- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.801
evet canım 7 yıl böyle sonra aynı sizin gibi olacağız biz de. neden şarka gidemeyesin ki. lojmanlar var güvenli. benim görümcemin eşi jandarma yıllardır şarktalar. tabii büyük şehre benzemez ama eşinle beraber ve güvenli olduktan sonra. bebiş küçük olursa tabii durum farklı olabilir. gönlünü ferah tut inşallah her şey istediğin gibi olur. bizim şar marmaris. biz de ondan korkuyoruz.
ewet yarın 12,40ta randewum kocişim izinli ama o dükkana bakacak ben tek gideceğim annemde katılacakmış ordan bana selkiciğimle buluşma planı yaptık hastanem onun ewine çok yakın die bakalım yarın onuda arayacağım, annem gelmezse daha iyi olacak annem gelirse onla olmzk zorunda kalabilirim. sabah giremem heralde 11e kadar falan yatarım sonrada çıkar gidrm artık 3,4 gibi güzel haberlerle geliim sizlere:lepi:
doğum günün kutlu olsun canım...nice güzel senelere.
canım seni gene mi üzdü ağlattı bu adam?kıyamam yaa.sen ne olur üzülme.karnındaki erkeğin hepsinin canına okuyacak merak etme sen ve sana benzeyecek.
gülencim geçmiş olsun canım.inşaallah bebeğin biraz daha sabreder annesi.ama maşşallah kilosu falan iyi iğnenide olmuşsun stres yapma sakın.bu arada 30 derecede yıka canımcım.
hadi hayırlı haberlerle gelin.şimdi kavuştunuz inşaallah.Allah bidaha ayırmasın.
yavrum sende güzel haberlerle gel inşaallah.
eşlerin gidemediği yerler var canımcım konteyner de kalıyorlar ve genelde göreve gidiyorlar alt kat komşum hamile eşi şarkda
marmaris bize cennet olur herhalde inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur canım
güsellerim ben çoka cıktım yine her gece fix olan tostumu yapıp gelim ben
gitmeyin ha
Wayy eb allah sabır wersin cnm bir ömürde geçmezki bölene sıklıkta gelior kız kocan?
o hiç belli olmuyor canım 60-70 gün gelmediği de oluyor, 10-15 gün de ... geçen yıl çok fenaydı. bu sene yine biraz iyi..
merhaba janlarım çok çok ama şok özledim ben sizleri
SELKİE eşin gerçekten ayıp etmiş hem de annen varken,zaten tahammül edemediğim şey böle şeylerin bi üçüncü kişinin yanında olması en deli olduğumda kendi ailemden birinin olması,ki buna asla izin vermem ben deliyimdir biraz altta kalmam s.çarkına,ve eşimi başta uyardım üçüncü kişi hele ki bu ailemden biri olursa söylediğinin ve yaptığının o an beterini yaparım diye
bunlar bundan alıyorlar maalesef tatlım,lütfen ağlayıp üzülme böle şeyler için
SEYYAL,YNUR naptılar acaba çok merak ediyorum
GUL bebeğimiz erken gelmeye çalışyıro sanırım sen o minik kuşunu biraz tembihle ve kız ki biraz daha dursun içinde
Anlıyorum canım bu konteyner olayını hiç bilmiyordum.bilmeden konuştum kusura bakma. rabbim gönlünüze göre verir, bebğinizle beraber hiç ayrılmadan bir arada yaşarsınız inşallah. biz Marmarise gidersek mahvolduğumuzun resmidir. görevler 7 aya çıkar. Somali falan...
