2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı hemen hemen 10 kg aldım ve hedefim 12-15 kg almaktı
Dediğin gibi bir de temkinli yiyoruz düşün
Bakalım belki şimdiden sonra yavaşlar gerçekten kg alımımız
sagol evet evet bende cok sevdim. bastan 6 ayda 15 kilo alinca.
:smiley-cool:

umarim canim.

kollarimda oluyor mu onun farkinda degilim cunku ellerim parmaklarim cok rahatsizlik veriyor. yumru yaptigim zamanda aciyor. ay insallah gecer bi arkadasimda magnezyum eksikliginden loluyordur belki dedi ya bakalim doktor ne diyecek. 2 gundur var surekli ara ara artiyor sonra azaliyor. daha cok gece ve sabah ilk saatler.

Okudum pancuben...
Şu anda sadece bugünü mutlu bir şekilde geçirmeye çalışıyorum...
Annem çok üzüldü, ben üzüldüm diye ağlamış evde.... Bu adi adam anneme de laf etti...
Pancuben, ne yapacağımı bilemiyorum... Evi terketmeyi bile düşündüm... Ama inan bana eşimden de, annesinden de, kardeşinden de gına geldi...
Artık ufacık birşeyde ailen kimse onun yanına git, artık benimle aile değilsin diyeceğim... Onu evden atmayı düşünüyorum...
İnan Pancuben içimden birşeyler azaldı... Bu kadar güvendiğim adam, beni düşünmeden bunu yapabildiğine göre, yarın birgün ailesi onu boşa deseler, belki beni boşar bile...

Ben bu adama mı güvendim de evlendim anlayamıyorum... Ben onsuz da ayakta kalabilirim. Ama inan bana onun hayatında eksik bırakmadım. Kendim giymedim ona çeşit çeşit aldım, ayakkabıları, deri çantası, deri montu, eşofmanları ailesiyle yaşarken alamadığı herşeyi ben hediye ettim...
Akşam sıcak yemeğini yaptım, hem de en güzelini... Ütüsünü yaptım, evini düzenli temizledim... Ben bu düşüncesizliği haketmedim...

Ailesi ve o bana, o askere gidince kendine yet, diyorlarsa, ben zaten yetmeyi biliyorum... Tek başıma da kalırım ayakta... Ama o askerden dönünce ailesinin yanına gider, o zaman...

Şu halimle bile boşanmayı kaldırabilirim... Ben bunları hakedecek biri değilim... O bana çok yaptı... Haketmedim...

Anlatılanlara göre doğumdan en az 6 ay kadar sonra geçecek.
Kocaların çilesinin bitmesine daha var yani kaydirigubbakcemile3

Hımm öyleyse şubat başı işlerini halledip hemen al raporunu, ki zaten öyle yapacaktın dimi boshayallersmile

Harika :lepi:
Ben bu depo olayını çok sevdim işte sırnaşık şey

5 Şubat'ta ayrılacağım Allah kısmet ederse.
Oğluma her gün anlatıyorum planlarımı, sakın daha önce gelme diye de tembih ediyorum :asigim:

slm arkadaaşlar,bu gece deliksiz uyudum diyebilirim çok şükür,inşallah sizlerde güsel uyumuşsunuzdur,ama sabah eşim gittikten sonra iki üç kere korktum rüyamda sonra en sonunda kalktım yasin kitabını başucuma koydum uyudum deliksiz çok şükür

bence nufus cüzdanı yerine insanların elinde bir kart olamlı ve evimizn akpısından tututa sağlık emniyet tüm işlemerlimzi şifreelr ile bu kartlarda taşınabilemli.... ama kredi kartı kullanamayan bir mileltiz bunu nasıl becerriiz billmiyorum :):):):))))

kız kocanda benimki gibi memursa yaşadın ikimize 50 lira gelir ooohhhhhh bebişin bez parası çıktı işte kaydirigubbakcemile3 iki ay alırız parayı sonra ücretsiz izne devam

günaydın herkese ben hastayııııım :bbo: nezlem hala geçmedi sinir oldum nefes alamıyorum neyse herkes iyidir umarım modemim bozuk kopup duruyorum geçmişi okumadım öptüm herkesi

yaaaa böyle ülkeyi kötüleyici konuşmayınnnnnnnnnnn :)))))))))) valal ben kararımı verdim yok gitmeyeceğim almanyaya felan eşim geldiğinde de onunla bu yönde konuşacağım.... üstelik hiç bir devlet kaynana ve görğmce ortaklığından daha kötğ olamaz :))))))))))))))))

Seyyal,
Seni ayakta alkışlıyorum...
"Kaynana görümce ortaklığına son!!!"

