- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.321
Ben çıkıyorum kızlar..
Bi kızımın pıt pıtlarını dinleyip gelim...
ayy çatlıyorum heyecandan ki hakkaten geçmiyor zaman :klava: klava: klava:
ya sorma şimdi eşim gelecek biz yeni ibr düzen kurmaya çalıaşcağız ya hani e iş arıyoruz bir yanda da tabi kayınpederim yılalrdır oğlunu yanına almak için uğraşmış almanya berlin teknik üniverstesine kaydını yaptırmış oğlunun mastır için eşim uçak biletini iptal ettirdi benle evlenmeye akarar evrdiğinde hemde gözlerimin önünüde :):):):):))) kayınpederim baan sürekli kara kedi giridn oğlumla araam der :):):):))) ona göre bu durmumuz bir zaaf ve fırsat oğlu torunu bide kara kedisi yanıdna oalcak cazip iknalar ile geliyor önümüze şimdi ... eşimde buna aknıyor tabi oda haklı o ailesinin ynıdna oalcak ve onun açısından kariyer olmuş oalcak çünki eğitimede devame decek bir yandna .... ama benim için nerden baksam olumsuzluk var..... gitmeyeceğimmmmmmm :))))))))
Ya arkadaşlar birşey sorucam,
Hani derler ya kız bebekler annelerin güzelliğini alırmışta ağzı burnu şişermiş..O evre nezaman oluyo acaba..benim şuana kadar olmadı hala olma ihtimali varmı acep diye merak ettim
kızlar aşure zamanı geçtimi
yaptık ama yan apartmandaki komşluma vereceğim geçtimi
BOSNA cım cok güldürdün beni çok hoşsun valla...
Gülelim valla, aslında hayatımızın en güzel en özel günleri bunlar...
Keyfini sürelim :)
Hepatit, canım boşver...
Bir şekilde ben bunu da aşarım...
Allah, herkese kaldırabileceği derdi verirmiş...
Hepimizin yardımcısı olsun Allah'ım...
Bosna, canım benim üzülme...
Ben yazmayacağım bundan sonra, önceden de böyle demiştim ama yazdım...
Ama artık yazmayayım...
Üzülme sen..
Geçer... Bu da geçer... Ama izi kalır... Herşey gibi...
Canım benim, valla yazma diye söylemedim.
İstediğin kadar yaz, anlat, hiç sıkılmadan okurum.
Ben sadece sen bu kadar üzülüyorsun ve elden gelen birşey yok diye üzüldüm...
Dal rüzgarı affetse bile, kırılmıştır bir kere diye bir söz vardır, severim ben.
Özellikle evliliklerde, çoğu zaman doğruluğubu gözlemledim.
Umarım öyle bir affettirir ki kendini sana, izi bile kalmaz...
proflar döner alıyor maaşları 10bin tlye çıkıyor bi doğumdan 2bin tl alıyor ayrıca muayenesi 200 lira günde 5 kişi baksa binlira 1 çarpı 30 30 bin artı 10 bin artı doğum paraları kız onlar varya 50bin alırlar ayda sende onlarımı düşünüyorsun doktorlar iyi maaş alıyor ama yardımcı sağlık personeli en çok nöbet filan hastanede çalışırsa 2bin alıyor
hapını kullanabiliyormuyuz
bende oyüzde lisans 4 sınıftayım bir ders bıraktım yoksa o 2 lirayla ben yüksek lisans filan doktora diye tuttururum mazallah bilmiyorumkismile
Bilmem ki, verdi bana.
Ama daha alamadım.
Alırken bir de eczacıya sorarım.
tünaydınn güzellerr a.s.
nasılsınız bakalım geçmişi okudum gece muhabbet edenler nasıl uyandınız sabah
seyyalcim, ve ynurcum çok az kaldı günler azaldıkca uzuyor gibi oluyordur
bende bebeğimi görcem cuma günü 1 aydır bekliyorum şu üç gün geçmek bilmiyor sabır tükeniyor eminim sizin içinde öyledir şimdi
dün gece bende çok uyandım ama sadece birkez kalktım
yalnız ben gece uyandığımda sadece wc ye dğl mutfağa da uğruyorum midem bulanıyor sanki günlerdir açmışım gibi illa bişey yemem gerek sizde yapıyormusunuz gece mutfak ziyeretleri azar azar da olsa illaki bişeyler yiyorum
Canım ben de çok kalkıyorum ama birşey yemek istemiyor canım, bol bol su içiyorum.
Az kalmış buluşmanıza, bakalım seni de iki haftada bir mi çağıracak artık.
günaydın hepinize canlarım harika bir gün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan
bir site keşfettim kızlar doktorlara soru soruyorsun.ben üç gündür üç farklı doktorla temasa geçtim sağolsunlar hepside cevapladı sorumu.ben suni sancı ile doğum başlatma olayını sordum.eğer aklınıza takılan şeyler varsa tavsiye ederim.tabii sadce kadın doğumcular yok sitede binbir türlü doktor var.memnun kaldım ben.
Yazcım bize de yazar mısın siteyi?
