- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.241
kussebfilal; Canım gece yazmışsın ama çıktım duramadım ağrılardan o yüzden de iznim geldiğinde çıkıcam yaaa
PANCUBEN kız bu ne sters relaks bak sters olma doğumu tetikleme marta kadar dayan.
evet bosnacım bende doktorumdan öğrendim yani yıllık iznini sonrada alabilirsin kendini kötü hissettiğinde doktoruna tekrar gidip çalışamaz raporunu alırsın cuma doktorunla ayrıntılı daha ayrıntılı konuşursun canım
bosnacım sağol...frambuaz ya bu kadar erken başlamasına şaşırdım hani son bir ay alıştırmak için gece uykuların olmayacak demişti doktorum ama daha 2,5 ay var beaaa...
hadi yaaa eee şimdi ben diyelimki 32, haftamda raporu aldım 37. haftaya kadar çalışır diye sonra doktor dediki 36. haftada doğar bu zilli o zaman gidip raporu izne dönüştürebiliyorum ve diyelimki 3 hafta çalıştım o 3 haftayı doğumdan sonrya aktarabiliyorum doğru anlamışmıyım ?
önce onu gidip otogardan alacağız babalarla :):):):):)) sonra ababları eve bırkıp biz evimzie geçeceğiz... tabi cuamrtesiden ben gitmiş evimi ona özel hazırlamış olacağım.... dantel saten gecelik olmaz ne yazık ki evet ama yaa benim tke sitediğim valla onun bir elini kolumun altına bir elini göbeğime sarıp totomu ona dönüp ( bu göbüşle diğer türlü sarılamam herhalde :)))))) şöyle mışıl mışıl kucağında uyumak..... ne yapalım böyle geçiyor ancak içimden :):):)):)):)))9
oyy oyy sorma valla şaka gibi bitti şükür askerlik darısı tüm göndereceklerin başına mevlam sabır versin .... hepisine....
Günaydın anne ve anne adayları;
Seyyal Taner ve Ynur; Şafak 4 az kaldı canlar hadi bakalım......Bizde sizinle saydık şafakları....
Bosna'cım; Ben kararlıyım 32 haftamda çıkıyorum yasal iznim hele dünden sonra da kendimi iş içinde yoramam dün yataktan dönip durmuşum ,ağlamışım belim ağrıyor diye...Eşimde raporunu alınca izne ayrıl dedi sabah ben hazırlanırken ....Hele ki dün kü sinir harbinden sonra bebeğime eziyet edemem walla .Gece çok hareketliydi miğdeme baskılar filan ....Bi de bu topike ilk girdiğim zaman biriyle tanışmıştım doğumuna 10 gün kala bebeğini kaybetmiş.7 aylık hamile olan arkadaşımın bebeği tersmiş.....Edebiyatçı arkadaşımın öğretmen arkadaşının vefatı, bu aralar sebebi bilinmeyen ölümler sebep hastalıkta olsa stres en başta dinlenmek hakkım ...
35-37 haftalarda doğum yapmayacağım ne malum ?,
Haftaya Çarşamba kontrolüm bu şirket beni dün mahveddi gelmek bile istemedim.
kussebfilal; Canım gece yazmışsın ama çıktım duramadım ağrılardan o yüzden de iznim geldiğinde çıkıcam yaaa
SİNPAC; Ben Çıkmışım sizler muhabbet etmişsiniz insan uyuyamıyor artık değil mi?Ev hikayeni okudum canım Isırmak fayda ederse Isır kocanı ama önce kafasında ki düşünceleri öğren ...Siz ailesiniz ve evinize bir misafir daha gelecek gece yazdıklarımın ilkini okudun mu bilmiyorum ama eşime de anlattım eşim SORUMLULUK SAHİBİ olsa başka alternatif şeyler düşünür dedi.SORUMLULUK SAHİBİ değilmiş eşi dedi.Umarım hersey yoluna girer ne diyeyim....
hadi yaaa eee şimdi ben diyelimki 32, haftamda raporu aldım 37. haftaya kadar çalışır diye sonra doktor dediki 36. haftada doğar bu zilli o zaman gidip raporu izne dönüştürebiliyorum ve diyelimki 3 hafta çalıştım o 3 haftayı doğumdan sonrya aktarabiliyorum doğru anlamışmıyım ?
