2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok yoruldu tabi canım dinlensin:jeyyar:daha dr.un bu dediğini duyduya 3 metre geriye kaçar bndenÇok üzgünüm çoookŞenizŞeniz

YAZGI CIM tesekkür erderim canım ..resim nası ekliycem bilmiorum??tarif edrsin dimiiiopuyorumnanaktanbu arada sen ekledinmi yatagını ekliycektin..
tabii hayatım hemen sana nasıl ekleyeceğini özelden mesaj atıyorum.bende eklemedim ya bu haftasonu yada önümüzdeki haftasonu kıyafetlerimiz geliyor hepsini yerleştireyim herşeyi bitireyim öyle eklerim dedim.
hadi gözün aydın tatlım maşşallah bebişine.iki saat nst mi???felaket gibi.artık memnunsan sorun kalmadı demektir.

biz daha 30 haftalığız dönmek için 3 haftamız var inşallah döner teyzesi. zaten benim doktor da son ana kadar dönsün diye bekleyemem dedi. eyvahedigeldismile

ewet bana önceki kontrolümde söylemişti bi dahakine çatı muayenesi yapacağım die ama bazı doktorlar çatı muayenesi için 37ye kadar bekleyenler warmış bilemem artık

kız hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah bende yarın gitcem doktora ayy o nts iğrenç off yine bağlancam yarın biz erken başladık nts ye 15 günde bir gitmeye ve alttan kontrole:sinifsinif:

biz daha 30 haftalığız dönmek için 3 haftamız var inşallah döner teyzesi. zaten benim doktor da son ana kadar dönsün diye bekleyemem dedi. eyvahedigeldismile

hadi lan bekliceksin tabi diyemedinmisenin randewu defterin için ben kendimi kestiremem:mymeka:

Hasretçim ve diğer arkadaşlar maşallah bebiklerinize...Hasret çatı muayenesini de atlatmışsın, gözün aydın...Senin dr. dediğine göre benim pompiş artık dönmez...Bir de haftasının 9 gün önünden giden bir koca kafamız var , mümkünü yok rahatını bozupta dönmez...Bize sezeryan yolları gözüktü galiba...Selki erdem çok güzel bir isim...Oğluşun ismiyle yaşasın...

Kokoşum Hasretim, hoşgelmişsin, gözünaydın, haberlerin güzel.. Maşallah senin minnoşa.. Umarım erken gelip annesini ve biz teyzelerini üzmez, hadi hayırlısı..

çanım çok sağol! bakalım babamız ne seçeçek ,,?

Canım
Benim oğlan olsaydı Egemen baş tercihlerimden biriydi
Yaaaa eminmisin çok kötü oldu bu bende hep hesap yapiyordum ama çalışma günü olmalı neden haftayı karıştırmışlarki... [/QUOTE]

Evet canım eminim böyle olduğuna maalesef..
Kanun yıllık izin gibi 14 iş günü tarzı bişi demiyor bununla ilgili canımcım

Merhaba kızlar benim kociş bugün geç gelicek bi giriyim bakıyım dedim
Hasretçim hadi gözün aydın, atlatmışın çatı muayenesiniii..Darısı başımızaaa..
ya ağır kadırmamayı uzanmamayı biliyorum ama eğilip kalkmaktamı bebeğe zararlıymış yoksa bize mi zararlııı?

[I]HASRET ,gözünaydın canım masallah bebişine..herseyide sormussun ne ,güsel..bu arada catı, muayenesine ,daha ayrıntılı girermisin ,seker ,merak ,ettim, aletlemi,baktı ,acıdımı?????????????*[/I]

Ayol ben geldim kıryılda bir akşam herkeşi gönderdim kimse kalmadı yahuuuboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…