- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.201
ben geldim herkes nirde?
Ohhh ne güzel çok sevindim normal doğum yaparsın kolaylıkla inş. :lepi:selam anneciklerr biz geldik. çok zor bi gündü kızlar tam 2 saat nst ye bağlı kaldım sibel hanım hastalarını uzun kaldırıyomuş nstde çünki. sıkıntıdan patladım öldüm ağlicaktım nerdeyse hiç olamayan ağrım sancım başladı orda gerilmektenalsanaalsanasmile düzenli sancılar çıktı, doktor en az 36 haftayı doldurana kadar doğmazsa çok iyi olur dedi, nasıl yani erken doğum riskimi war dedim hayır dedi öyle bişey demiyorum ama bu haftadan itibaren dükkatli olmak lazım dedi, herhangi bi ağrı, sancı, kanama, hareket azlığı olursa hemen gel dedi. kocişimde beklemekten çok sıkıldı daha yeni geldik düşünün yanikafamçokkarıştı
soru sormamı istemişti bazı arkadaşlar karın altında ki ağrılar, bebek artık ağırlaştığı we doğum kanalına baskı yaptığı için bu haftalardan sonra normalmiş.
çatıdaki ağrılar ise yine bebeğin başı aşağıda olması dolayısıyla yaptığı baskı sonucu ağrıyormuş bu iyi günlerimizmiş dahada çok ağrıdığı olacakmış.
eğilip kalkmamaya bişey silkelememeye we bişey almak için falan uzanmamaya dikkat edilmeliymiş.
çatı muayenemi yaptı süper dedi normal doğum yaparsın dedi:lepi:
bebeişimize bakmak üzere ultrasona geçtik kafasın sağa sola sallıyodu kızım bizi selamladı, ayakları kaburgama baskı yapıyor dedim ayakları oralara kadar uzanıyor çünkü annesi dedi:) senin kızında ayaklar tam sağ kaburganın altında dedi kilosuna baktı 2,30 gram olmuş meleğim ne iri ne zayıf tam kararında bi bebek olacak dedi 3300-3500 ciwarı doğar dedi:lepi:
buhar makinasını sordum onuda durumu müsait olan herkes almalı bnce dedi bebeğiniz burun tıkanıklığı falan yaşamaz rahat uyur dedi.
karında ki sertleşmeler içinde olağan kasılmalar dedi.
we 2 hafta sonraya günwerdi ayın 1ine yani sonra haftada bir gelmeye başlayacaksın dedi
hee bide ferro sanol we elewiti hatta balık yağınıda kesmemi söyledi we yeni ilaçlar yazdı
kan şurubu yazdı ve birde calsimax die suda eriyen ilaç yazdı bunlara başla dedi ama ben yinede balık yağını içeceğimlaelaelaelaelae
çok uzun yazdın sıkmıyayım benden hawadisler böyle daha çok konuştukta aklıma geldikçe yazarım bu arada kocişim hastane we doktoru da çok beğendi olay bitmiştir yanisüprizzzzz
Ahh canımm kaydirigubbakcemile3bir şey soracağım bu çatı muayenesinden önce çatı muayesenesi yapcaz bir dahakine diyorlar değil mi? ona göre özen gösteririz yani...
bugün okula uğradım (daha raporlu olduğum ilk gün ) çocuklar üzerime atladılar. hemen benim yerime ücretli öğretmen gelmiş benim derslerime giriyordu. çok kıskandım üzüldüm. onlar benim öğrencilerim çık bakayım dersten diyecektim neredeyse!!klava:
Çok şükür yağmurcum, bulanıp bulanıp duruyoruz işte bilmiyorumkismileGünaydın Arkadaşlar nasılsınız....
bu gün çok güzel uyudum şükür oğlumda uyudu çünkü .....yarını iple çekiyorum...
günaydın annecikler;
İstanbul'um yağmurlu ve çok soğuk
Hasret(Kokoş'um herkes tarafından onaylandın artık :lepilumunekankayizsmile) güzel haberlerle gelmişsin...Sıra bizde yarın Allahın izniyle meleğimi görücem ve raporumu alıcam ve bu hafta benim için bitecek...Keşke şirket bitirse beni çıkartsa :Saruboceq::Saruboceq: burası boğdu beni inanın
Neyse herkes iyidir umarım meleklerinizde ...?
