- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.301
Yok canım eşim memur değil...
verdiklerini ye ye bitmez valla ne diyeyim..bana bir de yüksek lisanstan dolayı 2 tl veriyorlar biriktirip doktoramı yapıcam delikafadulden sağolsun devletim..
naslsın sinpac dün çok düşündüm seni..
tentürdiyot mikrop öldürür ama cok kullanma tahriş olursa cildin enfeksiyon kaparsın.
Anlatılanlara göre doğumdan en az 6 ay kadar sonra geçecek.
Kocaların çilesinin bitmesine daha var yani kaydirigubbakcemile3
5 Şubat'ta ayrılacağım Allah kısmet ederse.
Oğluma her gün anlatıyorum planlarımı, sakın daha önce gelme diye de tembih ediyorum :asigim:
Canım hadi bi de sen öğren bakalım :)
Ben memur değilim.
Ondan olsa gerek, biz hiç zam almadık kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle katılıyorum. En ufak şeyde bile insiyatif almaktan korkuyorlar, kolaylık sağlamayı bırak, inadına zorluk çıkarıyorlar... Bir gıcıklık yapınca prim veriyorlar herhalde arkadaşlara. Ama mecburuz işte bu sisteme, beğenmesek de değiştiremiyoruz.
BOSNA cım cok güldürdün beni çok hoşsun valla...
Yok canım eşim memur değil...
verdiklerini ye ye bitmez valla ne diyeyim..bana bir de yüksek lisanstan dolayı 2 tl veriyorlar biriktirip doktoramı yapıcam delikafadulden sağolsun devletim..
naslsın sinpac dün çok düşündüm seni..
tentürdiyot mikrop öldürür ama cok kullanma tahriş olursa cildin enfeksiyon kaparsın.
O kadar üzülüyorum ki sen yazdıkça...
Dün bütün gece aklımdan çıkmadın.
Keşke herşeyin düzelmesini, senin daha iyi hissetmeni sağlayacak birşeyler gelse elimizden...
süpermişş :roflol: :roflol:Yok canım eşim memur değil...
Umarım dinler annesini kaydirigubbakcemile3
Ne güzelmiş, ben sağlık ocağında aşıları vs. olurken hiç böyle birşey denmedi.
proflar döner alıyor maaşları 10bin tlye çıkıyor bi doğumdan 2bin tl alıyor ayrıca muayenesi 200 lira günde 5 kişi baksa binlira 1 çarpı 30 30 bin artı 10 bin artı doğum paraları kız onlar varya 50bin alırlar ayda sende onlarımı düşünüyorsun doktorlar iyi maaş alıyor ama yardımcı sağlık personeli en çok nöbet filan hastanede çalışırsa 2bin alıyorValla benimki de memur..O yüzden isyan ediyorum yaaa :)...Yazık inanki...Düşünün en kıdemlı Prof.Dr maaşı 4000 TL küsür olmuş...(Ki bu adamlar bilim adamı daha fazlasını hakeden insanlar... )ama inanın net mi brüt mü bende bilmiyorum..
Zavallı kocacım memur maaşı alıyo dışarıya ek işler yapıyo..Eğitim bursu alıyo benim maaşıma öyle yetişebiliyo işte...
hapını kullanabiliyormuyuzDoktorun verdiği magnezyum tozu bana çok dokundu. Cumartesi günü hapını verdi, bir de onu deneyeceğim. Umarım kasıklarımdaki şu sinir bozucu ağrıları hafifletir biraz.
bende oyüzde lisans 4 sınıftayım bir ders bıraktım yoksa o 2 lirayla ben yüksek lisans filan doktora diye tuttururum mazallah bilmiyorumkismileYok canım eşim memur değil...
Çok iyiymiş, rutin tüm kontroller oluyor..evet iyi oluyor kalp atışlarını dinliyorlar tansiyon ölçüyorlar bi de anlık bir idrar tahlili var onu yapıyorlar öyle işte ben her sağlık ocağı böyle yapıyor diye biliyorum ama demek sizinkinde yok :uhm:
Hepatit, canım boşver...
Bir şekilde ben bunu da aşarım...
Allah, herkese kaldırabileceği derdi verirmiş...
Hepimizin yardımcısı olsun Allah'ım...
Bosna, canım benim üzülme...
Ben yazmayacağım bundan sonra, önceden de böyle demiştim ama yazdım...
Ama artık yazmayayım...
Üzülme sen..
Geçer... Bu da geçer... Ama izi kalır... Herşey gibi...
Çok iyiymiş, rutin tüm kontroller oluyor..
