2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle hoşgeldin canım hayırlı olsun. umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Esila-yazmira hangi dilden canım anlamı nedir?

Gülenciğim allah yardımcın olsun....Dert etme hepsi yavaş yavaş olur. sen dinlenmene bak....Kilosuda çok iyi maşalah.. Arkadaşım 32 hafta 1650 doğum yaptı.. Küvezde kaldı şimdi tosun gibi... Canını sıkma...

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey iyidir :ecrin_bebek:
ben bugün hastane çantamı hazırlayacağımda neler koyayım içine biraz fikir verirmisiniz sizler neler koydunuz?opuyorumnanaktan

nasıl doğurur doğurmaz kapattır nasıl oluyo? parayıı doğumdan 8 hafta sonra ödüyolarmış
7 yıl deniz görevimiz var... ondan da 13 sene sonra emeklil olur herlhalde :gitme:

senin adına çok sevindim canım. Allah size de bir daha o günleri yaşatmasın sizinki daha zor. bizimki arada da olsa eve geliyor.
ne sıklıkta gelior kız kocan?
eee kızlar bebişlre nasıl bziimki hop hop hopluyor içerde babsının yolunu bekliyor zillioşum :))))

yarın doktora gideceğiz babsı ile bakalım ne akdar büyütebilmişim meleğimi.....
hadi bakalım yarın bnde doktra gidiorum ikimizde güzel haberler taşırız inşallah
ilk defa sendne duyuyorum o sölediğin isimleri daha anlamı bilinen dile kolay çok güzel isimlerde war ama siz bilirsiniz bilmediğim için yorumda yapamayacağım.
ben bugün hastane çantamı hazırlayacağımda neler koyayım içine biraz fikir verirmisiniz sizler neler koydunuz?opuyorumnanaktan

bununla ilgili doğuma hazırlık topiğinde çok yazılar war bakabilirsin, burdada konuştuk zaten o konuyu ekstra bişiye gerek yok kendinin we bebişin giyeceklerini koy, tarağını diş macununu tamam işte

canım benim hastaneden aldığım listede şunlar yazıyo
anne için:
gecelik
sabahlık
pijama takımı 2'şer takım
kişisel iç çamaşırı 3.4 ad
hasta bezi,hijyenik ped
sabun, diş fırçası, diş macunu
çatlak kremi
göğüs pedi
çıkış için kıyafet

bebek için:
tulum 3_4 adet
yenidoğan bezi
zıbın 3_4adet
iç çamaşırı
hastane çıkışı
biberon, hazır mama
battaniye
havlu
bendeki listede bunlar yazıyo canımcım

hasretcim yarın doktoramı gidiyorsun hadi hayırlı haberler alırsın inşallahh canım
seyyalimde gidicekmiş kocişiyle oda güzel haberler alır inşallah çifte mutluluk yaşar

ay allah yardımcın olsun..ama kendini düşün öncelikle olmadı sende rahatsızım diye yat..oğlu ilgilensin....yoknuydu başka kimsesi,geldi senin başına...

canım dualarım seninle umarım 2 hafta daha bekler bebişin.beklemezsede hiç endişe etme,bebişinin haftası iyi,kilosuda iyi.iğnenide olmuşsun.Allah yardımcın olsun.dalinle 30 derecede yıkayabilirsin...yumuşatıcı dalinin var carrefourda görmüştüm....

hasretcim sağol oradaki topiğede göz attım yerimseniben
kujucum bu liste daha ayrıntılı oldu hastaneden mi verdiler bende istiyim hastaneden olmazsa çok teşekkürler opuyorumnanaktan

hasretcim sağol oradaki topiğede göz attım yerimseniben
kujucum bu liste daha ayrıntılı oldu hastaneden mi verdiler bende istiyim hastaneden olmazsa çok teşekkürler opuyorumnanaktan

doktorun odasında duruyodu alabilirmiyim dedim zaten sizler için tabii dedi aldım bu gata nın listesi balım başka hastanelerinki faklı olabilir gittiğinde sor istersen varsa verirler gerçi hemen hemen hepsi aynıdırolumunekankayizsmile

hasretcim yarın doktoramı gidiyorsun hadi hayırlı haberler alırsın inşallahh canım
seyyalimde gidicekmiş kocişiyle oda güzel haberler alır inşallah çifte mutluluk yaşar

ewet yarın 12,40ta randewum kocişim izinli ama o dükkana bakacak ben tek gideceğim annemde katılacakmış ordan bana selkiciğimle buluşma planı yaptık hastanem onun ewine çok yakın die bakalım yarın onuda arayacağım, annem gelmezse daha iyi olacak annem gelirse onla olmzk zorunda kalabilirim. sabah giremem heralde 11e kadar falan yatarım sonrada çıkar gidrm artık 3,4 gibi güzel haberlerle geliim sizlere:lepi:

Selam kızlar nasılsınız benım dogum yapıcam hastane kesınlestı camlıca erdem de dogum yapıcam orda dogum yapacak olan yada kontrole gıden war mı

Canım insallah gusel haberlerle senı beklıyoruz yarın opuyorumnanaktan

anladsım tatlım yat tabii dinlen güzel haberlerle gel akşamadaolumunekankayizsmile canımcım
hafta sonuda inşallah hava biraz daha güzel olurda buluşabiliriz
sen beşiktaş dan butarafamı geliyorsun hastaneye canım

Selam kızlar nasılsınız benım dogum yapıcam hastane kesınlestı camlıca erdem de dogum yapıcam orda dogum yapacak olan yada kontrole gıden war mı

diğer erdemi biliyorum ama yeni olana gitmedim hiç canım hayırlısı olur inşallah başka hastanelere göre fiyatlarıda iyi bildiğim kadarıyla bide yıllardır biz ailecek eskisine gideriz iyi bir hastanedir

diğer erdemi biliyorum ama yeni olana gitmedim hiç canım hayırlısı olur inşallah başka hastanelere göre fiyatlarıda iyi bildiğim kadarıyla bide yıllardır biz ailecek eskisine gideriz iyi bir hastanedir

İnsallah canım kafam o kadar karısmıstıkı sonunda aılecek bı karara wardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…