- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.501
hande dolandırılmanın acısını hala yaşıyo sanırım:)
ya kızlar biişey dicem birisi bizim organizatörümüz olsun en geç doğuracak olanlardan mesela hepimiz numaralarımızı werelim birbirimize, birimize bişey olsa doğursak falan, haber wersin diğer arkadaşlara bilgilerimizi güncellesin bizi tabloda sıralandırsın, doğurunca bi kaç gün falan giremeyiz sanırım haberdar olalım hepimizden, ewinde neti olan sürekli giren biri olmalı
Valla en geç benim olucak sanırım 30 mart görünüyo SAT a göre evdede internet var ama ben buraya tablo nasıl yapılır nası eklenir bilmiyoooomm...(ha Allah korusun sizden önce birde ben yaparmışım doğum )
bnden önce doğurmican kesin:) 25 gün war aramızda ben 20 şubatta gidip doğurcam yeter beklemeyemiom yaaa
selkie; NEDEN GELEMİYONNN AMA NE OLURRR YAAA GELİN OĞLUNUDA GETİR
BEN İŞLERE DALDIM EN SON 24 OCAK PAZAR KADIKÖY NATÜLÜS MÜ DEDİK?
ASİNAZ ; SENSİZ OLMAZ BUNU BİL
HANDE'NİN TLF YOK BENDE ULAŞALIMDA ONA HABER VEREŞLİM
HİJYENİM ORGANİZATÖRÜM NERELERDESİNNN
hande dolandırılmanın acısını hala yaşıyo sanırım:)
ya kızlar biişey dicem birisi bizim organizatörümüz olsun en geç doğuracak olanlardan mesela hepimiz numaralarımızı werelim birbirimize, birimize bişey olsa doğursak falan, haber wersin diğer arkadaşlara bilgilerimizi güncellesin bizi tabloda sıralandırsın, doğurunca bi kaç gün falan giremeyiz sanırım haberdar olalım hepimizden, ewinde neti olan sürekli giren biri olmalı
ya bu işi ben yaparım diyeceğim ama hiç bilinmezki o zaman neler olur ama zamanımı beklersem 23 marta kadar bir çoğunuz doğurmuş olur bende sizi eklerim buraya sonra ben doğururum işte sonra ne olur onu bilemiyorum kaynana her gün gelir mi ben fırsat bulabilir miyim :)) ama doğumuma kadar organizatör olabilirim inşallah...
senin no war bnde bnmde sende war dimi ben bi kaç kişiye atayım o zamn numaramı herkes atsın birbirine kaydedelim haberlşmek açısından bnde asinaz we senin war sadecenete girerim ben hep diyen kim warsa onlara atalım, bnm ewdede dükkandada war ewdeki laptop girerim hep bana isteyen atabilir isimleriyle tabi:) bnde bakjakyım bi kimler girer ewden rahatça atayım bi kaç kişiye daha
6 mart görünüyo 20 şubatta bebeğim 38 haftayı doldurmuş oluyo o yüzden boşa beklemek istemirumsenin normalde 5 mart mı görünüyor?
neden 20 şubatta özellikle doğurmak istiyon...
hahahah habern yokmu handenin çalıştığı oteli adamın biri dolandırmış we otelde maaşlarından her ay 200tl kadar kesecekmiş hande we 13 kişininkinden1)handeyim kim neden nasıl dolandırmış
2)bu birbirimizden haberdar olma fikri süper numaralarımızı alalım
bu fikir çok iyialkisalkisalkis bende bunu düşünüyordum birbirimizden nasıl haberimiz olacak diye.ee peki kime göndereyim ben numaramı yada ikinizede yollayayım.
kızlar benim evde net var,,,ama doğum yaptığım dönem girebilirmiyim bilemiyorum....tablo hazırlamayı bende bilemiyorum bu arada..ben no'mu kime vereyim....?
var hayatım evde net.bir problem olmadıkça girerim.belki ilk birkaç gün giremem ama sonrasında devam yani.6 mart görünüyo 20 şubatta bebeğim 38 haftayı doldurmuş oluyo o yüzden boşa beklemek istemirum
hahahah habern yokmu handenin çalıştığı oteli adamın biri dolandırmış we otelde maaşlarından her ay 200tl kadar kesecekmiş hande we 13 kişininkinden
bnm no war sende seninde bnde bi kaç kişiye atalım işte
seninde war mı ewde net we girebilecek durumdamısın yazsın girecek olanlar ki onlara yollayalım ben girerim bnde kaynana derdi falan yok, laptopta olurum sürekli bebeiş için siteleri gezerim:lepi:kaydirigubbakcemile2
yolla bana canımcım bende üçünüze yollayayım ozaman mutlaka birimizden birimizin olan bitenden haberi olur.hasret yaz hijyenim ben 3 nüzede yollayayım no mu? olurmu? .en azından haberimiz olur birbirimizden...
yolluyorum tatlım.ben tablo yapmayı bilmiyorum ama öğrenirim bana da yollayabilirsiniz numaralarınızı kızlar
Canım ben ferah mahallesındeyım
bende tantavideyim..aslında yakın sanırım değilmi?
Canım tam olarak bılmıoyorum ama nato yolu uzerınde demı tantavı eger ole ıse yakınız :lepi:
sana yolladım nomuhasret yaz hijyenim ben 3 nüzede yollayayım no mu? olurmu? .en azından haberimiz olur birbirimizden...
var hayatım evde net.bir problem olmadıkça girerim.belki ilk birkaç gün giremem ama sonrasında devam yani.
yolla bana canımcım bende üçünüze yollayayım ozaman mutlaka birimizden birimizin olan bitenden haberi olur.
yolluyorum tatlım.
sana yolladım nomu
sanada yolluyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?