2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkie merhaba,

birşey sormak istiyorum. çamlıca erdem e gittin mi? memnun kaldın mı? bende doktor arıyorum. bakiye hanım nasıl? birde kontrol ücreti ne kadar?
yardımların için teşekkürler

direk giderim alır çantamı walla kapatırım telefonumuda deli olsun arasın bulamasın!!!!!!!!!!!!!!

direk giderim alır çantamı walla kapatırım telefonumuda deli olsun arasın bulamasın!!!!!!!!!!!!!!

Yaw nereye gıdıon onlar gıtsın ben esıme sureklı dıyorum ben bu ewe gelınlıgımle geldım namusumla ewlılıgımı surduruyorum ve kefenımle cıkarım eger yaparsan bı hata gıdecek olan sensız defolsunlar sız durun klava:klava:

canım yaa ne diyeceğimi bilemiyorum bi kere şu Allah canımı alsın düşüncesini sil kafandan selkie nin seyyal in dediği gibi ekle o kişiyi msn ine bi konuş bakalım kimmiş neymiş belki kocanın evli olduğundan bile haberi yoktur
eşinle de güzelce konuş işi inada bindirip de pişman olacağın şeyler yapma insan bağırınca karşısındaki pek ciddiye almıyo ama sakin ve kararlı bi şekilde konuşursan eşin de anlar belki hatasını, inşallah bi daha da yapmaz böyle şeyler Allah yardımcın olsun

Bir_Nokta kullanıcısından alıntı
bu arada ben dalının sıvı deterjanını aldım makınada ve elde kulanılabılıyormus kullanan war mı nasıl memnun kaldınız mı acaba

Deterjandan bahsediyor iken, ben Amway marka deterjan aldım üzerinde baby yazıyor yumuşatıcısını da aldım onunla yıkamayı düşünüyorum...

Ara sıra dellenince onu bende yapıyorum.Çıldırıyor tepiniyor resmen yollara düşüyor ama tüm bunlara rağmen tınlamayıp rahar rahat evinde yatağında uyumaya devam eden adamlarda var.Bazılarına etki etmeyebiliyor çekip gitmek.Herkesin anladığı dil başka sanırım.Rabbim hepimizin yuvasını korusun.Dirlik düzenlik,sağlık,mutluluk ve hzur versin inşAllah........:Saruboceq:

Ben camlıcadayım yakınım gelmek ısterım tabı kesınlessın ıns. bı aksılık cıkmıssa :sm_cool:
süpeeerrr..
Arkadaşlar bi organizasyon yapalım haftaya buluşma için, birini seçelim özelden oraya gelicek arkadaşlar mail atsınlar..kesinleştirelim şu işi de lafta kalmasınnnn...

Siyah gölge,

Hoşgeldin... Bebeğin kaç haftalık? Cinsiyeti ne?

Buna benzer şeyleri birçoğumuz eminim yaşamıştır. Benim bulduğum çözüm şuydu: Ona da bana da facebook yasak... Msn falan da yasak... Sadece mail serbest, onunda sifresini ikimiz de biliyoruz...

Erkek milleti malesef böyle... Ben de yaşadım benzer şeyleri çok zor bir dönemdi... Allah kolaylık versin... Muhtemelen hatun eşinin evli olduğunu bilmiyordur...

Bıktım bu sopalık erkek modelinden beeeeklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

kızcağığızın sinirleri harap olmuştur çıkmış bile inşallah herşey yoluna girer bu işler çok zor Allah kimseye yaşatmasın

şu buluşma işini nasıl yapıyoruz kıslarr son karar nedir bizim bi topikimiz vardı orda yeniden bi liste yapıp günü saati nerde buluşacağımızı belirleyelim

Annişler, okudumda bahsettiğimiz konular yine iç karartıcı olmaya başladı, biraz konuyu değiştiriyim bariiii...
bebek şekerlerini ne yapmayı düşünüyorsunuz? varmı planınız??
ben malzemeleri alıp kendim yapıcam mevlüd için...Ayrıca mevlüd öncesi bebek doğunca ziyarete gelenler içinde hoşgeldin bebek temalı, bebek kurabiyeleri yada cupcakeleri yapmayı düşünüyorum (tabi ozamana kadar gücüm olursa hala)

ay yok itmezki kapıyı kırar yine girer o

bende ziyaret için gelenlere kendim yapmayı düşünüyorum şekerleri tül ve süs alıp içini badem ve çikolatalı şekerle doldurucam üzerinede oğlumun d.t ve adını yazıcam inşallah istediğim gibi bişeyler bulup yapabilirim

Efsane Wimbledon’un ilk zenci şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS’den ölüm döşeğindeydi..
Dünyanın her köşesindeki hayranlarından mektuplar yağmaktaydı.
Bunlardan bir tanesi şöyle soruyordu:
- Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?

Arthur Ashe cevap verdi:
- Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar. 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir.
500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer,
5 bini büyük turnuvalara erişir, 50’si Wimbledon’a kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2’si finale kalır.
Elimde şampiyonluk kupasını tutarken Tanrı’ya ‘Neden ben?’ diye hiç sormadım.
Şimdi sancı çekerken, Tanrı’ya nasıl ‘Niye ben’ derim?

Mutluluk insanı tatlı yapar.
Başarı ışıltılı…
Zorluklar güçlü…
Hüzün insanı insan yapar,
Yenilgi mütevazı…
Tanrı’ya asla ‘Neden ben?’
diye sormayın.
Ne olacaksa olur…

…Arthur Ashe

arkadaşlar hepinize tşk ederim tam yazdım elektriklerimiz gitti aksi gibi şimdi geldi.hala diyorki pokerde arkadaş bide üstüne konuşturcam seni onla anlıcaksın ne olduğunu sinir şey

selkie; NEDEN GELEMİYONNN AMA NE OLURRR YAAA GELİN OĞLUNUDA GETİR
BEN İŞLERE DALDIM EN SON 24 OCAK PAZAR KADIKÖY NATÜLÜS MÜ DEDİK?
ASİNAZ ; SENSİZ OLMAZ BUNU BİL
HANDE'NİN TLF YOK BENDE ULAŞALIMDA ONA HABER VEREŞLİM
HİJYENİM ORGANİZATÖRÜM NERELERDESİNNN

hoşbulduk sizleride üzdüm.31.haftamdayım kızım olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…