2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla kızma ama salaklığına yan diyim ben sana
bu kadar da açık konuştum,kimse bana istemediiim bişeyi zorla yaptıramazzzzzzzzzzzzzzz,büyük konuşmuyorum ok,benim eşim düşüncelidir,kayınvalidem de seninkine göre melek,iyidir bazı şeyler konusunda,ama valla bu kadarına asla izin vermem,düşün taın bul,yoksa bu saflığınla çok çeker çabuk ölürsün

anam ben bu adamı 7 senedir yont yont..düzeltemedim..yontma taş devrinden kalmış benim adam...bıktım onunla uğraşmaktan.40 ından sonra teneşir paklar onu artık.....elimde taze bir filiz var onu yetiştiririm onunla uğraşacağıma....birde ne yaptığının farkında değil biliyormusun?gelmiş ne oldu sen niye ağladın diye soruyor utanmadan...ama oğlum dün sabah söyledi ona söyleyeceğini kahvaltıda,küçük erkekim benim annesini korudu...bir daha bizi sakın bırakma öyle dedi..yoksa büyüyünce bende seni bırakırım dedi.ben pizzanın pide olmadığını biliyorum dedi...eşim tabi sesi hiç çıkmadı..şok oldu zaten..hiç beklemediği bişeydi oğlumdan...

YAZ34 ve KUJU CUM iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim bebişinin eşyalarınıda hazırlamışın güle güle giysin inşallah..
MUTLU VE HASRET doktora gitceklerdi daha bir haber yok galiba.
BEKOCUM şeker testin iyi çıkmış bebişte büyümüş hadi gözünaydın.
Bende GÜLENCıMı merak ediyodum nezamandır girmiyodu sancıları tutmuş umarım bebiş biraz daha bekler.
EDEBıYATÇI no panik no stres bacım o malum bölgedeki ağrıda bebişin baskısından korkma.
16 ocak VADıDEKı -ZAMBAK DOĞUM GÜNÜYMÜŞ NıCE YILLARA CANIM.
BOSNACIMDA BEBıŞı GÖRMÜŞ GÖZÜN AYDIN CANIM HABERLER ıYı.
DıLA06 KAZAN GEÇMıŞ OLSUN CANIM KIZINIDA MAŞALLAH.
EFTELDE BEBıŞı GÖRMÜŞ AY KIZLAR UMARIM HEP BÖYLE GÜZEL GıDER.

ben sana nededım selkıe sen ÜzÜlme ÜzÜldÜĞÜnle kalırsın adamın umru olmaz demımıŞmıydım boŞver kuzum allah bebıŞlerıne ÖmÜr versın sen onları gÜzel yetıŞtır gerısını boŞver ay Çıkmam lazım sonra gÖrÜŞÜrÜz

aynenn ,katılıoruuum ,yolarım walla saygıysa saygı oda biyere kadar karsılıgını alamıosam ben koc burcuyum dikkafalıyım ,inatcıyım ,ama bana nasıl dawranılırsa aynısını iki katını alır benden..olumlu yada olumsuz..bu arada senin burc ne asınaz ortak cok yönünü farkediorumkaydirigubbakcemile5

Haftasonu bir vukuat olmuş anlaşılan, ben yine kaçırdım :)
Çok konuşuyorsunuz haftasonları, okuyamıyorum :)
Ama ne olduysa, oğlun tam erkek olmuş artık, annesine sahip çıkmış, çok tatlı, maaşallah...

Kussebcim, sen kaç sayfa okudun böyle canım benim :)
Bütün haftasonunu okudun sanırım, helal olsun valla.
Okuyamadığım arkadaşlarla ilgili dileklerine katılıyorum ben de...
İnşallah herşey hepimiz için hep çok güzel gider

selkie bunlarda var E ile başlayan erkek ismi

EDİZ: (TR.) Yüksek, yüksek yer. Ulu, yüce, değerli.
EKİN: (TR) Ekilmiş tahılın filiz vermiş biçimi, tarlada bitmiş tahıl. Buğday. Kültür.
ERBAY: (TR) Soylu, ünlü aileye mensup erkek.