Mart anneleri olarak bi basalım biz orayı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar off kociş işinde öğlenci oldu die biz iyice uyuşuk oldu ne bu böle 12,30a kadar uyicammı ben hep şimdi çıktım dükkana anca hesaplarla uğraşcam nasılsınız iyisiniz gördüğüm kadarıyla... sizden uzaklaşıorum die çok canım sıkılıyooomafoldumben
herkese günaydıınopuyorumnanaktan...kızlar nereye hangi hastaneye güvenebılecegımı sasrdım..bı kac önce böbrek sancısıyla gece acıle gıttıgımı ve ıdrar enfeksıyonu cıktıgını söylemiştim..dewletın dogum hastanesydı gıttıgım acıl..bugunde kendı doktoruma danıstım bu olayı ıdrar tahlılılnın boyle rastgele yyapılamayacagını once o bolgenın yanı genıtal bolgenın güzelce yıkanıp bakterı varsa arındırılıp sonra da ıdrarı yaparken tüpe ıdrarın en sonunu alınması gerektıgın söyledı bunun üzerıne bı daha tahlıl werdım ve ınanın hiçbi enfeksiyon cıkmadı tertemız dedı doktorum..CADIARZU..verılen antıbıtıklerı kullanmamıstım daha..pekı sancılar niye dedım bu aylarda bu sancıların cok normal oldugunu artık yavas yavas dogumA HAZRLIK SANCILARI OLABİLECEGINI SÖYLEDI ben artık sasrdım neye kıme guvenıcez..ama kendı doktorum prof olduugu için güvenım sonsuz..
yaa erkek bebekde güzelleştirir derler ama ben kendimi olduğumdan güzel hissetmedim hiç
şişme olayı bence yeme içme ile ilgili son aylarda olan birşey sanırım
Gülelim valla, aslında hayatımızın en güzel en özel günleri bunlar...
Keyfini sürelim :)
Canım benim, valla yazma diye söylemedim.
İstediğin kadar yaz, anlat, hiç sıkılmadan okurum.
Ben sadece sen bu kadar üzülüyorsun ve elden gelen birşey yok diye üzüldüm...
Dal rüzgarı affetse bile, kırılmıştır bir kere diye bir söz vardır, severim ben.
Özellikle evliliklerde, çoğu zaman doğruluğubu gözlemledim.
Umarım öyle bir affettirir ki kendini sana, izi bile kalmaz...
Bilmem ki, verdi bana.
Ama daha alamadım.
Alırken bir de eczacıya sorarım.
Canım ben de çok kalkıyorum ama birşey yemek istemiyor canım, bol bol su içiyorum.
Az kalmış buluşmanıza, bakalım seni de iki haftada bir mi çağıracak artık.
Yazcım bize de yazar mısın siteyi?
Mart anneleri olarak bi basalım biz orayı kaydirigubbakcemile3
su ve süt içiyorum ama bişey yemzsem midem çok bulanıyo o yüzden küçük küçük atıştırıyorum
inşallah belki önce üç sonra iki haftaya düşürür ama her gidişimizde ultrasonla bakmazlar sanırım dimi nst ile ölçerler
ıSTANBULLU ANNELER BıZ BU HAFTASONU BULUŞCAZ MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ALOOOOOOOOOOOOOOOOO KıMSE VAR MIIIIIIIIIIIIIII:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: HASRET GELCEN DıMıııııolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
selam kızlar herkes iyidir umarım geçen hafta kayınvalidem olduğu için giremedim hiç 2 gündür de çok kısa kaldım kendi topiğime ancak bakabildim
herkesler çook iyidir umarım
geçen hafta oğluşumu da gördüm gerçi pek gördüm sayılmaz sağolsun dr ancak kendi baktı zorla bakmaya çalıştım ama pek bişey gördüm diyemem ama büyümüş miniğim nilüfercim bilgilerimizi düzenlersin bi zahmet
haftası: 30+4 kilosu:1495 gr boyu: 38 cm
su ve süt içiyorum ama bişey yemzsem midem çok bulanıyo o yüzden küçük küçük atıştırıyorum
inşallah belki önce üç sonra iki haftaya düşürür ama her gidişimizde ultrasonla bakmazlar sanırım dimi nst ile ölçerler
Hmmm...
Bak bu konuda hiç bir tahminim yok...
Baksınlar ultrasonla, isterim ben :kedi:
İSTANBULLU ANNELER BİZ BU HAFTASONU BULUŞCAZ MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ALOOOOOOOOOOOOOOOOO KİMSE VAR MIIIIIIIIIIIIIII:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: HASRET GELCEN DİMİİİİİolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
selam kızlar herkes iyidir umarım geçen hafta kayınvalidem olduğu için giremedim hiç 2 gündür de çok kısa kaldım kendi topiğime ancak bakabildim
herkesler çook iyidir umarım
geçen hafta oğluşumu da gördüm gerçi pek gördüm sayılmaz sağolsun dr ancak kendi baktı zorla bakmaya çalıştım ama pek bişey gördüm diyemem ama büyümüş miniğim nilüfercim bilgilerimizi düzenlersin bi zahmet
haftası: 30+4 kilosu:1495 gr boyu: 38 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?