2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ben eşime bekliyorum uyumadım sizler niye ayaktasınız yaw gidin yatın benim pıtırcıkta kıpır ta sezeryan yerime vuruyor acıtıyor valla kızım gececiydi gündüz uyurdu geln ay nekadar uslu derdi ben onu birde gece göründerdim bu paşada aynı olacak herhal.
EDEBıYATCI başınızsağolsun canım allah bebeğine ömür versin güzel yazılar yazsın .Çok üzüldüm allah sabır versin.
PANCUBEN kız bu ne sters relaks bak sters olma doğumu tetikleme marta kadar dayan.
AYYY SıNCAP alem kadınsın valla kızgın yağı kulağına dök kesin çözüm senden korkulur valla

Son düzenleme:

kızlar iyiki girmişim valla zaten isteksizdim bahaneler arıyordum ama sizlerde gerçekten güzel yorumalr yaptınız çok teşekürler şimdi eşime sunacağım bi kaç sebep daha avr elimde istemiyroum bennnn almanyayııııı....... oanda ailen için gitmem yorumunu yapmam asla çünki bu kez beni onalra düşlamn görüp her dediğimi yanlış anlıyro :):))) evet almanya değil belki daha farklı bir ülke olur birgün ozaman olur :)):)):)))

Türksen artık Almanya da çocuk büyütülmez... Kültürünü veremiyorsun... Çocuk kayboluyor...

Bu arada eşini hangi firma istedi? Google falan de de, hepimiz gitme dediğimize pişman olalım hadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…