ulan bunların epsinin ta bilmem neyini dicem olmıcak şimdi,ya ben çok sinirliyim arkadaşlar ya da siz çok sabırlısınız ne diyim ben ya,ben de eşimin ailesi için ödediği bi para olayını öğrendim benim haberim yokken olmuş bu 7 ay boyunca
ama ben bunu öğrendiğim an,herkesin burnundan getirdim kayınbabamdan kayınvalideme kadar herkese ağzıma ne geldiyse söledim,eşim zaten paramparça oldu bırakır mıyım lan yanlarına,benim burda dötüm açık,aç mıyım tok muyum soran yok,antalyaya annemlerin yanına her gittiğimizde saç kremimden,tonbalığıma,çerezime tereyağıum peynirim saf zeytin yağıma kadar doldurup kutuları gönderiyorlar bizi,sırf destek olalaım diye
kendi annem hiç unutmam pazardan yıllardır alışveriş yaptığı bir esnaftan borç yaparak bütün bakliyatlarımı almıştı da kendi evine bir tane bişi almamıştı kurban etmişim o pirinçlerin herbir tanesine,ordan destek burdan köstek
valla arkadaşlar kusura bakmayın
ezilmeyi kabul ederseniz ezilirsiniz,ona göre ayağınızı denk alın
bakın şimdi çok şükür herşeyi yavaş yavaş yoluna koydum
biş de benim baştan beri en iyi yaptığım şey
olay neyse anında orda lafımı söyler asla sonraya bırakmam ve herşeyi eşimin yanında gözlerinin içine baka baka söylerim

canım sağol,ben küçük çekilen valizlerden aldım doldurdum....
aynen bi tane valizde ben alayım bari gerci ewde bi tane war ama sıgmazsa bakarım..bu arada ben 33 haftalık oldum bebişin hareketlerini daha az hissetmeye basladım ..sizlerdede aynımı??hatta bazen gece tuvalete kalktıgımda hiçbi hareket olmayınca karnımın içi bomboş gibi gelio elimle yokluyorum biraz göbüşümü biraz hareketleniyo uyandırıorum zawallımı ama korkutuyo beni, bu aralar

Canım çok geçmiş olsun, dualarım seninle olacak, bizleri habersiz bırakma, kendini iyi hissettiğin zamanlar yaz, umarım sorunsuz geçer bu 3 hafta ve sağlıkla kucağına alırsın oğluşlarını..

Yatağınız hayırlı olsun, güle güle kullanın canım..

kızlar Hande uzun zamandır girmiyor mu bana mı öyle geliyor?

Geçenlerde bir girdiğinde işelerim yoğun, okuyorum ama cevap yazamıyorum size demişti, bu arada bende çatladapatla diye bir arkadaş vardı almanyadan, onu merak ediyorum, nerdeyse 2 ay oldu hiç haber yok..

Canım merhaba, yoktun sabahtan beri, iyi misin? Ben artık Allaha havale ettim onları, zaman neyi gösterecek bakalım, sabırla bekleyip görecem, önemli olan bu süreyi sorunsuz atlatmam, gün gelir devran döner demişler..

Numara değil, gerçekten iş yapıp, hala yaranamayanlardanım, o kadar işten sonra, yığılıp kalıyorum ama eşimin umurunda değil, gerçekten ağrımalrım oluyor ama o inanmıyor..

Sağol Asinaz, herşeyin farkındayım ama bazı şeyler vardır ki anlatılmaz yaşanır..

kızlar ya benim canım bişiler yemek istiyo ama ne yemk istiyo onu bilmiyorum bu halime gıcık oluyorum ya sizde oluyomu ya

Ben aynı durumdayım, saçmalıyorum hatta bazen, geçen gün salça yedim mesela.. :))

hepinize şimdiden iyi akşamlar
kendinize iyi bakın
benim kalçam bugün çok ağrıdı dolaş dolaş oturuncada felaket artık duramıyoruz sanırım....

öpüyorum sizleri ve meleklerinizi

canım baktık bu isimlerede ediz aslında benimde hoşuma gitti ama eşim beğenmedi....

bende 33 haftalık olduğumdan bu yaan daha az hareket ediyor ufaklık..ama hareket ettiğindede çok net hissediyorum....birde canım yanıyor artık o hareket ederken...

Selkiecim benim yavrumun adı da değişmezse "Ensar" olacak :asigim:
Tercihim tabiki ondan yana
Ama Emir ve Eren de güzel..

erdem çok güzellll:asigim:
canım geçmiş olsun ayy çok az kalmış hayırlısıyla al kucağına oğluşlarını.
güle güle kullansın hepsini annesi.resim resim resim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…