- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.421
Biliyorum orayııı...Ayyy topluca biz bi buluşalım, sonra da birlikte buluşur gezeriz bizim oralardaaa...Ya ben çekmeköye taşınalı 9 ay oldu ama hala alışamadım bana çok tuhaf geliyo oraları...özellikle haftasonu sıkılınca çıkıp gezeceğim hava alacağım biyer yoook
ahh canım ya çok sağol.ne çok isterdim sizlere katılabilmeyi.
gelebilsem ailemde istanbulda zaten.ama ben yerimden zor kalkıyorum işte.
ama doğumdan sonra baharda Allahtan bişey olmazsa kesin geleceğim.ozamanda benim için buluşursunuz olmaz mı?buluşmazsanızda hepinizin adresini alır çatkapı gelirim görürsünüzolumunekankayizsmile.
ben Madenlerde sarıbelde sitesinde canım..olumunekankayizsmile
bu arada kadıköyde mekan olarak benim bildiğim murat muhallebicisi var sahilde...karşıdan gelecekler için orası da rahat olabilir
amin hepimize kolaylık versin....
istanbul buluşmasına gelemem herhalde,eşim bir yere salmaz oldu yalnız...bakkala markete anak çıkabiliyorum....başıma bişey geli diye korkuyor..doğum yap ondan sonra istediğin kadar gezersin dedi...
bu arada listemi tamamlamaya çalışıyorum yaz yaz bitmiyor kocaman bi sayfa oldu ama olsun bebişime herşeyin en güzeli olsun
dün benim kociş güldürdü beni çok eksik var dedim ne tutarki 200,250 tutarmı dedi öp başına koy okadara bulurda tamamlarsan dedim bu erkekler insanı deli eder
Sen yeter ki gel, o zaman kadar minikler de ele avuca gelmiş olur, cümbüş yaparız :)
Evet orası da olur...
Yaa, kendi getirsin o zaman.
Bu sefer benimki de arıza çıkaracak ama, bi şekilde ikna edicez artık.
Benim en büyük kozum, "işe giderken bişey demiyorsun ama!!!"
Çok saf oluyorlar gerçekten, ben çok gülüyorum onların bu iyimser hallerine...
Bu arada midem berbat kızlar, acayip bir baskı ve bulantı başladı.
Eski günlere dönmek istemiyoruuummm eyvahedigeldismile
canlarım bence eğer kadıköy ise mekanımız carrefoursa var ya natulius orası olsun çünki kadıköy kalabalık bir yer öyle dolaşamayız heimiz hamiel akrmaşada bişey anlamayız ama natulius alışveriş merkez büyük daha iyi olur gibi ne dersiniz ??????
Sen yeter ki gel, o zaman kadar minikler de ele avuca gelmiş olur, cümbüş yaparız :)
Evet orası da olur...
Yaa, kendi getirsin o zaman.
Bu sefer benimki de arıza çıkaracak ama, bi şekilde ikna edicez artık.
Benim en büyük kozum, "işe giderken bişey demiyorsun ama!!!"
Çok saf oluyorlar gerçekten, ben çok gülüyorum onların bu iyimser hallerine...
Bu arada midem berbat kızlar, acayip bir baskı ve bulantı başladı.
Eski günlere dönmek istemiyoruuummm eyvahedigeldismile
çekmeköy bana cennet geliyor sancaktepe ye nazaran yine çıkınca bi sokak boyu çarşısı var burda oda yok hiçbirşey yok
nerden taşındınız burası şehir dışı oluyor heryer uzak
canlarım bence eğer kadıköy ise mekanımız carrefoursa var ya natulius orası olsun çünki kadıköy kalabalık bir yer öyle dolaşamayız heimiz hamiel akrmaşada bişey anlamayız ama natulius alışveriş merkez büyük daha iyi olur gibi ne dersiniz ??????
Tepe Nautilus "Alışveriş Denizi"
adres almak isteyenelr buraya bakabilriler....
Selam kızlar bız geldık doktora gıttım bugun kızımı gordum kocaman olmus danam ama bı karısıklık war benım dogumum sat a uymuyor doktor en basından berı butun ultrasonlarda da boleymıs dedı (doktorumu degıstırdım saolsun oncekı dememıstı sadece benı korkutmak dısında yok kızın gelısımınden kaynaklanıyor bol bol ye benı uzmustu) ben 1 aydır bılıodum ve bugunde kesınlestı duzensız adet oldugum ıcın sat a deıl ultrasona gore hesaplayacakmısız yanı benım hesabıma gore kızım 31+4 olması gerekırken 30+4-30+2-29+4 olarak gosterıyor.kafam cok karısık 1 mı 2 mı hafta gec sayım delı oldum doktor normal dedı kılosu 1471 mıs ıyımıs.