önce onu gidip otogardan alacağız babalarla :):):):):)) sonra ababları eve bırkıp biz evimzie geçeceğiz... tabi cuamrtesiden ben gitmiş evimi ona özel hazırlamış olacağım.... dantel saten gecelik olmaz ne yazık ki evet ama yaa benim tke sitediğim valla onun bir elini kolumun altına bir elini göbeğime sarıp totomu ona dönüp ( bu göbüşle diğer türlü sarılamam herhalde :)))))) şöyle mışıl mışıl kucağında uyumak..... ne yapalım böyle geçiyor ancak içimden :):):)):)):)))9
yaaa ama bu kız hep böyle şişiyorum diyor o zamn çok alıyor demkkiiii .... zaten ekmekte felan almıyormuyuz o tuzu tamam tamammen kesmek doğrudur zarrlı olur ama ne bilem yavrum kaç kez söyledi bu kızcağız...
kız ynur git doktoruna sorsana o zman niye böyle şişiyorsun sennnnn :)))))))))
oyy oyy sorma valla şaka gibi bitti şükür askerlik darısı tüm göndereceklerin başına mevlam sabır versin .... hepisine....
Günaydın anne ve anne adayları;
Seyyal Taner ve Ynur; Şafak 4 az kaldı canlar hadi bakalım......Bizde sizinle saydık şafakları....
Bosna'cım; Ben kararlıyım 32 haftamda çıkıyorum yasal iznim hele dünden sonra da kendimi iş içinde yoramam dün yataktan dönip durmuşum ,ağlamışım belim ağrıyor diye...Eşimde raporunu alınca izne ayrıl dedi sabah ben hazırlanırken ....Hele ki dün kü sinir harbinden sonra bebeğime eziyet edemem walla .Gece çok hareketliydi miğdeme baskılar filan ....Bi de bu topike ilk girdiğim zaman biriyle tanışmıştım doğumuna 10 gün kala bebeğini kaybetmiş.7 aylık hamile olan arkadaşımın bebeği tersmiş.....Edebiyatçı arkadaşımın öğretmen arkadaşının vefatı, bu aralar sebebi bilinmeyen ölümler sebep hastalıkta olsa stres en başta dinlenmek hakkım ...
35-37 haftalarda doğum yapmayacağım ne malum ?,
Haftaya Çarşamba kontrolüm bu şirket beni dün mahveddi gelmek bile istemedim.
SİNPAC; Ben Çıkmışım sizler muhabbet etmişsiniz insan uyuyamıyor artık değil mi?Ev hikayeni okudum canım Isırmak fayda ederse Isır kocanı ama önce kafasında ki düşünceleri öğren ...Siz ailesiniz ve evinize bir misafir daha gelecek gece yazdıklarımın ilkini okudun mu bilmiyorum ama eşime de anlattım eşim SORUMLULUK SAHİBİ olsa başka alternatif şeyler düşünür dedi.SORUMLULUK SAHİBİ değilmiş eşi dedi.Umarım hersey yoluna girer ne diyeyim....
Bebek hareket ettikçe kalp atışları da hızlanıyo. Geçen hafta ilk kez girdim. Bi anda kalp atışı 140tan 165e çıkınca panikledim. Malum benim kız 3. aydan beri ne zaman dr a gitsek yerinde durmuyo.. Dr en son geçen ay ölçüm yapamıyoruuuumm!! diye isyan etmişti. kaydirigubbakcemile3canım ben hep merak ediyorum bu NST olayını doktorda sıra beklerken içerdeki sesleri duyuyorum gümbür gümbür geliyor miniklerin kalp atışları allahım mest oluyorum gelince anlatırsın artık canım dört gözle seni bekliyoruz güzel haberlerle gelmen dileğiyle
Ben son bi kaç haftadır gecemi gündüzümü şaşırmış durumdayım yahu.. laelaelaelaelae Bi de bunun son ayı varsa bilmiyorum ne halegelcem.. artık geceleri burda buluşup muhabbet ederiz...bosnacım sağol...frambuaz ya bu kadar erken başlamasına şaşırdım hani son bir ay alıştırmak için gece uykuların olmayacak demişti doktorum ama daha 2,5 ay var beaaa...
Pancubenim geçmişi okuyamadım ben yine, ama bu sefer önemli bişeyler kaçırmışım anlaşılan.
Dün şirkette birşeyler ters gitti ve sen kötü mü oldun?
Şimdi iyi misin?
Çok çok geçmiş olsun, ile ilgili şeylerse, hepimiz biliyoruz üzülmeye değmeyeceğini ama bazen elimizde olmuyor işte...
Benim eşim de çok ısrar ediyor, bu hafta çık izne diye...
Benim de bir yanım çok istiyor, özellikle senin söylediğin nedenlerden...
Ama bir yanım da bunca çalışan var, birşey olmaz, sık dişini diyor...
