2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sana yolladım nomu

sanada yolluyorum cnm

aldım ekledim rehbere no larınızı kızlar...olumunekankayizsmile

bu arada hasret ne zaman geliyosun pazartesi haberdar et beni...ona göre kendimi ayarlarım ok?

Ben anlamadım sız bulusma ıcın mı no yolluyorsunuz sımdı-tatlicadiarzu-

hayatım birbirimizden haberimiz olsun nete giremediğimiz zaman diye...doğum yaptığımızda bir kaç gün giremediğimiz olaçak o nedenle....

Anladım canım gec olsun guc olmasın bıraz gec oldu ama anlamam laelaelaelaelae

aşkımmmmmmmmmm benim yaa kızlar kocişim bana çiçek yollamışşşşşşşşş çocuk girdi içeri dedim heralde adres soracak hep öyle genelde cengiz beyden dedi ellerim titriyo çok sewindirik oldum beaaa dötünü yerim uleeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy bu kadar guldugumu hatırlamıyorum cok hossun canım ne mutlu sana hihoyyyt

buradan anlaşılan herkeş atabildiğine numaralarını atsın..(ben tüm konuşmalardan bu kanaate vardım)

oooo baksen demekki bu gece kokoş terliklerini ve geceliğini giyeceksinnnnnnnnnnolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilebayanssulusmilebayanssulusmile:CüvCüv:

aaayyyyy ayy ayy!afferin ona he!eee akşama ödülünü verirsin artıkın....

Kızlar merhaba. Bir haftadır çok kötü midem bulanıyor. Özellikle sabahları. Bir şeyler atıştırınca geçiyor ama sonra yine başlıyor. Çıkaramıyorum da... Siz nasılsınız?

Bir de yirmilik dişim çıkıyor ki sormayın... Hamileliğin başında bir şeyim yoktu. Tersten yaşıyorum sanki bu süreci :)

geçmiş olsun bulantı ve miğde rahatsızlığı 2 haftadır çekmiyorum çok şükür gaviscon ve lansor kullanıyorum ben bende tersten başladım rennie duo al canım bulantını keser

Hoşgeldin Canan mide bulantıları bu ara bende de çok var yanması desen ona çoktan alıştım rennie ile atlatıyoruz...

yirmilik dişin içinde geçmiş olsun...

aaayyyyy ayy ayy!afferin ona he!eee akşama ödülünü verirsin artıkın....
wermemmi hiççç wermemmmiidelikafadulden:roflol::sm_cool:
oooo baksen demekki bu gece kokoş terliklerini ve geceliğini giyeceksinnnnnnnnnnolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilebayanssulusmilebayanssulusmile:CüvCüv:

yaw warya harbi sapıksınız hee ewet giycem leyn war mı! kıskanın çatlayın patlayın sizde ama daha 3 gece önce giymiştim:kedi:aklinialirimsmile çok sık giymiyeyim yaw neyse denerim ama bizimki korkuyo zorla ırzına geçmem lazımsırnaşık şey:lepi:

geçmiş olsun bulantı ve miğde rahatsızlığı 2 haftadır çekmiyorum çok şükür gaviscon ve lansor kullanıyorum ben bende tersten başladım rennie duo al canım bulantını keser

Hoşgeldin Canan mide bulantıları bu ara bende de çok var yanması desen ona çoktan alıştım rennie ile atlatıyoruz...

yirmilik dişin içinde geçmiş olsun...

Sağ olun kızlar, sizde de var mı yoksa bana özel bir durum mu merak ettim. Tavsiyelerinize uyacağım.

walla kocanla ilgili yazıp duran sensin eee bu jestte de anca kokoş giyinmek lazım öyle değil mi cicim teşekkür mabındaaaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

walla kocanla ilgili yazıp duran sensin eee bu jestte de anca kokoş giyinmek lazım öyle değil mi cicim teşekkür mabındaaaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

haklısın cnm hallederiz yauw öle şeyler benden sorulur o yetrki kokoşluk istesinaklinialirimsmile

yavv ne delisin sen ya kaydirigubbakcemile3ırzına geçecekmiş koptum ya.
Sağ olun kızlar, sizde de var mı yoksa bana özel bir durum mu merak ettim. Tavsiyelerinize uyacağım.

canan çok geçmiş olsun canım dilerim midende dişinde biran önce geçer.

Bu arada midem berbat kızlar, acayip bir baskı ve bulantı başladı.
Eski günlere dönmek istemiyoruuummm eyvahedigeldismile[/QUOTE]

canım bende aynı senin gibiyim bi baskı boğazımdan çıkıcak sanki midem bulanıyoda özellikle aç kaldığım zamanlarda(( normalmiş son aylarda böle olması ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…