güsellerim ben çoka cıktım yine her gece fix olan tostumu yapıp gelim ben
gitmeyin ha
daha ne alcaz yaww hepimiz en az 10 kilo aldık wallaguclubacismilebu hatublar böyle geceleri yiyip yiyip kilo almıyorlar ya haksızlık buklava:
seyyalin ne yapacağı malum aşk war bu gece aşkkkkkkkklülülülülülü ama siz anlamazsınız boşwerin uyuyun siz uyuıyunbayanssulusmileaklinialirimsmilemerhaba janlarım çok çok ama şok özledim ben sizleri
SELKİE eşin gerçekten ayıp etmiş hem de annen varken,zaten tahammül edemediğim şey böle şeylerin bi üçüncü kişinin yanında olması en deli olduğumda kendi ailemden birinin olması,ki buna asla izin vermem ben deliyimdir biraz altta kalmam s.çarkına,ve eşimi başta uyardım üçüncü kişi hele ki bu ailemden biri olursa söylediğinin ve yaptığının o an beterini yaparım diye
bunlar bundan alıyorlar maalesef tatlım,lütfen ağlayıp üzülme böle şeyler için
SEYYAL,YNUR naptılar acaba çok merak ediyorum
GUL bebeğimiz erken gelmeye çalışyıro sanırım sen o minik kuşunu biraz tembihle ve kız ki biraz daha dursun içinde
buldum anneler de buluşsun o zamn:lepi: neyse canım olmadı artık buluşmaya gelirsin orda görüşürüz hem cengiz bey bi bomba patlattı yarın bnde gelirim belki dediohaoldumsmilehasretciğim naber? benim annemde burda,genelde heryere geliyor benle.yalnız bırakmıyor çok şiştim diye.bende onu nasıl bırakaçağım diye düşünüyorum,:)) bende onu düşünüyordum nasıl geleçeğim yalnız buluşmaya diye....
inşallah canım buda çekmez babasına..ama erkek çoçuğu babasını taklit ediyor.....
bu hatublar böyle geceleri yiyip yiyip kilo almıyorlar ya haksızlık buklava:
odundur kendileri,,na yapayım laftan anlamıyor...?annemde üzülmesin diye sesimi çıkarmadım....birde annemin alınganlık sorunu var..şimdi kavgaya girsem onunla annem diyecek benim yüzümden sana böyle davranıyor kavga ediyorsunuz diye....ama herşey sırayla onun annesilde gelir elbet,o zaman ödeşiriz onunla....
daha ne alcaz yaww hepimiz en az 10 kilo aldık wallaguclubacismile
seyyalin ne yapacağı malum aşk war bu gece aşkkkkkkkklülülülülülü ama siz anlamazsınız boşwerin uyuyun siz uyuıyunbayanssulusmileaklinialirimsmile
buldum anneler de buluşsun o zamn:lepi: neyse canım olmadı artık buluşmaya gelirsin orda görüşürüz hem cengiz bey bi bomba patlattı yarın bnde gelirim belki dediohaoldumsmile
çok şaşırdım 1 kere beraber gittik oda 20. haftada falan kanamam olmuştu götürmüştü, hee bide ilk zamanlar hasta olmuştum o zaman:kedi: bakalım artık hayırlısı senin koca ne yaptı ya görmedim ben dur bi bakam ne yazmışsın
ne demek canımcım ne kusuru ozaman size hiç çıkmasın marmaris her işin bi zorluğu var işte Allah herkesin yardımcısı olsun
bizde özledik seni tatlım tostunu ye de gel afiyet olsunn
tam bu saatlerde bi uykum geliyo mirmirmirmir yattım yattım yatmazsam sonra çok zor uyuyorum
Wayy eb allah sabır wersin cnm bir ömürde geçmezki böle(( denizci adamlarda çapkın olurmuş ya nayyysssseeeesengözlerimebaksanab
yok be
51-52 kg ile başladım boyumda 1.66 ya da 67 en fazla
en son 64 kg dım 12 kilo almışım la
ne demek canımcım ne kusuru ozaman size hiç çıkmasın marmaris her işin bi zorluğu var işte Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin canım amin.
QUOTE]
sağol tatlım
uykun geldiyse kaçmadan yol al bence sen yoksa sabaha kadar döner dururusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?