2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydıınopuyorumnanaktan...kızlar nereye hangi hastaneye güvenebılecegımı sasrdım..bı kac önce böbrek sancısıyla gece acıle gıttıgımı ve ıdrar enfeksıyonu cıktıgını söylemiştim..dewletın dogum hastanesydı gıttıgım acıl..bugunde kendı doktoruma danıstım bu olayı ıdrar tahlılılnın boyle rastgele yyapılamayacagını once o bolgenın yanı genıtal bolgenın güzelce yıkanıp bakterı varsa arındırılıp sonra da ıdrarı yaparken tüpe ıdrarın en sonunu alınması gerektıgın söyledı bunun üzerıne bı daha tahlıl werdım ve ınanın hiçbi enfeksiyon cıkmadı tertemız dedı doktorum..CADIARZU..verılen antıbıtıklerı kullanmamıstım daha..pekı sancılar niye dedım bu aylarda bu sancıların cok normal oldugunu artık yavas yavas dogumA HAZRLIK SANCILARI OLABıLECEGINI SÖYLEDI ben artık sasrdım neye kıme guvenıcez..ama kendı doktorum prof olduugu için güvenım sonsuz..

Ya arkadaşlar birşey sorucam,
Hani derler ya kız bebekler annelerin güzelliğini alırmışta ağzı burnu şişermiş..O evre nezaman oluyo acaba..benim şuana kadar olmadı hala olma ihtimali varmı acep diye merak ettim

gitmeeeeeeeeee yer bitirirler seni,evet imkanlar güsel özellikler sosyal ve bebeğinin eğitimi ile ilgili çok cazip şeyler var ama evin içindeki huzur nasıl olcak dersen işte orası sıkıntılı ne kadar uzak o kadar iyi bence

yaa erkek bebekde güzelleştirir derler ama ben kendimi olduğumdan güzel hissetmedim hiç
şişme olayı bence yeme içme ile ilgili son aylarda olan birşey sanırım

selam kızlar off kociş işinde öğlenci oldu die biz iyice uyuşuk oldu ne bu böle 12,30a kadar uyicammı ben hep şimdi çıktım dükkana anca hesaplarla uğraşcam nasılsınız iyisiniz gördüğüm kadarıyla... sizden uzaklaşıorum die çok canım sıkılıyooomafoldumben

öğrendim ablamdan canım;
BOSNACIM ve diğer Çalışan Anneciklerrrrrr; Doğum için 32 haftasında 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra 39+5 doğumu gerçekleşti.
4 ay sonra yani 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 4 aylık maaşını SSK dan alıyorsun ve sana verilen raporları 4 ay bitiminden sonra iş görememezlik raporu, doğum sonrası raporu vizite kağıdı, nüfüs kağıdı ve evlenme cüzdanı ile SSK da doldurulan formla başvuruyorsun. Ama artık internetten bile doldurulabiliniyormuş.Maaşı ise asgari ücretten gözüktüğünden düşük almış.Bazı şirketlerde yine maaşını yatırabiliyormus yada SSK dan brüt üzerinden maaşını alabiliyormussun.

Özel hastanede olsa SSK da doğumda yapsan işlemler aynıymış canım

eee uyu uyu da büyüt sen bebişini giymişsindir sen yine kokoş geceliğini ve terliklerini baksennnn bizde özledik seni....
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

senin dr işin profesyonellik aşamasında ben onlarca idrar tahlili oldum kimse bana demedi sil temizle yıka öle işe diealsanaalsanasmile

İSTANBULLU ANNELER BİZ BU HAFTASONU BULUŞCAZ MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ALOOOOOOOOOOOOOOOOO KİMSE VAR MIIIIIIIIIIIIIII:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: HASRET GELCEN DİMİİİİİolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

selam kızlar herkes iyidir umarım geçen hafta kayınvalidem olduğu için giremedim hiç 2 gündür de çok kısa kaldım kendi topiğime ancak bakabildim
herkesler çook iyidir umarım

geçen hafta oğluşumu da gördüm gerçi pek gördüm sayılmaz sağolsun dr ancak kendi baktı zorla bakmaya çalıştım ama pek bişey gördüm diyemem ama büyümüş miniğim nilüfercim bilgilerimizi düzenlersin bi zahmet

haftası: 30+4 kilosu:1495 gr boyu: 38 cm

yaa erkek bebekde güzelleştirir derler ama ben kendimi olduğumdan güzel hissetmedim hiç
şişme olayı bence yeme içme ile ilgili son aylarda olan birşey sanırım

Bencede katılıyorum...Bende de herhangi bir olumlu yada olumsuz değişiklik yok yüzümde o yüzden sorıyım dedim...Ama şu doğru sanırım kız bebekte karın yaygın olur ve kalçalar büyür derler..1 ay önce kalçalarım hamile kalmadan önceki ile aynıydı son bir aydır popomun hızla büyüdüğünü farkettimm

EBRUCUM, Canım idrar yolu enfeksiyonu tahlili için idrar kültürü yapılır çoğu zaman ve idrar kültürü tahlili tam doktorunun anlattığı gibi verilir. Ben daha önce defalarca yaptırdım, sağlıklı olan bu... Düz idrar tahlillerinde değil ama idrar kültürü almak için tahlil bu şekilde yapılmalı. Antibiyotik de bu tahlilden sonra verilmeli...

Buluşma mı, ne buluşması?
Benim niye haberim yok (

Gözün aydın Jalecim, maaşallah diyelim oğluna...

Son düzenleme:

anaaaa ne buluşması kıslar hiç haberim yok yaa bu hafta sonu biz eminönüne gitcezz eksiklerimizi almaya buluşma ne zaman??

maşallah canım kuzuna
benim kayınvalide gelince bende giremem sanırım pc oturma odasında girersem tepeme dikilir bakar
:çok üzgünüm:zaten sanırım ben doğum öncesi 15gün ve doğum sonrası 15_20 gün giremem nete başım kalabalık olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…