2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımm. evet ya baska cocugu falan yok muydu bula bula seni buldu bu halde lmaz: neyse bosver ya sen kendini düsün o ne yaparsa yapsın oglu ilgilensin :)

ya bugün değilmi yarınmı gelior
anlatsana ne hazırlık yaptın şimdi ailesi falanda sizle olurmu hemen ilk geldiği gün? nasıl olacak:asigim:

canım ben yazdıms en çıkmışsın sonra sen girdin ben çıkmışım :))))))))

ya kuaföre gittim bi mis oldum kabortayı topartlattım şöyle bi ::::::::::::::::)))))))...

evde zaten büyük tmezilik bitmişti yarın sabahtan geçip yemek felan yaapcağım... taze olsun dedim....

ailes almanyada kimsemiz yok biizm burda benim ialemdendde baabm ankaraya gitti annem otobüzten akrşıalr bizi eve bırakırlar öyle baışımızda kalamz kimse biizm :):): ) ama çok isterdim aslıdna şöyle ilk gün güzel bir aile topansın yemekler yenilsin felan kutlayalım diye .... şimdisadece uzuzn uzun telefon muhabebtleri olur :)):) bende onu sevmiyorum ama yaapcak bişi yok bakalım anlaatcağım hepsini sizlere :))))

Kıslar ben uzun zamandır yazmıyordum ama takipsizlik eidyirumm sizi
33 hafta 2 günlüğüm bugün
Cuma aksamı sancıları. Başladı hastaneye yatırıldım
nat sancılarım çıktı erken dogum riskim var suanda ciğer geliştirici igne oldum
bı takım tedaviden sonra taburu. Oldu. Ama hala bazen bazen yokluyor sancılar
inşallah erken gelmez bizim dönemden kornelyada doum yapmış konusunu gördüm prematurelerde
inşallah benimki en az daha 15 gün Dursun
buarada nilüfer beni listede güncelliyebilirmi
33. Haftada 2520 gr oğlum
oğlumun adı Muhammed ege olacak inşallah bana dua edin olurmu
birde bebek kiyagetleirni yıkamamız lazım
benim makinede pamukludami sentetiktemi yikicam bilemedim hassas program yok bende 30 damı yıkım. 40 tamı
dlajn sıvı aldiricam ekene yumuşatın i gerekirmi

canım benim dün zaten o doğumu bekleyen kadının topiğinde gördüm yazdıklarını hemen buraya yetiştirdim erken doğum riskin olduğunu fakat malum haftasonları kimse olmuyor bizim topicte pek. bebişin iyi gelişmiş ama bak 34 haftada we 2520gr maşallah doğsa desteksiz yaşayabilir değilmi geliştirici iğneyide olmuşsun, sanırım ilk annemiz sen olacaksın kornelya ocak anneleri topicine geçmeyi tercih ettiği için onu saymıyorum, inşallah sağlıkla alırsın kucağına yawruşunu
dediğin gibi 15 gün daha beklese en azından 36 haftanın içinde olacak:Saruboceq: fazla yorma kendini yat ayaklarını yüksek minderlere koy umarım dayanır 2 hafta daha meleğin dualarımız seninle canım...

bende dalin kullanacağım kıyafetlerde daha yıkamadım bu ay sonu yıkayacağım, yumuşatıcıya gerek yok cnm bildiğim kadarıyla zaten kısa prog.da narinde yıkıosun lekeli diiller ben sıkmayıda hassas yaptracağım öle çok döndürüp bozmasın cicişlerimizi nasılsa temizler maksat tozdan mikroptan arınsınboshayallersmile

Canım, geçmiş olsun. ınşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.

Bence 30 derecede pamukluda yıka. Daha önce yapmadım ama ben öyle yapmayı düşünüyorum. Ben de Dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım. Hatta kendi çamaşırlarımızda denedim de. :) mis gibi kokuyor uzun süre. :bence al yumuşatıcı da.

arada girersen bilgi wer kız çok merak ediorum seni desene bu gece hawada aşk kokusu warrrr:lepi: bizde dün gece aşk yaptık kocamla yordum sanırım biraz kendimilmaz: ama iyi geldi iyi geldiiiiilaelaelaelaelae hadi bakalım güzel güzel hasret giderin kızn sen we kocişin hawadisleri yaz ama arada gir unutmaŞeniz

Evet o kaidn dogurudju bak merak ettim bakmam laizmmi
kornelyadan sonra ben olabilirim hakketten da 15 gün Dursun ama 34.haftanın icinde oluyoum diminsuanda ben
slzaten sürekli Dr yatak verdi tuvalet haricinde kalkmicam
oersembe kontrol var ins o zamana kadar biseycik olmaz kafa olsrka rahatlmaya çok ihtiyacım var Allah kimseye yasatmasin rahat geçirirken birden gol oldu bu bana
Benim makine yumusaticikullanmazsam kötü kökü yapıyor dalının yumusaticisi var dimi Canan ?büyük marketkerdemi bulunu acaba esim bugün alsa makineye atsa bı kısmını iyi olacak

aa doğurdumu? bakim bi topicine.. dimi senin bi de çok rahat geçiyordu benimde öyle son anda gol yemiyelim harbideneyvahedigeldismile bakalım yarın ne dicek dr.umuz

Evet canım ben aldım yumuşatıcısını da. Özdilekten almıştım ama küçük marketlerde de gördüm. Vardır her yerde. Sıkma ayarını değiştirebiliyorsan düşük ayarda sık, çok buruşup yıpranmasın. Sen dikkat et kendine yorulma sakın.

