- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.181
hafta çok az kaldı.....benimde bu gün 34 haftam bitiyor yarın 35 ten gün alıyorum....:icecream:
ya ben artık günler geçsinde bebişi alayım istiyorum yaaa.....
benim dr de vitaminleri kesti...
he koçişinde dinlensin canım sen kendini toplayana kadar.....
tabii hayatım hemen sana nasıl ekleyeceğini özelden mesaj atıyorum.bende eklemedim ya bu haftasonu yada önümüzdeki haftasonu kıyafetlerimiz geliyor hepsini yerleştireyim herşeyi bitireyim öyle eklerim dedim.YAZGI CIM tesekkür erderim canım ..resim nası ekliycem bilmiorum??tarif edrsin dimiiiopuyorumnanaktanbu arada sen ekledinmi yatagını ekliycektin..
hadi gözün aydın tatlım maşşallah bebişine.iki saat nst mi???felaket gibi.artık memnunsan sorun kalmadı demektir.selam anneciklerr biz geldik. çok zor bi gündü kızlar tam 2 saat nst ye bağlı kaldım sibel hanım hastalarını uzun kaldırıyomuş nstde çünki. sıkıntıdan patladım öldüm ağlicaktım nerdeyse hiç olamayan ağrım sancım başladı orda gerilmektenalsanaalsanasmile düzenli sancılar çıktı, doktor en az 36 haftayı doldurana kadar doğmazsa çok iyi olur dedi, nasıl yani erken doğum riskimi war dedim hayır dedi öyle bişey demiyorum ama bu haftadan itibaren dükkatli olmak lazım dedi, herhangi bi ağrı, sancı, kanama, hareket azlığı olursa hemen gel dedi. kocişimde beklemekten çok sıkıldı daha yeni geldik düşünün yanikafamçokkarıştı
soru sormamı istemişti bazı arkadaşlar karın altında ki ağrılar, bebek artık ağırlaştığı we doğum kanalına baskı yaptığı için bu haftalardan sonra normalmiş.
çatıdaki ağrılar ise yine bebeğin başı aşağıda olması dolayısıyla yaptığı baskı sonucu ağrıyormuş bu iyi günlerimizmiş dahada çok ağrıdığı olacakmış.
eğilip kalkmamaya bişey silkelememeye we bişey almak için falan uzanmamaya dikkat edilmeliymiş.
çatı muayenemi yaptı süper dedi normal doğum yaparsın dedi:lepi:
bebeişimize bakmak üzere ultrasona geçtik kafasın sağa sola sallıyodu kızım bizi selamladı, ayakları kaburgama baskı yapıyor dedim ayakları oralara kadar uzanıyor çünkü annesi dedi:) senin kızında ayaklar tam sağ kaburganın altında dedi kilosuna baktı 2,30 gram olmuş meleğim ne iri ne zayıf tam kararında bi bebek olacak dedi 3300-3500 ciwarı doğar dedi:lepi:
buhar makinasını sordum onuda durumu müsait olan herkes almalı bnce dedi bebeğiniz burun tıkanıklığı falan yaşamaz rahat uyur dedi.
karında ki sertleşmeler içinde olağan kasılmalar dedi.
we 2 hafta sonraya günwerdi ayın 1ine yani sonra haftada bir gelmeye başlayacaksın dedi
hee bide ferro sanol we elewiti hatta balık yağınıda kesmemi söyledi we yeni ilaçlar yazdı
kan şurubu yazdı ve birde calsimax die suda eriyen ilaç yazdı bunlara başla dedi ama ben yinede balık yağını içeceğimlaelaelaelaelae
çok uzun yazdın sıkmıyayım benden hawadisler böyle daha çok konuştukta aklıma geldikçe yazarım bu arada kocişim hastane we doktoru da çok beğendi olay bitmiştir yanisüprizzzzz
dönen bebekler artık bu haftadan sonra tekrar dönmeleri zormuş en büyük bölüm kafa olduğundan o şklde kalır dedi çatımdada sorun yokmuş rahat rahat doğurabilirsin dedizemuszemus bide nstde bizim zilliyi hıçkırık tuttu alllahım ya bişeyde yapamıorum delirdim,
inşallah döner cnm seninkide
ewet bana önceki kontrolümde söylemişti bi dahakine çatı muayenesi yapacağım die ama bazı doktorlar çatı muayenesi için 37ye kadar bekleyenler warmış bilemem artık
:)))) benimki hamileliğin başından bu yana 3 metre geriye kaçıyor....çok yoruldu tabi canım dinlensin:jeyyar:daha dr.un bu dediğini duyduya 3 metre geriye kaçar bndenÇok üzgünüm çoookŞenizŞeniz
:)))) benimki hamileliğin başından bu yana 3 metre geriye kaçıyor....
