2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum gunun kutlu olsn canım bebişinde güle güle giysin aldıklarınızı. soguk ıstanbul gununde ewde sahsen ben pinekledım 1 dısarıya cıksam grip olup gelıyorum yaaa mafoldumben

Doğum günün kutlu olsun. Allah nasip ederse ben doğum günümde bebişimle olacağım. ayyy anneler günü de var :kedi:

Doğum günün kutlu olsun. Allah nasip ederse ben doğum günümde bebişimle olacağım. ayyy anneler günü de var :kedi:

Dogum gunun kutlu olsn canım bebişinde güle güle giysin aldıklarınızı. soguk ıstanbul gununde ewde sahsen ben pinekledım 1 dısarıya cıksam grip olup gelıyorum yaaa mafoldumben

çok çok tşk ederim kızlar daha iyileri sizin olur inşallahhhh

bide bişi sorcam arkadaşlar burda kimin nezmn doğum yapcağı vs bi liste vardı onu nerden bulabilirim bi bilginiz var mı

canım bende bebek sorunları kitabı okuyorum biberona 8 haftalıktan sonra sütü sağıp bir kere gğnde vermek gerekiyormuş onuda babası veya anane babane yapacakmış bbek onlarada alışırmış biberonada ben bi tane dr ......biberonu var gaz önleyen 1 tane alayım diyorum emzik almadım ama
benim annem sağolsun zevkli valla ne güzel tulumlar almış bize paristen birşey aldırmadıı benim kaynanamda seninki gibi şeyler getirir ummuyorum ne alalım diyolar ordan taşınmazki gel beraber alalım değilmi

doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebişinle olumunekankayizsmile
güle güle kullnın cicişlerinizi

aynen canım benim annem de öyle hele porselen bir mama takımı almış bayıldımm resmen.. bu sanki kendi çok zevkliymiş gibi..

doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebişinle olumunekankayizsmile
güle güle kullnın cicişlerinizi
[/QUOTE]

tşk ederim canım daha iyileri sizin olur inşallah

doğum listesi oluşmadı daha bildiğim kadarıyla. bir tek kornelya doğurdu erken doğumla. başka başlık açılacak onun için..

bunu bulabildim

canım öncelikle doğum günün kutlu olsun nice yaşlar görürsün inşallah bebeğin eşin ve sevdiklerinle
kuzucuğuna aldıklarınıda güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim

selam arkdaşlar özledim valla bu topiği ya umarım doğuran falan yokdur geçmişede bakamadım kaynanacugum bizde giremiyorum hiç o benden önce doğurucak:):)allah izin verirse::):):)

canım öncelikle doğum günün kutlu olsun nice yaşlar görürsün inşallah bebeğin eşin ve sevdiklerinle

çok saol canım ya inşallah güzel günlerde giydiririz bebişlerimize

şimdide salı gününü iple çekiyorum doktora gitceğiz inşallah erken doğum tehditim geçmiştir çok korkuyorum

kız kocişi bırakıp geldinmi
selam arkdaşlar özledim valla bu topiği ya umarım doğuran falan yokdur geçmişede bakamadım kaynanacugum bizde giremiyorum hiç o benden önce doğurucak:):)allah izin verirse::):):)

sorma bizdede alışkanlık yaptı kopamıyoruz

inşallah canım yaa erken doğum riskin olduğunu nasıl anladılar??

canım ben 29+4 haftalık oldum nasıl anladılar benim başından beri karnımda çok fazla gerginlik ve ağrı vardı ve akıntım çok oluyodu ilk gittiğim doktor bunlar için erken olmaz jimere gidiyordum bursada sırf para tuzağı bi hastane başka bişi değil sonra ben bu hastaneden ayrıldım ama bu ağrılar devam etti normal deyip geçiştirdim bi gün iş yerindeyken baktım ahem ağrım oluyo wc ye giderken hemde su gibi akıntı hemen doktoru aradım doruk tıp merkezinde çağırdı yanına gittim altttan muayane etti ve rahimde çok fazla iltihap olduğunu ve serviks yetersizliği dedi benim 2 cm miş bunu 4 ve üzeri olması gerekiyomuş oyüzden hastaneye yatıırdı kortizonlar yapıldı serumlar nidalat falan sonra rapor artık çalışmamada izin vermiyo kaç aydır hep yatıyorum ilk defa bugün dışarı çıktım bebişime bişiler aldım onun dışında yasak:çok üzgünüm:
böyle anlaşıldı

çok geçmiş olsun canım yaa yat kalkma sende ozaman arada gez dolaş ama fazla yorma kendini inşallah herşey yolunda gitsin zamanı gelince kavuş bebeğine canım
bizde 31+1 olduk ben bu sefer gidince alttan muayene eder diye düşünmüştüm ama bakmadı gerçi 2 hafta sonrası için çağırdı bu dönemde bakılıyo çatı muayenesi yapılıyo diye biliyorum bakalım gidince ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…