- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.401
Doğru diyosun canım.
Onların devleti de bilinçli.. Bu çocuk iki gün sonra benim ülkem için çalışacak diyor. Ona göre de sağlığı için elinden geleni yapıyor. Saolsun bizim devlet de anne çalışmamak için bahane yaratıyo diyo. elinde olsa o sandalya tepesinde doğurtacak bizi.. Doğum izninin 6 hafta olduğu günler de çok eski diil aslına bakarsan..
Senin rüzgarın olurum ben eser çoşar gelirim merak etme senngelmeyecekler rüzgar yapmasııııııııııııııınnnnn döwerim heeee gelebilecek olanlar coştursun bizi
al izin tabi o düşünsün ama yazdığınıda gördüm ne o öyle aylık harçlığını kardeşim verir demesi çok sorumsuz bu yaaa ağla canım ama ailenlede bence paylşamalısın sen bunları yoksa moralin bozulur iyice ..ailenle bir an önce hallet bunları o nasıl ailesiyle konuşuyor sana sormadan sende konuşKızlar,
Düşündüm taşındım, doğumdan sonra ücretsiz izin alacağım...
Eh bu durumda eşim askerde nasıl para kazanıp bana gönderir bilemiyorum...
Ama tabii, bu onun sorunu...
Ne de olsa o evin erkeği, para kazanmak onun sorumluluğunda değil mi?
bende gelmek istiyorum ama yanlız kaldım burda mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama
desenize bu buluşma dönekler çıkmazsa kalabalık olacak hadi bakalım ama lütfen ortak bi nokta olsun kızlar malum yağmur çamur ben wapurla karşıya geçeceğim ordan çok uzak olmasın kadıköy falan olsun
kızlar nasılsınız?ben biraz dolaştım geldim..varya size itirafta bulunmalıyım ben bıktım bu hamilelikten...artık zamanı gelsede oğluş doğsa bende rahatlasam diye bakıyorum..çok ağır geliyor ya bana vucüdüm....
kızlar nasılsınız?ben biraz dolaştım geldim..varya size itirafta bulunmalıyım ben bıktım bu hamilelikten...artık zamanı gelsede oğluş doğsa bende rahatlasam diye bakıyorum..çok ağır geliyor ya bana vucüdüm....
AAAa bugün beni şaşırttın durdun bende sancaktepedeyim..daha doğrusu çekmeköy ama oturduğumuz site sancaktepeye bağlı..sen neresinde oturuyosunbende anadolu yakasındayım kıslarr sancaktepe den gelicem
kadıköyde alışveriş merkezi bi tane var benim bildiğim adı neydi yaa unuttum hiç gitmedim ama carrefor da var hani içinde off neydi yaabilmiyorumkismile
AAAa bugün beni şaşırttın durdun bende sancaktepedeyim..daha doğrusu çekmeköy ama oturduğumuz site sancaktepeye bağlı..sen neresinde oturuyosun
Alper Mumcu'nun sitesinde de yazıyordu, anneler bu haftalarda hamilelikten sıkılır diye...
Allah kolaylık versin canım.
İkinci İstanbul buluşması yapıcaz inşallah, katılabilecek misin?
Nautilus'u söylüyorsun.
Kadıköy'e gelenlerin taksiyle ulaşmaları lazım ama mesafe çok kısa...
Orası olabilir...
Bir de Kadıköy'deki Beşiktaş vapur iskelesinin üzerinde bir cafe-restoran var, orası geldi aklıma. Karşıdan geleceklere kolaylık olması açısından.
Diğer arkadaşlar da fikir verirler, herkesin haberi olsun da...
sana katılıyorum canım ama bebeğim böyle düşündüğümü hissedicek diyede çok üzülüyorum :gitme:
öyle deme yaaa gücüne gider bebeğinin bıkılır mı baksen şimdi ...O senin bütün düşüncelerini anlıyor kıyamam ben
Senin rüzgarın olurum ben eser çoşar gelirim merak etme senn
Gel misafirim olursun kalırsın bende ne güzel olurrrrrr
Alper Mumcu'nun sitesinde de yazıyordu, anneler bu haftalarda hamilelikten sıkılır diye...
Allah kolaylık versin canım.
İkinci İstanbul buluşması yapıcaz inşallah, katılabilecek misin?
Nautilus'u söylüyorsun.
Kadıköy'e gelenlerin taksiyle ulaşmaları lazım ama mesafe çok kısa...
Orası olabilir...
Bir de Kadıköy'deki Beşiktaş vapur iskelesinin üzerinde bir cafe-restoran var, orası geldi aklıma. Karşıdan geleceklere kolaylık olması açısından.
Diğer arkadaşlar da fikir verirler, herkesin haberi olsun da...
lojmanlardayım canım annemler çekmeköyde oturuyor sen neresindesinolumunekankayizsmile
Az önce eşimle paylaştım.
Kardeşim sana aylık harçlığını gönderir dedi...:a015:
Ben galiba ağlayacağım...
ben Madenlerde sarıbelde sitesinde canım..olumunekankayizsmile
bu arada kadıköyde mekan olarak benim bildiğim murat muhallebicisi var sahilde...karşıdan gelecekler için orası da rahat olabilir
Az önce eşimle paylaştım.
Kardeşim sana aylık harçlığını gönderir dedi...:a015:
Ben galiba ağlayacağım...
Biliyorum orayııı...Ayyy topluca biz bi buluşalım, sonra da birlikte buluşur gezeriz bizim oralardaaa...Ya ben çekmeköye taşınalı 9 ay oldu ama hala alışamadım bana çok tuhaf geliyo oraları...özellikle haftasonu sıkılınca çıkıp gezeceğim hava alacağım biyer yoookdesene her hafta senin kapının önünden geçip gidiyorum annemlere öğretmenler sitesinin orada oturuyor annemlerde
kadıköyde mekan çok birini belirleyelim bilmeyenler içinde kolay bulunabilecek biryer olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?