2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sinpac güle güle kullaaannn..bende beyaz alcaaaammm..
Pancuben'cim ne güzel yaaa 3 gün sonra taaatttiiill..Off benim daha değil tatile, yasal izine hak kazanmama bile 2 hafta vaaarreyvahedigeldismile

Beyaz aldım canım...
Ben şu büyüyen yataklı olandan aldım...
Dolabını şifonyerini aldım...
Sandıkla rafını almadım...

Sen lila mı almıştın yoksa beyaz mıydı?

Güle güle kullansın kuzularınızz opuyorumnanaktan

Benim doktor, sancın tutsa bile ilk doğum o kadar çabuk olmaz, arabada doğurmazsın merak etme dedi kaydirigubbakcemile3
Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canım
Odası
Oto koltugu
Bebek arabası
1.300 verdim...

Canım
Odası
Oto koltugu
Bebek arabası
1.300 verdim...

Harika yaa, çok hesaplı gerçekten.. Bende bebek arabası ve oto koltuğunu oradan alacam, odasını aldığımız gün pazarlığımı yapıp anlaşmıştım, kayınpeder alacak-mış, keyfinin yerine gelmesini bekliyorum bakalım, çocuk okula başlamadan alır heralde :))

Teşekkür ederiz Bosnacım, daha iyileri oğluşunun olsun inşallah..

Katılıyorummm kaydirigubbakcemile5
Ben de en çok dinleneceğim için değil, hazırlıklarımı yapacağım için çok heycanlıyım sositososito çok zevkli olacak inş. aklinialirimsmile

Benim de 10 iş günüm kaldı guclubacismile

yorumlarınız bekliyorum kızlar benimde mart gibi sizleri yakından her zaman takip ediyorum ama yorumlara ceyap yazamıyordum hepinize hayırlı doğumlar.............

Alır alır, ne acelen var, zaten kar kış, bebeği 40 gün sokağa da çıkarmayacaksın, arabası olsa nolur, ay sen de herşey birden olsun istiyorsun, aaaa !!!
Kayınvalidem öyle diyooo zemuszemus

Valla oğluşum babasının poposunu toplamasını bekliyor odasının hazırlanması için.
Olacak inşallah, sağol Simenaycım...

Ben de çok seviniyorum aslında hazırlıkları bitireceğim için.
Ama bu kaplumbağa halimle nasıl olacak diye biraz da tereddütlüyüm.
Yine annemin başına kalıcam sanırım :)

Canım
Odası
Oto koltugu
Bebek arabası
1.300 verdim...

Aaaa sahiden mi nerden aldın kiii çok iyi bence hepsiii..
Aaaa inanılır gibi değil canım yaaa şaşırdım bu fiyata hepsini aldığınaaa

teşekkürler ben mart cicilerine ekleyeyim...............

Ayyy bunlar çook şeker canıııımm

günaydın güzel mart anneleri ve bebişleriopuyorumnanaktan

canım çok güzel haberlerle gelmişsin.gözün aydın maşşallah kuzuna kocaman olmuş.

günaydın canım yarın bende gidecem doktora raporda alcam artık evde yatarım İnşallah bayanssulusmile

ikinizde güzel haberlerle gelirsiniz inşaallah.
PANCUBENİM çok az kalmışhihoyyytyaşasın sonunda dinlenip kızçene hazırlık yapacaksın.bayanssulusmile

Günaydın herkese a.s.

Hepatitciğim gözün aydın bebişine maşallah

Pancubenciğim şafak az kalmış hadi hayırlısı bakalım...

Ankara0606 Begüm bence çok güzel...

günaydın güzelliklerrrbayanssulusmile nasılsınız burada hava çok soğuk
gece çok uyandım herzamanki gibi wc ve mutfak ziyaretleri yaptım ama artık bişey yemiyorum sadece süt ve su o yüzden sabahları çok midem bulanıyo birşeyler yedim ama hala midem çok kötü

canım maşallahh kuzuna ne güzel bebişler tombiş oluyo
acaba bizim ufaklıkda 33. haftasında bukadar olacakmı

günaydın tatlıcığım kasık ağrıları aynen benimde çok arttı gece yatarken dönemiyorum mafoldumbenbile hakkımızda hayırlısı

günaydın canım bebişinin beşiği hayırlı olsun güle güle yatsın içinde inşallahh
evet mağazada banada öyle geldi ama odaya koyunca kocaman duruyo neyse erken geldi kurduk gözümüz alıştı artık Allah sağlıkla bebeklerimizi yatırmayı nasip etsin hepimize

doktora gidecek arkadaşlarımında güzel haberlerle gelmelerini diliyorumopuyorumnanaktan

Kujum benim de midem çok kötü, yemeklerden sonra kendime gelmem epey zaman alıyor.
Akşam yemeklerinden sonra hiç birşey yiyemiyorum, yoksa bütün gece yatamıyorum bile.
Suyla idare ediyorum.

Kasık ağrıları, dediğin gibi, benim de dönmemi engelliyor.
Resmen acı duyuyorum dönerken, yatakten kalkarken, ilk birkaç adımı atarken...
Geçecek geçecek, özleyeceğiz içimizde tepinip durdukları günleri :asigim:

Seninde az kalmış Dimplecim, hadi hayırlısı..

yorumlarınız bekliyorum kızlar benimde mart gibi sizleri yakından her zaman takip ediyorum ama yorumlara ceyap yazamıyordum hepinize hayırlı doğumlar.............

Çok cici bunlar Tonya, güle güle kullanın..

ılahi Bosna yaa, hakkaten çok fazla beklenti içinde olmamak lazım, ama kayınpederden umutluyum ben, dün yine koca bir paket bebek bezi almış bize, sağolsun, heyecanlanıyorum ne yapayım, herşeyi tam olsun istiyorum işte, kendi anneme nazım geçiyor ama karşı tarafa hadi bir an evvel alın diyemiyorum, görümcemin bebeğine 1 yıl sonra aldıkları için bana da aynısını yaparlar diye :))

Aaaa sahiden mi nerden aldın kiii çok iyi bence hepsiii..
Aaaa inanılır gibi değil canım yaaa şaşırdım bu fiyata hepsini aldığınaaa

Ayyy bunlar çook şeker canıııımm

Beknurcum, çok hesaplı gerçekten, bende aynı yerden aldım, oda takımını komple 800 tl ye aldık düşünsene ne kadar uygun fiyat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…