- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.281
Ben de aynı hemen hemen 10 kg aldım ve hedefim 12-15 kg almaktıbende çok kilo alıyorumbilmiyorumkismile 15 günde 1 kilo aldım yaaaa...Geçen ay daha iyiydim ayda 1 kilo almıştım...Öyle çok çokta yemek yemiyorum ama itiraf ediyim tatlının cazibesine dayanamıyorum...Birde hamileliğimin başından beri de öle hiiç hatırlamam tıka basa karnımın doyduğunu toplamda 10 kilo aldım..düşünün yani birde yesem duba gibi olurdum heralde...hedefim toplam 13 kilo ama geçecek sanırım...
:smiley-cool:sagol evet evet bende cok sevdim. bastan 6 ayda 15 kilo alinca.
FTY canım gecmiş olsun ben yaşamadım öyle bişey umarım hemen gecer..
SEYYALTANER canım iyi düşün hangisi hayırlı ise gönlün ona yaklaşsın.
bir arkadaş demiş ya memura %2.5 zam diye onlardan biri benim:))
fty kollarımda gece uyuşma oluyor arada ama uyanınca geçiyor seninkisi tüm günmü sürüyor
bizim dayı kızıda doğumdan sonra bebeğini tutamamış şimdi geçti diyor kas güçsüzlüğümü ne oyle bişey demişlerdi
Bıktım valla bu ülkedeki anlamsız bürokratik işlemlerden...
Sabıka kaydı almaktan tut doğum iznine kadar gel, hepsi problem...
Hiç bir tutarlılık yok...
SSK hastanesine gideyim o zaman ben...
daha yeni yaptı ablam doğum 1 hafta öncede SSK dan parasını aldı iyice öğreneyim neler yapmış sizlere anlatırım Özel hastanede yaptı bide
işte belirli bir düzen yok...işyerinin bağlı bulunduğu ssk müdürlüğü isteyebilirmiş ssk onaylı özel hastane raporunu..Ben tel edip sorucam bağlı bulunduğumuz ssk müdürlüğüne...isterseler eğer gidip onaylatırım
Günaydın anne ve anne adayları;
Seyyal Taner ve Ynur; Şafak 4 az kaldı canlar hadi bakalım......Bizde sizinle saydık şafakları....
Bosna'cım; Ben kararlıyım 32 haftamda çıkıyorum yasal iznim hele dünden sonra da kendimi iş içinde yoramam dün yataktan dönip durmuşum ,ağlamışım belim ağrıyor diye...Eşimde raporunu alınca izne ayrıl dedi sabah ben hazırlanırken ....Hele ki dün kü sinir harbinden sonra bebeğime eziyet edemem walla .Gece çok hareketliydi miğdeme baskılar filan ....Bi de bu topike ilk girdiğim zaman biriyle tanışmıştım doğumuna 10 gün kala bebeğini kaybetmiş.7 aylık hamile olan arkadaşımın bebeği tersmiş.....Edebiyatçı arkadaşımın öğretmen arkadaşının vefatı, bu aralar sebebi bilinmeyen ölümler sebep hastalıkta olsa stres en başta dinlenmek hakkım ...
35-37 haftalarda doğum yapmayacağım ne malum ?,
Haftaya Çarşamba kontrolüm bu şirket beni dün mahveddi gelmek bile istemedim.
kussebfilal; Canım gece yazmışsın ama çıktım duramadım ağrılardan o yüzden de iznim geldiğinde çıkıcam yaaa
SİNPAC; Ben Çıkmışım sizler muhabbet etmişsiniz insan uyuyamıyor artık değil mi?Ev hikayeni okudum canım Isırmak fayda ederse Isır kocanı ama önce kafasında ki düşünceleri öğren ...Siz ailesiniz ve evinize bir misafir daha gelecek gece yazdıklarımın ilkini okudun mu bilmiyorum ama eşime de anlattım eşim SORUMLULUK SAHİBİ olsa başka alternatif şeyler düşünür dedi.SORUMLULUK SAHİBİ değilmiş eşi dedi.Umarım hersey yoluna girer ne diyeyim....
