2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşlerin gidemediği yerler var canımcım konteyner de kalıyorlar ve genelde göreve gidiyorlar alt kat komşum hamile eşi şarkda
marmaris bize cennet olur herhalde inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur canım

hasretciğim naber? benim annemde burda,genelde heryere geliyor benle.yalnız bırakmıyor çok şiştim diye.bende onu nasıl bırakaçağım diye düşünüyorum,:)) bende onu düşünüyordum nasıl geleçeğim yalnız buluşmaya diye....

inşallah canım buda çekmez babasına..ama erkek çoçuğu babasını taklit ediyor.....

Anlıyorum canım bu konteyner olayını hiç bilmiyordum.bilmeden konuştum kusura bakma. rabbim gönlünüze göre verir, bebğinizle beraber hiç ayrılmadan bir arada yaşarsınız inşallah. biz Marmarise gidersek mahvolduğumuzun resmidir. görevler 7 aya çıkar. Somali falan...

merhaba janlarım çok çok ama şok özledim ben sizleri
SELKıE eşin gerçekten ayıp etmiş hem de annen varken,zaten tahammül edemediğim şey böle şeylerin bi üçüncü kişinin yanında olması en deli olduğumda kendi ailemden birinin olması,ki buna asla izin vermem ben deliyimdir biraz altta kalmam s.çarkına,ve eşimi başta uyardım üçüncü kişi hele ki bu ailemden biri olursa söylediğinin ve yaptığının o an beterini yaparım diye
bunlar bundan alıyorlar maalesef tatlım,lütfen ağlayıp üzülme böle şeyler için
SEYYAL,YNUR naptılar acaba çok merak ediyorum
GUL bebeğimiz erken gelmeye çalışyıro sanırım sen o minik kuşunu biraz tembihle ve kız ki biraz daha dursun içinde

ne sıklıkta gelior kız kocan?

o hiç belli olmuyor canım 60-70 gün gelmediği de oluyor, 10-15 gün de ... geçen yıl çok fenaydı. bu sene yine biraz iyi..
Wayy eb allah sabır wersin cnm bir ömürde geçmezki böle(( denizci adamlarda çapkın olurmuş ya nayyysssseeeesengözlerimebaksanab

odundur kendileri,,na yapayım laftan anlamıyor...?annemde üzülmesin diye sesimi çıkarmadım....birde annemin alınganlık sorunu var..şimdi kavgaya girsem onunla annem diyecek benim yüzümden sana böyle davranıyor kavga ediyorsunuz diye....ama herşey sırayla onun annesilde gelir elbet,o zaman ödeşiriz onunla....

ne demek canımcım ne kusuru ozaman size hiç çıkmasın marmaris her işin bi zorluğu var işte Allah herkesin yardımcısı olsun

güsellerim ben çoka cıktım yine her gece fix olan tostumu yapıp gelim ben
gitmeyin ha

bizde özledik seni tatlım tostunu ye de gel afiyet olsunn

tam bu saatlerde bi uykum geliyo mirmirmirmir yattım yattım yatmazsam sonra çok zor uyuyorum

bu hatublar böyle geceleri yiyip yiyip kilo almıyorlar ya haksızlık bu klava:
daha ne alcaz yaww hepimiz en az 10 kilo aldık wallaguclubacismile
seyyalin ne yapacağı malum aşk war bu gece aşkkkkkkkklülülülülülü ama siz anlamazsınız boşwerin uyuyun siz uyuıyunbayanssulusmileaklinialirimsmile
buldum anneler de buluşsun o zamn:lepi: neyse canım olmadı artık buluşmaya gelirsin orda görüşürüz hem cengiz bey bi bomba patlattı yarın bnde gelirim belki dediohaoldumsmile
çok şaşırdım 1 kere beraber gittik oda 20. haftada falan kanamam olmuştu götürmüştü, hee bide ilk zamanlar hasta olmuştum o zaman:kedi: bakalım artık hayırlısı senin koca ne yaptı ya görmedim ben dur bi bakam ne yazmışsın

inşallah bu dediğini kurnazlık ile yaparsınmda lafta kalmaz

bakalım canım..yarın haber verirsin bana..olmadı bebişler doğunca buluşma olursa ozaman görüşürüz....

sağol tatlım
uykun geldiyse kaçmadan yol al bence sen yoksa sabaha kadar döner dururusun

yaa ben çok şiştim şişko oldum merdivenden inerken dikkat etmem lazım yuvarlanma ihtimalim çok yüksek zaten kilolu başladım boyda yok 8 kilo da ben aldımeyvahedigeldismile

Wayy eb allah sabır wersin cnm bir ömürde geçmezki böle(( denizci adamlarda çapkın olurmuş ya nayyysssseeeesengözlerimebaksanab

o kadınların beceriksizliği şekerim anladın sen bayanssulusmile :1ninca:n sengözlerimebaksanab :jeyyar:

yok be
51-52 kg ile başladım boyumda 1.66 ya da 67 en fazla
en son 64 kg dım 12 kilo almışım la

ne güzel canım ya su içsem yarıyor deyimi benim için yine bir haftada 1 kilo almışım. cokacimcoook

ne demek canımcım ne kusuru ozaman size hiç çıkmasın marmaris her işin bi zorluğu var işte Allah herkesin yardımcısı olsun

Amin canım amin.

QUOTE]

ebru naptı kocan yaaa ben kaçırmışım orayı arıyorum bulamıyorum merak ettim ne yaptı o

bizimkide kuş derneğine gitti kızlar beni anaanneme götürecekti geç oldu die ewe hapsetti yarın gezdircekmiş beni sözmüşkaydirigubbakcemile

cerenoraaaaaaa aynen benim gibi iddalı gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile

sağol tatlım
uykun geldiyse kaçmadan yol al bence sen yoksa sabaha kadar döner dururusun

zaten dönüyorum sabaha kadar yatak da eskiden beri böyleydim uykumda çok hafiftir hemen uyanırım en küçük bi seste

hatta geçen eşimle bi gece ayrı yatalım dedik neyse ben kalktım su içtim lavaboya gittim yattım gece davul çalsan uynamayan adam kalkıp bana bakacağı tutmuş tekrar uyumuşum koridorun ışığıda yanıyo birşeyin bana doğru geldiğini hissettim gözümü açtım oda karanlık akannehir nasıl sıçradım yatakdan anlatamam yani onun gelişini hissedip uyandım o kadar hafif benim uykum
o korkudan sonra ayrı yatma olayıda bitmiş oldu benim içinboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…