Napıcam bilmiyorum :1no2:
Cuma günü izne çıkma fikri o kadar uzak geliyor ki bana :))
Ben de ynur arkadaşımıza katılıyorum bosnacımcanım bebişe eğer anneanne bakıcaksa yada güvendiğin birileri bakıcaksa bence çok yorma kendini eşini dinle derim ben çünki gün geçtikçe yorgunluk ve ağırlık artıyor bide kış şartlarını göz önünde bulundurursan bence fazla yorma kendini dinlenmeyede ihtiyacımız var zemuszemus
seyyalcim doğru anlamışsın canım bende aynen böyle öğrendim salı günü gidip test edicem bakalım iznimi başlatıcam hihoyyyt salı günü eşimde oğluşumuzu görmüş olucak :lepi: Anlatırm size salı gidip raporu alıyım kesinleşicek salı rapor hakkında herşey ama benimde anladığım bu doktorum dayanamadığın zaman gel raporunu tekrar yazıyım dedi işyerinede sordum anlamıyorlar ama evet doğrudur dediler :))))
Ben çıkıyorum kızlar..
Bi kızımın pıt pıtlarını dinleyip gelim...
valla doktor kaan kocatepeyi dinlersek çok masum hayalelre gerek yok :):):):) ama ben aşkımı çok masum özledim: ..
Canım yaaa salı mutlaka gel konuşalım hem şu kavuşmaları paylaşalımmm hemde izinelri çünki bende pazartesi gideceğim doktora kocamıda takıp koluma :):):):) inşallah sende salı gününü gönlünce geçirirsin canımmmmmm
canım bebişe eğer anneanne bakıcaksa yada güvendiğin birileri bakıcaksa bence çok yorma kendini eşini dinle derim ben çünki gün geçtikçe yorgunluk ve ağırlık artıyor bide kış şartlarını göz önünde bulundurursan bence fazla yorma kendini dinlenmeyede ihtiyacımız var zemuszemus
Ben çıkıyorum kızlar..
Bi kızımın pıt pıtlarını dinleyip gelim...
Ben de ynur arkadaşımıza katılıyorum bosnacım
Ben 32. haftam dolar dolmaz izne ayrılıyorum inş.
Hem hazırlıklarımızı rahatça yaparız, hem de doğuma kadar iyice bir dinleniriz vereliniortak
valla doktor kaan kocatepeyi dinlersek çok masum hayalelre gerek yok :):):):) ama ben aşkımı çok masum özledim: ..
Canım yaaa salı mutlaka gel konuşalım hem şu kavuşmaları paylaşalımmm hemde izinelri çünki bende pazartesi gideceğim doktora kocamıda takıp koluma :):):):) inşallah sende salı gününü gönlünce geçirirsin canımmmmmm
Canım bende dün toplantıdaydım ve genel müdürümle arge projeleri yüzünden hep tartıştık herseyi acil isteniyor en son duyan biziz.3 yıl bitti 4 yıla giriyorum bu şirkette ve 7 mühendis yetiştirdim 13 yıldan beri bu kimya sektörü için ama genel müdürüm kadar anlayışı kıt bir insan görmedim kendiside kimya mühendisi olmasına rağmen ama sonunda benim dediğim oldu.Sonra bisey yok muş gibi canım cicimli konuşuyor kadın genel müdürlerinden nefret ediyorumPancubenim geçmişi okuyamadım ben yine, ama bu sefer önemli bişeyler kaçırmışım anlaşılan.
Dün şirkette birşeyler ters gitti ve sen kötü mü oldun?
Şimdi iyi misin?
Çok çok geçmiş olsun, ile ilgili şeylerse, hepimiz biliyoruz üzülmeye değmeyeceğini ama bazen elimizde olmuyor işte...
Benim eşim de çok ısrar ediyor, bu hafta çık izne diye...
Benim de bir yanım çok istiyor, özellikle senin söylediğin nedenlerden...
Ama bir yanım da bunca çalışan var, birşey olmaz, sık dişini diyor...
Napıcam bilmiyorum :1no2:
Cuma günü izne çıkma fikri o kadar uzak geliyor ki bana :))
Yaa dün bide bana genel müdürüm sen doğurcan kurtulcan burdan dedi kim yaptıracak bunları dedi yaaa 2 kişi eğitmişim bu saatten sonra dinlenmemiz hakkımız dedim,CANIM BENCE SEN HEMEN AYRIL İZNE SNEİ ÇOK ÜZÜYOR O ŞİRKET DOĞUMDAN SONRADA HEMEN BAŞKA BİR İŞ BAKMAYA BAŞLA VE İNŞALLAH ŞÖYLE RAHAT EDECEĞİN BİR İŞ BULURSUN KENDİNE...... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gunaydin annisler.......
ya bisi sorcam 2 gundur ellerimde asiri karincalanma, eklem yerleri agrisi ve uyusma var. bunu yasayan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?