Bilmiyorum bana birşey söylemediler işte alsanaalsanasmile
tünaydınn güzellerr a.s.
nasılsınız bakalım geçmişi okudum gece muhabbet edenler nasıl uyandınız sabah
seyyalcim, ve ynurcum çok az kaldı günler azaldıkca uzuyor gibi oluyordur
bende bebeğimi görcem cuma günü 1 aydır bekliyorum şu üç gün geçmek bilmiyor sabır tükeniyor eminim sizin içinde öyledir şimdi
dün gece bende çok uyandım ama sadece birkez kalktım
yalnız ben gece uyandığımda sadece wc ye dğl mutfağa da uğruyorum midem bulanıyor sanki günlerdir açmışım gibi illa bişey yemem gerek sizde yapıyormusunuz gece mutfak ziyeretleri azar azar da olsa illaki bişeyler yiyorum
proflar döner alıyor maaşları 10bin tlye çıkıyor bi doğumdan 2bin tl alıyor ayrıca muayenesi 200 lira günde 5 kişi baksa binlira 1 çarpı 30 30 bin artı 10 bin artı doğum paraları kız onlar varya 50bin alırlar ayda sende onlarımı düşünüyorsun doktorlar iyi maaş alıyor ama yardımcı sağlık personeli en çok nöbet filan hastanede çalışırsa 2bin alıyor
hapını kullanabiliyormuyuz
bende oyüzde lisans 4 sınıftayım bir ders bıraktım yoksa o 2 lirayla ben yüksek lisans filan doktora diye tuttururum mazallah bilmiyorumkismile
tünaydın kuju ben artık o kadar çok heyecanlanmıyorum çünkü biyerini göremiyorum çok tontoş olmuş teyzesi
o mutfak ziyaretleri gün içinde çok oluyor gece süt içiyorum masaya bırakıyorum ılık oluyor bişeyler yersem uyuyamamki
hepatit kullanıcısından alıntı
FTY canım gecmiş olsun ben yaşamadım öyle bişey umarım hemen gecer..
SEYYALTANER canım iyi düşün hangisi hayırlı ise gönlün ona yaklaşsın.
bir arkadaş demiş ya memura %2.5 zam diye onlardan biri benim:))
kız kocanda benimki gibi memursa yaşadın ikimize 50 lira gelir ooohhhhhh bebişin bez parası çıktı işte iki ay alırız parayı sonra ücretsiz izne devam
Valla benimki de memur..O yüzden isyan ediyorum yaaa :)...Yazık inanki...Düşünün en kıdemlı Prof.Dr maaşı 4000 TL küsür olmuş...(Ki bu adamlar bilim adamı daha fazlasını hakeden insanlar... )ama inanın net mi brüt mü bende bilmiyorum..
Zavallı kocacım memur maaşı alıyo dışarıya ek işler yapıyo..Eğitim bursu alıyo benim maaşıma öyle yetişebiliyo işte...
Hepatit, canım boşver...
Bir şekilde ben bunu da aşarım...
Allah, herkese kaldırabileceği derdi verirmiş...
Hepimizin yardımcısı olsun Allah'ım...
Bosna, canım benim üzülme...
Ben yazmayacağım bundan sonra, önceden de böyle demiştim ama yazdım...
Ama artık yazmayayım...
Üzülme sen..
Geçer... Bu da geçer... Ama izi kalır... Herşey gibi...
proflar döner alıyor maaşları 10bin tlye çıkıyor bi doğumdan 2bin tl alıyor ayrıca muayenesi 200 lira günde 5 kişi baksa binlira 1 çarpı 30 30 bin artı 10 bin artı doğum paraları kız onlar varya 50bin alırlar ayda sende onlarımı düşünüyorsun doktorlar iyi maaş alıyor ama yardımcı sağlık personeli en çok nöbet filan hastanede çalışırsa 2bin alıyor
hapını kullanabiliyormuyuz
bende oyüzde lisans 4 sınıftayım bir ders bıraktım yoksa o 2 lirayla ben yüksek lisans filan doktora diye tuttururum mazallah bilmiyorumkismile
Adın Esra di mi?
Yaşadığın ülke bence yaşanacak bir yer... Refah seviyesi çok yüksekti...
Kantonlarınız var di mi? Sen hangi Kantondasın? İnekler gerçekten Milka reklamındaki gibi mi orada?
Bir de tabiii ÇİKOLATA var... :hooray:Allahım, beni de yanına alır mısın? Bak süper çalışırım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy sincap çok güldürdün beni sen de gül emi
yok canım ya o kadar cok cesidi varki ickiliside ickisizide. hele yılbasında ve bunların yumurta bayramı oluyor o zaman o kadar cesıtlı cıkolatalar yapıyolar kı . yok be canım ınsan ıcınde olunca yemıyo cıkolatalı falan ben alıp gelıyorum alırken canım ıstıyor ama evde oyle beklıyolar.
sen niye o caaaaaaaaaaaanımm çikolataları evde bekletiyon be kadın yesene,sen ye bir burdan yemiş kadar oluruzhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?