2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcımız olsun.....

evet afiyetten bir çok kişi memnun...adalet hsnımda bizim bir akrabamızın dr sidi..ondanda çok memnunlar...kız bana orasıda çok yakın gelirim belkim seni ziyarete....:))))))))):lepi:

edebıyatcı basın sagolsun canım okumıycaktım haberı ama dayanamadım ve üzüldüm..kendımıze dıkkat edelım arkadaslar

arkadaşlar aranızda nefes darlığı yaşayan varmı sanki aldığım nefes bana yetmiyo boğulcak gibi oluyorum bazen aranızda bunları yaşayan varmı

ne yazacağımı bilemiyorum bugün sorunlar,ölümler,sevinçler hepsi bir arada.....
Edebiyatçı, canım ne diyeceğimi bilemiyorum okudukça geçmişi yazılan mesajda da bir kez daha insan kötüleşiyor hayat ama kader vefat eden arkadaşına Allahtan Rahmey eşine sabırlıklar diliyorum.....
BEKNUR; Çok ama çok geçmiş olsun sanada bu hallere düşmen bile kötü olmuş bebeğin ve senin sağlığın çok önemli....
SİNPAC; Eşine o kadar öfkeliyim ki anlatamam yaa bu kadar düşüncesiz bir insan olabilir mi? Sen cmrt pazar deme çalış mesailere kal fazla mesai yapayım diye birde bunlar çıksın...Eşin askere gidecek hadi ya sen ne olacaksın? maddi manevi yanında destek kim olacak ....Görümcen o paraları harcarken keyifle bunun ödemesini abim mi yapacak diye yapmış yazıklar olsun yaaa....90Milyar nedemek yaaa ....Hele ki senin en hassas dönemin şuan sen izne çıkman gerekiyorken sana yapılanlara bak......İnan sinirlendim eşime bile okudum yaşananları sorumluluk sahibi değilmiş eşi dedi ....Kusuruma bakma önce insan kendine yaşar kardeşi bak kendine yaşamış sizleri doğacak olan bebeğinizi düşünmemiş bile....Ev satılsın eğer onun hakkı varsa da alsın ama hepsi de yani ne bileyim zor bir durum....İyi düşün ve sende kararlarını belirt ama kesin kararların olsun.

ASİNAZ;PARK YATAK çok güzel hayırlısı ile kızçen de yan gelip yatacak zilli....

Ben ise bugün sinir küpüydüm sabah 10.30 dan aksam 6 ya kadar toplantı ve genel müdürle projeler yüzünden fikir uyuşmazlığına girdik ve birbirimize girdik .....Tabii ki benim dediklerim oldu ama çok yoruldum bugün ne olursa olsun 32 haftamda çıkıcam artık çok yorulduk bugün kızımla sinirlerim gerildi.Şirketi ben kurtarmıyacağım bana artısı yok eksisi çok oldu bugün şuan bel ağrısıyla yazıyorum sizlere ...Bebeğim bile gerildi bugün Sigara içmeyi bile düşündüm bir ara ama bunu yapmadım meleğim için bunu yapmadım......

AMan canım en iyisini yapmışsın. sigara falan geçirme aklından öyle şeyler. ben de 32 de ayrılcam izne doğum öncesi dinlenmek de çok önemli bence...

nefes darlığı yaşayan arkadaşım ben de yaşıyorum aynısını bu haftalarda normal takma kafana...

ben hızlı nefes alıp veriyorum bu aralar hele ki bugün 7 defa in çık in çık merdivenlerde soluklana soluklana çıktım...Nefes darlığı çekmiyorum henüz

pancuben senin içinde zor bir gün olmuş.kıyamam üzüldüm şimdi germişler seni.ayrıl tabii izne azıcıkta kızınla başbaşa keyif yapın evde.
aaa ama sigara falan kızarım bak sonraklava:kızçene yazık değil mi annesi o ne yaptı?gerçi arada benimde canım istiyor ama hayırrrrrrrrrrr...

allah rahmet eylesin...çok acı...allah o miniğin ve babasının yardımcısı olsun.. çokk üzüldüm.............

selam kızlar nasılsınızzzz .. geçm,işi çok okuyamadım saat 4,30 dan sonra tam 13 sayfa kaynatmışsınız edebiyatçı canım sana başsağlığı diliyorum habneri okumadım tabi ((

yok balım kıyamam ben meleğimee yapmam da zaten benim bugünlük istedi ama aşırı sinirlendim insanlara laf anlatamamak yada karşındaki seni anlamaması çok kötü...Meleğim yeteri kadar stres yaşadı bugün ...Hepimizin hakkında en hayırlısı yaaa

cnm Rabbim o kardeşimize rahmet bebeğine sağlıklı uzun ömürler eşine ve yakınalrına da paygamber sabırı nasip eylesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Pancuben, sana o evin önceki hikayesini anlatayım mı?
O ev, eşimin ailesinin Ankara daki ilk evi. Eşimin babası almış, ev batıkentte. Sonra eşimin babası Ümitköy şubesine atanınca, burada Yaşamkentte başka bir eve girmiş. Ev 4 oda bir salon iki banyolu falan. Derken eşimin babası Yaşamkentteki evi ödeyemez hale gelmiş. Eşime demiş ki sen banka kredisi çek yüzbin dolar civarı birşey, ve Yaşamkentin borcunu kapatalım. Ben de batıkentteki evi sana vereyim. Ve eşim krediyi çekmiş, batıkenti üstüne almış.
Ben eşimle tanıştığım da cebinde çay parası olmazdı. Onu arabayla evinden alıp evine bırakırdım, yemek sinema ben ısmarlardım. Hep, bak ev borcu ödüyor dedim. Nişandan altı ay önce arabasını aldı. Ne iyi araba aldı dedim. Borcu olduğundan düğün istemedim, eşyamı ucuz aldım. Biz evlendikten sonra borcu bitti. Balayı paramızı şimdi işsiz olan kızkardeşim ödedi...
İşte bu ev o batıkentteki ev...
Niye bu kadar kudurduğumu daha iyi anlayabilesin diye yazdım pancuben.
Adamı uyurken gidip ıssırsam; acaba hırsım geçer mi? Sonunda çulsuz kalacak bu salakklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…