2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aşımında etkisiyle sanırım gribi ayakta atlattım cok sukur tam gecmedi henuz ama bugun daha iyi hissesidiyorum kendimi kızlar.ınşallah tam anlamıyla gecer bır an once.Ama antibiyotık kullandım umarım kızıma bir zararı dokunmamıstır .
Dila arkadasına rabbim inşallah yeniden sağlıklı bir bebek verir.
Mutu asure yapmıssın Allah kabul etsin.Ayyy canım istedi valla :))

çatı muayenesi nasıl yapılıyo diye sormuşlar bunların hepsi derin nefes al kendini sıkma kocanın elini sık oda anlasın ne çektiğini diye yazmışlar biride doğru düzgün yazmamış yaa hayret bişeyy

geçmiş olsun canım sevindim atlatmışsın

arkadaşlar yardım edinnnnnnnnkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştımalum yerimsırnaşık şey(böyle dedim diye gülmeyin he)çok kaşınıyoooo,.yırtacak derecede kaşıyorum,.ne yapacam,.idrarımda yanma falanda yok,.sadece kaşıntı..ne yapsam geçer,..çok kötüyümmmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıakannehir akannehir akannehir

Bende elle yapılan muayeneden korkuyorum hep.Spekuluma dayanabildiysem elle yapılanada dayanabilirim inş. Tabii öyle lönk diye sokmazlarsa ellerini... İki parmakla bakıyorlar değilmi?Hem vajen ultrasonla nasıl çatı muayenesi yapılıyor?O rahimdeki açıklığı ölçebiliyormu?Ben onu kontrol amaçlı kullanılıyor sanıyordum...

canm yaa sonucta orası cok hassas tabıkı yanar..senın gene iyi benım doktor ılk defa bakcak bıde erkek oldugu için 2 kat fazla utanıorum sonucta doktor tamam ama olsun benım, ılk muayenem sonuctaeyvahedigeldismile,.neyse simdiden kasmayalım, belkı cok acımaz..dogum, acıcına nasıl, ,katlanıcaksınız diyenlerde olabilir ama o cok farklı ve dogal ,bi ,sürec..

Ben geçen ay gittiğimde acılma varmı yokmu diye muayene etmişti doktorum 2 parmağıyla baktı.Hiç canım yanmadı.Ki kendimi kasmaktan bacaklarım titriyordu çatı muayenesininde 2 parmakla yapıldıgını duymustum.Aynı sey sanırım ikiside ama doktorumdan once ebe muayene ettiğinde canım cok yanmıstı Dra soyledim ebeyle beni kıyaslama dedi.

o dediğin alet işte canım yaa ben hiç sevmiyorum onu çok gerilirim eğer onunla bakılıyorsa offfmafoldumben

Canım taaa 90 lı yıllarda ablama kızının doğumundayken spekulumla bakmışlar canı çok yanmış.Banada baktılar daha önce onunla evet biraz acıyor ama nedeni rahmi açmalarından rahmi germelerinden kaynaklanıyor.Artık spekulumla çatı muayenesi olayı yok bildiğim kadarıyla.Şimdi bütün doktorlar elle yapıyor o muayeneyi...

:))))) malum yerim demişssin ya ona guldum :))) Mantar olabilir Dr una sorsan bir merhem gibi bir şey veriyor bır surmede de geciriyor canım

sen korkutamazsin ki canim. yapamazsin yapinda yok :))
kız sende insan sarrafı gibisin maşallah
yardımı oalcaksa çağır bence doğuma güç kuvvet topla biraz.......
gelseler elime bişey sürdürmezler canım hamilelik yokken b
le annem olsun kaynanam olsun temizlik yemek işlerinden elimi eteğimi çekerim herşey hazır oluyor ben işten gelince
inşallah canım kızlar benim hemşerim yalnız kalmış yazın antalyaya tatilde buluşma yapalım bebeleri denize atarız
evet canım az kaldı her gece kendimi yokluyorum hafif sancı bile olsa ama vcde sonra geçiyor sancım
sağolun hepimizin bereketi artsın
elle yaparlar sanırım muayeneyi spekulum ahmileyken bence takılmaz
sağol canım
simenay naber senin ilk bebeğinin rsminşi grseydik bi ara

Bosnacım biz de nasipse cumt. koçtaşa gidicez, bebişe şifonyer bakmaya..
Sizin şifonyeriniz nasıl birşey? Ne kadara aldınız ?
Bir de bana wenge rengi lazım, umarım bulabilirim orda, olmadı yapışkanlı folyoyla bile kaplamayı düşünüyorum

yide koçam yanında olmuyokio muayene yapılırken..ay ben istemem ya koçamı yanımda o esnada..dr beni parmaklarken oda yanında ölçek:umursamaz:

anım sebamed in o bölge için yıkama jelleri varya nimusmedde olabilir onlardan varsa kullan başka bişeyde bilmiyorum yani onu geçireek..en azından ıslak mendille flan bi sil baklaım,geçer belki...

ya sokmazlar herhalde benim dr iki parmağıyla bakmıştı,öyle dikkatlidir benim dr..vajen ultrasonla nasıl anladı bilmem valla..onunla belki başka bişeye baktı bilemiçem şimdi...ama o ün her ikisiylede baktı işte

neyse kızlar ben çıkıyorum biraz,kendinize iyi bakın şimdilik...

canımcım krem yada ıslak mendil sürme sakın daha çok yanar ve kaşınır evde olsan ılık suyla yıka derdim ama sen çalışıyorsun bildiğim kadarıyla kaşıntı çok kötü oluyor biliyorum ama kaşıdıkca daha çok kaşınıyor keşke daha fazla bilgim olsada şu iyi geliyor diyebilsem geçer inşallah hemen canım

takıyorlar çanım spekulumu hamileyken bana 5-6 ayımda takmıştı dr..rahimde yara olduğu için bende ona bakmak için..ama normalden daha beter oluyor umarım bir daha takmaz...

koçtaşın internet sitesinde var canım oradan bakabilrsin seçeneklere sen bosnaya sordun ben atladım :kedi:

herhalde ilk baktığı gibi bakar vajen ultrasınla da ölçüm yappılıyor enini boyunu rahim içi genişliğini yazdırmıştı hemşireye doktor

malum çalışıyorum,çalışınca elim kolum bağlanıyo,.lavaboya gidip kaşımaktan başkaaa:1rolleyes: :1rolleyes: üf inş geçer biran önce,..ohaoldumsmile ohaoldumsmile kafamçokkarıştı akannehir

tatlım allah yardımcın olsun ben en iyi anlarım seni ben bir ay cektim bide üstüne hastanede yattım....gözünü korkutmak istemem beni doktorlar bu hale getirdi ... benim basta senin gibi kasıntım vardı sonra mantarilaçlarıyla dermatit eklediler üzerine ... sana tavsiyem doktoruna git hemen muhtemelen mantar için fitil ve krem verecektir ama yanarsan ki böyle yanık agrısı gibi acı cekersen bil kiseninde benim gibi alerjin vardır bu ilaçlara.. benim gibi sanada sürekli ilaç degiştirip dermatit yapmasınlar.. benim öndeki kasıntı arkaya sırtıma kadar vurdu sayelerinde şimdi biraz biraz azaldı ama ne çektiğimi ben bilirim.. bu aylarda artık hepimiz mantara yatkınız.. bi yardımım olabilirse bana özelden de yaz canım aman benim durumuma getirmesinler senide.. azalmazsa krem fitille hiç ilaç degişimine girme hemen iyi bir dermatolog bul bu antifunguallar bana alerji yapıyo de.. çokk geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…