2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi canım, 5-6 yıl önce 6 haftaydı yanlış hatırlamıyorsam...
Devlet ayrı bir alem, özel sektör başka bir alem...
Bir bebeğin dünyaya gelmesine bile saygı, şefkat duymayan insanların oluşturduğu kurumlar bunlar.
Belki bir gün düzelir benneyaptımki

gelmeyecekler rüzgar yapmasııııııııııııııınnnnn döwerim heeee gelebilecek olanlar coştursun bizi
Senin rüzgarın olurum ben eser çoşar gelirim merak etme senn

al izin tabi o düşünsün ama yazdığınıda gördüm ne o öyle aylık harçlığını kardeşim verir demesi çok sorumsuz bu yaaa ağla canım ama ailenlede bence paylşamalısın sen bunları yoksa moralin bozulur iyice ..ailenle bir an önce hallet bunları o nasıl ailesiyle konuşuyor sana sormadan sende konuş

bende gelmek istiyorum ama yanlız kaldım burda mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama

Gel misafirim olursun kalırsın bende ne güzel olurrrrrr

Anadolu yakası İstanbulun hem sonu hem başı TUZLA 'dan gelicem Kadıköyde olabilir şöyle güzel yer bilenler varsa mekanı seçsinler ben pek bilmem mekanları

kızlar nasılsınız?ben biraz dolaştım geldim..varya size itirafta bulunmalıyım ben bıktım bu hamilelikten...artık zamanı gelsede oğluş doğsa bende rahatlasam diye bakıyorum..çok ağır geliyor ya bana vucüdüm....

kadıköyde alışveriş merkezi bi tane var benim bildiğim adı neydi yaa unuttum hiç gitmedim ama carrefor da var hani içinde off neydi yaabilmiyorumkismile

sana katılıyorum canım ama bebeğim böyle düşündüğümü hissedicek diyede çok üzülüyorum :gitme:

öyle deme yaaa gücüne gider bebeğinin bıkılır mı baksen şimdi ...O senin bütün düşüncelerini anlıyor kıyamam ben

Alper Mumcu'nun sitesinde de yazıyordu, anneler bu haftalarda hamilelikten sıkılır diye...
Allah kolaylık versin canım.
İkinci İstanbul buluşması yapıcaz inşallah, katılabilecek misin?

kadıköyde alışveriş merkezi bi tane var benim bildiğim adı neydi yaa unuttum hiç gitmedim ama carrefor da var hani içinde off neydi yaabilmiyorumkismile

Nautilus'u söylüyorsun.
Kadıköy'e gelenlerin taksiyle ulaşmaları lazım ama mesafe çok kısa...
Orası olabilir...
Bir de Kadıköy'deki Beşiktaş vapur iskelesinin üzerinde bir cafe-restoran var, orası geldi aklıma. Karşıdan geleceklere kolaylık olması açısından.
Diğer arkadaşlar da fikir verirler, herkesin haberi olsun da...

ayy ewt hay azın bal yesin deli oldum takıldı kafama
ewt biraz ters biyer orası gerçi kadıköye gelmişken niye alışveriş merkezine tıkılalım ki inşallah hava güzel olur dolaşırızdaboshayallersmile

sana katılıyorum canım ama bebeğim böyle düşündüğümü hissedicek diyede çok üzülüyorum :gitme:

öyle deme yaaa gücüne gider bebeğinin bıkılır mı baksen şimdi ...O senin bütün düşüncelerini anlıyor kıyamam ben

bebikimden bıkmadım ayol,bir an önce doğsun da kuçağıma gelsin istiyorum ben ona kuçağımda daha güzel bakarım....boshayallersmile ama hamileliğin yarattığı sıkıntılardan bıktım..günümün yarısının lavaboda geçmesinden..çok kilolu olmaktan,yürüyememekten...her işin ağır gelmesinden,hatta koltuktan kalmanın bile bu kadar zorken,çoraplarımı yardımla giymekten, yatar vaziyette oturmaktan,gece nefes alamakmaktan,karın kaslarımın açısından,ay saysam bitmez yaa,ben bunlardan bıktım..bebişten bıkmadımki...

