2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şanslı bir insansın gerçekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepatit kullanıcısından alıntı
FTY canım gecmiş olsun ben yaşamadım öyle bişey umarım hemen gecer..
SEYYALTANER canım iyi düşün hangisi hayırlı ise gönlün ona yaklaşsın.
bir arkadaş demiş ya memura %2.5 zam diye onlardan biri benim:))

kız kocanda benimki gibi memursa yaşadın ikimize 50 lira gelir ooohhhhhh bebişin bez parası çıktı işte iki ay alırız parayı sonra ücretsiz izne devam

Valla benimki de memur..O yüzden isyan ediyorum yaaa :)...Yazık inanki...Düşünün en kıdemlı Prof.Dr maaşı 4000 TL küsür olmuş...(Ki bu adamlar bilim adamı daha fazlasını hakeden insanlar... )ama inanın net mi brüt mü bende bilmiyorum..
Zavallı kocacım memur maaşı alıyo dışarıya ek işler yapıyo..Eğitim bursu alıyo benim maaşıma öyle yetişebiliyo işte...

kızlar haitide deprem olmuş 1 dk sürmüş yüzlerce ölü varmış 2010 un ilk kötü haberi inşallah ölü sayısı artmaz yaralılara çabuk ulaşılır herkes ölüyor herşeye kafanızı takmayın fani dünya

Hepatit, canım boşver...
Bir şekilde ben bunu da aşarım...
Allah, herkese kaldırabileceği derdi verirmiş...
Hepimizin yardımcısı olsun Allah'ım...

O kadar üzülüyorum ki sen yazdıkça...
Dün bütün gece aklımdan çıkmadın.
Keşke herşeyin düzelmesini, senin daha iyi hissetmeni sağlayacak birşeyler gelse elimizden...

Bosna, canım benim üzülme...
Ben yazmayacağım bundan sonra, önceden de böyle demiştim ama yazdım...
Ama artık yazmayayım...
Üzülme sen..
Geçer... Bu da geçer... Ama izi kalır... Herşey gibi...

Umarım dinler annesini kaydirigubbakcemile3

Ne güzelmiş, ben sağlık ocağında aşıları vs. olurken hiç böyle birşey denmedi.

evet iyi oluyor kalp atışlarını dinliyorlar tansiyon ölçüyorlar bi de anlık bir idrar tahlili var onu yapıyorlar öyle işte ben her sağlık ocağı böyle yapıyor diye biliyorum ama demek sizinkinde yok :uhm:

proflar döner alıyor maaşları 10bin tlye çıkıyor bi doğumdan 2bin tl alıyor ayrıca muayenesi 200 lira günde 5 kişi baksa binlira 1 çarpı 30 30 bin artı 10 bin artı doğum paraları kız onlar varya 50bin alırlar ayda sende onlarımı düşünüyorsun doktorlar iyi maaş alıyor ama yardımcı sağlık personeli en çok nöbet filan hastanede çalışırsa 2bin alıyor

Doktorun verdiği magnezyum tozu bana çok dokundu. Cumartesi günü hapını verdi, bir de onu deneyeceğim. Umarım kasıklarımdaki şu sinir bozucu ağrıları hafifletir biraz.
hapını kullanabiliyormuyuz
Yok canım eşim memur değil...
verdiklerini ye ye bitmez valla ne diyeyim..bana bir de yüksek lisanstan dolayı 2 tl veriyorlar biriktirip doktoramı yapıcam delikafadulden sağolsun devletim..
bende oyüzde lisans 4 sınıftayım bir ders bıraktım yoksa o 2 lirayla ben yüksek lisans filan doktora diye tuttururum mazallah bilmiyorumkismile

Çok iyiymiş, rutin tüm kontroller oluyor..
Bilmiyorum bana birşey söylemediler işte alsanaalsanasmile

canım ama genede seni rahatlatmıştır buradaki bazı konuşmalar .... sen gene arada bir dök içini..... sonuçta hepimiz birbirimiz için varız benimkide bak 4 gün sorna gelecek bakalım nelr yaaşyacağız... bunca askerlik bekeldim ve tüma skerliği boyunca sen gibi hamile halimle bir pantolonla geçirdim hamileliğimi ona iki ayakakbı aldım en markaıdan
:):):):):) kazak pantolon vs. saymıyorum bile :):):)))

o yüzden daha çookkk yazarız bizde bu kafaalr avrken ..... ama ben şuan çok özlediğimi ve çok sevdiğimi düşünüyorum sende bunalrı unutup güzel günler geçireceksin eşinle inşalalh... sadece bazı konular akıl ağacı olsun sana canımmm.. kendi,ni üzme unutma 90 milyar ne senin ne ananenin bir damla gözyaşına bir dakiaklık baş ağrısına değmez..... hastalıkalr vücuda stres ve üzüntü ile giriyor ve para ile iyileşmiyor canımmm......

tünaydınn güzellerr a.s.
nasılsınız bakalım geçmişi okudum gece muhabbet edenler nasıl uyandınız sabah
seyyalcim, ve ynurcum çok az kaldı günler azaldıkca uzuyor gibi oluyordur
bende bebeğimi görcem cuma günü 1 aydır bekliyorum şu üç gün geçmek bilmiyor sabır tükeniyor eminim sizin içinde öyledir şimdi

dün gece bende çok uyandım ama sadece birkez kalktım
yalnız ben gece uyandığımda sadece wc ye dğl mutfağa da uğruyorum midem bulanıyor sanki günlerdir açmışım gibi illa bişey yemem gerek sizde yapıyormusunuz gece mutfak ziyeretleri azar azar da olsa illaki bişeyler yiyorum

günaydın hepinize canlarım harika bir gün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan

bir site keşfettim kızlar doktorlara soru soruyorsun.ben üç gündür üç farklı doktorla temasa geçtim sağolsunlar hepside cevapladı sorumu.ben suni sancı ile doğum başlatma olayını sordum.eğer aklınıza takılan şeyler varsa tavsiye ederim.tabii sadce kadın doğumcular yok sitede binbir türlü doktor var.memnun kaldım ben.

tünaydın kuju ben artık o kadar çok heyecanlanmıyorum çünkü biyerini göremiyorum çok tontoş olmuş teyzesi
o mutfak ziyaretleri gün içinde çok oluyor gece süt içiyorum masaya bırakıyorum ılık oluyor bişeyler yersem uyuyamamki

pardon Pardon ben eksik yazmışım:roflol:..Normal tıbbi doktorlar değil...Üniversitelerde çalışan Prof Dr. ünvanı hocalarrrr...

gece sütümle suyum başucumda oluyor tatlım ama yok illa katı bişey girecek midemecokacimcoook ama şükürki fazla kilo almadım buna rağmen
yaa evet ben de geçen seferden bişey anlamamıştım ozaman bu sefer hiç anlamıycam desene zaten bide liste yapıyorum doktora soracaklarımı çene yapmaktan bişey görebiliceğimi sanmıyorum gerçi önemli olan sağlığı zaten onu bilmek bile yeterliboshayallersmile

brüt maaş canım onlar.hatta içinde cocuk yardımı eş yardımı faln da ekleyip söylüyolar:)

doğru diyosun dağına göre kar verirmiş..yıkılacağını hiç sanmıyorum canım atlatırsın..
demeden gecemiycem rahmetli anneannemin bir lafı vardı: yiyiciye mal ..ediciye ..m verir derdi senin ki o hesap..öyle biyerdesin sanırım..
amann bugün güzel olsun iyi seyler düşünelim:)) hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…