2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba benim bebis 31. haftada 1500 gram 39 cm beklenen dogum tarıhıde 14 mart mıs canım guncellersen sevınırım. tesekkurler opuyorumnanaktan

Sağ olasın Dimplecim

Trt 1 de bir doktor amca çıkmış hamilelerin beslenmesiyle ilgili açıklamalar yapıyor

Balık yemeyin diyor ama ben ayda 3-4 kez yiyordum çok şaşırdım
eyvahedigeldismile
Ben de şaşırdım şimdii bilmiyorumkismile
Ben de zorla balık yiyorum ya, ama bildiğim kadarıyla büyük balıklar sakıncalı ton balığı falan
amiiin canım inşallah sağlıkla gelirlerde tüm aldıklarımızı hevesle giydiririz...
İnşaallahh olumunekankayizsmile
Boşver, iyi yapmışın, oohhhh, arada çirkeflikte lazım, nereye kadar kibarlığımızı koruyacaz, biz kibar oldukça hep üstümüze geliyorlar, en azından deşarj olmuşsun işte ne güzel...
simenaycım lambayı yapabildin mi?

kızlar nasılsınız bakiiimmmm...ben iyiyim..oğlum rahatsızlandı dün yine grip olmuş....bu gün okuldan alıp dr ye götürdüm...ilaçlarımızı aldık geldik.........

şöyle bir geçmişe göz atayım dedim ama maşlalah çok kaynatmışsınızz...bebişleri görenler olmuşç...gözleri aydın....herkes hüzek haberler getirmiş...
sinpac seninde alnından öpüyorum kocan adam olmuş galina... :))))

simenay çanım bunlara iyi sabrediyorsun....Allah yardımcıın olsun........

Sağ olasın Dimplecim

Trt 1 de bir doktor amca çıkmış hamilelerin beslenmesiyle ilgili açıklamalar yapıyor

Balık yemeyin diyor ama ben ayda 3-4 kez yiyordum çok şaşırdım
eyvahedigeldismile

yaa bu salaklar her gün bir sey çıkartıyorlar ben artık kapadım kulaklarımı dinlemiyorum.. haftada 2,3 nekadar yiyebiliyosam yiyorum valla.. tabi bazı balıklar var kesin yenmemesi gereken alabalık konserve ton balıgı gibi onları tüketmiyorum deniz levregi yemege calışıyorum.. hem ne yiyecekmişiz.. çok merak ediyorum antibiyotikle şişirilmiş tavuk mu yoksa yine antibiyotikli dana ve kuzu mu daha saglıklıymış yoksa gdo lu domates salatalık mı.. yaa dali oldum artık ya herkez bişeyden rant elde ediyo.. geçende burdan bi arkadaşımıza doktoru eleviti bırak omega 3 al demiş.. neymiş elevit zararlıymışta solgarın ürettiği sentetik balık yagı tableti mi faydalıymış... yaaa sabır... kapayın bu sacmalıklara kulagınızı kızlar yaa...ben zaten seker diyetindeyim bebişi vallahi her ögünde yediğim proteinle besliyorum..zaten oda 90 gr izinli.. ne bakliyat ne baska bişeye izin var zaten.. ancak et süt yogurt sebze yeşillik serbest...oldu bunuda keselim fotosentez yapsın bebekler........klava:klava:klava:klava:

hayy Allah ım yaa.rabbim şunların yüreğine acıma versin.takma simenaycım bunları.eğer bir görümcen varsa ki umarım vardır Allah kaynanana yaptıklarını ödecektir.ne olur ağlama üzme kendini.

evden çıkmadan okudum ama hemen çıktım bişey yazamadım ve o sinirle bende benim kaynanama bir konuda ağzının payını verdim.ohhh olsun:lepi:

gözün aydın canım maşşallah.bende bir düşsem 15 güne çok özledim oğlumusenağlama
geçmiş olsun eraya canım dikkat et inşaallah sana geçirmeden atlatır.

geçmiş olsun tatlım....

hg canım çok geçmiş olsun

Ohhh, sefan olsun, çok iyi yapmışsın...
Her zaman hanımefendilik olmuyor canım, anlayan var anlamayan var, için soğumuştur azıcık :)

Canım geçmiş olsun Eray abiye...

