2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öle düşünüyorummm :)
eminönünde onun toptan satış yapan yerleri var...gittiğinde bakarsın..

burdayım canım :kedi:
anladığım kadarıyla haftaya pazar gününde herkes mutabık
tepe nautilus için kalabalık olur diyenler olmuş orası kesin değil
İstanbul buluşması topiğinde herkes bir mekan yazarsa karara varılabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/327738-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi-5.html
kaydirigubbakcemile5

hande dolandırılmanın acısını hala yaşıyo sanırım:)

ya kızlar biişey dicem birisi bizim organizatörümüz olsun en geç doğuracak olanlardan mesela hepimiz numaralarımızı werelim birbirimize, birimize bişey olsa doğursak falan, haber wersin diğer arkadaşlara bilgilerimizi güncellesin bizi tabloda sıralandırsın, doğurunca bi kaç gün falan giremeyiz sanırım haberdar olalım hepimizden, ewinde neti olan sürekli giren biri olmalı

bende öle düşünüyorummm :)
eminönünde onun toptan satış yapan yerleri var...gittiğinde bakarsın..

öyle yapıcam hatta alabilirsem alıcam belki bi daha gitme fırsatım olmaz
zaten bu kadar masraf varken hazır alamam fiyatlara baktım netten çok pahalı oluyobilmiyorumkismile

aynen dediğin gibi benim başım çok kalabalık olacak 1 ay giremeyebilirim nete eşimin ailesi netten çok huylu korkuyorlar bi bilseler ben nette arkadaş edinmişim hatta kısmetse buluşucam valla düşer bayılırlar doğumdan önce gelirler doğum sonrasıda en az 15 gün kalırlar

Hey allam kıme ne ya kötükedihüsoklava:klava:

hoşbulduk sizleride üzdüm.31.haftamdayım kızım olacak inşallah

Yok canım, ne demek...

Sen şu hatunla bir konuş bakalım, kocanın evkli olduğunu biliyor muymus...

Ama bence once erkek nicki ile açıp konus, yeni biri de olabilir kocan da olabilir, nick...

Nerde neciymis ogren de, kocanın pesini bırakmazsa rezalet cıkaracak mekanın olurklava:klava:klava:

Hepsi işyerlerinde rezalet çıkmasından korkarlar...

arkadaşlar hepinize tşk ederim tam yazdım elektriklerimiz gitti aksi gibi şimdi geldi.hala diyorki pokerde arkadaş bide üstüne konuşturcam seni onla anlıcaksın ne olduğunu sinir şey

kızım sen konuşmalardan anlamdınmı bişey hala onun arkadaş demesine takılıyorsun aaaaaaaaa bu ne muammadır be, yani ya öyledir ya böyledir sen bi kadın olarak bunu anlayamadınmı da onu konuştruyosun?

Kızlar bısı sorucam bugun cok yagmur yagıyor bende bebekımın kıyafetlerını yakıamak ıstıyorum acaba yıkayıp ewde kurutsam bısı olmaz demı

Kızlar bısı sorucam bugun cok yagmur yagıyor bende bebekımın kıyafetlerını yakıamak ıstıyorum acaba yıkayıp ewde kurutsam bısı olmaz demı

ya ben evde kurutacağım mecbur yan tarafım inşaat çamaşır assam tozdan geçilmiyor evde kurumaları en güzeli illa havalı olsun istersen aç pencereyi havasınıda alırlar
aklinialirimsmile

ya bu işi ben yaparım diyeceğim ama hiç bilinmezki o zaman neler olur ama zamanımı beklersem 23 marta kadar bir çoğunuz doğurmuş olur bende sizi eklerim buraya sonra ben doğururum işte sonra ne olur onu bilemiyorum kaynana her gün gelir mi ben fırsat bulabilir miyim :)) ama doğumuma kadar organizatör olabilirim inşallah...

bende bosna ile hijyenin var onlara haber veririm doğurursammmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım nts cihazıyla ultrason farklı makinalar...nts ye girdiğinde bebeğini göremiyrsun kalp atışlarını falan duyuyorsun..ben son gittiğimde hem muayemne oldum hem nts ye girdim...önce 20 dakika nts de kaldım sonra dr me muaytene oldum..ultrasona girdim...benim dr kendi muayenesinde bakıyor nts ye..ama hastaneye gideceksek nst için hayır göremiyoruz...

selkie merhaba,

birşey sormak istiyorum. çamlıca erdem e gittin mi? memnun kaldın mı? bende doktor arıyorum. bakiye hanım nasıl? birde kontrol ücreti ne kadar?
yardımların için teşekkürler

gittim canım ,ama bakiye hanıma muayene olmadım gittim hastaneyi gördüm.bakiye hanımın geçmişine erdemin sitesinden göz attı pek tecrübeli gelmedi.biraz nternette araştırıncadaiçime sinmedi,sende bir bak istersen,hastane çok temizdi..ben gittiğimde pek hasta falan yoktu..randevusuz alıyorlardı..ama şimdi randevu istiyorlarmış..20 tl muayene üçreti değişmediyse,2 ay oluyor ben gideli,,,

Ben camlıcadayım yakınım gelmek ısterım tabı kesınlessın ıns. bı aksılık cıkmıssa :sm_cool:

kızzzz çamlıcadamısın bende ordayım komşu olmayalım..tantavideyim....

direk giderim alır çantamı walla kapatırım telefonumuda deli olsun arasın bulamasın!!!!!!!!!!!!!!

ne gidiyorsun..hazırla valizini ver eline...o gitsin cehennemin dibine...

kız benim adam salmaz ,sorayım ben yinede ama salmaz biliyorum bu aralar çok mudahale ediyor gittiğim geldiğim yere...yazdımya sebebini...

Hasret herkesten cok senı merak edıyorum cewapların cok hos aklinialirimsmile
zemuszemuszemuszemusaklinialirimsmile gel merakını gidereyim anammmmaklinialirimsmile

senin no war bnde bnmde sende war dimi ben bi kaç kişiye atayım o zamn numaramı herkes atsın birbirine kaydedelim haberlşmek açısından bnde asinaz we senin war sadecenete girerim ben hep diyen kim warsa onlara atalım, bnm ewdede dükkandada war ewdeki laptop girerim hep bana isteyen atabilir isimleriyle tabi:) bnde bakjakyım bi kimler girer ewden rahatça atayım bi kaç kişiye daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…