- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.141
Pancuben, sana o evin önceki hikayesini anlatayım mı?
O ev, eşimin ailesinin Ankara daki ilk evi. Eşimin babası almış, ev batıkentte. Sonra eşimin babası Ümitköy şubesine atanınca, burada Yaşamkentte başka bir eve girmiş. Ev 4 oda bir salon iki banyolu falan. Derken eşimin babası Yaşamkentteki evi ödeyemez hale gelmiş. Eşime demiş ki sen banka kredisi çek yüzbin dolar civarı birşey, ve Yaşamkentin borcunu kapatalım. Ben de batıkentteki evi sana vereyim. Ve eşim krediyi çekmiş, batıkenti üstüne almış.
Ben eşimle tanıştığım da cebinde çay parası olmazdı. Onu arabayla evinden alıp evine bırakırdım, yemek sinema ben ısmarlardım. Hep, bak ev borcu ödüyor dedim. Nişandan altı ay önce arabasını aldı. Ne iyi araba aldı dedim. Borcu olduğundan düğün istemedim, eşyamı ucuz aldım. Biz evlendikten sonra borcu bitti. Balayı paramızı şimdi işsiz olan kızkardeşim ödedi...
İşte bu ev o batıkentteki ev...
Niye bu kadar kudurduğumu daha iyi anlayabilesin diye yazdım pancuben.
Adamı uyurken gidip ıssırsam; acaba hırsım geçer mi? Sonunda çulsuz kalacak bu salakklava: klava: klava:
selam valla arkadasım canını sıkma bosuna derim ben bu erkek milletinin hepsi aynı akılsızlar. aileleri birsey istediler mi butun herseyı unutuyorlar. bende dertlıyım bu yonden ama napalım ıdare edıyoruz ıste. ama bu olay kucuk bırsey de degıl ya 90 mılyar ınsallar yıllarca calısıyor o parayı bırıktırmek ıcın. bende olsam ortalıgı ayaga kaldırırdım herhalde. allah sana sabır versin canım ya
Ben eşime ne yapsam, ıssırsam mı, üstünde mi tepinsem onu düşünmekten uyuyamadımklava:kötükedihüso
son zamanlar fena geçecek galiba.benimde yine karnım taş gibi gerildikçe geriliyor acayip rahatsız edici bir durum belimde ağrıyor.millet apıysunuz topiktesniz barik sohbet edelim
mesela benim belim çok ağrıyorkaydirigubbakcemile3
Ben eşime ne yapsam, ıssırsam mı, üstünde mi tepinsem onu düşünmekten uyuyamadımklava:kötükedihüso
son zamanlar fena geçecek galiba.benimde yine karnım taş gibi gerildikçe geriliyor acayip rahatsız edici bir durum belimde ağrıyor.
kaydirigubbakcemile3
ısırınca hırsın dinecek mi?dinecekse yap bencekaydirigubbakcemile3.haketti o herşeyi.
tatlım sen magnezyum kullanıyor musun
yok canım kullanmıyorum doktor gerek görmedi.bu gerginlik ona bağlımıdır ki?
ben de ilk zamanlarda iç kasılma varmış
16 haftalık iken vs dr o zaman vermişti
sonra iki günde bir al dedi
en son gittiğimde karnımda çok fazla sertlik v egerginlik oluyor dedim her gün al dedi
ve faydasını görüyorum
ısırmak üstünde tepinmek yetmez o adama adam akıllı bi dayak lazım belki kafası azıcık calısır da ben napıyorum falan der ha ne dersin CADIARZU
bak bunu bilmiyordum tatlım.akşamüstü kızlarda söylemiş birçoğu aynı şikayeti yaşıyormuş.bu sefer gittiğimde sorayım bari iyi gelecekse versin.
gerçi ben orayı gidip oğluşumu görünce adama ne diyeceksem hepsi yalan oluyorboshayallersmile
son zamanlar fena geçecek galiba.benimde yine karnım taş gibi gerildikçe geriliyor acayip rahatsız edici bir durum belimde ağrıyor.
kaydirigubbakcemile3
ısırınca hırsın dinecek mi?dinecekse yap bencekaydirigubbakcemile3.haketti o herşeyi.
git iki tane tokat at kendine gelir belkikaydirigubbakcemile3
Kız nasıl döveyim ben 80 kilo oldum 1.70 boya... Adam çevik, çekirgegibi sıçrar valla...
ya belim çok ağrıyor dayanılmaz hale gelmeye başlıyor ufaktan
uykumda gelmeye başladı ama sizlweri bırakıp gidemiyorum
Kız nasıl döveyim ben 80 kilo oldum 1.70 boya... Adam çevik, çekirgegibi sıçrar valla...