Ya arkadaşlar birşey sorucam,
Hani derler ya kız bebekler annelerin güzelliğini alırmışta ağzı burnu şişermiş..O evre nezaman oluyo acaba..benim şuana kadar olmadı hala olma ihtimali varmı acep diye merak ettim
Selam kızlar bız geldık doktora gıttım bugun kızımı gordum kocaman olmus danam ama bı karısıklık war benım dogumum sat a uymuyor doktor en basından berı butun ultrasonlarda da boleymıs dedı (doktorumu degıstırdım saolsun oncekı dememıstı sadece benı korkutmak dısında yok kızın gelısımınden kaynaklanıyor bol bol ye benı uzmustu) ben 1 aydır bılıodum ve bugunde kesınlestı duzensız adet oldugum ıcın sat a deıl ultrasona gore hesaplayacakmısız yanı benım hesabıma gore kızım 31+4 olması gerekırken 30+4-30+2-29+4 olarak gosterıyor.kafam cok karısık 1 mı 2 mı hafta gec sayım delı oldum doktor normal dedı kılosu 1471 mıs ıyımıs.
çanım gözün aydın,bebeğin sağlıklı ya boşver bir hafta çokta önemli değil,ama içine sinmezse bir dr ye daha git...
Benım fetır gıbım burnum oldu gecelerı ozellıkle aynaya bakmıyorum bır kere baktım ocu gormuse dondum neydı o oyle kızlar sakın gece aynaya bakmayın tamam bilmiyorumkismile
hoş geldiniz canım maşallahh kuzunabazen oluyor bir kaç gün oynama çok takma kafana bence sağlığında sorun yoksa önemli değil benim ultrasonlarımda da bir iki gün oynama var
dönmezsin inşallah canım böyle rahatlamışken zor oluyor bide baskımız daha fazla artık geçen gece bende fenalaştım duramadım yerimde çok zor oluyo
valla ben saflık falan anlamam arabasına(kızım der ) bi dünya masraf yaptı hiç düşünmedi bile oğlunada yapacak paşa paşa gık derse sıkarım boğazınıklava:
Tepe Nautilus "Alışveriş Denizi"
adres almak isteyenelr buraya bakabilriler....
ben de bu düşünceyekatılıyorum hem havanın nasıl olucağıda belli değil kapalı alışveriş merkezi daha makul bence
getirmez hayatım yaaa,pazarları bile çalışıyor bu aralar...hem benim doğumada az kaldı,,o nedenle daha çok salmaz....ama doğurayım bebişlerle buluşuruz inşallah..ben 2 oğluşumuda getirirm...
ben çalışmadığım için bişey diyemiyorum dün markete gittim kızdı,,,oralarda başına bişey geleçek çok gezme dedi...şipariş vereçekmişim eve getireçeklermiş..iyide çok sıkılıyorum yaa,komşulara falan git ama uzak yere gitme ,yalnız kalma falan diyor...
şimdi dediğini yapmasam başıma bişey gelse ben sana demiştim senin yüzünden der durur...doğurayımda acısını çıkarırım artık....
Orası öyle canım ama ben onu kucagıma almak ıcın delı oluyorum ama erken de dogsun ıstemıyorum daha cok war gıbı gelıyor bana bıde 1-2 hafta da beklemek ohaoldumsmile
Sağol canım inşallah...
Yapar yaw, o aklı ermediği için demiştir öyle...
Eğer dolaşacaksak alışveriş merkezi daha makul.
Ama kocaman olmuş olucaz, ben çok dolaşamıyorum açıkçası artık.
Siz dolaşırsınız, ben oturur beklerim artık sizi...
Anneannem de öyle yapıyor birlikte dışarı çıkınca kaydirigubbakcemile3
Anladım canım, haklısın, koca milletine çok muhalefet edince insanın başına bir iş geliyor gerçekten :)
Seninle doğumdan sonra görüşücez artık bu durumda...
Evlenmeden önce Avrupa yakası avcılar merkezdeydim, Evlenince Bahçelievler merkeze taşındık..İşte oralardan sonra burası çok tuhaf geldi bana canım yaaa
ben de bu düşünceyekatılıyorum hem havanın nasıl olucağıda belli değil kapalı alışveriş merkezi daha makul bence
:))erkek çoçuğuda sözde güzelleştirirmiş..ben kendimi hiçde öyle güzel hissetmiyorum..hatta hiç beğenmiyorum kendimi bu aralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?