günaydın canım yarın bende gidecem doktora raporda alcam artık evde yatarım İnşallah bayanssulusmile
yatmak mı ne yatması canım hazırlıklar başlayacak bende hee şu var ki erkenden kalkmayacağım ona seviniyorum iş stresim olmayacak bide onun dışında yapmamız gerekenleri hazırlıkları ve kontrollerimize gideceğizsositososito
yatmak mı ne yatması canım hazırlıklar başlayacak bende hee şu var ki erkenden kalkmayacağım ona seviniyorum iş stresim olmayacak bide onun dışında yapmamız gerekenleri hazırlıkları ve kontrollerimize gideceğizsositososito
günaydın canım yarın bende gidecem doktora raporda alcam artık evde yatarım İnşallah bayanssulusmile
Hepatitçim gözün aydın, ne kadar da büyümüş yavrun maşaallahgünaydın arkadaşlar:))a.s.
umarım herkes iyidir..
HASRET cim gözün aydın canım maşallah bebişinecatı muayenesinide atlatmışsın darısı başımıza...
PANCUBEN canım senin de iznin hayırlı olsun şimdiden bol bol dinlenirsin artık :))
atladığım varsa kusura bakmasın gecmişe cok bakamadım..
ve kızlar ben de güzel haberlerle geldim:)) dün dr a gittik..benim sıpa yüzünü göstermedi yine dr a gidince saklanıyor hep utangac mı olacak ne:) 2360 gr olmuş şükür herşey iyi nst de sancı falan da cıkmadıı..zaten cıkmasın cünkü kafası hala yukarda..döner mi bilmiyorum pek niyeti yok gibi geliyor bana.
ve bir haber arkadaşlar..sağlık bakanlığı tüm hastanelere yazı yollamış normal doğum yapptırın diye ..
son olarak gittiğim hastanenin devlet memurlarıyla anlaşması bitmiş(dr u değiştrmewk istemediğim için orda doğum yapıcam yine ama kötü oldu bir de zam gelecek..
cok uzattım biliyorum:)) herkesin güzel habrlerini bekliyorum opuyorumnanaktan
Bosnacım bana da öyle geliyor artık, senin bebekte döndü sanırım, kafasının ağırlığı baskı yapıyor sengözlerimebaksanabBuzzz gibi bir İstanbul sabahından günaydıınnn,
Biz yine geceyi zor geçirdik biraz, kasıklarımdaki ağrı çok arttı benim.
Ama Hasret'in doktoru normal demiş, rahatladım biraz.
Acaba benim minik de mi döndü, baskı bu kadar arttığına göre?
Az kaldı, bugünlerimize çok şükür deyip dayanıcaz :)
günaydın arkadaşlar:))a.s.
umarım herkes iyidir..
HASRET cim gözün aydın canım maşallah bebişinecatı muayenesinide atlatmışsın darısı başımıza...
PANCUBEN canım senin de iznin hayırlı olsun şimdiden bol bol dinlenirsin artık :))
atladığım varsa kusura bakmasın gecmişe cok bakamadım..
ve kızlar ben de güzel haberlerle geldim:)) dün dr a gittik..benim sıpa yüzünü göstermedi yine dr a gidince saklanıyor hep utangac mı olacak ne:) 2360 gr olmuş şükür herşey iyi nst de sancı falan da cıkmadıı..zaten cıkmasın cünkü kafası hala yukarda..döner mi bilmiyorum pek niyeti yok gibi geliyor bana.
ve bir haber arkadaşlar..sağlık bakanlığı tüm hastanelere yazı yollamış normal doğum yapptırın diye ..
son olarak gittiğim hastanenin devlet memurlarıyla anlaşması bitmiş(dr u değiştrmewk istemediğim için orda doğum yapıcam yine ama kötü oldu bir de zam gelecek..
cok uzattım biliyorum:)) herkesin güzel habrlerini bekliyorum opuyorumnanaktan
Buzzz gibi bir ıstanbul sabahından günaydıınnn,
Hasretcim çok güzel haberlerle gelmişsin, maaşallah...
Normal doğumu da garantilemişsin nerdeyse, Allah kolay doğumlar nasip etsin.
O bıdık kızına da söyle, bir 3-4 hafta daha dursun orda, zaten hava çok soğuk, çıkıp napacak :)
Pancubenim çok bunalmışsın...
