- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.141
Sinpac anacım nasıl becerdin, kocanı yola getirmeyi, biri bana da öğretsin yahuu... Delirmeme az kaldı, ya bu kaynanamla kocamı boğacam yada onlar beni boğacak.. Ne dur durak bilmez insanlar yaa, yüzlerine karşı demediğimi bırakmıyorum yine de utanmıyorlar, bu nasıl bir yüzsüzlüktür anlamadım gitti, anamın evine çekip gidesim var, meydanı onlara bırakmamak için zor tutuyorum kendimi.. Kendimi çok halsiz hissediyorum, bulantılarım ve sırt bel ağrılarım var, birilerinin bakımına muhtaç durumdayım şu an, aciz hissediyorum kendimi, annem bana çok güzel bakar ama ne annemin bana gelmesini istiyorlar nede beni anneme gönderiyorlar, sıkıldım artık, dün gece saat 12 ye kadar kaynanamın misaifrleri vardı, hizmet ettim, bugunde gündüz gidip kaynanamın evini toparlayacakmışım, yardımcı olacakmışım, görümcemin çocuğu var küçük, ona bakacakmışım, ben hamileyim farkında mısın dedim eşime akşam, ben kendi işimi göremiyorum, anana nasıl yardımcı olayım dedim, özel hastanede çok şımartıyorlar seni, bişeyin yok dedi bana yaa, benim hamile halimle çalışıp kazandığım paraları yiyip üstüne birde beni kullanıyorlarmış gibi geliyor bana, ağlamaktan gözüm ağrıdı valla.. Birde erkenden niye izine ayrılmışım.. Ben evde dinlenip, doğuma hazırlanmak için izin aldım, bunların elinde hizmetçi oldum, günlerim zehir oldu, işe gitsem daha iyiymiş yaa...
ay selkie o senin kocayı okudumda bir araba sopa atmak lazım.Ya hadi seni anladım çoçuğuda anladım annenedemi saygısı yok bunun bacım sen çok yüz vermişin buna accık yularını sık bakem oğlunada geçmiş olsun umarım çarçabuk atlatır gribi.
SİMENAY kız sen numaradamı yapamıyon iki iş yap ay belim de otur açık ağırdan sat kendini bacım.
EYLÜL-CE allah sanada sabır versin bcım nediyim
Amin canim amin Allah cümlemizin yardimcisi olsun, suanda 33. haftamizdayiz dogumu 36. hafta icin planladi doktorlar (ikiz benimkiler)
masallah oluşlarına canım cok güzel haftalara getirmişsin bundan sonrasıda hayırlısı olsun inşallah rabbim cümlemizi o mutlu anlara kavuştursun saglıkla mutlulukla inşallah..
anam ben bu adamı 7 senedir yont yont..düzeltemedim..yontma taş devrinden kalmış benim adam...bıktım onunla uğraşmaktan.40 ından sonra teneşir paklar onu artık.....elimde taze bir filiz var onu yetiştiririm onunla uğraşacağıma....birde ne yaptığının farkında değil biliyormusun?gelmiş ne oldu sen niye ağladın diye soruyor utanmadan...ama oğlum dün sabah söyledi ona söyleyeceğini kahvaltıda,küçük erkekim benim annesini korudu...bir daha bizi sakın bırakma öyle dedi..yoksa büyüyünce bende seni bırakırım dedi.ben pizzanın pide olmadığını biliyorum dedi...eşim tabi sesi hiç çıkmadı..şok oldu zaten..hiç beklemediği bişeydi oğlumdan...
ama bak ebrucum oluş süper herif olmuş aferin önce sana onu bu kadar düşünceli bilinçli yetiştiren anneye sonrada küçük erkege...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynenn ,katılıoruuum ,yolarım walla saygıysa saygı oda biyere kadar karsılıgını alamıosam ben koc burcuyum dikkafalıyım ,inatcıyım ,ama bana nasıl dawranılırsa aynısını iki katını alır benden..olumlu yada olumsuz..bu arada senin burc ne asınaz ortak cok yönünü farkediorumkaydirigubbakcemile5valla kızma ama salaklığına yan diyim ben sana
bu kadar da açık konuştum,kimse bana istemediiim bişeyi zorla yaptıramazzzzzzzzzzzzzzz,büyük konuşmuyorum ok,benim eşim düşüncelidir,kayınvalidem de seninkine göre melek,iyidir bazı şeyler konusunda,ama valla bu kadarına asla izin vermem,düşün taın bul,yoksa bu saflığınla çok çeker çabuk ölürsün
anam ben bu adamı 7 senedir yont yont..düzeltemedim..yontma taş devrinden kalmış benim adam...bıktım onunla uğraşmaktan.40 ından sonra teneşir paklar onu artık.....elimde taze bir filiz var onu yetiştiririm onunla uğraşacağıma....birde ne yaptığının farkında değil biliyormusun?gelmiş ne oldu sen niye ağladın diye soruyor utanmadan...ama oğlum dün sabah söyledi ona söyleyeceğini kahvaltıda,küçük erkekim benim annesini korudu...bir daha bizi sakın bırakma öyle dedi..yoksa büyüyünce bende seni bırakırım dedi.ben pizzanın pide olmadığını biliyorum dedi...eşim tabi sesi hiç çıkmadı..şok oldu zaten..hiç beklemediği bişeydi oğlumdan...
