- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.701
eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile:sinifsinif:akannehirakannehirakannehir yaa offf
Aşımında etkisiyle sanırım gribi ayakta atlattım cok sukur tam gecmedi henuz ama bugun daha iyi hissesidiyorum kendimi kızlar.İnşallah tam anlamıyla gecer bır an once.Ama antibiyotık kullandım umarım kızıma bir zararı dokunmamıstır .
Dila arkadasına rabbim inşallah yeniden sağlıklı bir bebek verir.
Mutu asure yapmıssın Allah kabul etsin.Ayyy canım istedi valla :))
ya bana daha önçe dr yapmıştı oğlumda ama hatırladığım kadarıyla elle ,hiç açımamıştı ve vajen ultrasonla yapmıştı... o spekulum denen alet çok kötü,insanın çanı yanıyor yaaa....ben onu gördüğüm an gerliyorum zaten...
canm yaa sonucta orası cok hassas tabıkı yanar..senın gene iyi benım doktor ılk defa bakcak bıde erkek oldugu için 2 kat fazla utanıorum sonucta doktor tamam ama olsun benım, ılk muayenem sonuctaeyvahedigeldismile,.neyse simdiden kasmayalım, belkı cok acımaz..dogum, acıcına nasıl, ,katlanıcaksınız diyenlerde olabilir ama o cok farklı ve dogal ,bi ,sürec..tavana bak en iyisimi,ben sohbet ediyorum dr ile...,,ben alıştım artık?hep aynı dr yede gidiyorum zaten kadın bni kaç oldu gördü yani...ama o spekulumu görmem yetiyor...dr den mumkün olduğunça onu kullanmasını dahaönçe riça etmiştim...ama kullanıyor gerekirse mecburen yine..o gün yanıp duruyorum o aleti kullandığızaman..çok kasıyorum sanırım kendimi...
o dediğin alet işte canım yaa ben hiç sevmiyorum onu çok gerilirim eğer onunla bakılıyorsa offfmafoldumben
arkadaşlar yardım edinnnnnnnnkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştımalum yerimsırnaşık şey(böyle dedim diye gülmeyin he)çok kaşınıyoooo,.yırtacak derecede kaşıyorum,.ne yapacam,.idrarımda yanma falanda yok,.sadece kaşıntı..ne yapsam geçer,..çok kötüyümmmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıakannehir akannehir akannehir
kız sende insan sarrafı gibisin maşallahsen korkutamazsin ki canim. yapamazsin yapinda yok :))
gelseler elime bişey sürdürmezler canım hamilelik yokken byardımı oalcaksa çağır bence doğuma güç kuvvet topla biraz.......
inşallah canım kızlar benim hemşerim yalnız kalmış yazın antalyaya tatilde buluşma yapalım bebeleri denize atarızcanım bebeğin bir doğsun moral olacak eşine de bak gör..erkekler zaten doğmadan cok anlamıyorlarmış ne olduğunu kucağına alınca göreceksin ona da şifa olacak inşallah..
katılıyoruma.s 1 milyonluk antalyada bir başıma kaldım bennde( senle de uzağız be frambuaz bizde mi gitsek buluşmaya istanbul a-tatlicadiarzu-
evet canım az kaldı her gece kendimi yokluyorum hafif sancı bile olsa ama vcde sonra geçiyor sancımAsinazcım ben de hemen hemen her geceyi anlattığın gibi geçiriyorum, çok zor oluyor gerçekten ama çok da çaresi yok gibi...
Sabah da 6.30'da kalkıp işe geliyorum.
Karanlık oluyor, bazen tuvaletin yolunu zor buluyorum valla :)
Mutlucum çok az kaldı valla, ilk senden alıcaz haberleri Allah'ın izniyle...
Ayyy heyecanlandım.
Çok erken başlamadılar mı alıştırmaya yaa...
