2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım dolaşamyız zaten haklısın ama hani gende bişeylere bakmak istersek diye deddiydim :):):)) tamam o zaman ulaşımda kolay diyorsanız murat yada saray muahlelbicisi olabilir ?

bu arada ben dalının sıvı deterjanını aldım makınada ve elde kulanılabılıyormus kullanan war mı nasıl memnun kaldınız mı acaba

valla ben gataya gidiyorum genelde hep farklı doktor denk geliyor ultrasonlarda da iki farklı doktor var onlar bakıyor Allaha şükür bi sorun yok inşallah bu doktorundan memnun kalırsın böyle dvm eder sağlıcakla da alırız kuzuları kucağımıza

güzel annneler herkese merhabalar.hergün sizleri takip ediyorum ama ben yazmıyorum.herkesi çok iyi tanıyoruö yazmasamda sinpacı dilayı simenayı hasreti seyyali ...daha adını yazmadığım herşeyi.görüyorumki dertlerde üzüntülerde sevinçlerde hepberaber paylaşıyorsunuz.çok iyi bi hamilelik dönemi geçiyordum.taki bikaç güne kadar.kızlar banada yardım edin çok mutsuzum.meleğime bişey olacak diye korkuyorum..eşimle kavga ettik az önce eşim işi nedeniyle yurtdışa gidip geliyo.geçenlerde bilgisayarında msn kayıtlarında bi kızla konuşmalarını okudum ilk önce normal konuşmalar facede şu poker çılgınlığı varya ordan tanışmışlar tabi çıldırdım.heemen inkar etti tabi arkaşım dedi erkek arkadaşım o falan yalan dolan anlıcanız.silmesini istedim tamam sen istiyorsan dedi ama halen silme yok dün akşam rest çektim silmeden ne beni ara nede sor diye.silmiş biraz önce tekrar eklediğini gördüm tlfda birbirimize girdik.moralim çok bozuk çıldırmak üzereyim burada yalnız başımayım evden gitmeyi düşünüyorum hatta kendi canımı alsın diye Allaha dua ediyorum.bana bu dönemimde bunları yaşatıyor ve halende arkadaşım diyo off offff anlatamıyorum.kusura bakmayın içimi kimseye dökemedim..

Benım fetır gıbım burnum oldu gecelerı ozellıkle aynaya bakmıyorum bır kere baktım ocu gormuse dondum neydı o oyle kızlar sakın gece aynaya bakmayın tamam bilmiyorumkismile

Yok canııım okadarda değildir..Hamilelikten sonra ztn geçiyormuşşş..

Bu arada buluşma planlayan arkadaşlar bence hava güzel olursa alışveriş merkezine tıkışmayalım çünkü pazar günü buluşucaz madem orası pazar günü tıklımtıklım oluo..Yinede siz bilirsinizzzz...

Canım ya kıyamam sakın ewı terketmek gıbı bısı yapma gıdecek bırı varsa oda esın olsun onu postala ama suan kızgınsın uzgunsun normal dusunemessın sakınles ılk once tamam bende comk yasadım esımle kawga kırgınlık falan dırek olmek ıstersın ewı terketmek ıstersın ama kızgınlıgın gecınce baska dusunursun bırının yanoına gıt kafanı dagıt yalnız kalma tamam

Sen yeter ki gel, o zaman kadar minikler de ele avuca gelmiş olur, cümbüş yaparız :)
geleceğim bosnacım inşaallah.hem meleketimi çok özledim.yakın uzak bütün akrabalarım orda hem onlarda bebeği görmüş olurlar.valla birsürü bebekli hatun tam cümbüşkaydirigubbakcemile3Allah göstersin o günleri.

canım gözünaydın maşşallah kızçene.
bunların ortalamasını alıp sana tam zaman söylemedimi doktorun?birhaftadan bişey olmaz sen üzme kendini.zaten sağlıklı olsunlar önemli olan bu.

haydaaa canımcım hoşgeldin öncelikle o düşünceleri at kafandan niye senin canını alıyormuş Rabbim sakin ol bebeğini düşün sıkıntıyı yapma
yazışmalarında seni rahatsız edecek neler var bilemiyorum gerçi ne olursa olsun bi yabancı bayanla böyle sohbet etmesi hoş değill aynısını biz yapsak kıyameti koparırlar
evden gitmek nedemek yaa aslında bu mevzular çok karmaşık insan ne diyeceğini şaşırıyor çok üzüldüm gerçekten
ne diyeceğimi bilemiyorum

ne bulusması ben gecmısı okumadım

maaşallah kuzuna bu ölçüleri takma kafana benimki de öyle dengesiz gidiyo ama normalmiş, bize göre dengesiz doğunca anlarız artık biz de normal olduğunu insan şimdi tedirgin oluyo da

:sm_cool:sositososito
:1hug::CüvCüv:

çanım yazdıkların karşısınd şimdi sana ne desem bilemedim...eşine yazıklar olsun..benim bir arkadaşımın eşide arkadaşım hamileyken aynı hatayı yaptı...çok zor gerçekten....ne yazıkki bu erkek milleti nankör,o kızı sende msn ine ekle ,belki kız eşinin evli olduğunu bilmiyordur.....kıza yz...erkekler bu gibi durumlarda çok yalan söylerler..dikkatli ol! Al karşına koçanıda adam gibi konuş....sıkıştır biraz....ama önçelikle kendinsakin ol..evi terketmeyi falanda düşünme,,o gitsin gidiyorsa....

canım gözünaydın maşşallah kızçene.
bunların ortalamasını alıp sana tam zaman söylemedimi doktorun?birhaftadan bişey olmaz sen üzme kendini.zaten sağlıklı olsunlar önemli olan bu.