Senin rüzgarın olurum ben eser çoşar gelirim merak etme senn

Gel misafirim olursun kalırsın bende ne güzel olurrrrrr

ahh canım ya çok sağol.ne çok isterdim sizlere katılabilmeyi.
gelebilsem ailemde istanbulda zaten.ama ben yerimden zor kalkıyorum işte.
ama doğumdan sonra baharda Allahtan bişey olmazsa kesin geleceğim.ozamanda benim için buluşursunuz olmaz mı?buluşmazsanızda hepinizin adresini alır çatkapı gelirim görürsünüzolumunekankayizsmile.

amin hepimize kolaylık versin....
istanbul buluşmasına gelemem herhalde,eşim bir yere salmaz oldu yalnız...bakkala markete anak çıkabiliyorum....başıma bişey geli diye korkuyor..doğum yap ondan sonra istediğin kadar gezersin dedi...

lojmanlardayım canım annemler çekmeköyde oturuyor sen neresindesinolumunekankayizsmile

ben Madenlerde sarıbelde sitesinde canım..olumunekankayizsmile

bu arada kadıköyde mekan olarak benim bildiğim murat muhallebicisi var sahilde...karşıdan gelecekler için orası da rahat olabilir

Az önce eşimle paylaştım.
Kardeşim sana aylık harçlığını gönderir dedi...:a015:
Ben galiba ağlayacağım...

Niye ağlayacakmışsın, bırak madem 90000 tl yi alıyor kardeşi harçlığını da göndersin, hatta bebeğin tüm masraflarını da göndersin,herşeyi tek başına sırtlanmaya çalıştığından dolayı kocan sorumluluk almayı öğrenememiş yine tek başına yapmaya kalkarsan ailesi de sorumluluk almayı öğrenemez, ne yaparsan yap sen sadece "yine de yaranamayan gelin" olursun :çok üzgünüm:

ben Madenlerde sarıbelde sitesinde canım..olumunekankayizsmile

bu arada kadıköyde mekan olarak benim bildiğim murat muhallebicisi var sahilde...karşıdan gelecekler için orası da rahat olabilir

desene her hafta senin kapının önünden geçip gidiyorum annemlere öğretmenler sitesinin orada oturuyor annemlerde
kadıköyde mekan çok birini belirleyelim bilmeyenler içinde kolay bulunabilecek biryer olsun

Az önce eşimle paylaştım.
Kardeşim sana aylık harçlığını gönderir dedi...:a015:
Ben galiba ağlayacağım...

aa çanım,çok hazıra alışmış..biraz sorumluluk alsın,,sen herşeyi tek başına yüklendiğin için alışmış adam bişey düşünmemeye,göndersin boşver kardeşide...o onun problemi,erkek ya! evin reisi ya,tek başına kararlar alıp uygulayabiliyor ya!

desene her hafta senin kapının önünden geçip gidiyorum annemlere öğretmenler sitesinin orada oturuyor annemlerde
kadıköyde mekan çok birini belirleyelim bilmeyenler içinde kolay bulunabilecek biryer olsun
Biliyorum orayııı...Ayyy topluca biz bi buluşalım, sonra da birlikte buluşur gezeriz bizim oralardaaa...Ya ben çekmeköye taşınalı 9 ay oldu ama hala alışamadım bana çok tuhaf geliyo oraları...özellikle haftasonu sıkılınca çıkıp gezeceğim hava alacağım biyer yoook

bu arada listemi tamamlamaya çalışıyorum yaz yaz bitmiyor kocaman bi sayfa oldu ama olsun bebişime herşeyin en güzeli olsun
dün benim kociş güldürdü beni çok eksik var dedim ne tutarki 200,250 tutarmı dedi öp başına koy okadara bulurda tamamlarsan dedim bu erkekler insanı deli eder

bu arada listemi tamamlamaya çalışıyorum yaz yaz bitmiyor kocaman bi sayfa oldu ama olsun bebişime herşeyin en güzeli olsun
dün benim kociş güldürdü beni çok eksik var dedim ne tutarki 200,250 tutarmı dedi öp başına koy okadara bulurda tamamlarsan dedim bu erkekler insanı deli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…