günaydın arkadaşlar...
bugün çok sinirli uyandım bomba gibiyim vallakötükedihüso sabah eşim işten geldi ona sardım durduk yere şimdi uyuyor o bile gözüme batıyor ..acaba bu duygu durum değişiklikleri ne zaman gececek?
temizliğe sardım ben de mutfak dolaplarını siliyorum biraz rahatlattı beni:)
herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum
Hımm öyleyse şubat başı işlerini halledip hemen al raporunu, ki zaten öyle yapacaktın dimi boshayallersmile
Harika :lepi:
Ben bu depo olayını çok sevdim işte sırnaşık şey
Bıktım valla bu ülkedeki anlamsız bürokratik işlemlerden...
Sabıka kaydı almaktan tut doğum iznine kadar gel, hepsi problem...
Hiç bir tutarlılık yok...
SSK hastanesine gideyim o zaman ben...
daha yeni yaptı ablam doğum 1 hafta öncede SSK dan parasını aldı iyice öğreneyim neler yapmış sizlere anlatırım Özel hastanede yaptı bide
Canım hadi bi de sen öğren bakalım :)
Ben memur değilim.
Ondan olsa gerek, biz hiç zam almadık kaydirigubbakcemile3
Bende bıktım canım Bürokrasi'den..Birde devlet dairelerinde çalışan insanların değişmesi gerek bence..Onların kafalarda çok eski olduğu için kolaylık sağlamıyorlar pratik zeka yok yani...Alternatif düşünemiyor adamlar yaaaa..Vizite kağıdı kalktı ona rağmen hala işini garantiye almak isteyipte vizite kağıdı alan ssk hastaneleri var...
Kesinlikle katılıyorum. En ufak şeyde bile insiyatif almaktan korkuyorlar, kolaylık sağlamayı bırak, inadına zorluk çıkarıyorlar... Bir gıcıklık yapınca prim veriyorlar herhalde arkadaşlara. Ama mecburuz işte bu sisteme, beğenmesek de değiştiremiyoruz.
Bende bıktım canım Bürokrasi'den..Birde devlet dairelerinde çalışan insanların değişmesi gerek bence..Onların kafalarda çok eski olduğu için kolaylık sağlamıyorlar pratik zeka yok yani...Alternatif düşünemiyor adamlar yaaaa..Vizite kağıdı kalktı ona rağmen hala işini garantiye almak isteyipte vizite kağıdı alan ssk hastaneleri var...
Sağlık ocağına ne için gideceksin arkadaşım?
günaydın herkese ben hastayııııım :bbo: nezlem hala geçmedi sinir oldum nefes alamıyorum neyse herkes iyidir umarım modemim bozuk kopup duruyorum geçmişi okumadım öptüm herkesi
yaaaa böyle ülkeyi kötüleyici konuşmayınnnnnnnnnnn :)))))))))) valal ben kararımı verdim yok gitmeyeceğim almanyaya felan eşim geldiğinde de onunla bu yönde konuşacağım.... üstelik hiç bir devlet kaynana ve görğmce ortaklığından daha kötğ olamaz :))))))))))))))))
Okudum pancuben...
Şu anda sadece bugünü mutlu bir şekilde geçirmeye çalışıyorum...
Annem çok üzüldü, ben üzüldüm diye ağlamış evde.... Bu adi adam anneme de laf etti...
Pancuben, ne yapacağımı bilemiyorum... Evi terketmeyi bile düşündüm... Ama inan bana eşimden de, annesinden de, kardeşinden de gına geldi...
Artık ufacık birşeyde ailen kimse onun yanına git, artık benimle aile değilsin diyeceğim... Onu evden atmayı düşünüyorum...
