- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.121
7 ayın acısını çıkardım ohhhhhhhhhh :teytey: süt kuponumu da aldım..
Süt kuponu ne bacım, burdaki sağlık ocağında hiç öyle bişeyden bahsetmediler bana..?
Ben de şaşırdım şimdii bilmiyorumkismile
Ben de zorla balık yiyorum ya, ama bildiğim kadarıyla büyük balıklar sakıncalı ton balığı falan
İnşaallahh olumunekankayizsmile
simenaycım lambayı yapabildin mi?
Yok daha yapmadım, tutkal almam lazım, benim manyak kocam ona da karıştı, ne gereği varmış, ona neyse, ben bir ara tutkalı alıp deneyecem, bitince buradan paylaşırım..
kızlar nasılsınız bakiiimmmm...ben iyiyim..oğlum rahatsızlandı dün yine grip olmuş....bu gün okuldan alıp dr ye götürdüm...ilaçlarımızı aldık geldik.........
şöyle bir geçmişe göz atayım dedim ama maşlalah çok kaynatmışsınızz...bebişleri görenler olmuşç...gözleri aydın....herkes hüzek haberler getirmiş...
sinpac seninde alnından öpüyorum kocan adam olmuş galina... :))))
simenay çanım bunlara iyi sabrediyorsun....Allah yardımcıın olsun........
Sağol Selkiecim, oğluna da çok geçmiş olsun.. umarım bir an evvel iyileşir..
hayy Allah ım yaa.rabbim şunların yüreğine acıma versin.takma simenaycım bunları.eğer bir görümcen varsa ki umarım vardır Allah kaynanana yaptıklarını ödecektir.ne olur ağlama üzme kendini.
evden çıkmadan okudum ama hemen çıktım bişey yazamadım ve o sinirle bende benim kaynanama bir konuda ağzının payını verdim.ohhh olsun:lepi:
gözün aydın canım maşşallah.bende bir düşsem 15 güne çok özledim oğlumusenağlama
geçmiş olsun eraya canım dikkat et inşaallah sana geçirmeden atlatır.
Yazcım, sağolasın, ağlamıyorum artık, yok, sakinim şu an, görümcemin kaynanası çok yaşlı bir kadın, ve kadın kendi halinde biri, ögrümcem kaynanası ile görüşmez bile, hatta kaynanası bakıma muhtaç ama eşi ilgilenir hep, görümcemi gözü görmez benim kaynananın, kendi kızına bişey demez, ama benden herşeyi bekler, boşversene, Rabbim gün gelir bunların hesabı sorar onlara, ben Allaha sığındım artık, gün gelecek ve ben kazanacam..
Aaaa bunu hiç düşünmemiştim.
Hiç de fikrim yok.
Bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur.
Ellerie sağlık Kujum..
Haftasonu ben de yaptım ütüleri, bi battaniyeler bi de nevresim takımları kaldı.
Çok zevkli ama zor bir yandan da minicik şeyleri düzgün ütülemek...
Zıbın hani şu ince beyaz, karateci kıyafeti gibi olan şey di mi?
Onu mu giyecekler içlerine ilk doğduklarında?
Bosnaaaa :)))) karateci kıyafeti haaa.... bende o zıbınları hiç sevmedim, ama yenidoğan bebekler en çok onun içinde rahat ediyormuş ve giydirip çıkarması kolay oluyormuş...
Yaseminciğim, canım ben de çok ağladım yaaaa...
Kayınvalidem buraya gelmişti, o zaman toplandı benim olaylar...
Yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım, yine...
Kayınvalidem, yine insaniyetli, herşeye rağmen...
Allah yardımcım oldu...
Sen de dua et... Allah büyük...
Sağolasın Sinpac, bende dua ediyorum sürekli ama Rabbim benide görür heralde birgün elbet, senin adına çok sevindim ama acısını çıkart, benim yerime de hatta :))
canımcığım sağol....
bu arada kızlar benim oğluşun adı yine değişecek sanırım..akşam isimlere baktı eşim bir kaç tane isim seçti..ama aralarında hiç sevmediğim isimler var...ama eşimin favorilerini söyleyeyimde...sizde seçin aradan bir tane...akşama onu o yöne doğru kandırmaya çalışayım...
eren.erdem,emir,egemen,emirhan,emrah,ensar,emin,emre,erman,esat
şu kırmızı renk olan isimleri hiiiiiççççççç beğenmedim....
Eren, erdem, emir, emirhan, ensar, güzel bence..