- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.481
bende ziyaret için gelenlere kendim yapmayı düşünüyorum şekerleri tül ve süs alıp içini badem ve çikolatalı şekerle doldurucam üzerinede oğlumun d.t ve adını yazıcam inşallah istediğim gibi bişeyler bulup yapabilirim
selkie; NEDEN GELEMİYONNN AMA NE OLURRR YAAA GELİN OĞLUNUDA GETİR
BEN İŞLERE DALDIM EN SON 24 OCAK PAZAR KADIKÖY NATÜLÜS MÜ DEDİK?
ASİNAZ ; SENSİZ OLMAZ BUNU BİL
HANDE'NİN TLF YOK BENDE ULAŞALIMDA ONA HABER VEREŞLİM
HİJYENİM ORGANİZATÖRÜM NERELERDESİNNN
Ben cok cekıngendırım ya ben utanırım bulıusmadabilmiyorumkismileaklinialirimsmile
bende öle düşünüyorummm :)
eminönünde onun toptan satış yapan yerleri var...gittiğinde bakarsın..
hande dolandırılmanın acısını hala yaşıyo sanırım:)
ya kızlar biişey dicem birisi bizim organizatörümüz olsun en geç doğuracak olanlardan mesela hepimiz numaralarımızı werelim birbirimize, birimize bişey olsa doğursak falan, haber wersin diğer arkadaşlara bilgilerimizi güncellesin bizi tabloda sıralandırsın, doğurunca bi kaç gün falan giremeyiz sanırım haberdar olalım hepimizden, ewinde neti olan sürekli giren biri olmalı
aynen dediğin gibi benim başım çok kalabalık olacak 1 ay giremeyebilirim nete eşimin ailesi netten çok huylu korkuyorlar bi bilseler ben nette arkadaş edinmişim hatta kısmetse buluşucam valla düşer bayılırlar doğumdan önce gelirler doğum sonrasıda en az 15 gün kalırlar
hoşbulduk sizleride üzdüm.31.haftamdayım kızım olacak inşallah
arkadaşlar hepinize tşk ederim tam yazdım elektriklerimiz gitti aksi gibi şimdi geldi.hala diyorki pokerde arkadaş bide üstüne konuşturcam seni onla anlıcaksın ne olduğunu sinir şey
Hey allam kıme ne ya kötükedihüsoklava: klava:
Kızlar bısı sorucam bugun cok yagmur yagıyor bende bebekımın kıyafetlerını yakıamak ıstıyorum acaba yıkayıp ewde kurutsam bısı olmaz demı
Kızlar bısı sorucam bugun cok yagmur yagıyor bende bebekımın kıyafetlerını yakıamak ıstıyorum acaba yıkayıp ewde kurutsam bısı olmaz demı
bişiy olmaz kızım nolcek seninkide soru hee
ya kızlar biişey dicem birisi bizim organizatörümüz olsun en geç doğuracak olanlardan mesela hepimiz numaralarımızı werelim birbirimize, birimize bişey olsa doğursak falan, haber wersin diğer arkadaşlara bilgilerimizi güncellesin bizi tabloda sıralandırsın, doğurunca bi kaç gün falan giremeyiz sanırım haberdar olalım hepimizden, ewinde neti olan sürekli giren biri olmalı
ewet bncede tepe bana da uyar hem yakında sanırsam kadıköyden bi taxiye atlar gelirim
selkie sana bi soru bilirsin sen
nstye her gittiğimzde bebişide görcezmi ultrasonda
bnde onu alcam en iyisi oymuş:lepi:
öncelkle selam cnm senin bizleri tanıman iyi tabi de keşke bi selam werseydin bizde seni tanırdık neyse hoşgeldin aramıza gelelim senin azgın boğaya!!!
walla bu net alemi adamı deli eder allahtan benim zabıtam anlamaz pek netten nüttenkaydirigubbakcemile5 msni war bi tane onuda bi ayar çektim kimle ne yazışsa benim gizli dosyama kaydedior kocamın bişey yapmadıını yapmicanı biliorum ama işte ben önlemimi alayımda:jeyyar: arkadaşım diyor peki sen yazışmalarda arkadaşlıktan öte bişiler görmedinmi suratına wurman için? öyle isyankar olma ölüm falan daha neler o ölsün sen nie ölüomuşsun kadına mail at olmadı yaz ağzıan geleni kahpeyeklava: ama eğer eminsen aralarında ki ilişkiden? kocanlada konuş ben bu şekil çekemem seni uyardım madem anlamıyosun getir şıllığın ewine sana karılık yapsın de we git annene arkadaşına falan bi süre kal orda...
ya ne dicemi bilemedim çok sinir bi durum yanlış yönlendirmekte istemiyorum çok zor
selkie merhaba,
birşey sormak istiyorum. çamlıca erdem e gittin mi? memnun kaldın mı? bende doktor arıyorum. bakiye hanım nasıl? birde kontrol ücreti ne kadar?
yardımların için teşekkürler
Ben camlıcadayım yakınım gelmek ısterım tabı kesınlessın ıns. bı aksılık cıkmıssa :sm_cool:
direk giderim alır çantamı walla kapatırım telefonumuda deli olsun arasın bulamasın!!!!!!!!!!!!!!
zemuszemuszemuszemusaklinialirimsmile gel merakını gidereyim anammmmaklinialirimsmileHasret herkesten cok senı merak edıyorum cewapların cok hos aklinialirimsmile
ya bu işi ben yaparım diyeceğim ama hiç bilinmezki o zaman neler olur ama zamanımı beklersem 23 marta kadar bir çoğunuz doğurmuş olur bende sizi eklerim buraya sonra ben doğururum işte sonra ne olur onu bilemiyorum kaynana her gün gelir mi ben fırsat bulabilir miyim :)) ama doğumuma kadar organizatör olabilirim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?