YAZ34 ve KUJU CUM iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim bebişinin eşyalarınıda hazırlamışın güle güle giysin inşallah..
MUTLU VE HASRET doktora gitceklerdi daha bir haber yok galiba.
BEKOCUM şeker testin iyi çıkmış bebişte büyümüş hadi gözünaydın.
Bende GÜLENCİMİ merak ediyodum nezamandır girmiyodu sancıları tutmuş umarım bebiş biraz daha bekler.
EDEBİYATÇI no panik no stres bacım o malum bölgedeki ağrıda bebişin baskısından korkma.
16 ocak VADİDEKİ -ZAMBAK DOĞUM GÜNÜYMÜŞ NİCE YILLARA CANIM.
BOSNACIMDA BEBİŞİ GÖRMÜŞ GÖZÜN AYDIN CANIM HABERLER İYİ.
DİLA06 KAZAN GEÇMİŞ OLSUN CANIM KIZINIDA MAŞALLAH.
EFTELDE BEBİŞİ GÖRMÜŞ AY KIZLAR UMARIM HEP BÖYLE GÜZEL GİDER.
ben sana nededİm selkİe sen ÜzÜlme ÜzÜldÜĞÜnle kalırsın adamın umru olmaz demİmİŞmİydİm boŞver kuzum allah bebİŞlerİne ÖmÜr versİn sen onları gÜzel yetİŞtİr gerİsİnİ boŞver ay Çıkmam lazım sonra gÖrÜŞÜrÜz
Al benden de o kadar oyle doluyum ki pimi çekilmiş bomba gibi dolasıyorum etrafta biri bir laf falan soylese ucucam yani ustune
Kayınvalide kayınpeder falan demişsiniz ya enim kadar cekmiyordur herhalde kimse.anlatıcam valla kızlar uzun muzun yoksa patlıcam artık.Benim kaynana kayınbaba ayrılar.Maddi durumları 0 ne bir sağlık guvenceleri var nede baslarını sokacak bir evleri bosa yasamıslar bunca zamandır.2 kaynım daha var 1 ı sabahtan aksama kadar evd calısma yok kucuk mucuk sanmayın bu arada kazık kadar adam anasının ev kırası oder babası da kendi annesinin evinde kalıyor oyle oldugu için o evinde mutfak masrafını elekt. suyunu oduyor eşim halaları bakmıyor cunku babası orda kaldıgı için benim eşim bakmak zorundaymıs.Bizim ev kira dusunun artık elimize para mara kalmıyor bizim kaynanam gelir annem yokken yapılacak bir şey varmı diye dahi sormaz gelir bana yardım olsun diye kalırlar bende 2 kaynımla yardımdan cok inanın bana eziyetleri oluyor.Ev afedersiniz ahır gibi oluyor.Bebek gelicek ortada inanın hiç bir şey yooooookkktu hiç bir hazırlıgımızyook eşimin annesi anca yaparız yaparız neler neler yaparız. Yaparız yaparızla bu haftalara geldik ortada hala yaptıkları bir şey yok.Gecen Annem geldi yanıma ve bebeğin kıyafetinden battanıyesine tokalarına biberonuydu emziğiydi herşeyini almıs.Yani hiç bir şey almalarına gerek kalmadı beşiğide ben alıcam dedi annem bir tek benim dolap içine sunta kesilecek bebeğin kıyafetleri için ama hala eşimde tık yok onuda gectim aylık alısveri yapıyoruz biz ihtiyaç listemi yazdım tıcket la alıyoruz kaynar malzemeside yazdım eendim ne kaynarıymıs yeni yeni adetler cıkarıyormusuz kendileri bilmezmiş boyle seyler o son oldu işte patladım patlıcam konusmuyorum eşimle kendi anasına babasına harcayamıcak diye esti gurledi.Anneme diyorki gelenler kaynar içecegıne cola içsinler gerizekalı aklıma geldikçe sinir oluyorum herşeyi benim annemler yapmıs zaten sen bir ufak tefek seyleri alıcan dolabın içine suntayı kaç paraya kesecekler sanki kaynar malz. kaç paraya alıcan sanki su zamana kadar cektim kendi evimde gordugum herseyden mahrum oldum sırf kendi uzulmesiin diye ama yok yaranamıyormus demekki yine nefret ediyorum hepsinden cebimizde harcıcak paramız yok babaı elektrık parası geldi demiş ulan biz daha odememişiz ne yapacagımı sasırdım artık .Çok uzun oldu biliyorum aama kusura bakmayın ne olur anlatmazsam çatlıcam sınırden artık.