biz daha 30 haftalığız dönmek için 3 haftamız var inşallah döner teyzesi. zaten benim doktor da son ana kadar dönsün diye bekleyemem dedi. eyvahedigeldismile
hadi lan bekliceksin tabi diyemedinmisenin randewu defterin için ben kendimi kestiremem:mymeka:
Hasretin kocası kaçsa ne olur selkie, Hasret adamın üstüne atlar vallaha :roflol:
selam anneciklerr biz geldik. çok zor bi gündü kızlar tam 2 saat nst ye bağlı kaldım sibel hanım hastalarını uzun kaldırıyomuş nstde çünki. sıkıntıdan patladım öldüm ağlicaktım nerdeyse hiç olamayan ağrım sancım başladı orda gerilmektenalsanaalsanasmile düzenli sancılar çıktı, doktor en az 36 haftayı doldurana kadar doğmazsa çok iyi olur dedi, nasıl yani erken doğum riskimi war dedim hayır dedi öyle bişey demiyorum ama bu haftadan itibaren dükkatli olmak lazım dedi, herhangi bi ağrı, sancı, kanama, hareket azlığı olursa hemen gel dedi. kocişimde beklemekten çok sıkıldı daha yeni geldik düşünün yanikafamçokkarıştı
soru sormamı istemişti bazı arkadaşlar karın altında ki ağrılar, bebek artık ağırlaştığı we doğum kanalına baskı yaptığı için bu haftalardan sonra normalmiş.
çatıdaki ağrılar ise yine bebeğin başı aşağıda olması dolayısıyla yaptığı baskı sonucu ağrıyormuş bu iyi günlerimizmiş dahada çok ağrıdığı olacakmış.
eğilip kalkmamaya bişey silkelememeye we bişey almak için falan uzanmamaya dikkat edilmeliymiş.
çatı muayenemi yaptı süper dedi normal doğum yaparsın dedi:lepi:
bebeişimize bakmak üzere ultrasona geçtik kafasın sağa sola sallıyodu kızım bizi selamladı, ayakları kaburgama baskı yapıyor dedim ayakları oralara kadar uzanıyor çünkü annesi dedi:) senin kızında ayaklar tam sağ kaburganın altında dedi kilosuna baktı 2,30 gram olmuş meleğim ne iri ne zayıf tam kararında bi bebek olacak dedi 3300-3500 ciwarı doğar dedi:lepi:
buhar makinasını sordum onuda durumu müsait olan herkes almalı bnce dedi bebeğiniz burun tıkanıklığı falan yaşamaz rahat uyur dedi.
karında ki sertleşmeler içinde olağan kasılmalar dedi.
we 2 hafta sonraya günwerdi ayın 1ine yani sonra haftada bir gelmeye başlayacaksın dedi
hee bide ferro sanol we elewiti hatta balık yağınıda kesmemi söyledi we yeni ilaçlar yazdı
kan şurubu yazdı ve birde calsimax die suda eriyen ilaç yazdı bunlara başla dedi ama ben yinede balık yağını içeceğimlaelaelaelaelae
çok uzun yazdın sıkmıyayım benden hawadisler böyle daha çok konuştukta aklıma geldikçe yazarım bu arada kocişim hastane we doktoru da çok beğendi olay bitmiştir yanisüprizzzzz
Hasretçim ve diğer arkadaşlar maşallah bebiklerinize...Hasret çatı muayenesini de atlatmışsın, gözün aydın...Senin dr. dediğine göre benim pompiş artık dönmez...Bir de haftasının 9 gün önünden giden bir koca kafamız var , mümkünü yok rahatını bozupta dönmez...Bize sezeryan yolları gözüktü galiba...Selki erdem çok güzel bir isim...Oğluşun ismiyle yaşasın...
Yaaaa eminmisinCanım
Benim oğlan olsaydı Egemen baş tercihlerimden biriydi
selam bugun pek kımse yok ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?