Ay ben gezerdik gezerdikde belim bile agrimazdi bidi bidi herkez iturd dur derdi nazar değdi sanırım :) soranlara iyiyi. Dememek laizmmis kotuyum demek lazimmis Dr dedi nazar öyle batıl inans değil tipben açılması var dedi gözlerden çıkan bilmem neyle oluyomus korktu. Ha
umarım sancılarım cogalmaz ya
aceleci sipa ne olcakk
dogurmustur kaidn bence ya hay maşallah

Canan sen izne ayrildinmi bennde Pazartesi rapor almıştı. Da çalışan gözüküyorum SSK ödeniyor
bakalım ne kadar alcaz dogum parası
esimi gondercem bugün Migros'ta felan bulur
acba hiç siktirmasam olurmu ya yoksa en hafif devirdemi siktirsam

Ben de dün çalışamaz raporu aldım, son güne kadar çalışırım diyordum ama çok yoruldum, sınavdı şuydu buydu derken... Haftaya son.

Benim muhasebeci doğum yaptığın gün raporu kapattır, hemenn parayı alırsın, sonra da yeni rapor al dedi... Göreceğiz bakalım ne olacağını

geçmiş olsun canım inşallah kuzucuk biraz daha bekler zamanında gelir gerçi maşallahh kilosu yerinde 9 aylık arkadaşım doğum yaptı 2.200gr içini ferah tut sen yat dinlen kalkma
çamaşırları ben 30da yıkadım hacı şakir bulabildim bebek deterjanı ama güzel kokuyor dün gece yıkadım birazdan ütülerine başlıycam yıkama ve ütü işini sen yapma varsa başka biri yapsın çok ayakta kalma canım

iznin hayırlı olsun canım bol bol dinlen bebeğini dinle opuyorumnanaktan

Yani doum yaptimiz gibi parayı alabilirmiyiz
kuju saol cnaim knsallah da bekler ama kilodan ziyade ciğer gelişimi önemliymiş iğne vurulduk ama dogmadan belli olmazmış o tek duam zamanında saglikla gelsin oğlum
ben zaten utuluyemem annemlere utuleticem
oğluma daha halı bulamakdm odası hazırda bı halı be lambais kaldı

kızlar dün gece nişanı gelen hatun yeni mesaj yazmamış. sanırım doğurdu. sancılarım sıklaştı di
yordu en son.

Seni çok iyi anlıyorum Canan, ben de dayanamadım 10 gün rapor aldım dönemi kapattım. doktor da 32. haftada hemen ayrıl bebeğin sağlığından daha önemli değil dedi. bana da mantıklı geldi. hemen ayrılacağım ben de.

Gülencim hiç stress yapma dua et bol bol. maaşallah bebğin kilosu gayet iyi millet 40 hafatda o kadar çocuk doğuruyor iğnesi de olmuş hiç sıkma canını.

çamaşırları ise ben dalinin deterjanı ile yıkadım. migrosta falan vardı yakınında varsa diye söylüyorum. dalinin bebek yumuşatıcısını da koydum. hassas programın yoksa sıkma devrini düşür ya da sıkmayı iptal et. ben elde yıkama programı var onda yıkadım. kadifeler falan hiç kırışmadı ütülemedim onları. eğer sentetik programın varsa sentetikte yıka pamuklu program benimki
nde 40 derecen başlıyor. yıpranmasın çamaşırların. zaten minicik oldukları için çabuk ütüleniyorlar sıkma canını...:1hug:

Son düzenleme:

canım allah yardımcın olsun sıkma canını bitanem bebişin yasam sınırını çoktan geçmiş artık rabbimden hayırlısı inşallah zamanında gelir ama artık takma kafanı bunlara bak ne güzel anne olacaksın, moralini yüksek tut hem maasallah minnoşuna... canım bende dalinle yıkadım bebişin çamasırlarını 30 dak lık en kısa programda ve düşük devirde.. zaten çok da az koydum bir makinaya yarım kapak.. ama tatlım bebiş çamasırlarına doktorlar yumuşatıcı önermiyor bilgin olsun...amaç zaten bi sudan geçip ütülensin mikrobu ölsün.. yoksa kir yok leke yok..bayanssulusmile

Gülencim, dualarım seninle olacak canım, moralini bozma, inşallah zamanında gelecek meleğin, yat dinlen, hiç bişey yapma sakın, stres te yapma, sakin ol, dua et bol bol, Rabbim bizlerin yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…