2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da öyle geliyor, bakalım görücez cumartesi günü...

Çok haklısın çok...
Hayırlısıyla bir dönelim bakalım, neler görücez...

Nilüfercim güle güle kullanın beşiğinizi...
Uykusuzluk beni maymun ediyor, bir lafı üç söyleyişte ancak anlıyorum valla :)

canımcım bundan sonra dikkat edersin yormazsın artıkk kendini.kafa yorgunluğu da hiç bir şeye benzemez ...bebişinle ilgilenirsin annesi işler nasılsa bitecek..

hiç strese girme canım dr lar anlayış gösteriyorlar .acıkca söylersin.ekonomik durum belli sonucta ülkede.herkes bunun farkında..güzel haberlerle gel canım

Doktorlar eyleme başlamış işi bırakmışlar acaba vicdanları sızlıyor mu bu devlet büyüklerin bizleri ne hale getirdiler yaaa ...:uhm:klava:klava:

hepatitçim gözün aydııınn...
Olsun bebiklerimize feda olsun...
bende bebeğimi sırf riske atmamak için karşıda Ethicha hastanesindeki doktorumu bırakıp, Yeditepe Üniv hastanesine geçmek zorundayım..Allah korusun doğum sancısı tutar karşıya trafik filan olur mazallah...

Sanada günaydın canım, o ağrılar sancılar batmalar banada oluyo..Ya ben bebişin kafası nerde anlamıyorum bazen hıçkırık tutunca sesi alttan geliyo aa döndü diyorum, bazen üztten geliyo, bazende böbreklerimin oralardan gelioboshayallersmile

Günaydın canım, benimki de uyutmadı beni, burnum tıkandı belim ağrıdı..dediğin gibi sağa sola dönemedim gece az kaldı kocamı uyandırcaktım beni döndür diye..Kaplumbağa gibi kalıyorum bazen dönemiyorum :kedi:

Canım merhaba korkma sakın emin ol doktorlar bizim gibi duygusal düşünmüyor..bende doktorumu nasıl bırakıcam nasıl sölicem diye düşünürken o beni bıraktı...Dediki benim karşıya gelmem zor olur ya sen bu hastaneye gel..Yada gittiğin hastanedeki doktor gelsin dedi..Bende içimden bu kadar kolaymıydı yahu dedim

kızlar lütfen yardım edin ocak annesiyim 13 gün oldu kızım doğalı hala kimlik yok ecem mi begüm mü hangisi daha güzel
bence ecem olsunnn
çok güsel bi isiiimmm..

Günaydın şekerler...
Hepatitcim, maşallah bebişine, haberler güzel.
Yağmurcum, hiç çekinme, gittiğin doktora açık açık söyle, maddi imkanlardan dolayı gelemedim, ama şimdi fiyatlar düşmüş buradan devam etmek istiyorum diye...
Ankara0606, Begüm olsun, çok güzel..

Kızlar bizde bugün 30 hafta yaşında olduk holley yaşasııınn..Artık kurtulduk 20 li haftalardan...
Nedense bana 30 a girince sanki 'tamam bu iş bitmiş sona gelmişim' gibi hissediyorum..Ama 29 da öle değildi sanki hala çok küçükmüş gibi geliyodubayanssulusmile

Bosna ve Pancuben, sizi çok iyi anlıyorum, izine ayrılana kadar bende sizin gibiydim, umarım sizde şu günleri atlatıp, izininize kavuşursunuz, evde hazırlıkları tamamlamak çok zevkli gerçekten, ha gayret az kaldı kızlar, biraz daha sabredin..

Yağmurcum açık açık söyle bence, son derece normal bir durum bu, hiç strese girme.

Beknurcum ben de çok anlamıyorum pozisyonunu.
Ama kasıklarımdaki ağırlıktan öyle bir tahmin yürüttüm.
Hıçkırık konusu çok ilginç gerçekten, her an her yerde hissedilebiliyor, pozisyon için bir ipucu değil sanırım.

Valla ben sancım cumartesi günü falan tutar diye çok korkuyorum.
Bostancı'dan Kadıköy Şifa'ya gitmek bile en az bir saat sürüyor.
ıstanbul trafiğine güven olmaz, o yüzden riske girme arkadaşım.

Bu arada kaplumbağa benzetmesini ben de yaptım kendime.
Özellikle akşamları ne dönebiliyorum, ne yattığım yerden rahatça kalkabiliyorum, yuvarlanıp duruyorum ordan oraya.
Daha 1,5 ay var, nasıl olacak bilmem...

Son düzenleme:

Sağol Simenaycım...
Şafak 13 işgünü :)
Bugünü saymazsak :lepi:

Sinpac naber? Sen bebek odasının mobilyalarını ne renk aldın, buluşma günü mobilyalarınız geldi, kuruldu sanırım, araya kaynadı, sormayı unuttum bugune kadar, güle güle kullanın..

evet ŞAFAK SAYARSAM SON 3 İŞ GÜNÜ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sinpac naber? Sen bebek odasının mobilyalarını ne renk aldın, buluşma günü mobilyalarınız geldi, kuruldu sanırım, araya kaynadı, sormayı unuttum bugune kadar, güle güle kullanın..

Beyaz aldım canım...
Ben şu büyüyen yataklı olandan aldım...
Dolabını şifonyerini aldım...
Sandıkla rafını almadım...

Sen lila mı almıştın yoksa beyaz mıydı?

Bende vakitsiz sancım tutar diye korkuyorum canım, ama sonra diyorum ki bunca doğuranlar gündüz ve haftaiçi yapmıyolar hep elbet vakitsiz gelen bebekleri de doktorları bir şekilde takip ediyodur herhalde diyorum :)
benim de 2 aydan biraz fazla var bakalım nasıl olcekkk..
Allah kurtarsın hepiciğimiziiiiiguclubacismile

BEKNUR cum SıMENAY cım cok teşekkür ederim kızlar..sizler de güzel haberler alın inşallah..
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çokkk öptüm..eşim kahvaltı bekliyor:))
iyi haberlerinizi almak dileğiyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Beyaz aldım canım...
Ben şu büyüyen yataklı olandan aldım...
Dolabını şifonyerini aldım...
Sandıkla rafını almadım...

Sen lila mı almıştın yoksa beyaz mıydı?

Çok güzel, güle güle kullansın kızın, beyaz da ayrı bir güzel duruyor, ne kadar verdin peki bunlara sen?
Benim aldığım yeşil rengi, bizim odamız komple yeşil renk oldu, duvardan perdeye kadar heryer yeşil, ama bazen beyaz mı alsaydım acaba dediğim oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…