Ben de tam dediğin durumdayım, kendim ayrılamıyorum, bunlar çıkartsa beni diye düşünüyorum bazen.
Ama sonra diyorum ki kendi kendime, ekmek aslanın midesinde, yat kalk şükret haline...
Zor günler bunlar ama izne çıkınca geçecek canım benim...[
Biz yine geceyi zor geçirdik biraz, kasıklarımdaki ağrı çok arttı benim.
Ama Hasret'in doktoru normal demiş, rahatladım biraz.
Acaba benim minik de mi döndü, baskı bu kadar arttığına göre?
Az kaldı, bugünlerimize çok şükür deyip dayanıcaz :)
kızlar umarım yatabilirsiniz benim gibi olmazsınız:)) benim sıpa sabhın köründe başlıyor tepinmeye uyumak ne mümkün..iznimin başından beri 8 den daha gec uyanmadım:)şimdiden başladı beni uykusuzluğa alıştırmaya galibakaydirigubbakcemile3
günaydınlar arkadaşlar,.uykusuz bi gecenin ardından işyerinde ruh gibiyimakannehirakannehirdön sağa dön sola,bitürlü uyuyamadım,.zaten dönerken iki saat geçiyo,yavaş yavaş döneyim diyorum,.bi hayli zamanımı alıyoohaoldumsmile ohaoldumsmileeşimde sabah yine diyo uyutmadın benikafamçokkarıştı:mymeka: :mymeka:bu arada akşam bebikimin beşiki geldi,.dükkanda küçük duruyo,ama yatak odasında baya bi yer kapladı,.geçmeye yer kalmadı nerdeyse,.kafamçokkarıştıohaoldumsmileunutmadan hasretçim ve hepatit bebiklerinize maşallah diyorum,.güzel haberlerle gelmişsiniz
Hepatitçim gözün aydın, ne kadar da büyümüş yavrun maşaallah
Bence döner, daha erken dönmemesi için, 37. haftaya kadar değişebilirmiş, bir yerde okumuştum..
Bosnacım bana da öyle geliyor artık, senin bebekte döndü sanırım, kafasının ağırlığı baskı yapıyor sengözlerimebaksanab
Hepatitcim doktora gitmişsin, güzel haberler getirmişsin.
Gözün aydın...
Kocaman olmuş bıdık, maaşallah :)
Bir de dönse süper olacak :)
[
HEPATİT ; Canım sen ne güzel haberlerle gelmişsin böyle eee senin minik sıpan nazlanıyor baksana birdaha ki sefere annecim diyor artık ...Rahatsız etme diyor sana...Bizde babası ile gidicez sonra işlerimize geri dönücez
B]Bosnacım; çok ama çok bunaldım projeler ve başta genel müdürüm beni çok boğdu artık aynı dili konuşamamak çok kötü ama ne oluyorsa sonradan benim dediğime geliyor ....Ayrılırsam kendim 3 seneme yazık buraya verdiğim emek yazık .....O yüzden meleğimin doğmasını bahane etsemde bütün haklarımdan mahrum olurum ...Bakalım döndükten sonra neler olacak.
Gece benim sağ ayağımın altı bir kasıldı anlatamam size eşim bile ovalaya ovalaya bir hal oldu sonra kalktım dolaştım geçti....Gece hareketlenmeleri çok fazla eşim 1 saat elini karnımda tuttu yok böyle bisey diyor resmen baş,gövdeyi hissediyorum dedi.Çok güzel bir duygu yaaa[/B]
günaydınlar arkadaşlar,.uykusuz bi gecenin ardından işyerinde ruh gibiyimakannehirakannehirdön sağa dön sola,bitürlü uyuyamadım,.zaten dönerken iki saat geçiyo,yavaş yavaş döneyim diyorum,.bi hayli zamanımı alıyoohaoldumsmile ohaoldumsmileeşimde sabah yine diyo uyutmadın benikafamçokkarıştı:mymeka: :mymeka:bu arada akşam bebikimin beşiki geldi,.dükkanda küçük duruyo,ama yatak odasında baya bi yer kapladı,.geçmeye yer kalmadı nerdeyse,.kafamçokkarıştıohaoldumsmileunutmadan hasretçim ve hepatit bebiklerinize maşallah diyorum,.güzel haberlerle gelmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?