Gecmez ki yaz...
Bugün küsüm zaten konusmadım hic...
Aksam da 8.30 da geldim, merak etsin diye; o da 5 dk önce girmis, montunu çıkarıyordu:çok üzgünüm:
Ben de zaten talih olsa....
Para zaten gitti de, bir daha yapamasın diye yüz asıyorum...
Bu arada bu salağın arabası da kuzeninin üzerine... Kuzeni de o arabayı alsa da dımdızlak kalsa...
Gecmez ki yaz...
Bugün küsüm zaten konusmadım hic...
Aksam da 8.30 da geldim, merak etsin diye; o da 5 dk önce girmis, montunu çıkarıyordu:çok üzgünüm:
Ben de zaten talih olsa....
Para zaten gitti de, bir daha yapamasın diye yüz asıyorum...
Bu arada bu salağın arabası da kuzeninin üzerine... Kuzeni de o arabayı alsa da dımdızlak kalsa...
Pancuben, sana o evin önceki hikayesini anlatayım mı?
O ev, eşimin ailesinin Ankara daki ilk evi. Eşimin babası almış, ev batıkentte. Sonra eşimin babası Ümitköy şubesine atanınca, burada Yaşamkentte başka bir eve girmiş. Ev 4 oda bir salon iki banyolu falan. Derken eşimin babası Yaşamkentteki evi ödeyemez hale gelmiş. Eşime demiş ki sen banka kredisi çek yüzbin dolar civarı birşey, ve Yaşamkentin borcunu kapatalım. Ben de batıkentteki evi sana vereyim. Ve eşim krediyi çekmiş, batıkenti üstüne almış.
Ben eşimle tanıştığım da cebinde çay parası olmazdı. Onu arabayla evinden alıp evine bırakırdım, yemek sinema ben ısmarlardım. Hep, bak ev borcu ödüyor dedim. Nişandan altı ay önce arabasını aldı. Ne iyi araba aldı dedim. Borcu olduğundan düğün istemedim, eşyamı ucuz aldım. Biz evlendikten sonra borcu bitti. Balayı paramızı şimdi işsiz olan kızkardeşim ödedi...
ışte bu ev o batıkentteki ev...
Niye bu kadar kudurduğumu daha iyi anlayabilesin diye yazdım pancuben.
Adamı uyurken gidip ıssırsam; acaba hırsım geçer mi? Sonunda çulsuz kalacak bu salakklava: klava: klava:
selam valla arkadasım canını sıkma bosuna derim ben bu erkek milletinin hepsi aynı akılsızlar. aileleri birsey istediler mi butun herseyı unutuyorlar. bende dertlıyım bu yonden ama napalım ıdare edıyoruz ıste. ama bu olay kucuk bırsey de degıl ya 90 mılyar ınsallar yıllarca calısıyor o parayı bırıktırmek ıcın. bende olsam ortalıgı ayaga kaldırırdım herhalde. allah sana sabır versin canım ya
Kardes, para o kadar koymadı da, dun anneme hakaret etti, o daha koydu... Annem para biriktirebilelim diye 70 yaşında bana yardıma geliyordu... Ben de temizliğimi kendim yapıyordum... (Besinci aydan sonra doguma kadar ayda bir defa iki kadın alma kararı aldım) Tahmin et, ıstanbul daki görümceme evlendiği günden beri haftada kaç defa kadın geliyor? (ıpucu vereyim birgün gelip, birgün gelmezse kac cıkar)
ee pes artık saf mı bu adam yav?bu ne aile sevgisi?
bak o nasıl anlayacak senin kıymetini canım bekle ve gör.böyle pek rahat dağıtıyor ama pişman olur yakında.ozaman kuyruğunu kıstırır bacağının arasına gelir sana.yüz verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?