2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu kararını hemen eşine bildir ve uygula canım çünki artık onarlda öğrenmeli hayatın zorlukalrınıııııııııııııı...........

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok yerinde bir karar almışsın tebrikler.eşinede söyle bunu hemen.sorumluluk alacağını bilsin gerçi onun için alışılmadık bir durum olacak ama.

(bu arada jale ve dadyfirst gözünüz aydın kızlar.maşşallah bebeklerinize.)

Ben de o kadar özeniyorum ki onlara...
Biz bir hafta fazladan dayanalım da, doğum sonrasına kalsın diye iskemle tepesinde yamulurken, onlar hamileliklerinin de lohusalıklarının da tadını çıkarıyor.
Yazık valla bize ya...

Kimler Anadolu yakasından, kimler Avrupa yakasından katılacak, önce onu bir belirlesek daha mı iyi olur ki?

sağol canım bakayım hemencik

sende sağol tatlım anlıyorum evet çok karmaşık geliyor banada eminönü

ne zewklisi yaa ben sewmiorum pıt pıot bebiş bğulcakmış gibi gelio, seyyal gelmezsen keserim seni haberin olsun pzar günü olsun bnde geliim rahat rahat dükkana bakacak adam aramak zorunda kalmıyayım

kız mevlam bi dert vermesinde geleceğim valla kocam izin verdi ben götürür bekelirm seni bi yerde sornada alırım dedi .... ayıptır söyleemsi sözünden çıkmaz :):):): )

bosna Alıntı:

Kimler Anadolu yakasından, kimler Avrupa yakasından katılacak, önce onu bir belirlesek daha mı iyi olur ki?

ben aandolu yakası ümraniyeden geleceğimmmmmmmm

havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz biz
kıslarr giden varmı nasıl gidilir biraz zormuş bulmak orayı mısır çarşısının oradan gideriz tarif edebilirmisiniz bilmiyorumkismile
Ya bana da zor bir yerde demişlerdii korkmuştum..
Ama öyle kolay bulduk kii
Mısır çarşısına falan girme hiç
Mısır çarşısının ana kapısı varya Eminönü meydanda, oraya yüzünü dön sola doğru ilerle mahmutpaşanın girişi var ilerde camiyi geçince sağ sokak
İşte o yokuşu biraz çıkıyorsun hiç sapmadan, 100-200 mt yukarda (yokuşu biraz çıkınca yine bi sorarsın istersen)

havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz biz
kıslarr giden varmı nasıl gidilir biraz zormuş bulmak orayı mısır çarşısının oradan gideriz tarif edebilirmisiniz bilmiyorumkismile

tatlım büyük bir ihtimal bu haftasonu bizde havuzluhana gidicez İNŞALLAH,ben 3 aylıkken gitmiştim gezmek amaçlı,biz mesela kadıköye arabamız ile gidicez,kadıköyden vapurla eminönüne gçicez,zaten vapurdan indikten sonra en fazla 10 dak yürüdükten sonra havuzluhan karşına çıkıyor,çok basit yeri kime sorsan gösterirler

Az önce eşimle paylaştım.
Kardeşim sana aylık harçlığını gönderir dedi...:a015:
Ben galiba ağlayacağım...

Ağlama sakın canım yaaa...LÜtfeeenn...Benim harçlığım öenmli değil...önemli olan bebeğin masrafları..onları kim ödeyecek diye sor bence...

Doğru diyosun canım.
Onların devleti de bilinçli.. Bu çocuk iki gün sonra benim ülkem için çalışacak diyor. Ona göre de sağlığı için elinden geleni yapıyor. Saolsun bizim devlet de anne çalışmamak için bahane yaratıyo diyo. elinde olsa o sandalya tepesinde doğurtacak bizi.. Doğum izninin 6 hafta olduğu günler de çok eski diil aslına bakarsan..

haftaya yapılıcaksa Allahtan bişi çıkmaz ise ben geliyorum,ama yer neresi olucak

bu harçlığı doksanmilyardan mı düzeşeceksiniz... iyi işte hem sana hem bebeğine hemde eşine baksın bakalım askerde öyle o kadar koaly olmuyor canım ben yaaşdım biliyorum ... evin faturalarından tutta alışverişin bebeğin masrafları kendi ihtiyaçlarını zaten düşünmüyorsun o dönemde ee güzel miş bırak akrşıalsın bakalım ne oalcak... en azından bir ay dene sonra gene dönersin işyerine....

desenize bu buluşma dönekler çıkmazsa kalabalık olacak hadi bakalım ama lütfen ortak bi nokta olsun kızlar malum yağmur çamur ben wapurla karşıya geçeceğim ordan çok uzak olmasın kadıköy falan olsun

yaa aslında yorumsuz bir durum ama duramıyorum.
şu anda işi inada bindirdi bence.kardeşi mi yapmış çocuğu?bu adamın sizin ailede bir vasfı olduğuna emin misin sinpac cım?ağlama sakın kızına yazık sana yazık değmez.Allah islah etsin.

10-15 mi?
Bende dün nstye girdim.
aceba burda yani almanyadaki aletler ile ordakiler farklimiki?

Benim kasilmalarim hep 38-39 arasinda gidip geldi.
Pasamin kalp atislarida 130-150 arasiydi.

Doktor hersey normal dedi.

Bilmiyorum ki.. :uhm: Bana da herşey normal dedi... Geçen hafta da 20 civarı çıkmıştı...

sağolun kızlarr bizde öyle yapıcaz canım arabayı kadıköye bırakırız ordan da eminönüne gideriz

Canım ya...
Bebeğinin yanında olman herşeyden önemli ama para söz konusu olunca işler karışıyo tabi.. :1no2:

sinpac tatlım dünde okudum yorum yapmak istemedim ama zor bi durum gerçekten canını sıkma diycem sıkılmayacak gibi de dğl hani ama sen yinede üzülme sakın ağlamada kendini yıpratırsın kimsenin ruhu duymaz
eşinle tartışmadan adam akıllı bi konuşma yap kavga edince inadına yapıyorlar çünkü savunmaya geçiyorlar hemen aynı evreleri bizde atlattık artık bağırmıyorum konuşuyorum ozaman senin ciddiyetini daha iyi anlıyorlar
ne diyim Allah yardımcın olsun canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…