2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

7 ayın acısını çıkardım ohhhhhhhhhh :teytey: süt kuponumu da aldım..

Süt kuponu ne bacım, burdaki sağlık ocağında hiç öyle bişeyden bahsetmediler bana..?

Yok daha yapmadım, tutkal almam lazım, benim manyak kocam ona da karıştı, ne gereği varmış, ona neyse, ben bir ara tutkalı alıp deneyecem, bitince buradan paylaşırım..

Sağol Selkiecim, oğluna da çok geçmiş olsun.. umarım bir an evvel iyileşir..

Yazcım, sağolasın, ağlamıyorum artık, yok, sakinim şu an, görümcemin kaynanası çok yaşlı bir kadın, ve kadın kendi halinde biri, ögrümcem kaynanası ile görüşmez bile, hatta kaynanası bakıma muhtaç ama eşi ilgilenir hep, görümcemi gözü görmez benim kaynananın, kendi kızına bişey demez, ama benden herşeyi bekler, boşversene, Rabbim gün gelir bunların hesabı sorar onlara, ben Allaha sığındım artık, gün gelecek ve ben kazanacam..

Bosnaaaa :)))) karateci kıyafeti haaa.... bende o zıbınları hiç sevmedim, ama yenidoğan bebekler en çok onun içinde rahat ediyormuş ve giydirip çıkarması kolay oluyormuş...

Sağolasın Sinpac, bende dua ediyorum sürekli ama Rabbim benide görür heralde birgün elbet, senin adına çok sevindim ama acısını çıkart, benim yerime de hatta :))

Eren, erdem, emir, emirhan, ensar, güzel bence..

Canım hoşgeldin...
Bir geldin pir geldin bakıyorum, haberler çok heyecan verici gerçekten...
Allah yardımcın olsun, yavrularını sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
Dualarımız seninle...

Erdem Mercan çok güzel oluyor yaw vereliniortak

Ebrucum güle güle kullansın bebeğin cicilerini, sağlıklı günlerde inşallah...

Ben daha çanta hazırlamadım.
Ama hepsini orta boy bir valize koymayı düşünüyorum şimdilik.
Ne kadar çok çanta, o kadar çok bişeyler unutma riski gibi geliyor bana :)

ay ay zaman geçmk bilmiyo artık kucağıma almak isityoeum oğluşumu ben ya sizde böyle sabırsızlanıyomusunuz yoksa ben mi böyleyim

canım sağol,ben küçük çekilen valizlerden aldım doldurdum....

masallah canim kocaman olmus bebesin. sende dikkat et kendine gecmis olsun.

dilacim masallah bebegine kocaman olmus annesi. kizin kime benziyor peki.
kaza icinde cok gecmis olsun. Allah beterlerinden saklasin.
bu arada ben bu 2 + 2 + 1 raporunu hic anlamadim canim ya. sacmalik gercekten. anladigim kadariyla halletmissin ama zorda olsa. aferin sana.

super bir durum canim senin adina cok sevindim. aynen devam. eger paralariniz ayriysa her turlu harcamayi esin yapsin. bosver sen cebinde biriktir kizinla harcarsiniz. :)))

canim ya valla kocan ayri kayinvaliden ayri. onlara gercekten diyecek bisi yok. ama bunlarida boyle kabul edeceksin mecburen. bu yasindan sonra bu adam ana kuzusu olmayi birakamaz. kac yasina gelmis hala egriyi dogruyu anlayamiyorsa sen de anlatamazsin. taktik degistir bari.

oncelikle masallah bebegine canim. sen kendi doktoruna git ona guven yeter bence.. bu zaten baksan 5 dk da hemen seni basindan savmis. oda takimida pek guzelmis.

sende mi canim. kayinvalide ve bi de ustune kayinpeder zede. kizlar Allah kolaylik versin size. insallah kisa zamanda refaha erersiniz.

Hijyenim benim doktorumda büyük balık yeme dedi.. Çünki büyük balık civayı tutuyormuş..Hamsi yiyiyorum ben haftada 1 defa. Ne yapacağımızı şaşırdık..

benim doktorumda aynini dedi. bende haftada bi hamsi firinda. her pazar fiks yemegimiz. super oluyor valla.

canım güle güle kullanın hayırlı olsun bebekinin herşeyi

pekmezle ilgili yazdıklarınız i,çin teşekkür ederim canlarım neyse ben masamızı hazırlayayım kocişim gelir birazdan hepinizi çok öptümmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağol Selkiecim, oğluna da çok geçmiş olsun.. umarım bir an evvel iyileşir..
Eren, erdem, emir, emirhan, ensar, güzel bence..

canım sağol,erdem oylamalanozla önde gidiyor şimdilik....:))))))))

Erdem Mercan çok güzel oluyor yaw vereliniortak

beğendinmi kız hakikaten... :))))
aslında benimde bir önerim oldu koçiş beğenmedi..ercan mercan nasıl ama.. :)))))))))))))))))))))
ay ay zaman geçmk bilmiyo artık kucağıma almak isityoeum oğluşumu ben ya sizde böyle sabırsızlanıyomusunuz yoksa ben mi böyleyim

ya sorma canım yaa bende bir an önce zaman geçsinde gelsin diye bakıyorum....