İnan Pancuben içimden birşeyler azaldı... Bu kadar güvendiğim adam, beni düşünmeden bunu yapabildiğine göre, yarın birgün ailesi onu boşa deseler, belki beni boşar bile...
Ben bu adama mı güvendim de evlendim anlayamıyorum... Ben onsuz da ayakta kalabilirim. Ama inan bana onun hayatında eksik bırakmadım. Kendim giymedim ona çeşit çeşit aldım, ayakkabıları, deri çantası, deri montu, eşofmanları ailesiyle yaşarken alamadığı herşeyi ben hediye ettim...
Akşam sıcak yemeğini yaptım, hem de en güzelini... Ütüsünü yaptım, evini düzenli temizledim... Ben bu düşüncesizliği haketmedim...
Ailesi ve o bana, o askere gidince kendine yet, diyorlarsa, ben zaten yetmeyi biliyorum... Tek başıma da kalırım ayakta... Ama o askerden dönünce ailesinin yanına gider, o zaman...
Şu halimle bile boşanmayı kaldırabilirim... Ben bunları hakedecek biri değilim... O bana çok yaptı... Haketmedim...
beknur vizite kağıdı kalktı diyorsun ama iş görmezlik raporunun parasını viziten olmazsa alamazsın galiba heryerde kalkmadı çünkü ssk bize geri gönderiyor vizite kağıdı olmayanlarıBende bıktım canım Bürokrasi'den..Birde devlet dairelerinde çalışan insanların değişmesi gerek bence..Onların kafalarda çok eski olduğu için kolaylık sağlamıyorlar pratik zeka yok yani...Alternatif düşünemiyor adamlar yaaaa..Vizite kağıdı kalktı ona rağmen hala işini garantiye almak isteyipte vizite kağıdı alan ssk hastaneleri var...
canım bu mg herşeye deva ben kasıklarımın sertleşmesinde yürüyemiyordum eğer onu kullanmazsam gece ağlayarak uyanıyorum kasılmalardan uyanıncada popom dayak yemiş gibi oluyor ama kullanınca hepsi geçiyorumarim canim.
kollarimda oluyor mu onun farkinda degilim cunku ellerim parmaklarim cok rahatsizlik veriyor. yumru yaptigim zamanda aciyor. ay insallah gecer bi arkadasimda magnezyum eksikliginden loluyordur belki dedi ya bakalim doktor ne diyecek. 2 gundur var surekli ara ara artiyor sonra azaliyor. daha cok gece ve sabah ilk saatler.
sinpac inşallh herşey dilediğin gibi olur bu konuları çok iyi konuşmak gerek tabi seni güzelce senin açından dinlemesi lazım eşinin.birde gerçekten ne kadar çok eşlere yüz verilirse daha fazlasını istiyorlar sanki biz onlara mecburmuşuz gibi biz onlardan öncede hayatımızı yaşıyorduk onun için herşeyde ortada olmakta fayda var çok kendilerine mecbur olduklarını düşündürmemiz gerekiyor resti çek ben istemiyorum kesinlikle de.Okudum pancuben...
Annem çok üzüldü, ben üzüldüm diye ağlamış evde.... Bu adi adam anneme de laf etti...
Pancuben, ne yapacağımı bilemiyorum... Evi terketmeyi bile düşündüm... Ama inan bana eşimden de, annesinden de, kardeşinden de gına geldi...
Artık ufacık birşeyde ailen kimse onun yanına git, artık benimle aile değilsin diyeceğim... Onu evden atmayı düşünüyorum...
İnan Pancuben içimden birşeyler azaldı... Bu kadar güvendiğim adam, beni düşünmeden bunu yapabildiğine göre, yarın birgün ailesi onu boşa deseler, belki beni boşar bile...
Ben bu adama mı güvendim de evlendim anlayamıyorum... Ben onsuz da ayakta kalabilirim. Ama inan bana onun hayatında eksik bırakmadım. Kendim giymedim ona çeşit çeşit aldım, ayakkabıları, deri çantası, deri montu, eşofmanları ailesiyle yaşarken alamadığı herşeyi ben hediye ettim...
