2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anne ve anne adayları;
Seyyal Taner ve Ynur; Şafak 4 az kaldı canlar hadi bakalım......Bizde sizinle saydık şafakları....
Bosna'cım; Ben kararlıyım 32 haftamda çıkıyorum yasal iznim hele dünden sonra da kendimi iş içinde yoramam dün yataktan dönip durmuşum ,ağlamışım belim ağrıyor diye...Eşimde raporunu alınca izne ayrıl dedi sabah ben hazırlanırken ....Hele ki dün kü sinir harbinden sonra bebeğime eziyet edemem walla .Gece çok hareketliydi miğdeme baskılar filan ....Bi de bu topike ilk girdiğim zaman biriyle tanışmıştım doğumuna 10 gün kala bebeğini kaybetmiş.7 aylık hamile olan arkadaşımın bebeği tersmiş.....Edebiyatçı arkadaşımın öğretmen arkadaşının vefatı, bu aralar sebebi bilinmeyen ölümler sebep hastalıkta olsa stres en başta dinlenmek hakkım ...
35-37 haftalarda doğum yapmayacağım ne malum ?,
Haftaya Çarşamba kontrolüm bu şirket beni dün mahveddi gelmek bile istemedim.

PANCUBEN kız bu ne sters relaks bak sters olma doğumu tetikleme marta kadar dayan.
kussebfilal; Canım gece yazmışsın ama çıktım duramadım ağrılardan o yüzden de iznim geldiğinde çıkıcam yaaa

SİNPAC; Ben Çıkmışım sizler muhabbet etmişsiniz insan uyuyamıyor artık değil mi?Ev hikayeni okudum canım Isırmak fayda ederse Isır kocanı ama önce kafasında ki düşünceleri öğren ...Siz ailesiniz ve evinize bir misafir daha gelecek gece yazdıklarımın ilkini okudun mu bilmiyorum ama eşime de anlattım eşim SORUMLULUK SAHİBİ olsa başka alternatif şeyler düşünür dedi.SORUMLULUK SAHİBİ değilmiş eşi dedi.Umarım hersey yoluna girer ne diyeyim....

Canım benim sosyete hastanem SSK ile anlaşma yapmadığı için, kendi hastanemden alamıyorum raporu. Doktorum, SSK ile anlaşmalı başka bir özel hastaneye yönlendirdi, oraya gideceğim bakalım... İnşallah ordakilerden benden daha çok şey biliyorlardır :)

bosnacım sağol...frambuaz ya bu kadar erken başlamasına şaşırdım hani son bir ay alıştırmak için gece uykuların olmayacak demişti doktorum ama daha 2,5 ay var beaaa...

Ahh hiç sorma, ben de söylenip duruyorum daha çok var, doğum sonrası uykusuzluğa dayanacak halim kalmayacak diye...

Ayyy ne güzel anlatmışsın, Allah gönlüne göre versin canım yaa...

Pancubenim geçmişi okuyamadım ben yine, ama bu sefer önemli bişeyler kaçırmışım anlaşılan.
Dün şirkette birşeyler ters gitti ve sen kötü mü oldun?
Şimdi iyi misin?
Çok çok geçmiş olsun, ile ilgili şeylerse, hepimiz biliyoruz üzülmeye değmeyeceğini ama bazen elimizde olmuyor işte...

Benim eşim de çok ısrar ediyor, bu hafta çık izne diye...
Benim de bir yanım çok istiyor, özellikle senin söylediğin nedenlerden...
Ama bir yanım da bunca çalışan var, birşey olmaz, sık dişini diyor...
Napıcam bilmiyorum :1no2:
Cuma günü izne çıkma fikri o kadar uzak geliyor ki bana :))

seyyalcim doğru anlamışsın canım bende aynen böyle öğrendim salı günü gidip test edicem bakalım iznimi başlatıcam hihoyyyt salı günü eşimde oğluşumuzu görmüş olucak :lepi: anlatırm size salı gidip raporu alıyım kesinleşicek salı rapor hakkında herşey ama benimde anladığım bu doktorum dayanamadığın zaman gel raporunu tekrar yazıyım dedi işyerinede sordum anlamıyorlar ama evet doğrudur dediler :))))

seyyalim senin hayellerimizi durumumuzdan dolayı ne kadar masum kalıyor dimi bayanssulusmile

CANIM BENCE SEN HEMEN AYRIL İZNE SNEİ ÇOK ÜZÜYOR O ŞİRKET DOĞUMDAN SONRADA HEMEN BAŞKA BİR İŞ BAKMAYA BAŞLA VE İNŞALLAH ŞÖYLE RAHAT EDECEĞİN BİR İŞ BULURSUN KENDİNE...... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bebek hareket ettikçe kalp atışları da hızlanıyo. Geçen hafta ilk kez girdim. Bi anda kalp atışı 140tan 165e çıkınca panikledim. Malum benim kız 3. aydan beri ne zaman dr a gitsek yerinde durmuyo.. Dr en son geçen ay ölçüm yapamıyoruuuumm!! diye isyan etmişti. kaydirigubbakcemile3
Bu NST nin tek kötü yanı 20 dk boyunca yatıyo olmak.. Geçen hafta tansiyonum epey düştü.. Bu sefer sorcam bakalım soluma yatabili miyim diye. :uhm:

bosnacım sağol...frambuaz ya bu kadar erken başlamasına şaşırdım hani son bir ay alıştırmak için gece uykuların olmayacak demişti doktorum ama daha 2,5 ay var beaaa...
Ben son bi kaç haftadır gecemi gündüzümü şaşırmış durumdayım yahu.. laelaelaelaelae Bi de bunun son ayı varsa bilmiyorum ne halegelcem.. artık geceleri burda buluşup muhabbet ederiz...

canım bebişe eğer anneanne bakıcaksa yada güvendiğin birileri bakıcaksa bence çok yorma kendini eşini dinle derim ben çünki gün geçtikçe yorgunluk ve ağırlık artıyor bide kış şartlarını göz önünde bulundurursan bence fazla yorma kendini dinlenmeyede ihtiyacımız var zemuszemus

Ben de ynur arkadaşımıza katılıyorum bosnacım
Ben 32. haftam dolar dolmaz izne ayrılıyorum inş.
Hem hazırlıklarımızı rahatça yaparız, hem de doğuma kadar iyice bir dinleniriz vereliniortak

valla doktor kaan kocatepeyi dinlersek çok masum hayalelre gerek yok :):):):) ama ben aşkımı çok masum özledim : ..

