- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.701
zambak bendede sertlik oluyordu 6 ayımda ama magnezyum kullandığımdan beri iyiyim şükür
hatta o aylara göre çok iyi
kuju geçmiş olsun pek fenadır şimdi ağrı
çok geçmiş olsun canım yaa yat kalkma sende ozaman arada gez dolaş ama fazla yorma kendini inşallah herşey yolunda gitsin zamanı gelince kavuş bebeğine canım
bizde 31+1 olduk ben bu sefer gidince alttan muayene eder diye düşünmüştüm ama bakmadı gerçi 2 hafta sonrası için çağırdı bu dönemde bakılıyo çatı muayenesi yapılıyo diye biliyorum bakalım gidince ne olacak
canım şu braxton hiks kasılması diyorlar ya yalancı kasılma acaba ondan mı? benim de en büyük korkularımdan ya doğum sancısı gelir de ben onun doğumsancısı olduğunu anlamazsam diye korkuyorum. :kedi:
Selkie canım anladığım kadarıyla sen bugüne kadar hep huzurunuz kaçmasın diye anlayışlı taraf, alttan alan taraf olmuşsun, senin paşa da iyice yaymış. insan hamile karısını değil sokakta oturduğu sokağın başında bile bırakmamalı. sürttür burnunu derim ben, hamileyken sürtmeyecek de ne zaman sürtecek. Anlayışlı kadın olmanın sonuçları. erkek değil mi odunluk var afedersin bunların mayalarında onları yontacak olan da biziz iyilikten anlamıyorsa...
tatlılarım kocişim geldi nette birazda o takılsın ben sonra yine bakarım şimdilik öptümm hepinizi
selkiecim sende bozma moralini üzülme canımm
bebişim için iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler,tek tek söylersem unuttuklarım olur diye topluca hepinize teşekkür ederim canlarım...
selkie,gerçekten can sıkıcı olmuş,tavırlı ol tabi,anneni üzmemek için çok da tavır yapamazsın ama öyle bi zamanda öyle bişey söylersin ki annen anlamadan,üzülmeden taşı yerine koyarsın.bebişini üzme çok kafana takıp.
herkese iyi geceler
zambak bendede sertlik oluyordu 6 ayımda ama magnezyum kullandığımdan beri iyiyim şükür
hatta o aylara göre çok iyi
kuju geçmiş olsun pek fenadır şimdi ağrı
kızlar kusura bakmayın aniden çıkmak zorunda kaldım..benimki geldi yemeğini falan verdim size haber vereyim diye bi bakayım dedim...geldi ,ben ağlıyordum hala..sen niye ağlıyorsun falan dedi...ne yaptığının farkında değil...ısrar etti neden ağlıyorsun diye..bende sebebini söylemedim,hiç dedim,üstüme gelme...o kadar...dahada konuşmadık....adam yaptığının farkında değil gerçekten....ne diyeyim şimdi bişey desem kavga çıkaçak annem burda bende sustum yine....ama pek yakın davrandığımda söylenemez....düşüneceğinide anlayacağınıda sanmıyorum..ben yine sadece kendimi yedim bitirdim....
bir de bu huyları var. "ne oldu" "ne yaptım ben şimdi" bir de benim kocamın şu incisi var "ne yaptım ben yine" :roflol: çocuk bunlar ya boşver canım sen takma kafana ona da yüz verme otur anacığınla güzel güzel :1hug:
ah bu erkekler ömrümüzü yiyolar valla bide hicbisey olmamaıs gibi davranıyolar Allah kolaylık versin hepimize.
ah yhayatım kaydı benim zaten..bir koca 2 erkek çoçuğu...herkes sen yandın diyor özellikle sedece oğlu olanlar...(((((( bıktım bu 2 erkekle uğraşmaktan...
canım üzme kendini ya hepsi aynı bunların allahım sanada iyi huylu dünya güzeli iki gelin nasip etsin.bizimkinede uyuzum kaç gündür annesi gil bizde ankara gibi yeri bırakdı geldi burda ameliyat olmaya allah hepimize kolalık versin.
canım üzme kendini ya hepsi aynı bunların allahım sanada iyi huylu dünya güzeli iki gelin nasip etsin.bizimkinede uyuzum kaç gündür annesi gil bizde ankara gibi yeri bırakdı geldi burda ameliyat olmaya allah hepimize kolalık versin.
amin canım,ankarada hastanemi kalmamış..senin başına gelmiş ameliyat olmaya,,sen nasıl ilgileneceksin bu halinle....?
oy oy oy Allah kolaylık versin. hamilesin bir de hasta mı bakacaksın?
saol cano ya şimdilik bi zarar yok ama eve geldiginde ne yapıcam bilmiyorum.bende iyice agırlaşdım her şeyini yıkadım ütüledim çantasını hazırladım gitti allahdan hafta sonuda çıkmadı hastanede cuma falan çıkarır inşallah doktor bi haftada evde kalır sonra giderde ben napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?