- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.461
ne bulusması ben gecmısı okumadım
Haftaya büyük ihtimal pazar günü (24 ocak) istanbulu analar olarak buluşmayı düşünüyoruz Kadıköydeee sen nerede oturuyon canımcım
direk giderim alır çantamı walla kapatırım telefonumuda deli olsun arasın bulamasın!!!!!!!!!!!!!!
güzel annneler herkese merhabalar.hergün sizleri takip ediyorum ama ben yazmıyorum.herkesi çok iyi tanıyoruö yazmasamda sinpacı dilayı simenayı hasreti seyyali ...daha adını yazmadığım herşeyi.görüyorumki dertlerde üzüntülerde sevinçlerde hepberaber paylaşıyorsunuz.çok iyi bi hamilelik dönemi geçiyordum.taki bikaç güne kadar.kızlar banada yardım edin çok mutsuzum.meleğime bişey olacak diye korkuyorum..eşimle kavga ettik az önce eşim işi nedeniyle yurtdışa gidip geliyo.geçenlerde bilgisayarında msn kayıtlarında bi kızla konuşmalarını okudum ilk önce normal konuşmalar facede şu poker çılgınlığı varya ordan tanışmışlar tabi çıldırdım.heemen inkar etti tabi arkaşım dedi erkek arkadaşım o falan yalan dolan anlıcanız.silmesini istedim tamam sen istiyorsan dedi ama halen silme yok dün akşam rest çektim silmeden ne beni ara nede sor diye.silmiş biraz önce tekrar eklediğini gördüm tlfda birbirimize girdik.moralim çok bozuk çıldırmak üzereyim burada yalnız başımayım evden gitmeyi düşünüyorum hatta kendi canımı alsın diye Allaha dua ediyorum.bana bu dönemimde bunları yaşatıyor ve halende arkadaşım diyo off offff anlatamıyorum.kusura bakmayın içimi kimseye dökemedim..
direk giderim alır çantamı walla kapatırım telefonumuda deli olsun arasın bulamasın!!!!!!!!!!!!!!
süpeeerrr..Ben camlıcadayım yakınım gelmek ısterım tabı kesınlessın ıns. bı aksılık cıkmıssa :sm_cool:
güzel annneler herkese merhabalar.hergün sizleri takip ediyorum ama ben yazmıyorum.herkesi çok iyi tanıyoruö yazmasamda sinpacı dilayı simenayı hasreti seyyali ...daha adını yazmadığım herşeyi.görüyorumki dertlerde üzüntülerde sevinçlerde hepberaber paylaşıyorsunuz.çok iyi bi hamilelik dönemi geçiyordum.taki bikaç güne kadar.kızlar banada yardım edin çok mutsuzum.meleğime bişey olacak diye korkuyorum..eşimle kavga ettik az önce eşim işi nedeniyle yurtdışa gidip geliyo.geçenlerde bilgisayarında msn kayıtlarında bi kızla konuşmalarını okudum ilk önce normal konuşmalar facede şu poker çılgınlığı varya ordan tanışmışlar tabi çıldırdım.heemen inkar etti tabi arkaşım dedi erkek arkadaşım o falan yalan dolan anlıcanız.silmesini istedim tamam sen istiyorsan dedi ama halen silme yok dün akşam rest çektim silmeden ne beni ara nede sor diye.silmiş biraz önce tekrar eklediğini gördüm tlfda birbirimize girdik.moralim çok bozuk çıldırmak üzereyim burada yalnız başımayım evden gitmeyi düşünüyorum hatta kendi canımı alsın diye Allaha dua ediyorum.bana bu dönemimde bunları yaşatıyor ve halende arkadaşım diyo off offff anlatamıyorum.kusura bakmayın içimi kimseye dökemedim..
Yaw nereye gıdıon onlar gıtsın ben esıme sureklı dıyorum ben bu ewe gelınlıgımle geldım namusumla ewlılıgımı surduruyorum ve kefenımle cıkarım eger yaparsan bı hata gıdecek olan sensız defolsunlar sız durunklava: klava:
Annişler, okudumda bahsettiğimiz konular yine iç karartıcı olmaya başladı, biraz konuyu değiştiriyim bariiii...
bebek şekerlerini ne yapmayı düşünüyorsunuz? varmı planınız??
ben malzemeleri alıp kendim yapıcam mevlüd için...Ayrıca mevlüd öncesi bebek doğunca ziyarete gelenler içinde hoşgeldin bebek temalı, bebek kurabiyeleri yada cupcakeleri yapmayı düşünüyorum (tabi ozamana kadar gücüm olursa hala)
Siyah gölge,
Hoşgeldin... Bebeğin kaç haftalık? Cinsiyeti ne?
Buna benzer şeyleri birçoğumuz eminim yaşamıştır. Benim bulduğum çözüm şuydu: Ona da bana da facebook yasak... Msn falan da yasak... Sadece mail serbest, onunda sifresini ikimiz de biliyoruz...
Erkek milleti malesef böyle... Ben de yaşadım benzer şeyleri çok zor bir dönemdi... Allah kolaylık versin... Muhtemelen hatun eşinin evli olduğunu bilmiyordur...
Bıktım bu sopalık erkek modelinden beeeeklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?