Bekocum,
Çıldırmış gördüm seni :)
Şaka bir yana, gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor, artık herkesin serbest atış yaptığı bir alana dönüştü bu konu, hepsine kulak verirsek başa çıkamayız...

Bide bişi sorucam çalışan annelere... bu 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası ücretsiz izin ...
ış günü olarak hesaplanıyor dimi? Yani 112 iş günü.. cmrtesi-pazar dahil değil demi?

çook yoruldum temizlik bitti bebişimin ütülerinide yaptım yaa bitek o minicik çoraplar kurumamış onlar kaldı hurca koydum kaldırdım
hastane çantasına iki tane hastane çıkışı koyucam 2adet te zıbın ve 2 adet badi yeterli olur sanırım dimi kızlarr??

mrb lar kzlar nasılsınızzz ben çok heyecanlıyım çünkü yarın doktora gitceğiz duaa edin bizim için annişler olur mu

slm canım hayırlı haberlerle dönersin inşallahh

geçmiş olsun tatlım....

hg canım çok geçmiş olsun

saolun kızlar..biz alıştık artık,her ay dr deyiz...oğlum pek bi iştahsız o nedenlede çabuk hasta oluyor...

geçmiş olsun canım oğluşuna acil şifalar inşallahh

Bide bişi sorucam çalışan annelere... bu 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası ücretsiz izin ...
ış günü olarak hesaplanıyor dimi? Yani 112 iş günü.. cmrtesi-pazar dahil değil demi?

Aaaa bunu hiç düşünmemiştim.
Hiç de fikrim yok.
Bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur.

Ellerie sağlık Kujum..
Haftasonu ben de yaptım ütüleri, bi battaniyeler bi de nevresim takımları kaldı.
Çok zevkli ama zor bir yandan da minicik şeyleri düzgün ütülemek...

Zıbın hani şu ince beyaz, karateci kıyafeti gibi olan şey di mi?
Onu mu giyecekler içlerine ilk doğduklarında?

Yaseminciğim, canım ben de çok ağladım yaaaa...
Kayınvalidem buraya gelmişti, o zaman toplandı benim olaylar...
Yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım, yine...
Kayınvalidem, yine insaniyetli, herşeye rağmen...
Allah yardımcım oldu...
Sen de dua et... Allah büyük...

şekerim vallahi çıldırdım.. beni en iyi sen anlarsın .. zaten bişey yiyemiyoruz seker yüzünden hersey santimle gramla.. eve mutfak tartısı aldım herseyi tartıyorum pisikopata baglamışken bi bu dr müsvetteleri çıkıyo abuk subuk konuşuyo.. yarında başkası çıkar oda bunun söyelediklerşnşntam tersini söyler bizde yasadıgımız stresle kalorız.. bi domuz gribi çıkardılar psikoAT ETTİLER TÜM HAMİLELER ÖLÜYODU NE OLDU...şimdide hiç bişey yok maasallah sihirli degnek degdi... olan bize oldu.. stres sıkıntı...

hijyenim tatlım gözün aydın bu arada atlamışım sinirden soryyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım seninde eline sağlık
evet canım o kareteci kıyafeti olanlarkaydirigubbakcemile3hastanenin listesinde yazıyordu bende aldım ne yazıyorsa onu koyarım artık

Canım geçmiş olsun Eray abiye...

canımcığım sağol....

bu arada kızlar benim oğluşun adı yine değişecek sanırım..akşam isimlere baktı eşim bir kaç tane isim seçti..ama aralarında hiç sevmediğim isimler var...ama eşimin favorilerini söyleyeyimde...sizde seçin aradan bir tane...akşama onu o yöne doğru kandırmaya çalışayım...

eren.erdem,emir,egemen,emirhan,emrah,ensar,emin,emre,erman,esat

şu kırmızı renk olan isimleri hiiiiiççççççç beğenmedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…