- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.381
Sinpac kullanıcısından alıntı
Kızlar,
Düşündüm taşındım, doğumdan sonra ücretsiz izin alacağım...
Eh bu durumda eşim askerde nasıl para kazanıp bana gönderir bilemiyorum...
Ama tabii, bu onun sorunu...
Ne de olsa o evin erkeği, para kazanmak onun sorumluluğunda değil mi?
Kızlar,
Düşündüm taşındım, doğumdan sonra ücretsiz izin alacağım...
Eh bu durumda eşim askerde nasıl para kazanıp bana gönderir bilemiyorum...
Ama tabii, bu onun sorunu...
Ne de olsa o evin erkeği, para kazanmak onun sorumluluğunda değil mi?
Yurt dışında doğum sonrası 1 yıl izin varmış.. Burdaki gibi hafta hesabı diil yani!!!
Ücretsiz izin de 2 yılmuş. Yani bebeğinin en çok sana ihtiyacı olacağı dönemlerde hep yanında olcaksın ne güzel.. Onun için elin adamının psikolojisi yerinde.. Çocukluklarında anneleri hep yanlarında..
Kujucum bende havuzlu han'a gidicem, annem kaynanam ben eşim...(cümbür cemaat)
ben daha önce gittim oraya ablamin bebek için ama inan öle kalabalıktıki nerelere girdik çıktık hatırlamıorum
Yaz'cım saol paylaştığın için siteyi)
Sinpac'cım canım kararını kutluyorum bencede öyle yap eşin düşünsün napıcanı..bende bazen düşünüyorum sanırm onlara bazen zorlanmaları için fırsat vermiyoruz evin erkeği gibi tüm sorumluluğu alıyoruz üstümüze vizdanımızdan dolayı böyle oluyo ama hiçte iyilik etmiş olmuyoruz sanırım...
bu arada bende haftaya pazar gelebilirim...zaten pazarları evde otur oltur canım sıkılıyo ii olur valla...nerde buluşçaz peeekkii...nereye gitçezzzz
cnım havuzlu han biraz zor olabilir bizi yanlışlıkla polonya pazarı die biyere gönderdiler orasıda hawuzlu hanmış bak bebe çeyiz sarayı die gir googla orası hawuzluhanın içinde açık adres yazıyo telinide kaydet
oraya gidince ara tarif ediolar
33 ulaaaaaaaaaaaaaaannnnnn 32 geçti artık hala öğrenemediniz heeeeklava:
ne zewklisi yaa ben sewmiorum pıt pıot bebiş bğulcakmış gibi gelio, seyyal gelmezsen keserim seni haberin olsun pzar günü olsun bnde geliim rahat rahat dükkana bakacak adam aramak zorunda kalmıyayım
Kujucum bende havuzlu han'a gidicem, annem kaynanam ben eşim...(cümbür cemaat)
ben daha önce gittim oraya ablamin bebek için ama inan öle kalabalıktıki nerelere girdik çıktık hatırlamıorum
Yaz'cım saol paylaştığın için siteyi:)
Sinpac'cım canım kararını kutluyorum bencede öyle yap eşin düşünsün napıcanı..bende bazen düşünüyorum sanırm onlara bazen zorlanmaları için fırsat vermiyoruz evin erkeği gibi tüm sorumluluğu alıyoruz üstümüze vicdanımızdan dolayı böyle oluyo ama hiçte iyilik etmiş olmuyoruz sanırım...
bu arada bende haftaya pazar gelebilirim...zaten pazarları evde otur otur canım sıkılıyo ii olur valla...nerde buluşçaz peeekkii...nereye gitçezzzz
ne zewklisi yaa ben sewmiorum pıt pıot bebiş bğulcakmış gibi gelio, seyyal gelmezsen keserim seni haberin olsun pzar günü olsun bnde geliim rahat rahat dükkana bakacak adam aramak zorunda kalmıyayım
bosna Alıntı:
Kimler Anadolu yakasından, kimler Avrupa yakasından katılacak, önce onu bir belirlesek daha mı iyi olur ki?
Selam hatunlar... Geçmişi okuma fırsatım yok şu an, herkes iyidir umarım, birazdan doktora gidecem, evden çıkmadan foruma bir bakayım dedim, hepinizi öpüyoruz kızımla :))
Az önce eşimle paylaştım.
Kardeşim sana aylık harçlığını gönderir dedi...:a015:
Ben galiba ağlayacağım...
Ya bana da zor bir yerde demişlerdii korkmuştum..havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz biz
kıslarr giden varmı nasıl gidilir biraz zormuş bulmak orayı mısır çarşısının oradan gideriz tarif edebilirmisiniz bilmiyorumkismile
havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz biz
kıslarr giden varmı nasıl gidilir biraz zormuş bulmak orayı mısır çarşısının oradan gideriz tarif edebilirmisiniz bilmiyorumkismile
Ben de o kadar özeniyorum ki onlara...
Biz bir hafta fazladan dayanalım da, doğum sonrasına kalsın diye iskemle tepesinde yamulurken, onlar hamileliklerinin de lohusalıklarının da tadını çıkarıyor.
Yazık valla bize ya...
ozaman haftaya pazar yapalım mı ?
Seyyal'in bu pazar eşi geliyor hasret gidercekler....
Beknur daha belli bisey yok ki cicim gücenme bu iyi hallerimize görüşelim dedik sadece ama gün belirlemedik
Hasret hele sen gelme eşin göndermesinde de BEŞİKTAŞA gelir seni evden zorla alırız ve kokoş terliklerini de Pazar olsun diyorsun sende uyar bana da
Haftaya cumartesi yeğenimin mevlütü var benim de bana pazar günü uyar
HİJYENİM
HANDE
ASİNAZ
BOSNA
CERENOVA
ne diyorsunuz?
10-15 mi?
Bende dün nstye girdim.
aceba burda yani almanyadaki aletler ile ordakiler farklimiki?
Benim kasilmalarim hep 38-39 arasinda gidip geldi.
Pasamin kalp atislarida 130-150 arasiydi.
Doktor hersey normal dedi.
Ya bana da zor bir yerde demişlerdii korkmuştum..
Ama öyle kolay bulduk kii
Mısır çarşısına falan girme hiç
Mısır çarşısının ana kapısı varya Eminönü meydanda, oraya yüzünü dön sola doğru ilerle mahmutpaşanın girişi var ilerde camiyi geçince sağ sokak
İşte o yokuşu biraz çıkıyorsun hiç sapmadan, 100-200 mt yukarda (yokuşu biraz çıkınca yine bi sorarsın istersen)
tatlım büyük bir ihtimal bu haftasonu bizde havuzluhana gidicez İNŞALLAH,ben 3 aylıkken gitmiştim gezmek amaçlı,biz mesela kadıköye arabamız ile gidicez,kadıköyden vapurla eminönüne gçicez,zaten vapurdan indikten sonra en fazla 10 dak yürüdükten sonra havuzluhan karşına çıkıyor,çok basit yeri kime sorsan gösterirler
Canım ya...
Bebeğinin yanında olman herşeyden önemli ama para söz konusu olunca işler karışıyo tabi.. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?