2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kardes, borc zordur... Tek caresi var, kredi kartlarını kesip, nakite dönmek. Sadece günlük gıdayı almak...
Allah yardımcınız olsun...

pişman oluyorlarda ne oluyor
pina olup geldikleri zaman dımdızlak ortada kalmış olarak geliyorlar zaten
çilesini yine biz çekiyoruz
bu erkekler var ya

doğru söylüyorsun canım ama onların o mahcup ve pişman halleri yeter.bende öyle bişey oldu mu çenemle bezdiririm valla.
ozaman en azından bütün kozlar sinpacın elinde olacak.çektirsin ona.

bence de cnm
neyse şekerler ben kaçar dayanamıyorum belim kopucak nerdeyse midemde zıkkım gibi zaten
Allah rahatlık versin sizlerde bebeişlerede
inşallah süper bi uyku çekersiniz,iyi geceler

Ben bu adamı akıllı diye aldıydım... Ne bileyim çok okuyunca, daha beter adam çatlak oluyormuş...
Herkesin dediği gibi, beni ne mühendisler, ne doktorlar istedi...a.s (Doktor isteyen olmadı da mühendis çoktu... ama bir işletmeciyi istememiştim, adam benle görüşmeyi kesince öyle bir yükseldi ki, ben bile acaba kısmetsizlik bende mi diye düşündüm):roflol::roflol:

bence de cnm
neyse şekerler ben kaçar dayanamıyorum belim kopucak nerdeyse midemde zıkkım gibi zaten
Allah rahatlık versin sizlerde bebeişlerede
inşallah süper bi uyku çekersiniz,iyi geceler

Allah rahatlık versin sizede. amin deliksiz bir uyku diliyorum bebisinle sana

seni çok iyi anlıyorum tatlım.borçla uğraşmak çok ama çok zor.bilirim yani bunları.ama Allah büyük mutlaka çekilen sıkıntıların karşılığını veriyor.sen ümidini yitirme.dediğin çok doğru moral çok önemli.Allah sağlık versin herşey hallolur.

canlar bende gidiyorum artık sizleri ve bebeklerinizi öptüm çok.
tatlı rüyalar hepinize,iyi geceleropuyorumnanaktan.

bu saatte ne kadar kalabalık topic herkesin uykusu kacmıs galiba :)

valla sorma güzelim bnede uyuyamadım benimde başımda almanya belası var eşim hala beni ikna çabaalrında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…