2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

harikasın canım çok tşk ederim bunu arıyodum bende alkisalkisalkis
doğum günün kutlu olsun canım...nice güzel senelere.
canım seni gene mi üzdü ağlattı bu adam?kıyamam yaa.sen ne olur üzülme.karnındaki erkeğin hepsinin canına okuyacak merak etme sen ve sana benzeyecek.
gülencim geçmiş olsun canım.inşaallah bebeğin biraz daha sabreder annesi.ama maşşallah kilosu falan iyi iğnenide olmuşsun stres yapma sakın.bu arada 30 derecede yıka canımcım.
eee kızlar bebişlre nasıl bziimki hop hop hopluyor içerde babsının yolunu bekliyor zillioşum :))))

yarın doktora gideceğiz babsı ile bakalım ne akdar büyütebilmişim meleğimi.....
hadi hayırlı haberlerle gelin.şimdi kavuştunuz inşaallah.Allah bidaha ayırmasın.
hadi bakalım yarın bnde doktra gidiorum ikimizde güzel haberler taşırız inşallah
]
yavrum sende güzel haberlerle gel inşaallah.

ewet burdakilerin suyu çıktıhihoyyyt çamlıca medicanaya gidiorum burda bulamadım kafama göre hastane şişli hospitaliuma gittim berbat, jinemed war sgk geçmio memorialdede geçmio, florance 3000tl ciwarı o kadar doktr gezdimki üsküdardakilerrde çok kötü medicana bitek tatmin etti beni 1250 doğum +470 tl epidural 1800e gelcek yani dr.umda iyi. doğumu orda yapacağım cnm. yarın kar gelior diolar ama bakalım inşallah buluşacağız bnde gelicem:lepi:hihoyyyt

ne sıklıkta gelior kız kocan?

o hiç belli olmuyor canım 60-70 gün gelmediği de oluyor, 10-15 gün de ... geçen yıl çok fenaydı. bu sene yine biraz iyi..

Canım soda ıc ıı gelıyor bendede cok oluyor ya cok kotu bısı sankı ıcıme ejderha kacmıs gıbı :içelim:

içiyorum canım biraz kesiyo ama sonra yine aynıı

çok zor olmuyor. bazen yalnız klaıyorum bazen annemler kalıyor. buradaki hemen hemen herkesin kocası öyle. bir gittiler mi hepberaber gidiyorlar. kaydirigubbakcemile3

senin eşindemi asker canım hemde denizci bizde karacıyız sizin ayrılıklar zor oluyordur

cnm çok geçmiş olsun ya gerçekten zor günlermiş evden çıkammak hele zor gerçekten

senin eşindemi asker canım hemde denizci bizde karacıyız sizin ayrılıklar zor oluyordur

evet canım asker. sorma bizim ayrılıkları. nöbet bile zor gelirken şimdi 1 ay yok :çok üzgünüm: doğumda buarada olacak diye avutuyorum kendimi... :umursamaz:

evet canım asker. sorma bizim ayrılıkları. nöbet bile zor gelirken şimdi 1 ay yok :çok üzgünüm: doğumda buarada olacak diye avutuyorum kendimi... :umursamaz:

benimde hep dua ettiğim şark görevimiz çıkarsa benimde gidebileceğim biryer olsun yoksa 2 yıl 3 ayda bi biraya gelebiliriz
artık hep böylemi olacak sizin canım

benimde hep dua ettiğim şark görevimiz çıkarsa benimde gidebileceğim biryer olsun yoksa 2 yıl 3 ayda bi biraya gelebiliriz
artık hep böylemi olacak sizin canım

evet canım 7 yıl böyle sonra aynı sizin gibi olacağız biz de. neden şarka gidemeyesin ki. lojmanlar var güvenli. benim görümcemin eşi jandarma yıllardır şarktalar. tabii büyük şehre benzemez ama eşinle beraber ve güvenli olduktan sonra. bebiş küçük olursa tabii durum farklı olabilir. gönlünü ferah tut inşallah her şey istediğin gibi olur. bizim şar marmaris. biz de ondan korkuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…