2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

millet apıysunuz topiktesniz barik sohbet edelim
mesela benim belim çok ağrıyorkaydirigubbakcemile3
son zamanlar fena geçecek galiba.benimde yine karnım taş gibi gerildikçe geriliyor acayip rahatsız edici bir durum belimde ağrıyor.
Ben eşime ne yapsam, ıssırsam mı, üstünde mi tepinsem onu düşünmekten uyuyamadımklava:kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3
ısırınca hırsın dinecek mi?dinecekse yap bencekaydirigubbakcemile3.haketti o herşeyi.

Son düzenleme:
Ben eşime ne yapsam, ıssırsam mı, üstünde mi tepinsem onu düşünmekten uyuyamadımklava:kötükedihüso

ısırmak üstünde tepinmek yetmez o adama adam akıllı bi dayak lazım belki kafası azıcık calısır da ben napıyorum falan der ha ne dersin CADIARZU

tatlım sen magnezyum kullanıyor musun

yok canım kullanmıyorum doktor gerek görmedi.bu gerginlik ona bağlımıdır ki?

ben de ilk zamanlarda iç kasılma varmış
16 haftalık iken vs dr o zaman vermişti
sonra iki günde bir al dedi
en son gittiğimde karnımda çok fazla sertlik v egerginlik oluyor dedim her gün al dedi
ve faydasını görüyorum

bak bunu bilmiyordum tatlım.akşamüstü kızlarda söylemiş birçoğu aynı şikayeti yaşıyormuş.bu sefer gittiğimde sorayım bari iyi gelecekse versin.
gerçi ben oraya gidip oğluşumu görünce adama ne diyeceksem hepsi yalan oluyor boshayallersmile

hepimiz senin gibiyiz tatlım heycandan unutuyoruz herşeyi

Gecmez ki yaz...
Bugün küsüm zaten konusmadım hic...
Aksam da 8.30 da geldim, merak etsin diye; o da 5 dk önce girmis, montunu çıkarıyordu:çok üzgünüm:
Ben de zaten talih olsa....
Para zaten gitti de, bir daha yapamasın diye yüz asıyorum...
Bu arada bu salağın arabası da kuzeninin üzerine... Kuzeni de o arabayı alsa da dımdızlak kalsa...

Kız nasıl döveyim ben 80 kilo oldum 1.70 boya... Adam çevik, çekirgegibi sıçrar valla...

sen degilde birine falan dövdür bari. hepsi hakediyorlar oyle iyi bi dayagı. Allah akıl fikir versin ya hepsine. sen kendi aileni düsünsene baskasını düsünecegine degil mi? anası babası yardım etsin kızlarına sizi niye karıstırıyolar ki cok sinirlendim gercekten klava:
siz bugune kadar orayı neden satıp ıstedıgınız yerde bır ev almadınız kı zaten bak sen oturamıyorsun kendı evinde elalem safesını surecek sımdı. lmaz:

ya belim çok ağrıyor dayanılmaz hale gelmeye başlıyor ufaktan
uykumda gelmeye başladı ama sizlweri bırakıp gidemiyorum

benimde aynı ya sandalyede oturmaktan bacaklarım popom heryerım agrıdı ama ayrılamıyorum bılgısayarın basından. aksamdan berıde gecmısı okuyorum yınede hepsı bıtmedı o kadar cok bırıkmıs kı

Kız nasıl döveyim ben 80 kilo oldum 1.70 boya... Adam çevik, çekirgegibi sıçrar valla...

ee pes artık saf mı bu adam yav?bu ne aile sevgisi?
bak o nasıl anlayacak senin kıymetini canım bekle ve gör.böyle pek rahat dağıtıyor ama pişman olur yakında.ozaman kuyruğunu kıstırır bacağının arasına gelir sana.yüz verme.

kıyamam ben sana inşallah herşey düzelir kocan ailesini biraz geri plana atp senin ağzının içine bakar inşallahhhhhhh
tatlım hepimizin sorunları var inan sadece farklı
benimde huzurum yerinde eşim sözümden çıkmaz beni üzmez değer kıymet bilir kayınvalidem bişi isticem diye ağzımın içine bakar hiçbi iş yaptırmaz
ama işte bizimde borç gırtlağa dayanmış durumda battık yani,faturalar kiralar taksitler krediler birikmiş durumda
eee bebekte geliyor
Allah bğyük diyoruz her ay
napalım yapcak bişi var mı yok
ağlayıp sızlayıp napıcaz en azından moralimizi yüksek tutatılm
benim inan şu an tek derdim
kızımı büyütmek
onun için her gün faydalı şeyler hazırlyaıp yiyorum,büyüsün kilo alsın minik kızçem diye ve de şu bebek ve benim için olan malzemeleri bir an önce alıp doğumu beklemek
yapılıcak en iyi şey bu şu an

pişman oluyorlarda ne oluyor
pina olup geldikleri zaman dımdızlak ortada kalmış olarak geliyorlar zaten
çilesini yine biz çekiyoruz
bu erkekler var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…