Şöyle 15-20 gün önce başlasalar, hemen alışırdık biz :)
sağolun hepimizin bereketi artsıngünaydın badem şekerleriiia.s.
nasılsınız güzeller güzel bigün geçirirsiniz inşallahhh
ayy yarın oğluşumu görücem inşallahhh çok özledimm eşimde tam gün izin alırsa bizim alışveriş yarına hallolmuş olacak inşallahh hem hafta içi daha sakin olur belki eminönü rahat rahat gezeriz
evet kıslarr geçmişi okudum
seyyalim ve ynurum 3gün kaldı bayrama sağsalim kavuştursun rabbimm
dilacım çok üzüldüm arkadaşına Allah sabır versin canım
bosnacım miden kötüymüş geçer inşallah bebişin park yatağını kurmuşsun güle güle uyusun tontişin
simenay tatlım maşallah kuzunaeşine de ohh olsunn:dilcikar: iyi yapmışsın kıymetini bilsin acik
mutlucum aşure yapmışsın bereketli olsun
başka atladığım birşey yoktur umarım varsa özür dilerimm olumunekankayizsmile
elle yaparlar sanırım muayeneyi spekulum ahmileyken bence takılmazNe aleti canım?Elle yapmıyorlarmı muayeneyi?Ben bir spektulum duymuştum içeri sokup kenarında vida gibi bir şey var onunla çevirerek rahmi açıp ışık tutarak bakıyorlar.Düşük olayında doktor hem vajen ultrasonla hemde spektulumla bakmıştı.Vidayı çevirip rahim bayağı gerildiği için acımıştı sadece.Elle yapılan muayenedede böyle acıyormu acaba?
sağol canımselamlar hepinize güzeller güzeli anneler ve bebekleri.gününüz güzel geçsin diliyorum.opuyorumnanaktan
MUTLUCUM aşure yapmışsın bereketli olsun canım.
SİMENAY gözün aydın canım benim.kocaman olmuş iklim sultan maşşallah.ayrıca doktor ve hemşireye bayıldım süperler valla.iyi yapmışsın ohhh olsunkötükedihüso
Bosnacım biz de nasipse cumt. koçtaşa gidicez, bebişe şifonyer bakmaya..Biz bebek odasın almadık.
Koçtaş'tan bir gardrop bir de şifonyer aldık.
Hatta Yaz fotoğraflarını koymuştu bir ara, onun aynısı...
Odayı kurulu hale getirince raflar, duvar süsleri gibi şeylerle süslemeyi düşünüyoruz.
çatı muayenesi nasıl yapılıyo diye sormuşlar bunların hepsi derin nefes al kendini sıkma kocanın elini sık oda anlasın ne çektiğini diye yazmışlar biride doğru düzgün yazmamış yaa hayret bişeyy
arkadaşlar yardım edinnnnnnnnkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştımalum yerimsırnaşık şey(böyle dedim diye gülmeyin he)çok kaşınıyoooo,.yırtacak derecede kaşıyorum,.ne yapacam,.idrarımda yanma falanda yok,.sadece kaşıntı..ne yapsam geçer,..çok kötüyümmmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıakannehir akannehir akannehir
Bende elle yapılan muayeneden korkuyorum hep.Spekuluma dayanabildiysem elle yapılanada dayanabilirim inş. Tabii öyle lönk diye sokmazlarsa ellerini... İki parmakla bakıyorlar değilmi?Hem vajen ultrasonla nasıl çatı muayenesi yapılıyor?O rahimdeki açıklığı ölçebiliyormu?Ben onu kontrol amaçlı kullanılıyor sanıyordum...
geçmiş olsun canım sevindim atlatmışsın
kız sende insan sarrafı gibisin maşallah
gelseler elime bişey sürdürmezler canım hamilelik yokken b
le annem olsun kaynanam olsun temizlik yemek işlerinden elimi eteğimi çekerim herşey hazır oluyor ben işten gelince
inşallah canım kızlar benim hemşerim yalnız kalmış yazın antalyaya tatilde buluşma yapalım bebeleri denize atarız
evet canım az kaldı her gece kendimi yokluyorum hafif sancı bile olsa ama vcde sonra geçiyor sancım
sağolun hepimizin bereketi artsın
elle yaparlar sanırım muayeneyi spekulum ahmileyken bence takılmaz
sağol canım
simenay naber senin ilk bebeğinin rsminşi grseydik bi ara
Bosnacım biz de nasipse cumt. koçtaşa gidicez, bebişe şifonyer bakmaya..
Sizin şifonyeriniz nasıl birşey? Ne kadara aldınız ?
Bir de bana wenge rengi lazım, umarım bulabilirim orda, olmadı yapışkanlı folyoyla bile kaplamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?