Haftasonu bir vukuat olmuş anlaşılan, ben yine kaçırdım :)
Çok konuşuyorsunuz haftasonları, okuyamıyorum :)
Ama ne olduysa, oğlun tam erkek olmuş artık, annesine sahip çıkmış, çok tatlı, maaşallah...
Kussebcim, sen kaç sayfa okudun böyle canım benim :)
Bütün haftasonunu okudun sanırım, helal olsun valla.
Okuyamadığım arkadaşlarla ilgili dileklerine katılıyorum ben de...
İnşallah herşey hepimiz için hep çok güzel gider
masallah oluşlarına canım cok güzel haftalara getirmişsin bundan sonrasıda hayırlısı olsun inşallah rabbim cümlemizi o mutlu anlara kavuştursun saglıkla mutlulukla inşallah..
ama bak ebrucum oluş süper herif olmuş aferin önce sana onu bu kadar düşünceli bilinçli yetiştiren anneye sonrada küçük erkege...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar oğluşum olmasa zaten çoktan koymuştum kapının önüne ben bu herifi....ama oğlumda çok düşkün bana...ben haksızda olsam beni tutar herkese karşı... :)))))))
aynen bi tane valizde ben alayım bari gerci ewde bi tane war ama sıgmazsa bakarım..bu arada ben 33 haftalık oldum bebişin hareketlerini daha az hissetmeye basladım ..sizlerdede aynımı??hatta bazen gece tuvalete kalktıgımda hiçbi hareket olmayınca karnımın içi bomboş gibi gelio elimle yokluyorum biraz göbüşümü biraz hareketleniyo uyandırıorum zawallımı ama korkutuyo beni, bu aralarcanım sağol,ben küçük çekilen valizlerden aldım doldurdum....
selam kizlar nasilsiniz? beni unutmusunuzdur siz aylardir yazamiyorum cünkü bi ara internetde sorunlar vardi sonrada benim erken dogum sancilarim basladi hastanede yatmak zorunda kaldim haftalarca ogluslarim erkenden gelmek istiyor suanda evdeyim cok sükür sürekli yatiyorum artik nefes almam bile iskence haline geldi cok zorlaniyorum.... Dogum tarihimizi 9. subata aldilar yani 3 haftamiz kaldi hayirlisiyla önümüzdeki üc haftada gecer insallah bi aksilik cikmadan... ogluslarimi sezeryanla alacaklar 9. subatda ve ben acikcasi hem korkuyorum hemde cok seviniyorum cok karmasik duygular icindeyim... bu yasima kadar hic bicak altina yatmadim sürekli dua ediyorum sizde benim icin dua edin benim dualarim bütün hamilelerle ve annelerle canlarim ....
öptümmm sizi :)
SELKİE gecmiş olsun canım sende dikkat et kendine senınde hasta olmaman lazım..Doktorlarından gelen arkadaslar hepinizin gözüaydın büyütüosss mini,kler...bu arada benim zill,imin yatagı biraz önce geldi ayy her taraf pembiş oldu kuveti cantaları ana kucagı vs..bu arada bebek cantası küçüğk yani hastane için bi tek onun esyaları sıgar benimkiler nolucak ayrı bi canta bakmam gerek degilmi..sizler nası yaptınız??cünki giysilerini, yıkayıp yerlestrmem gerek..
kızlar Hande uzun zamandır girmiyor mu bana mı öyle geliyor?
masallah canim kocaman olmus bebesin. sende dikkat et kendine gecmis olsun.
dilacim masallah bebegine kocaman olmus annesi. kizin kime benziyor peki.
kaza icinde cok gecmis olsun. Allah beterlerinden saklasin.
bu arada ben bu 2 + 2 + 1 raporunu hic anlamadim canim ya. sacmalik gercekten. anladigim kadariyla halletmissin ama zorda olsa. aferin sana.
super bir durum canim senin adina cok sevindim. aynen devam. eger paralariniz ayriysa her turlu harcamayi esin yapsin. bosver sen cebinde biriktir kizinla harcarsiniz. :)))
canim ya valla kocan ayri kayinvaliden ayri. onlara gercekten diyecek bisi yok. ama bunlarida boyle kabul edeceksin mecburen. bu yasindan sonra bu adam ana kuzusu olmayi birakamaz. kac yasina gelmis hala egriyi dogruyu anlayamiyorsa sen de anlatamazsin. taktik degistir bari.