Canım yaaa salı mutlaka gel konuşalım hem şu kavuşmaları paylaşalımmm hemde izinelri çünki bende pazartesi gideceğim doktora kocamıda takıp koluma :):):):) inşallah sende salı gününü gönlünce geçirirsin canımmmmmm

Merhaba arkadaşlar..
Doğum izni ile ilgili 32. haftada rapor alıp 37. haftaya kadar beklemek zorunda değilsiniz..
onun için tekrar doktordan rahatsızlandığınıza dair rapor alıp kalan haftalarınızı doğumdan sonraya aktarabilirsiniz..Kaldıki aktarmadınız o arada doğurdunuz aniden doğum raporu ile birlikte ssk ya gidip o kalan haftalar için işlem yaptırıosunuz..
Bu arada süt parası denen şey bir defaya mahsus olarak, çalışan annelere yada çalışan erkeklerin eşleri doğum yaptı ise 70 TL (2009 için) para veriolar bunuda doğum raporu ve vizite ile sgk dan alabilirsiniz
Bu arada benimde ssk primim asgariden ödeniyordu işyeri sırf ssk dan tam maaş almam için son 4 aydır brüt maaşı gösteriyor..ben kısmetse tüm maaşımı ssk dan alıcam..
Biliyosunuzdur belki ama yinede söyliyim ssk aldığınız maaşın tamamını ödemiyor 3/2 sini ödüyor..

ben kaan kocatepeyi çok seviyorum zaten sözünden dışarı çıkmıcam söz hihoyyyt hihoyyyt inşallah herşey çok güzel olucak canım salıda giremezsem o hafta içi mutlaka girmeye çalışıcam canım özelden atmayı başarabilirsem özelden atarım tatlım

En azından ben işe başladıktan sonraki ilk aylar annem bakacak canım.
Sonra bebek hareketlenip annem başa çıkamayınca, belki annemin nezaretinde bir bakıcı tutmak gerekebilir.

Ben çıkıyorum kızlar..
Bi kızımın pıt pıtlarını dinleyip gelim...

Güzel haberlerle gel inşallah Frambuazcım...
Pıt pıt deyince, kalp atışlarını duymayı beklediğimiz günler geldi aklıma...
Ne çabuk büyüdüler, Allah'a çok şükür :)

Ben de ynur arkadaşımıza katılıyorum bosnacım
Ben 32. haftam dolar dolmaz izne ayrılıyorum inş.
Hem hazırlıklarımızı rahatça yaparız, hem de doğuma kadar iyice bir dinleniriz vereliniortak

Aklımı çeliyorsunuz yawww :)
Ben bu cuma izne çıkıyorum dersem, şirketten birkaç kişi kalp krizi geçirir kesinkaydirigubbakcemile3
Ama benim şubat ayının ilk haftasında burda olmam lazım, daha ay kapatmayı öğrenemedi ki bunlar

Valla sizin bu masum hayaller bana da pek olası gelmedi ama, hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

Canım bende dün toplantıdaydım ve genel müdürümle arge projeleri yüzünden hep tartıştık herseyi acil isteniyor en son duyan biziz.3 yıl bitti 4 yıla giriyorum bu şirkette ve 7 mühendis yetiştirdim 13 yıldan beri bu kimya sektörü için ama genel müdürüm kadar anlayışı kıt bir insan görmedim kendiside kimya mühendisi olmasına rağmen ama sonunda benim dediğim oldu.Sonra bisey yok muş gibi canım cicimli konuşuyor kadın genel müdürlerinden nefret ediyorum

Yaa dün bide bana genel müdürüm sen doğurcan kurtulcan burdan dedi kim yaptıracak bunları dedi yaaa 2 kişi eğitmişim bu saatten sonra dinlenmemiz hakkımız dedim,
iş keşke araştırmalarım ben bu şirkete girdiğimden beri sürüyor ama yok maalesef

gunaydin annisler.......

ya bisi sorcam 2 gundur ellerimde asiri karincalanma, eklem yerleri agrisi ve uyusma var. bunu yasayan var mi aranizda?

Günaydın herkese a.s.

Bugün sağlık ocağına gideceğim yarın doktor randevumuz var bebeğimi çok özledim hihoyyyt

her gece rüyamda ona park yatak aldığımı görüyorum bu konuda paranoyak oldum sanırım
:umursamaz:

gunaydin annisler.......

ya bisi sorcam 2 gundur ellerimde asiri karincalanma, eklem yerleri agrisi ve uyusma var. bunu yasayan var mi aranizda?

canım dün geceden beri aynı şikayet bendede var gece elimin sızlamasıyla uyandım bi baktım avuç içim kıpkırmızı uyuşmuş resmen internetten araştırdım bi kaç kişiye sordum normal diyor herkes sinir sıkışması olurmuş bu aylarda kontrolüm salı günü bakalım salıya kadar şikayetlerim artmaz inşallah güçsüzlükte veriyor koluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…