- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.721
mersa bişisi yok aslında:)kadın hastalıkları çok kanaması oluyodu menopozada girmedi kansızlıkda vardı şimdi kan veriyorlar 6 ünite falan vericekler sonra bütüm takımları aldırcak.bugune kadar beklemiş doğumdan sonra aldırsa olmazdı tabi kararlı benden önce doğurmaya:):)
ya bugün değilmi yarınmı gelior
anlatsana ne hazırlık yaptın şimdi ailesi falanda sizle olurmu hemen ilk geldiği gün? nasıl olacak:asigim:
canım benim dün zaten o doğumu bekleyen kadının topiğinde gördüm yazdıklarını hemen buraya yetiştirdim erken doğum riskin olduğunu fakat malum haftasonları kimse olmuyor bizim topicte pek. bebişin iyi gelişmiş ama bak 34 haftada we 2520grKıslar ben uzun zamandır yazmıyordum ama takipsizlik eidyirumm sizi
33 hafta 2 günlüğüm bugün
Cuma aksamı sancıları. Başladı hastaneye yatırıldım
nat sancılarım çıktı erken dogum riskim var suanda ciğer geliştirici igne oldum
bı takım tedaviden sonra taburu. Oldu. Ama hala bazen bazen yokluyor sancılar
inşallah erken gelmez bizim dönemden kornelyada doum yapmış konusunu gördüm prematurelerde
inşallah benimki en az daha 15 gün Dursun
buarada nilüfer beni listede güncelliyebilirmi
33. Haftada 2520 gr oğlum
oğlumun adı Muhammed ege olacak inşallah bana dua edin olurmu
birde bebek kiyagetleirni yıkamamız lazım
benim makinede pamukludami sentetiktemi yikicam bilemedim hassas program yok bende 30 damı yıkım. 40 tamı
dlajn sıvı aldiricam ekene yumuşatın i gerekirmi
canım ben yazdıms en çıkmışsın sonra sen girdin ben çıkmışım :))))))))
ya kuaföre gittim bi mis oldum kabortayı topartlattım şöyle bi ::::::::::::::::)))))))...
evde zaten büyük tmezilik bitmişti yarın sabahtan geçip yemek felan yaapcağım... taze olsun dedim....
ailes almanyada kimsemiz yok biizm burda benim ialemdendde baabm ankaraya gitti annem otobüzten akrşıalr bizi eve bırakırlar öyle baışımızda kalamz kimse biizm :):): ) ama çok isterdim aslıdna şöyle ilk gün güzel bir aile topansın yemekler yenilsin felan kutlayalım diye .... şimdisadece uzuzn uzun telefon muhabebtleri olur :)):) bende onu sevmiyorum ama yaapcak bişi yok bakalım anlaatcağım hepsini sizlere :))))
Kıslar ben uzun zamandır yazmıyordum ama takipsizlik eidyirumm sizi
inşallah erken gelmez bizim dönemden kornelyada doum yapmış konusunu gördüm prematurelerde
benim makinede pamukludami sentetiktemi yikicam bilemedim hassas program yok bende 30 damı yıkım. 40 tamı
Ben de dün çalışamaz raporu aldım, son güne kadar çalışırım diyordum ama çok yoruldum, sınavdı şuydu buydu derken... Haftaya son.
Benim muhasebeci doğum yaptığın gün raporu kapattır, hemenn parayı alırsın, sonra da yeni rapor al dedi... Göreceğiz bakalım ne olacağını
Ben de dün çalışamaz raporu aldım, son güne kadar çalışırım diyordum ama çok yoruldum, sınavdı şuydu buydu derken... Haftaya son.
Benim muhasebeci doğum yaptığın gün raporu kapattır, hemenn parayı alırsın, sonra da yeni rapor al dedi... Göreceğiz bakalım ne olacağını
Evet o kaidn dogurudju bak merak ettim bakmam laizmmi
kornelyadan sonra ben olabilirim hakketten da 15 gün Dursun ama 34.haftanın icinde oluyoum diminsuanda ben
slzaten sürekli Dr yatak verdi tuvalet haricinde kalkmicam
oersembe kontrol var ins o zamana kadar biseycik olmaz kafa olsrka rahatlmaya çok ihtiyacım var Allah kimseye yasatmasin rahat geçirirken birden gol oldu bu bana
Benim makine yumusaticikullanmazsam kötü kökü yapıyor dalının yumusaticisi var dimi Canan ?büyük marketkerdemi bulunu acaba esim bugün alsa makineye atsa bı kısmını iyi olacak
Evet o kaidn dogurudju bak merak ettim bakmam laizmmi
kornelyadan sonra ben olabilirim hakketten da 15 gün Dursun ama 34.haftanın icinde oluyoum diminsuanda ben
slzaten sürekli Dr yatak verdi tuvalet haricinde kalkmicam
oersembe kontrol var ins o zamana kadar biseycik olmaz kafa olsrka rahatlmaya çok ihtiyacım var Allah kimseye yasatmasin rahat geçirirken birden gol oldu bu bana
Benim makine yumusaticikullanmazsam kötü kökü yapıyor dalının yumusaticisi var dimi Canan ?büyük marketkerdemi bulunu acaba esim bugün alsa makineye atsa bı kısmını iyi olacak
Yani doum yaptimiz gibi parayı alabilirmiyiz
kuju saol cnaim knsallah da bekler ama kilodan ziyade ciğer gelişimi önemliymiş iğne vurulduk ama dogmadan belli olmazmış o tek duam zamanında saglikla gelsin oğlum
ben zaten utuluyemem annemlere utuleticem
oğluma daha halı bulamakdm odası hazırda bı halı be lambais kaldı
Kıslar ben uzun zamandır yazmıyordum ama takipsizlik eidyirumm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?