Akşam sıcak yemeğini yaptım, hem de en güzelini... Ütüsünü yaptım, evini düzenli temizledim... Ben bu düşüncesizliği haketmedim...
Ailesi ve o bana, o askere gidince kendine yet, diyorlarsa, ben zaten yetmeyi biliyorum... Tek başıma da kalırım ayakta... Ama o askerden dönünce ailesinin yanına gider, o zaman...
Şu halimle bile boşanmayı kaldırabilirim... Ben bunları hakedecek biri değilim... O bana çok yaptı... Haketmedim...
o gelecek galiba canım çipli kartbence nufus cüzdanı yerine insanların elinde bir kart olamlı ve evimizn akpısından tututa sağlık emniyet tüm işlemerlimzi şifreelr ile bu kartlarda taşınabilemli.... ama kredi kartı kullanamayan bir mileltiz bunu nasıl becerriiz billmiyorum :):):):))))
geçmiş olsun canım benimde boğaz şişti banyoda filan üşütmemek gerekiyorgünaydın herkese ben hastayııııım :bbo: nezlem hala geçmedi sinir oldum nefes alamıyorum neyse herkes iyidir umarım modemim bozuk kopup duruyorum geçmişi okumadım öptüm herkesi
herkesinki aynı olmaz canım seninkilerdemi kötüyaaaa böyle ülkeyi kötüleyici konuşmayınnnnnnnnnnn :)))))))))) valal ben kararımı verdim yok gitmeyeceğim almanyaya felan eşim geldiğinde de onunla bu yönde konuşacağım.... üstelik hiç bir devlet kaynana ve görğmce ortaklığından daha kötğ olamaz :))))))))))))))))
Umarım dinler annesini kaydirigubbakcemile35 Şubat'ta ayrılacağım Allah kısmet ederse.
Oğluma her gün anlatıyorum planlarımı, sakın daha önce gelme diye de tembih ediyorum :asigim:
Ne güzelmiş, ben sağlık ocağında aşıları vs. olurken hiç böyle birşey denmedi.
çağırıyorlar canım onlarda kontrol altında tutuyor beni ayda 1 gidiyorum
kız kocanda benimki gibi memursa yaşadın ikimize 50 lira gelir ooohhhhhh bebişin bez parası çıktı işte kaydirigubbakcemile3 iki ay alırız parayı sonra ücretsiz izne devam
Sabah doktorluğa indim, çünkü ayaklarım kaşınmanın ötesine geçmişlerdi... Dpktpr tentürdiyot sürdürdü...
Aklınızda bulunsun, tentürdiyot, mantarın çaresiymiş; ama çok sürerseniz yakarmış...
Okudum pancuben...
günaydın herkese ben hastayııııım :bbo: nezlem hala geçmedi sinir oldum nefes alamıyorum neyse herkes iyidir umarım modemim bozuk kopup duruyorum geçmişi okumadım öptüm herkesi
yaaaa böyle ülkeyi kötüleyici konuşmayınnnnnnnnnnn :)))))))))) valal ben kararımı verdim yok gitmeyeceğim almanyaya felan eşim geldiğinde de onunla bu yönde konuşacağım.... üstelik hiç bir devlet kaynana ve görğmce ortaklığından daha kötğ olamaz :))))))))))))))))
beknur vizite kağıdı kalktı diyorsun ama iş görmezlik raporunun parasını viziten olmazsa alamazsın galiba heryerde kalkmadı çünkü ssk bize geri gönderiyor vizite kağıdı olmayanları
canım bu mg herşeye deva ben kasıklarımın sertleşmesinde yürüyemiyordum eğer onu kullanmazsam gece ağlayarak uyanıyorum kasılmalardan uyanıncada popom dayak yemiş gibi oluyor ama kullanınca hepsi geçiyor
asinaz oh ne güzel uyumuşsun bende bugün uyuyamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?