oncelikle masallah bebegine canim. sen kendi doktoruna git ona guven yeter bence.. bu zaten baksan 5 dk da hemen seni basindan savmis. oda takimida pek guzelmis.
sende mi canim. kayinvalide ve bi de ustune kayinpeder zede. kizlar Allah kolaylik versin size. insallah kisa zamanda refaha erersiniz.
benim doktorumda aynini dedi. bende haftada bi hamsi firinda. her pazar fiks yemegimiz. super oluyor valla.
ay selkie o senin kocayı okudumda bir araba sopa atmak lazım.Ya hadi seni anladım çoçuğuda anladım annenedemi saygısı yok bunun bacım sen çok yüz vermişin buna accık yularını sık bakem oğlunada geçmiş olsun umarım çarçabuk atlatır gribi.
SİMENAY kız sen numaradamı yapamıyon iki iş yap ay belim de otur açık ağırdan sat kendini bacım.
EYLÜL-CE allah sanada sabır versin bcım nediyim
valla kızma ama salaklığına yan diyim ben sana
bu kadar da açık konuştum,kimse bana istemediiim bişeyi zorla yaptıramazzzzzzzzzzzzzzz,büyük konuşmuyorum ok,benim eşim düşüncelidir,kayınvalidem de seninkine göre melek,iyidir bazı şeyler konusunda,ama valla bu kadarına asla izin vermem,düşün taın bul,yoksa bu saflığınla çok çeker çabuk ölürsün
kızlar ya benim canım bişiler yemek istiyo ama ne yemk istiyo onu bilmiyorum bu halime gıcık oluyorum ya sizde oluyomu ya
selkie bunlarda var E ile başlayan erkek ismi
EDİZ: (TR.) Yüksek, yüksek yer. Ulu, yüce, değerli.
EKİN: (TR) Ekilmiş tahılın filiz vermiş biçimi, tarlada bitmiş tahıl. Buğday. Kültür.
ERBAY: (TR) Soylu, ünlü aileye mensup erkek.
aynen bi tane valizde ben alayım bari gerci ewde bi tane war ama sıgmazsa bakarım..bu arada ben 33 haftalık oldum bebişin hareketlerini daha az hissetmeye basladım ..sizlerdede aynımı??hatta bazen gece tuvalete kalktıgımda hiçbi hareket olmayınca karnımın içi bomboş gibi gelio elimle yokluyorum biraz göbüşümü biraz hareketleniyo uyandırıorum zawallımı ama korkutuyo beni, bu aralar
erdem çok güzellll:asigim:canımcığım sağol....
bu arada kızlar benim oğluşun adı yine değişecek sanırım..akşam isimlere baktı eşim bir kaç tane isim seçti..ama aralarında hiç sevmediğim isimler var...ama eşimin favorilerini söyleyeyimde...sizde seçin aradan bir tane...akşama onu o yöne doğru kandırmaya çalışayım...
eren.erdem,emir,egemen,emirhan,emrah,ensar,emin,emre,erman,esat
şu kırmızı renk olan isimleri hiiiiiççççççç beğenmedim....
canım geçmiş olsun ayy çok az kalmış hayırlısıyla al kucağına oğluşlarını.selam kizlar nasilsiniz? beni unutmusunuzdur siz aylardir yazamiyorum cünkü bi ara internetde sorunlar vardi sonrada benim erken dogum sancilarim basladi hastanede yatmak zorunda kaldim haftalarca ogluslarim erkenden gelmek istiyor suanda evdeyim cok sükür sürekli yatiyorum artik nefes almam bile iskence haline geldi cok zorlaniyorum.... Dogum tarihimizi 9. subata aldilar yani 3 haftamiz kaldi hayirlisiyla önümüzdeki üc haftada gecer insallah bi aksilik cikmadan... ogluslarimi sezeryanla alacaklar 9. subatda ve ben acikcasi hem korkuyorum hemde cok seviniyorum cok karmasik duygular icindeyim... bu yasima kadar hic bicak altina yatmadim sürekli dua ediyorum sizde benim icin dua edin benim dualarim bütün hamilelerle ve annelerle canlarim ....
öptümmm sizi :)
güle güle kullansın hepsini annesi.resim resim resim:lepi:SELKİE gecmiş olsun canım sende dikkat et kendine senınde hasta olmaman lazım..Doktorlarından gelen arkadaslar hepinizin gözüaydın büyütüosss mini,kler...bu arada benim zill,imin yatagı biraz önce geldi ayy her taraf pembiş oldu kuveti cantaları ana kucagı vs..bu arada bebek cantası küçüğk yani hastane için bi tek onun esyaları sıgar benimkiler nolucak ayrı bi canta bakmam gerek degilmi..sizler nası yaptınız??cünki giysilerini, yıkayıp yerlestrmem gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?