Maksimencim canım anlayabilirsin aslında..Benim 7.ayımdan beri dönmüştü bebeğim,doktorum çok güzel anlatıyor yerini..Bi de eltim ebe benim her görüştüğümüzde anlatıyordu bana kafası nerde ayağı nerde..
Bak ben sana biraz tarif edeyim inşallah işine yarar,karnının göbek deliğinin olduğu yer daha sivri malumun,işte o bölgede elinle tarama yap bi tarafından mutlaka diğer tarafa göre daha sertlik vardır..Hatta rahim içine bakıyosa yüzü sırtı eline gelir böyle sert sert...Bi kere kaburganda ya da kaburgana yakın hareket hissediyor olman bebek dönmemiş anlamına gelmez aslında..En çok ve şiddetli hareketler ayak hareketleri oluyor eğer kaburganda ya da onun alt bölümlerinde karnının yanlarında sık hareket hissediyorsan,muhtemelen ayaklarıdır canım..O zaman dönmüş olabilir..Kasıklarında da zaman zaman hareket hissebilirsin ayakları sanabilirsin..ışte iyi takip edip kasıklarındaki mi şiddetli yoksa yukarıda hissettiğini hareketler mi şiddetli..Aslında ne önemlisi bu canım.Gerildiği an da ya da elini ve kolunu aynı anda hareket ettirdiğinde bu farkı anlayabilirsin...

ınşallah dönmüştür canım..Allahımdan ümit kesilmez..Havvanın senin diğer dönmemiş tüm inatçı bebişlerimizin hayırlısıyla döner bebikleri inşallah
,,,,,,,,,,,,,,kızlar bu arkadas bebi,ş,i,n hareketleri,ne göre nerde oldugundan bahsetmi,şl, gü,zel ben,ce subat anni,ş,leri,nden,,,,,

ayyyy 2 saattir forumdayım oku oku geçmişi anca bitirdim şimdide çıkmak zorundayım üfff.Ama notlarımı aldım herkes hakkında bilgim var.
ilk olarak hijyenim geçmiş olsun canım sonunda mikrobu yendin.
PAPATYA ay 9 şubatta doğurcan demek hiç kokma canım biz bıçak altına yattık bişey olmadı birde ben 16 yaşındayken apandisit ameleyatı oldum artı şimdi gene sezeryan olucaz ettimi sana 3.Yani üç kez bıçak altına yatmış olucaz biz neyapalım bacım.bebişlerine kavuşucaksın onları görünce ağrın sızın kalmaz.

Sagol canim rahatlattin beni ama yinede insan korkuyor benim annemde üc cocuk sezeryanla dünyaya getirdi oda bana aynisini diyor gerci bebeklerim saglikli dogsunlar onlar iyi olsunda ben herseye raziyim eyvahedigeldismile

ya sorma canım yaa bende bir an önce zaman geçsinde gelsin diye bakıyorum....[/QUOTE]

valla 29+6 ya nasıl geldim şaşıyorum yarından itibarende 30+0 oluyorum ya

Hmmm...
O zaman 1-2 tane daha alayım bari.
Kara kuşak alırım ben oğluma, çok sağlam tepik atar benim kuzum kaydirigubbakcemile3

Bazen ben de sabırsızlanıyorum tabi.
Ama sonra, bugünlerin de bir daha geri gelmeyeceğini düşünerek, içimde olduğu, her kıpırtısını hissedebildiğim, herşeyden koruyabildiğim günlerin keyfini çıkarmayı tercih ediyorum.
Kucağımıza alacağımız günler de gelecek nasıl olsa, sağlıkla gelsin :)

masallah canim kocaman olmus bebesin. sende dikkat et kendine gecmis olsun.

benim doktorumda aynini dedi. bende haftada bi hamsi firinda. her pazar fiks yemegimiz. super oluyor valla.

FTY'cim çok teşekkür ederim.
Görünmedin sabahtan beri?

Çok beğendim valla ben...
Karizmatik olmuş :)
Yerim ben onun minik karizmasını :asigim:

ay selkie o senin kocayı okudumda bir araba sopa atmak lazım.Ya hadi seni anladım çoçuğuda anladım annenedemi saygısı yok bunun bacım sen çok yüz vermişin buna accık yularını sık bakem oğlunada geçmiş olsun umarım çarçabuk atlatır gribi.
SıMENAY kız sen numaradamı yapamıyon iki iş yap ay belim de otur açık ağırdan sat kendini bacım.
EYLÜL-CE allah sanada sabır versin bcım nediyim

canım hani mesajlarda alıntı yap yazısının yanında MQ varya hangi mesajlardan alıntı yapmak istiyorsan onlardaki o yazıya tıkla.sonrada cevap yaz a tıkla.bu kadarrr :hulya: opuyorumnanaktan

sağol canım :))

anlamak cidden çok güç.......dediğin gibi inasan torunlarıyla ilgilensinler istiyor ama....garip. söyleyecek söz bulamıyorum.....

deneme bir iki deneme bir iki ben de ömğrendim bu çomlu alıntı işini sanırım arkadaşımız sayesindezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…