Tskler canım yok bısı demedı 1 ay sonra ya cagırdı bakalım o zaman ne dıcek artık ne zaman acaba normal sezeryen dogum olacagı bellı olur bı bılgıısı olan war mı

maaşallah kuzuna bu ölçüleri takma kafana benimki de öyle dengesiz gidiyo ama normalmiş, bize göre dengesiz doğunca anlarız artık biz de normal olduğunu insan şimdi tedirgin oluyo da

hayırlısı olsun artık bakalım canım kım daha once dogum yapıcak senin 30+4 de bebegının kılosu ıle benım kızın kılosu aynı sayılır ıns. bole saglıkla dewam eder :Saruboceq:

Canım valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi.Gittiğinde çözüleceğini bilsem git derim ama olmuyorki.En doğrusu ve mantıklısı sinirlerine hakim olup sakin bir ses tonuyla karşına alıp çaktırmadan tehdit ederek konuşmandır.Neleri kaybedeceğini ona sakince anlat.Ve bu yaptığı şeyi ona yakıştıramadığını gözünden düşmesine neden olduğunu açıkca söylersen belki toparlar biraz kendini.Valla kendimce akıl veriyorum bende ama aynı şeyi yaşasam sinirlerime hakim olmak zor olurdu tabii ki.Allah yardımcın olsun canım inş. konuşunca düzelir her şey...

öncelikle hoşgeldin.
nedemek o canımı alsın benim falan kolay mı bukadar?sen can taşıyorsun hayatım bunları sakın aklına getirme bile.zor günler geçiriyorsun belli.eşinin tavrı komple yanlış zaten söylemeye gerek bile yok.tabii anlatacaksın paylaşman iyi birşey.sen kendini ve bebeğini düşün.olayı iyice anla araştır hemen evden gitmeyi düşünme canım.

selam canım bizde senle tanıoştığımız için mutluyuz... ama keşek daha güzel bir haber ile merhaba deseydin bize.... ( hemen dünyanın sonu gelmiş gibi davranma burda neelr oluştu neler yaşandı az çok takip ettin sende .... bebişini düşün biraz önce kendin iyi olmaya çalış unutma hep aldatıp boşasan bile önce iyi olamsı gerek sensin ki bebeğinde ona göre iyi olsun.... ölecek olanda evden gidecek olanda eşin olmalı :):):):) sen iyi ol kuşum benim hemen kahrolma öyle... eşine gelince o kızı ekle bi konuş bakalım neyin nesi imiş... o kızı bi def et başından sonra sıra eşine gelecek... onada bu durumda senin yaşadığın üzüntüyü ve bebeğinizi anlat ... yuvana az daha zarar veriyorun değmez eğer gerçekten böyle bir aldatma söz konusu olursa ne beni ne kızını göremezsin diye kesin dille tehdit et bence .......

ben de bu düşünceyekatılıyorum hem havanın nasıl olucağıda belli değil kapalı alışveriş merkezi daha makul bence
ewet bncede tepe bana da uyar hem yakında sanırsam kadıköyden bi taxiye atlar gelirim
zaten her aman beklenen zamanda gelmiyorki bebişler 40 haftasını dolduran bebiş zaten yok pek!bebişler geleçekleri zamanı kendileri belirkliyorlar aslında...benim ilkim 36 haftada geldi mesela hiç beklemiyordum...
selkie sana bi soru bilirsin sen
nstye her gittiğimzde bebişide görcezmi ultrasonda

bu arada ben dalının sıvı deterjanını aldım makınada ve elde kulanılabılıyormus kullanan war mı nasıl memnun kaldınız mı acaba
bnde onu alcam en iyisi oymuş:lepi:
öncelkle selam cnm senin bizleri tanıman iyi tabi de keşke bi selam werseydin bizde seni tanırdık neyse hoşgeldin aramıza gelelim senin azgın boğaya!!!
walla bu net alemi adamı deli eder allahtan benim zabıtam anlamaz pek netten nüttenkaydirigubbakcemile5 msni war bi tane onuda bi ayar çektim kimle ne yazışsa benim gizli dosyama kaydedior kocamın bişey yapmadıını yapmicanı biliorum ama işte ben önlemimi alayımda:jeyyar: arkadaşım diyor peki sen yazışmalarda arkadaşlıktan öte bişiler görmedinmi suratına wurman için? öyle isyankar olma ölüm falan daha neler o ölsün sen nie ölüomuşsun kadına mail at olmadı yaz ağzıan geleni kahpeyeklava: ama eğer eminsen aralarında ki ilişkiden? kocanlada konuş ben bu şekil çekemem seni uyardım madem anlamıyosun getir şıllığın ewine sana karılık yapsın de we git annene arkadaşına falan bi süre kal orda...
ya ne dicemi bilemedim çok sinir bi durum yanlış yönlendirmekte istemiyorum çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…