- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.781
bi sürü yazı yazdım nere gitti bunlar yaa
neyse tatlılarım az dinlenelim oğlumla öptümm canlarımm
nasıl yanı CADIARZU
gorusuruz sekerım olumunekankayizsmile
ne biliyim canım yaa bişeyler yazdım çıkmadı silindi
doğum günün kutlu olsun canım...nice güzel senelere.harikasın canım çok tşk ederim bunu arıyodum bende alkisalkisalkis
canım seni gene mi üzdü ağlattı bu adam?kıyamam yaa.sen ne olur üzülme.karnındaki erkeğin hepsinin canına okuyacak merak etme sen ve sana benzeyecek.ah hayatım kaydı benim zaten..bir koca 2 erkek çoçuğu...herkes sen yandın diyor özellikle sadece oğlu olanlar...(((((( bıktım bu 2 erkekle uğraşmaktan...oğlumda yüsü gözüde huyu suyuda babasının kopyası,hiç benzemez bana hiç bir konuda....inşallah bu biraz değişik olur........
gülencim geçmiş olsun canım.inşaallah bebeğin biraz daha sabreder annesi.ama maşşallah kilosu falan iyi iğnenide olmuşsun stres yapma sakın.bu arada 30 derecede yıka canımcım.Kıslar ben uzun zamandır yazmıyordum ama takipsizlik eidyirumm sizi
33 hafta 2 günlüğüm bugün
Cuma aksamı sancıları. Başladı hastaneye yatırıldım
nat sancılarım çıktı erken dogum riskim var suanda ciğer geliştirici igne oldum
bı takım tedaviden sonra taburu. Oldu. Ama hala bazen bazen yokluyor sancılar
inşallah erken gelmez bizim dönemden kornelyada doum yapmış konusunu gördüm prematurelerde
inşallah benimki en az daha 15 gün Dursun
buarada nilüfer beni listede güncelliyebilirmi
33. Haftada 2520 gr oğlum
oğlumun adı Muhammed ege olacak inşallah bana dua edin olurmu
birde bebek kiyagetleirni yıkamamız lazım
benim makinede pamukludami sentetiktemi yikicam bilemedim hassas program yok bende 30 damı yıkım. 40 tamı
dlajn sıvı aldiricam ekene yumuşatın i gerekirmi
hadi hayırlı haberlerle gelin.şimdi kavuştunuz inşaallah.Allah bidaha ayırmasın.eee kızlar bebişlre nasıl bziimki hop hop hopluyor içerde babsının yolunu bekliyor zillioşum :))))
yarın doktora gideceğiz babsı ile bakalım ne akdar büyütebilmişim meleğimi.....
yavrum sende güzel haberlerle gel inşaallah.hadi bakalım yarın bnde doktra gidiorum ikimizde güzel haberler taşırız inşallah
]
ewet burdakilerin suyu çıktıhihoyyyt çamlıca medicanaya gidiorum burda bulamadım kafama göre hastane şişli hospitaliuma gittim berbat, jinemed war sgk geçmio memorialdede geçmio, florance 3000tl ciwarı o kadar doktr gezdimki üsküdardakilerrde çok kötü medicana bitek tatmin etti beni 1250 doğum +470 tl epidural 1800e gelcek yani dr.umda iyi. doğumu orda yapacağım cnm. yarın kar gelior diolar ama bakalım inşallah buluşacağız bnde gelicem:lepi:hihoyyytanladsım tatlım yat tabii dinlen güzel haberlerle gel akşamadaolumunekankayizsmile canımcım
hafta sonuda inşallah hava biraz daha güzel olurda buluşabiliriz
sen beşiktaş dan butarafamı geliyorsun hastaneye canım
:bbo: canım bısı sorucam sen ıst neresınde oturuon
sancaktepe de cnm sen?
ne sıklıkta gelior kız kocan?
o hiç belli olmuyor canım 60-70 gün gelmediği de oluyor, 10-15 gün de ... geçen yıl çok fenaydı. bu sene yine biraz iyi..
güzel yer çamlıca
birkaç gündür midem bulanıyo yaa yanıyo yediklerimden rahatsız olmaya başladım
Zor olmuyor mu senn ıcın yalnız mı kalıyorsun o surede ewde
Canım soda ıc ıı gelıyor bendede cok oluyor ya cok kotu bısı sankı ıcıme ejderha kacmıs gıbı :içelim:
çok zor olmuyor. bazen yalnız klaıyorum bazen annemler kalıyor. buradaki hemen hemen herkesin kocası öyle. bir gittiler mi hepberaber gidiyorlar. kaydirigubbakcemile3
canım ben 29+4 haftalık oldum nasıl anladılar benim başından beri karnımda çok fazla gerginlik ve ağrı vardı ve akıntım çok oluyodu ilk gittiğim doktor bunlar için erken olmaz jimere gidiyordum bursada sırf para tuzağı bi hastane başka bişi değil sonra ben bu hastaneden ayrıldım ama bu ağrılar devam etti normal deyip geçiştirdim bi gün iş yerindeyken baktım ahem ağrım oluyo wc ye giderken hemde su gibi akıntı hemen doktoru aradım doruk tıp merkezinde çağırdı yanına gittim altttan muayane etti ve rahimde çok fazla iltihap olduğunu ve serviks yetersizliği dedi benim 2 cm miş bunu 4 ve üzeri olması gerekiyomuş oyüzden hastaneye yatıırdı kortizonlar yapıldı serumlar nidalat falan sonra rapor artık çalışmamada izin vermiyo kaç aydır hep yatıyorum ilk defa bugün dışarı çıktım bebişime bişiler aldım onun dışında yasak:çok üzgünüm:
böyle anlaşıldı
senin eşindemi asker canım hemde denizci bizde karacıyız sizin ayrılıklar zor oluyordur
delüü doğum anında önlük giydirolar ne geceliği:mymeka:
evet canım asker. sorma bizim ayrılıkları. nöbet bile zor gelirken şimdi 1 ay yok :çok üzgünüm: doğumda buarada olacak diye avutuyorum kendimi... :umursamaz:
benimde hep dua ettiğim şark görevimiz çıkarsa benimde gidebileceğim biryer olsun yoksa 2 yıl 3 ayda bi biraya gelebiliriz
artık hep böylemi olacak sizin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?