- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.761
Kızlar martta doğum yapacağım inşallah allahın izniyle bir kızım dünyaya gelecek ama isim konusunda kararsız kaldım lütfen bana yardımcı olun.Düşündüğüm isimler Esila-Yazmira tabii güzel isim önerilerinede açığım
nasıl doğurur doğurmaz kapattır nasıl oluyo? parayıı doğumdan 8 hafta sonra ödüyolarmışBen de dün çalışamaz raporu aldım, son güne kadar çalışırım diyordum ama çok yoruldum, sınavdı şuydu buydu derken... Haftaya son.
Benim muhasebeci doğum yaptığın gün raporu kapattır, hemenn parayı alırsın, sonra da yeni rapor al dedi... Göreceğiz bakalım ne olacağını
ne sıklıkta gelior kız kocan?7 yıl deniz görevimiz var... ondan da 13 sene sonra emeklil olur herlhalde :gitme:
senin adına çok sevindim canım. Allah size de bir daha o günleri yaşatmasın sizinki daha zor. bizimki arada da olsa eve geliyor.
hadi bakalım yarın bnde doktra gidiorum ikimizde güzel haberler taşırız inşallaheee kızlar bebişlre nasıl bziimki hop hop hopluyor içerde babsının yolunu bekliyor zillioşum :))))
yarın doktora gideceğiz babsı ile bakalım ne akdar büyütebilmişim meleğimi.....
ilk defa sendne duyuyorum o sölediğin isimleri daha anlamı bilinen dile kolay çok güzel isimlerde war ama siz bilirsiniz bilmediğim için yorumda yapamayacağım.Kızlar martta doğum yapacağım inşallah allahın izniyle bir kızım dünyaya gelecek ama isim konusunda kararsız kaldım lütfen bana yardımcı olun.Düşündüğüm isimler Esila-Yazmira tabii güzel isim önerilerinede açığım
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey iyidir :ecrin_bebek:
ben bugün hastane çantamı hazırlayacağımda neler koyayım içine biraz fikir verirmisiniz sizler neler koydunuz?opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey iyidir :ecrin_bebek:
ben bugün hastane çantamı hazırlayacağımda neler koyayım içine biraz fikir verirmisiniz sizler neler koydunuz?opuyorumnanaktan
bende bilmiyorum valla şuan hastanede yatıyor kararlı o benden önce doğurucak pazar günü geldiler salı ameliyata alıncak allah yardım etsin valla kıçımı kaldırasım gelmiyor kocasıda var ne halt edicem bilmiyorum valla:S:S
Kıslar ben uzun zamandır yazmıyordum ama takipsizlik eidyirumm sizi
33 hafta 2 günlüğüm bugün
Cuma aksamı sancıları. Başladı hastaneye yatırıldım
nat sancılarım çıktı erken dogum riskim var suanda ciğer geliştirici igne oldum
bı takım tedaviden sonra taburu. Oldu. Ama hala bazen bazen yokluyor sancılar
inşallah erken gelmez bizim dönemden kornelyada doum yapmış konusunu gördüm prematurelerde
inşallah benimki en az daha 15 gün Dursun
buarada nilüfer beni listede güncelliyebilirmi
33. Haftada 2520 gr oğlum
oğlumun adı Muhammed ege olacak inşallah bana dua edin olurmu
birde bebek kiyagetleirni yıkamamız lazım
benim makinede pamukludami sentetiktemi yikicam bilemedim hassas program yok bende 30 damı yıkım. 40 tamı
dlajn sıvı aldiricam ekene yumuşatın i gerekirmi
hasretcim sağol oradaki topiğede göz attım yerimseniben
kujucum bu liste daha ayrıntılı oldu hastaneden mi verdiler bende istiyim hastaneden olmazsa çok teşekkürler opuyorumnanaktan
hasretcim yarın doktoramı gidiyorsun hadi hayırlı haberler alırsın inşallahh canım
seyyalimde gidicekmiş kocişiyle oda güzel haberler alır inşallah çifte mutluluk yaşar
ewet yarın 12,40ta randewum kocişim izinli ama o dükkana bakacak ben tek gideceğim annemde katılacakmış ordan bana selkiciğimle buluşma planı yaptık hastanem onun ewine çok yakın die bakalım yarın onuda arayacağım, annem gelmezse daha iyi olacak annem gelirse onla olmzk zorunda kalabilirim. sabah giremem heralde 11e kadar falan yatarım sonrada çıkar gidrm artık 3,4 gibi güzel haberlerle geliim sizlere:lepi:
ewet yarın 12,40ta randewum kocişim izinli ama o dükkana bakacak ben tek gideceğim annemde katılacakmış ordan bana selkiciğimle buluşma planı yaptık hastanem onun ewine çok yakın die bakalım yarın onuda arayacağım, annem gelmezse daha iyi olacak annem gelirse onla olmzk zorunda kalabilirim. sabah giremem heralde 11e kadar falan yatarım sonrada çıkar gidrm artık 3,4 gibi güzel haberlerle geliim sizlere:lepi:
Selam kızlar nasılsınız benım dogum yapıcam hastane kesınlestı camlıca erdem de dogum yapıcam orda dogum yapacak olan yada kontrole gıden war mı
Selam kızlar nasılsınız benım dogum yapıcam hastane kesınlestı camlıca erdem de dogum yapıcam orda dogum yapacak olan yada kontrole gıden war mı
heh sonunda yola geldin yani:asigim:
diğer erdemi biliyorum ama yeni olana gitmedim hiç canım hayırlısı olur inşallah başka hastanelere göre fiyatlarıda iyi bildiğim kadarıyla bide yıllardır biz ailecek eskisine gideriz iyi bir hastanedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?