2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zambak bendede sertlik oluyordu 6 ayımda ama magnezyum kullandığımdan beri iyiyim şükür
hatta o aylara göre çok iyi
kuju geçmiş olsun pek fenadır şimdi ağrı

selam arkadaslar nasılsınız? gecmisi okuyayım dedim ama cok birikmis yine bende bikac sayfa okuyup bıraktım.

inşallah canım elimden gelenin fazlasını yapıyorum allah büyük uyus oluyorum şu alttan muayeneye ya

tatlılarım kocişim geldi nette birazda o takılsın ben sonra yine bakarım şimdilik öptümm hepinizi
selkiecim sende bozma moralini üzülme canımm

kızlar kusura bakmayın aniden çıkmak zorunda kaldım..benimki geldi yemeğini falan verdim size haber vereyim diye bi bakayım dedim...geldi ,ben ağlıyordum hala..sen niye ağlıyorsun falan dedi...ne yaptığının farkında değil...ısrar etti neden ağlıyorsun diye..bende sebebini söylemedim,hiç dedim,üstüme gelme...o kadar...dahada konuşmadık....adam yaptığının farkında değil gerçekten....ne diyeyim şimdi bişey desem kavga çıkaçak annem burda bende sustum yine....ama pek yakın davrandığımda söylenemez....düşüneceğinide anlayacağınıda sanmıyorum..ben yine sadece kendimi yedim bitirdim....

bir de bu huyları var. "ne oldu" "ne yaptım ben şimdi" bir de benim kocamın şu incisi var "ne yaptım ben yine" :roflol: çocuk bunlar ya boşver canım sen takma kafana ona da yüz verme otur anacığınla güzel güzel :1hug:

alttan muayene bu sefer benim doktorumda yaptı biraz acıyor ama hersey yolundaymıs acılma falan yokmus cok sükür.

ah bu erkekler ömrümüzü yiyolar valla bide hicbisey olmamaıs gibi davranıyolar Allah kolaylık versin hepimize.

uyuzlar yaa...seninki en azından kendinden kaynaklandığını anlıyor..benimki onuda anlamıyor...hep başkaları üzüyor beni!!!!!!!!!!! şimdi uzanmış koltuğa çekirdek çıtlatıyor..çekirdeklerin kabukları yarısı çöp tabağına yarısı halının üstüne..gıçık yaa.evi kirletiyor....

ah bu erkekler ömrümüzü yiyolar valla bide hicbisey olmamaıs gibi davranıyolar Allah kolaylık versin hepimize.

ah hayatım kaydı benim zaten..bir koca 2 erkek çoçuğu...herkes sen yandın diyor özellikle sadece oğlu olanlar... (((((( bıktım bu 2 erkekle uğraşmaktan...oğlumda yüsü gözüde huyu suyuda babasının kopyası,hiç benzemez bana hiç bir konuda....inşallah bu biraz değişik olur........

Son düzenleme:
ah yhayatım kaydı benim zaten..bir koca 2 erkek çoçuğu...herkes sen yandın diyor özellikle sedece oğlu olanlar... (((((( bıktım bu 2 erkekle uğraşmaktan...

canım üzme kendini ya hepsi aynı bunların allahım sanada iyi huylu dünya güzeli iki gelin nasip etsin.bizimkinede uyuzum kaç gündür annesi gil bizde ankara gibi yeri bırakdı geldi burda ameliyat olmaya allah hepimize kolalık versin.

amin canım,ankarada hastanemi kalmamış..senin başına gelmiş ameliyat olmaya,,sen nasıl ilgileneceksin bu halinle....?

oy oy oy Allah kolaylık versin. hamilesin bir de hasta mı bakacaksın?

amin canım,ankarada hastanemi kalmamış..senin başına gelmiş ameliyat olmaya,,sen nasıl ilgileneceksin bu halinle....?

bende bilmiyorum valla şuan hastanede yatıyor kararlı o benden önce doğurucak pazar günü geldiler salı ameliyata alıncak allah yardım etsin valla kıçımı kaldırasım gelmiyor kocasıda var ne halt edicem bilmiyorum valla:S:S

oy oy oy Allah kolaylık versin. hamilesin bir de hasta mı bakacaksın?

saol cano ya şimdilik bi zarar yok ama eve geldiginde ne yapıcam bilmiyorum.bende iyice agırlaşdım her şeyini yıkadım ütüledim çantasını hazırladım gitti allahdan hafta sonuda çıkmadı hastanede cuma falan çıkarır inşallah doktor bi haftada evde kalır sonra giderde ben napıcam bilmiyorum

gecmis olsun canım neyi var kayınvaldenin? bu arada sen nasıl oldun risk demissin neden kaynaklandı ki?

mersa bişisi yok aslında:)kadın hastalıkları çok kanaması oluyodu menopozada girmedi kansızlıkda vardı şimdi kan veriyorlar 6 ünite falan vericekler sonra bütüm takımları aldırcak.bugune kadar beklemiş doğumdan sonra aldırsa olmazdı tabi kararlı benden önce doğurmaya:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…