İnsan evliliğin ,mutluluğun sadece yatak odasından ibaret olmadığını bilmesi lazım her iki tarafta maddi ve manevi destek vermesi gerekilirken yaşanan kıskançlıklar,çekememezlik,o onu almış bu bunu yapmış , ne yesem ne giysem nerde ne marka var ,bu araba rengini beğenmedim, bakım zamanım geldi diyip 100 tl yi yarım saat içinde harcayanlar, devamını söylemeyeyim....yaaa çünkü insanlar doyumsuz bir gırtlak vermiş rabbim bize boğazımdan geçerken YARABBİM ŞÜKÜR demesini bilmiyoruz.
Evlilikte de azı karar çoğu zarar ama eşin gerçektende ailesine karşı bisey diyemiyorsa ona söylenecek bisey bulamıyorum....Evlenirken bile yaptığın fedakarlıklara teşekkür etmeyi tenezzül göstermeyecek kadar olgun olmayan ve sorumsuz bir insan....Bebeğinin geleceğini bile düşünmüyor yaaa ne diyeyim aslında o kadar söylenecek çok şey var ki karşına alıp konuşsan bile o bir kere ailesinin dediğini yapıcak belli

beknur vizite kağıdı kalktı diyorsun ama iş görmezlik raporunun parasını viziten olmazsa alamazsın galiba heryerde kalkmadı çünkü ssk bize geri gönderiyor vizite kağıdı olmayanları
canım bu mg herşeye deva ben kasıklarımın sertleşmesinde yürüyemiyordum eğer onu kullanmazsam gece ağlayarak uyanıyorum kasılmalardan uyanıncada popom dayak yemiş gibi oluyor ama kullanınca hepsi geçiyor

sinpac inşallh herşey dilediğin gibi olur bu konuları çok iyi konuşmak gerek tabi seni güzelce senin açından dinlemesi lazım eşinin.birde gerçekten ne kadar çok eşlere yüz verilirse daha fazlasını istiyorlar sanki biz onlara mecburmuşuz gibi biz onlardan öncede hayatımızı yaşıyorduk onun için herşeyde ortada olmakta fayda var çok kendilerine mecbur olduklarını düşündürmemiz gerekiyor resti çek ben istemiyorum kesinlikle de.
o gelecek galiba canım çipli kart

günaydın herkese ben hastayııııım :bbo: nezlem hala geçmedi sinir oldum nefes alamıyorum neyse herkes iyidir umarım modemim bozuk kopup duruyorum geçmişi okumadım öptüm herkesi
geçmiş olsun canım benimde boğaz şişti banyoda filan üşütmemek gerekiyor
herkesinki aynı olmaz canım seninkilerdemi kötü

asinaz oh ne güzel uyumuşsun bende bugün uyuyamdım

Sabah doktorluğa indim, çünkü ayaklarım kaşınmanın ötesine geçmişlerdi... Dpktpr tentürdiyot sürdürdü...

Aklınızda bulunsun, tentürdiyot, mantarın çaresiymiş; ama çok sürerseniz yakarmış...

5 Şubat'ta ayrılacağım Allah kısmet ederse.
Oğluma her gün anlatıyorum planlarımı, sakın daha önce gelme diye de tembih ediyorum :asigim:
Umarım dinler annesini kaydirigubbakcemile3

çağırıyorlar canım onlarda kontrol altında tutuyor beni ayda 1 gidiyorum
Ne güzelmiş, ben sağlık ocağında aşıları vs. olurken hiç böyle birşey denmedi.

kız kocanda benimki gibi memursa yaşadın ikimize 50 lira gelir ooohhhhhh bebişin bez parası çıktı işte kaydirigubbakcemile3 iki ay alırız parayı sonra ücretsiz izne devam

Yok canım eşim memur değil...
verdiklerini ye ye bitmez valla ne diyeyim..bana bir de yüksek lisanstan dolayı 2 tl veriyorlar biriktirip doktoramı yapıcam delikafadulden sağolsun devletim..

naslsın sinpac dün çok düşündüm seni..
tentürdiyot mikrop öldürür ama cok kullanma tahriş olursa cildin enfeksiyon kaparsın.

O kadar üzülüyorum ki sen yazdıkça...
Dün bütün gece aklımdan çıkmadın.
Keşke herşeyin düzelmesini, senin daha iyi hissetmeni sağlayacak birşeyler gelse elimizden...

Çok geçmiş olsun canım.

Yok yok, dur sen burda...
Güzel güzel, herşey çok güzel...
Kaynanayla görümceyi altına batırıp verseler, yine kurtarmaz...

Doktorun verdiği magnezyum tozu bana çok dokundu. Cumartesi günü hapını verdi, bir de onu deneyeceğim. Umarım kasıklarımdaki şu sinir bozucu ağrıları hafifletir biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…