- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.061
simenay tatlım cvp yazdım sana ama sen baya bi sinirliydin galiba sakinleşmemiştin boşver herşeyi canım keyfine bak şimdi nasılsınız
inşallah amin canım amin en çok istediğimde şu erken doğumu tehlikesi olmasın
Geldik biz idrarımızda mikrop çıkmamış şükür
Ayrıca hasretciğimin hediyesinide sonunda kargoya verebildim olumunekankayizsmile
Sağ olasın Dimplecim
Trt 1 de bir doktor amca çıkmış hamilelerin beslenmesiyle ilgili açıklamalar yapıyor
Balık yemeyin diyor ama ben ayda 3-4 kez yiyordum çok şaşırdım eyvahedigeldismile
Hijyenim gözünaydın.. Sevindim senin adına..
Canım sağol, epey sinirlenmiştim evet, şimdi iyiyim sakinleştim, arada oluyor böyle işte napalım, kendimizi paralasakta herşey olacağına varıyor, boşverdim gitti :)))
Benim erken doğum riskim var, geçen hafta doktorum söyledi, hiç korkmuyorum nedense, sende içini ferah tut, olmayacaksa da kötü düşünerek çağırmayalım, iyi şeyler düşünelim, zamanında ve sağlıklı doğacaklar bebekler inşallah..
yok zaten korkmuyorumda önceden çok tısrmıştım çünkü ozaman bebğim daha çok küçüktü ama artık korkmuyoruz oğlum büyüdü artık
Sağ olasın Dimplecim
Trt 1 de bir doktor amca çıkmış hamilelerin beslenmesiyle ilgili açıklamalar yapıyor
Balık yemeyin diyor ama ben ayda 3-4 kez yiyordum çok şaşırdım eyvahedigeldismile
sağ olasın dimplecim
trt 1 de bir doktor amca çıkmış hamilelerin beslenmesiyle ilgili açıklamalar yapıyor
balık yemeyin diyor ama ben ayda 3-4 kez yiyordum çok şaşırdım eyvahedigeldismile
Sağ ol canım a.s.
Bosnacığım bende tavuk yiyemiyorum diye balık yiyorum güya
bilmiyorumkismile
Hijyenim benim doktorumda büyük balık yeme dedi.. Çünki büyük balık civayı tutuyormuş..Hamsi yiyiyorum ben haftada 1 defa. Ne yapacağımızı şaşırdık..
Hijyenim, ben de gıdaklama boyutlarında tavuk yiyorum.
Dün evde yapmıştım, bu akşama da arttı.
Şirkette de tavuk çıktı...
Benim minik bu gidişle yumurta kabuğunda çıkacak :)
Ayyy yumurtlasak ne rahat olurdu yaaakaydirigubbakcemile3
Geldik biz idrarımızda mikrop çıkmamış şükür
amiiin canım inşallah sağlıkla gelirlerde tüm aldıklarımızı hevesle giydiririz...
Ben de polyannacılık yapıyorum aynen dediğin gibi napimm boshayallersmile
Chicco nun bakım setinden ben de almıştım, uygun gerçekten a.s
Kapı süsü, takı yastığı vs. için malzeme aldım ben yapmayı düşünüyorum inş.
Aldığınız cicileri güle güle kullanırsınız inş. :asigim:
neden balık yemeyin diyorlar bunlarda kafayı yedi..Sağ olasın Dimplecim
İlahi Bosna, güldürdün beni...
Ben vejetaryen biri olarak, zorla balık yiyordum, bende şaşırdım şimdi bu habere..
Birde şu an tuz meselesini tartışıyorlar, doktor kaya tuzu kullanın diyor, başka zaman da iyotlu tuz kullanın demişlerdi, bir haber diğer bir haberi tutmuyor, insanların kafasını karıştırıyorlar, birde hamile iken içilen folik asitin faydası yok dedi doktor, iyi ki hamilelik öncesi başlamışım folki asite, içim rahatladı..
Kızlar aklımdayken tavsiye ediyim istanbuldaki arkadaşlarımıza,
Eminönü havuzlu handa bebek süslemeleri dükkanı var, bir kampanya yapmışlar,
Sepeti, 50 ad süslü bebek şekeri, kapı süsü, takı yastığı..toplam 100 TL..Modellere de baktım gerçekten harika..Ben kendim yapıcaktım ama fiyatı duyunca dedimki hiiiç uğraşmaya değmezzz..
Ben daha almadım çünkü hiiç etraftaki modellere bakmadım ama gidip almayı düşünüyorum..
Birde Chicco'dan bebek bakım seti aldım hemde çanta hediyeli..Çantasıda gayet güzel..İçinde herşeyi var..38 TL..
Tüm uygun aldıklarımı ve gördüklerimi paylaşmak istedim sizlerleee...
Ayrıca kızıma çok tatlı bir mevlüt kıyafeti aldım..Bembeyaz gelinlik şeklinde..O kadar hoş ki inanın hergün kalktığımda gidip ona bakıyorum mutlu oluyorum..bayanssulusmile.
evet mart anneleri sonunda bir zafer haberiyle geldim :lepi:
sağlık ocağını o karıların başına yıktım. Çok üzgünüm çoook
ağzıma geleni söyledim çok güzel deşarj oldum. :1closedeyes:
bana yine tansiyonun çok yüksek kendini mahvediyorsun dedi.
eczanede ölçtürdüm 9.5/ 5.5 geri dönüp saçını başını yolacaktım da neyyse dedim :umursamaz:
bu kadar çirkef olmaya alışık değilim yine de kendimi kötü hissettim sonradan :çok üzgünüm:
Boşver, iyi yapmışın, oohhhh, arada çirkeflikte lazım, nereye kadar kibarlığımızı koruyacaz, biz kibar oldukça hep üstümüze geliyorlar, en azından deşarj olmuşsun işte ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?