2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa yine hıçkırık tuttu benim kuzumu gerçi geçen nette okudum anneler üzülür ama üzlümeyin her bebişe olur gelişimin bi parçası diyee

havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz biz
kıslarr giden varmı nasıl gidilir biraz zormuş bulmak orayı mısır çarşısının oradan gideriz tarif edebilirmisiniz bilmiyorumkismile

kaç kişiyiz istanbullu anneler olarak kalabalık olsa bnm kocişte çok üzüldü geçen buluşmaya göndermedi we çok üzüldüğümü görünce pişman oldu bu sefer geliorum yani:lepi:

ititraz ediyorum bu pazar eşim gelecekkkk bi sonraki hafta olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

Anaaa siz plan yapmışınız bu hafta diye benim haberim bile yoooookkk çok gücendim vallahaakannehir

ozaman haftaya pazar yapalım mı ?
Seyyal'in bu pazar eşi geliyor hasret gidercekler....
Beknur daha belli bisey yok ki cicim gücenme bu iyi hallerimize görüşelim dedik sadece ama gün belirlemedik
Hasret hele sen gelme eşin göndermesinde de BEŞİKTAŞA gelir seni evden zorla alırız ve kokoş terliklerini de Pazar olsun diyorsun sende uyar bana da
Haftaya cumartesi yeğenimin mevlütü var benim de bana pazar günü uyar

HİJYENİM
HANDE
ASİNAZ
BOSNA
CERENOVA
ne diyorsunuz?

anlatsana nasıldı noldu ilk sen girdin sanırım aramızdan bende ptesi gireceğim hadi anlat bebişide gördünmü?

Bebeği görmedim Hasretcim. Karnına iki yuvarlak takıyolar. Biri bebeğin kalp atışlarını ölçüyo, biri de senin kasılmalarını. Kasılmalar bugün 10-15 arasındaydı. Doğum başlıycağı zaman 80lere çıkıcakmış....Şimdilik sadece tak tuk kalp atışı duyuyosun.. Arada bi hareket ederse kalp atışları tavan yapıyo.. Endişelenmeye gerek yokmuş yani. Ben geçen hafta girdiğimde niye birden bire 165lere çıktı demiştim. :1shok:
Sadece 20 dk boyunca sırt üstü yatıyo olmak zorluyo. Onda da hemşire sola dönebilirsin istersen dedi saolsun ama bunu söylediğinde 17 dk zaten geçmişti.. İnşallah sen de haftaya iyi haberlerle gelirsin..

öğrendim ablamdan canım;
BOSNACIM ve diğer Çalışan Anneciklerrrrrr; Doğum için 32 haftasında 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra 39+5 doğumu gerçekleşti.
4 ay sonra yani 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 4 aylık maaşını SSK dan alıyorsun ve sana verilen raporları 4 ay bitiminden sonra iş görememezlik raporu, doğum sonrası raporu vizite kağıdı, nüfüs kağıdı ve evlenme cüzdanı ile SSK da doldurulan formla başvuruyorsun. Ama artık internetten bile doldurulabiliniyormuş.Maaşı ise asgari ücretten gözüktüğünden düşük almış.Bazı şirketlerde yine maaşını yatırabiliyormus yada SSK dan brüt üzerinden maaşını alabiliyormussun.

Özel hastanede olsa SSK da doğumda yapsan işlemler aynıymış canım

yaa yine hıçkırık tuttu benim kuzumu gerçi geçen nette okudum anneler üzülür ama üzlümeyin her bebişe olur gelişimin bi parçası diyee

Üzülme sakııın olsun daha iyi ciğerlerini geliştirip doğduktan sonra solunuma hazırlaması için iyiymiş...

ay o hıçkırık çok güzle oluyor kıyamıyorum rahatsız oluyor diye ama hissetmek çok zevkli :))))))))))))))

23 ocakta olur 24 ocakta hiç fark etmez sadece kocacım burda olsunda :)):):):):::::)))) ayyy geliyor dimi benim kocammmm :))))))))))))))) tam koca delisi olduk ynur yawwwwwwwww :)))))))))))))

gelmeyecekler rüzgar yapmasııııııııııııııınnnnn döwerim heeee gelebilecek olanlar coştursun bizi

Kızlar,
Düşündüm taşındım, doğumdan sonra ücretsiz izin alacağım...
Eh bu durumda eşim askerde nasıl para kazanıp bana gönderir bilemiyorum...
Ama tabii, bu onun sorunu...
Ne de olsa o evin erkeği, para kazanmak onun sorumluluğunda değil mi?

Selam hatunlar... Geçmişi okuma fırsatım yok şu an, herkes iyidir umarım, birazdan doktora gidecem, evden çıkmadan foruma bir bakayım dedim, hepinizi öpüyoruz kızımla :))

güzel haberlerle gel inşaallah simenaycım.

benim şaşkın oğlumuda sürekli hıçkırık tutuyor.kıyamıyorum bende.zaten bir süre sonra oda kızıyor sanırım kıpırdanmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3.

bende gelmek istiyorum ama yanlız kaldım burda mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama

haftaya cumartesi yada pazar banada uyar Allah bi mani vermezse gelirimm

Slm güzel Anneler...
Bizde doktordan geldik, cok sükür hersey yolunda.

