2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin dr işin profesyonellik aşamasında ben onlarca idrar tahlili oldum kimse bana demedi sil temizle yıka öle işe diealsanaalsanasmile

LAVİNEBRU canım ben 2005 kasımda idrar yolu enfeksiyonundan 1 hafta hastanede yattım ve yüksek ateş titreme de vardı.Hastanede yatma sürecinde antibiotike zaten başlamıştık ve ateşimin düşmesi sadece problemdi sonunda oda düşmüştü.
doktorum bana bazı antibiotikleri vücuda dirençli olduğundan idrar kültürü testinde bisey çıkmamıştı sana yapılan testte o
Zaten hamilelikte son aylarda da gözüken bir olay senin hatan ise ilaçları alıpta kullanmaman bence keşke kullansaydın....Geçici sancılara da daha çok vakit var bence

yaaa dedik yaaa Ocak ayında bir haftasonu buluşalım diye tarih belirlemedik ki sadece buluşma yapalım diye konuşmuştuk geçen hafta.Ozaman kararlaştıralım ocak sonu şubat başı gibi ne dersiniz?vereliniortakvereliniortakvereliniortak:lepi::lepi::Saruboceq:

Maşallah oğluşunaa evet büyümüş artık

ne buluşması yaa hangi ara konuşuldu ben iice bihaber olmuşum herşeyden:a015: buluşursanız pazar buluşun yaww bnde gelem

ya bende şişmedim ağzım burnum aynı ama güzelleştiğimi bayanssulusmile söylediler yüzdeki svivilceler gitti göbekte mnikler çıktı gçbek deliğim dışına pörtlemedi galiba baya derinmiş benimkisi

geçti canım ama olsun önemli olan niyett
komşulara götürüyosun bize yokmucokacimcoook
canım 17 aralıkta başladıysa 17 ocakta bitmezmi netten baktımda inşallah güzel olur sizlerde yersiniz ilk yapışım 3 senedir annem gelip yapıyor biz ilk gün dağıttık ama ben komşuya gitme bahanesi yaptım hemde hergün canım tatlı çekiyorr ilk zamanlar ekşi yerdim kızın olacak dediler ne alakaysa yediklerimle

Bu haftasonu benim için de uygun değil ama ondan sonraki haftalar için ayarlayabilirsek, ben çok isterim.
Ondan sonra uzuunn bir süre biraraya gelemeyiz çünkü.
Hijyenim nerdesin, yap bi organizasyon daha :)
Ama bu defa, geçen sefer gelemeyen arkadaşların da katılabileceği gibi ayarlayabilsek...

hemen kocişime msj attım noooluuurrr dedim tamam ben götürürüm dedi :teytey:
izni kopardım yanii nerde buluşuyorusssss:lepi:

jale gözün aydın maşallah zth nemi gidiyorsun
kızlar ben gidiyom aşure kaynatmaya gçrüşürüz anlatırım nasıl olduğunu ilk denemem

Anaaa siz plan yapmışınız bu hafta diye benim haberim bile yoooookkk çok gücendim vallahaakannehir

Bi kaç saat gittim geldim kaç sayfa atlamış.. Coşmuşsunuz yine..
Pelin'in hepinize selamı var... Pıtır pıtır atıyo kalbi maşallah saat gibi de 20 dk sırt üstü yatınca bana ateş bastı.. Bi daha ki sefere tişört falan giyip gidicem...

ititraz ediyorum bu pazar eşim gelecekkkk bi sonraki hafta olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

kaç kişiyiz istanbullu anneler olarak kalabalık olsa bnm kocişte çok üzüldü geçen buluşmaya göndermedi we çok üzüldüğümü görünce pişman oldu bu sefer geliorum yani:lepi:

baksen minik cadıya maşallah annesiiopuyorumnanaktan
bu hafta sonu bizde eksiklerimizi tamamlıycaz alışverişimiz var ama haftaya olur gelirim Allah bi mani vermezse ayyy heyecanlandımm

bsnacm insallah gcktn tahlller temızdr ya kendı doktorumA GÜVENİORUM antıbıorıklerıde ıcmıycem..ınsallah bı sorun olmaz..sancım falanda olmadı daha..

Selam hatunlar... Geçmişi okuma fırsatım yok şu an, herkes iyidir umarım, birazdan doktora gidecem, evden çıkmadan foruma bir bakayım dedim, hepinizi öpüyoruz kızımla :))

anlatsana nasıldı noldu ilk sen girdin sanırım aramızdan bende ptesi gireceğim hadi anlat bebişide gördünmü?

baksen minik cadıya maşallah annesiiopuyorumnanaktan
bu hafta sonu bizde eksiklerimizi tamamlıycaz alışverişimiz var ama haftaya olur gelirim Allah bi mani vermezse ayyy heyecanlandımm

AAA bu haftasonu bende gidicem eminönüne eksiklerimizi almayaaabayanssulusmile
bu arada bende haftaya müsaitimmm..cumartesi olursa çok sevinirm...
Abooo İstanbullu kızlar siz daha önce nerde nezaman kimlerle bulultunuz ayoll...hiç haberim yoook...uzun zaman giremediğim dönemde yaptınız heraldeeeeeaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…