2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Türksen artık Almanya da çocuk büyütülmez... Kültürünü veremiyorsun... Çocuk kayboluyor...

Bu arada eşini hangi firma istedi? Google falan de de, hepimiz gitme dediğimize pişman olalım hadi...

evet almanyada gıdecegınız yer nasıl pek bılmıyorum ama bızım cevremızde cok az turk var yazık bızım cocuklarda ne arkadaslık nede dostluklar var. biz turkıyede bu konuda cok sanslıyız valla. ınsanın ıstedıgı zaman herseyını paylasabılecegı bı dostu olması o kadar onemlıkı. bız burda kalabalıgız ama ınsan oturup dertlerını paylasamıyor kı sonucta eltılerle gorumcelerle ne kadar paylasabılırsın kı. bu yonden cok dertlıyım cokkkkk

Esma, senin hayatın çok zor olmalı... İclal Aydın yazmıştı bu konuyu zamanında... (o Dönemlerde severdim onu)

Gercekten zor bir hayat... Allah kolaylık versin kardeş...

Esma, senin hayatın çok zor olmalı... İclal Aydın yazmıştı bu konuyu zamanında... (o Dönemlerde severdim onu)

Gercekten zor bir hayat... Allah kolaylık versin kardeş...

evet gercekten zor bazen cok bunalıyorum burda ama bebişim gelince gececek ınsallah bu sıkıntılar. benım herseyım arkadsım dostum olacak. Allah ın ıznıyle belkı bı fırsatımız olurda bızde donebılırız ınsallah memleketımıze gerı. benım esımde cok ıstıyor dönmeyi

Bebeğinin cinsiyeti ne?
Sen çok tatlı bir insansın... Allah kalbine göre verir inşallah...

Bebeğinin cinsiyeti ne?
Sen çok tatlı bir insansın... Allah kalbine göre verir inşallah...

bebegim kız canım sende cok tatlısın burdakilerin hepsi cok tatlı cana yakın insanlar burayı saatlerce okuyorum valla bırakasın gelmiyor kalkamıyorum bilgisayarın basından. Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah canım bütün sıkıntılardan arındırsın hepimizi ve bebislerimizi saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah ( amin amin amin amin...):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse canlar ben cıkıyorum artık bıraz uzanacagım hadı hepınıze ıyı geceler tatlı ruyalar. bebıslere ve kendınıze ıyı bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

MERSAAYRİS VE SİNPAC canalrım dğn gece size iyi geceler diyemedim bilgisayarın düğmesine ayağım dokundu kapandı bende tekrar açmaya üşendim uykum gelmişti ... kusuruma bakmayın olurmu ... şimdi ikinize birden özel günaydınnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))

ve tüm annelere günaydınnnnnnnnnnn............

ve bugün şafak 4 turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi ağrı dağındayızzz :):)):)

allahım bu günleride görecekmiydim mevlam birde hayırlısı ile sağlıcakal gelmelerini nasip etse ....

sinpac canım sormuşsun google felan mı diye yok şükür orası değil yoksa eşimi asla tutamazdım herhalde :))))))))))))))))))))

ama iş bankası oda kötü değil biliyorsunnnn (

Günaydııınn,

Dün aniden bir toplantıya girmem gerekti, sonra da bir daha yazamadım.
Gün ve gece boyu uzun uzun sohbetler edilmiş, okuyamadım.

Güzel bir gün diliyorum hepinize...

Cuma ya da Pazartesi çalışabilir raporumu almaya gitmem gerekiyor. Yeni doğum yapan bir arkadaşım, SSK ile anlaşmalı bir özel hastaneden de rapor alabileceğimi söyledi, o öyle yapmış. Bilgisi olan var mı bu konuda?

günaydın canım evet bende öyle yaptım ekstradan bide ssk'ya gitmene gerek kalmıyor anlaşmalı hastanenin verdiği raporda geçiyor hadi gözün aydın canım allah çalışma kuvveti versin inşallah sağlıkla :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…