi ben kurtarmıyacağım bana artısı yok eksisi çok oldu bugün şuan bel ağrısıyla yazıyorum sizlere ...Bebeğim bile gerildi bugün Sigara içmeyi bile düşündüm bir ara ama bunu yapmadım meleğim için bunu yapmadım......
millet apıysunuz topiktesniz barik sohbet edelim
mesela benim belim çok ağrıyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?