Büyümüs Pasam yüzünü göstermedi tabiki herzamanki gibi.
2055 gram olmus tam 32 haftaligiz.

maşallahh canım tontişine nazar değmesin ne güzel büyütmüşsünn

sağol canım verdiğin bilgiler içinn sırt üstü 20dk bende düşünemiyorum hastaneye gittiğimde bende görmüştüm sola yatırmışlardı hamile bayanı

Yurt dışında doğum sonrası 1 yıl izin varmış.. Burdaki gibi hafta hesabı diil yani!!!
Ücretsiz izin de 2 yılmuş. Yani bebeğinin en çok sana ihtiyacı olacağı dönemlerde hep yanında olcaksın ne güzel.. Onun için elin adamının psikolojisi yerinde.. Çocukluklarında anneleri hep yanlarında..

havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz biz
kıslarr giden varmı nasıl gidilir biraz zormuş bulmak orayı mısır çarşısının oradan gideriz tarif edebilirmisiniz bilmiyorumkismile
cnım havuzlu han biraz zor olabilir bizi yanlışlıkla polonya pazarı die biyere gönderdiler orasıda hawuzlu hanmış bak bebe çeyiz sarayı die gir googla orası hawuzluhanın içinde açık adres yazıyo telinide kaydet
oraya gidince ara tarif ediolar

Slm güzel Anneler...

33 ulaaaaaaaaaaaaaaannnnnn 32 geçti artık hala öğrenemediniz heeeeklava:

ne zewklisi yaa ben sewmiorum pıt pıot bebiş bğulcakmış gibi gelio, seyyal gelmezsen keserim seni haberin olsun pzar günü olsun bnde geliim rahat rahat dükkana bakacak adam aramak zorunda kalmıyayım

hemen kocişime msj attım noooluuurrr dedim tamam ben götürürüm dedi :teytey:
izni kopardım yanii nerde buluşuyorusssss:lepi:

Süper :)

Anaaa siz plan yapmışınız bu hafta diye benim haberim bile yoooookkk çok gücendim vallahaakannehir

Plan yapmadık valla...
Şu an yapmaktayız.

Maaşallah kuzucuğa...

bsnacm insallah gcktn tahlller temızdr ya kendı doktorumA GÜVENİORUM antıbıorıklerıde ıcmıycem..ınsallah bı sorun olmaz..sancım falanda olmadı daha..

Canım kültür temizse bence de birşey yoktur.
Kendi doktoruna güvenmek doğru bir karar, ben de başka doktorun sözü ile ilaç kullanmam asla...

Selam hatunlar... Geçmişi okuma fırsatım yok şu an, herkes iyidir umarım, birazdan doktora gidecem, evden çıkmadan foruma bir bakayım dedim, hepinizi öpüyoruz kızımla :))

Güzel haberlerle gel Simenaycım, bakalım napıyor İklimcik :)

Haftaya cumartesi de pazar da olur benim için.
Yeri kararlaştırmak lazım...

Slm güzel Anneler...

Canım maaşallah oğluna, kocaman olmuş :)

Pancubenim teşekkürler canım..

Bence çok doğru bir karar vermişsin.
Bir an önce eşinle de paylaş derim, sonra sen bırak biraz da o düşünsün...

bosna kuju pancuben mutlu teşekkür ederim kıslarr
mutlucum vazgeçtim ztb den atatürk eğ.araştırmaya gidiyorum kime dediysem orayı övdü hem evime de daha yakın ama orda da yenidoğan yoğun bakımı ve küvez yokmuş erken doğum falan olursa (inşallah olmaz) sadece doğum için etliğe gidicem yine ztb'yi istemiyorum

ben de girdim geçen hafta nst ye biraz üşütmüşüm öksürük var öksürürken karnımın alt tarafında ağrı oluyo dedim noolur noolmaz diye bağladılar nst ye ama çok şükür sancı değilmiş

Slm güzel Anneler...

ohh ohh maaşallah 2 kiloyu geçmiş minik kuzu darısı geçmeyenlerin başına

hadi bakalım istanbullular buluşun da bi de sizin resimlerinize bakalım
ben ancak resimlere bakarım burdan kocam yollamıyo beni

Kujucum bende havuzlu han'a gidicem, annem kaynanam ben eşim...(cümbür cemaat)
ben daha önce gittim oraya ablamin bebek için ama inan öle kalabalıktıki nerelere girdik çıktık hatırlamıorum
Yaz'cım saol paylaştığın için siteyi:)
Sinpac'cım canım kararını kutluyorum bencede öyle yap eşin düşünsün napıcanı..bende bazen düşünüyorum sanırm onlara bazen zorlanmaları için fırsat vermiyoruz evin erkeği gibi tüm sorumluluğu alıyoruz üstümüze vicdanımızdan dolayı böyle oluyo ama hiçte iyilik etmiş olmuyoruz sanırım...

bu arada bende haftaya pazar gelebilirim...zaten pazarları evde otur otur canım sıkılıyo ii olur valla...nerde buluşçaz peeekkii...nereye gitçezzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…