2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

erdem,emir güzel bence..

bnce erdemm

Kesinlikle katılıyorum.
Ben hala kafamı karıştıracak programları, haberleri vb. izlememeye devam ediyorum.
İnternetten, bilgisine güvendiğim 1-2 doktor dışında, araştırma yapmıyorum.
O yüzden kafam rahat ediyor.

sağol canım seninde eline sağlık
evet canım o kareteci kıyafeti olanlarkaydirigubbakcemile3hastanenin listesinde yazıyordu bende aldım ne yazıyorsa onu koyarım artık

Hmmm...
Ben onlardan iki tane aldm sadece, çok kullanışsız geldiler bana...
Daha çok mu lazım?

Bence normal doğum için iki takım yeter Kujum.
Sezeryanda iki gece kalacağımız için bir yedek iyi olabilir.
Gerçi bizim hastanede, sadece çıkarken kendi kıyafetlerimizi giydiriyormuşuz.
Ben her durumda iki takım götüreceğim o yüzden.

Ben Erdem'i çok beğendim...

emir ve eren hoş geldi banada tatlımm

nasıl akşam oldu anlamadım yaa zaten geç kalktım ondan da tabii birazdan kocacığımda gelir
bişey sorayım kızlar ben pekmezi sabah akşam 3 yada 4 kaşık yiyorum sade olarak siz nasıl tüketiyorsunuz yeterlimi bu şekilde sizce??

selam kizlar nasilsiniz? beni unutmusunuzdur siz aylardir yazamiyorum cünkü bi ara internetde sorunlar vardi sonrada benim erken dogum sancilarim basladi hastanede yatmak zorunda kaldim haftalarca ogluslarim erkenden gelmek istiyor suanda evdeyim cok sükür sürekli yatiyorum artik nefes almam bile iskence haline geldi cok zorlaniyorum.... Dogum tarihimizi 9. subata aldilar yani 3 haftamiz kaldi hayirlisiyla önümüzdeki üc haftada gecer insallah bi aksilik cikmadan... ogluslarimi sezeryanla alacaklar 9. subatda ve ben acikcasi hem korkuyorum hemde cok seviniyorum cok karmasik duygular icindeyim... bu yasima kadar hic bicak altina yatmadim sürekli dua ediyorum sizde benim icin dua edin benim dualarim bütün hamilelerle ve annelerle canlarim ....

öptümmm sizi :)

erdem,emir güzel bence..

Selkie geçmiş olsun,
Bence Erdem

emir ve eren hoş geldi banada tatlımm

sağolun kızlar erdem önde gidiyor şimdilik...eşimde aralarında en çok erdemi beğendi sanırsam çünkü dün soyadımızla birlikyte söylüyordu,,,erdem mercan olçak o zaman.....ona karar kılarsa ....ben söz verdim ona bu nedenle karışamıyorum pek,,ilkinin adını ben koydumda...bayanssulusmile

hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah Rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip eder içini ferah tut korkma herşey bizler için ve herşey güzel olacak sağlıklı bi şekilde doğumun olur ve bebeklerine kavuşursun

canım çok az zamanın kalmış..Allah yardımcın olsun..........

canım ben sabah aç karına bir çorba kaşığı alıyorum....

sağ ol bekocum o ne sinirdi öyle alkisalkisalkis

selkie bende ensar ve emir'i beğendim

bence iki isimde güzel ....ensar'ın anlamı güzel....

Hoşgeldin Papatya oğluşlarını sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Az kalmış ne güzel bizi habersiz bırakma

SELKıE gecmiş olsun canım sende dikkat et kendine senınde hasta olmaman lazım..Doktorlarından gelen arkadaslar hepinizin gözüaydın büyütüosss mini,kler...bu arada benim zill,imin yatagı biraz önce geldi ayy her taraf pembiş oldu kuveti cantaları ana kucagı vs..bu arada bebek cantası küçüğk yani hastane için bi tek onun esyaları sıgar benimkiler nolucak ayrı bi canta bakmam gerek degilmi..sizler nası yaptınız??cünki giysilerini, yıkayıp yerlestrmem gerek..

ben sadece sabah kahvaltısında tükeiyorum aç karna içince içim bayıyor bende ekmekle yiyorum

canım geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı haberlerle gelirsin oğullarınla bisey kalmamış yaaa

Amin insallah sagol canim Allah hepmizin yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…