- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.241
saolun arkadaşlar inşallah hayırlısıyla gidip gelrizi.
Beyaz aldım canım...
Ben şu büyüyen yataklı olandan aldım...
Dolabını şifonyerini aldım...
Sandıkla rafını almadım...
Sen lila mı almıştın yoksa beyaz mıydı?
Çok güzel, güle güle kullansın kızın, beyaz da ayrı bir güzel duruyor, ne kadar verdin peki bunlara sen?
Benim aldığım yeşil rengi, bizim odamız komple yeşil renk oldu, duvardan perdeye kadar heryer yeşil, ama bazen beyaz mı alsaydım acaba dediğim oluyor :))
Bende vakitsiz sancım tutar diye korkuyorum canım, ama sonra diyorum ki bunca doğuranlar gündüz ve haftaiçi yapmıyolar hep elbet vakitsiz gelen bebekleri de doktorları bir şekilde takip ediyodur herhalde diyorum :)
benim de 2 aydan biraz fazla var bakalım nasıl olcekkk..
Allah kurtarsın hepiciğimiziiiiiguclubacismile
Çok güzel, güle güle kullansın kızın, beyaz da ayrı bir güzel duruyor, ne kadar verdin peki bunlara sen?
Benim aldığım yeşil rengi, bizim odamız komple yeşil renk oldu, duvardan perdeye kadar heryer yeşil, ama bazen beyaz mı alsaydım acaba dediğim oluyor :))
Cevap yazarken en altta diğer seçenekler bölümünde Eklenti ekle butonu var..Oraya tıklayıp ekleyebilirsinkızlar resim yükleyeceğim ama nasıl yardım edermisinizzzzzzzzzzz
kızlar resim yükleyeceğim ama nasıl yardım edermisinizzzzzzzzzzz
Canım
Odası
Oto koltugu
Bebek arabası
1.300 verdim...
Güle güle kullansın kuzularınızz opuyorumnanaktan
Benim doktor, sancın tutsa bile ilk doğum o kadar çabuk olmaz, arabada doğurmazsın merak etme dedi kaydirigubbakcemile3
Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Katılıyorummm kaydirigubbakcemile5Kızlar bizde bugün 30 hafta yaşında olduk holley yaşasııınn..Artık kurtulduk 20 li haftalardan...
Nedense bana 30 a girince sanki 'tamam bu iş bitmiş sona gelmişim' gibi hissediyorum..Ama 29 da öle değildi sanki hala çok küçükmüş gibi geliyodubayanssulusmile
Ben de en çok dinleneceğim için değil, hazırlıklarımı yapacağım için çok heycanlıyım sositososito çok zevkli olacak inş. aklinialirimsmileBosna ve Pancuben, sizi çok iyi anlıyorum, izine ayrılana kadar bende sizin gibiydim, umarım sizde şu günleri atlatıp, izininize kavuşursunuz, evde hazırlıkları tamamlamak çok zevkli gerçekten, ha gayret az kaldı kızlar, biraz daha sabredin..
..............denemeeeeeeeeeeeeee
Harika yaa, çok hesaplı gerçekten.. Bende bebek arabası ve oto koltuğunu oradan alacam, odasını aldığımız gün pazarlığımı yapıp anlaşmıştım, kayınpeder alacak-mış, keyfinin yerine gelmesini bekliyorum bakalım, çocuk okula başlamadan alır heralde :))
Teşekkür ederiz Bosnacım, daha iyileri oğluşunun olsun inşallah..
Katılıyorummm kaydirigubbakcemile5
Ben de en çok dinleneceğim için değil, hazırlıklarımı yapacağım için çok heycanlıyım sositososito çok zevkli olacak inş. aklinialirimsmile
Benim de 10 iş günüm kaldı guclubacismile
Canım
Odası
Oto koltugu
Bebek arabası
1.300 verdim...
teşekkürler ben mart cicilerine ekleyeyim...............
canım çok güzel haberlerle gelmişsin.gözün aydın maşşallah kuzuna kocaman olmuş.günaydın arkadaşlar:))a.s.
umarım herkes iyidir..
HASRET cim gözün aydın canım maşallah bebişinecatı muayenesinide atlatmışsın darısı başımıza...
PANCUBEN canım senin de iznin hayırlı olsun şimdiden bol bol dinlenirsin artık :))
atladığım varsa kusura bakmasın gecmişe cok bakamadım..
ve kızlar ben de güzel haberlerle geldim:)) dün dr a gittik..benim sıpa yüzünü göstermedi yine dr a gidince saklanıyor hep utangac mı olacak ne:) 2360 gr olmuş şükür herşey iyi nst de sancı falan da cıkmadıı..zaten cıkmasın cünkü kafası hala yukarda..döner mi bilmiyorum pek niyeti yok gibi geliyor bana.
ve bir haber arkadaşlar..sağlık bakanlığı tüm hastanelere yazı yollamış normal doğum yapptırın diye ..
son olarak gittiğim hastanenin devlet memurlarıyla anlaşması bitmiş(dr u değiştrmewk istemediğim için orda doğum yapıcam yine ama kötü oldu bir de zam gelecek..
cok uzattım biliyorum:)) herkesin güzel habrlerini bekliyorum opuyorumnanaktan
günaydın annecikler;
İstanbul'um yağmurlu ve çok soğuk
Hasret(Kokoş'um herkes tarafından onaylandın artık :lepilumunekankayizsmile) güzel haberlerle gelmişsin...Sıra bizde yarın Allahın izniyle meleğimi görücem ve raporumu alıcam ve bu hafta benim için bitecek...Keşke şirket bitirse beni çıkartsa :Saruboceq::Saruboceq: burası boğdu beni inanın
Neyse herkes iyidir umarım meleklerinizde ...?
günaydın canım yarın bende gidecem doktora raporda alcam artık evde yatarım İnşallah bayanssulusmile
günaydın arkadaşlar:))a.s.
umarım herkes iyidir..
HASRET cim gözün aydın canım maşallah bebişinecatı muayenesinide atlatmışsın darısı başımıza...
PANCUBEN canım senin de iznin hayırlı olsun şimdiden bol bol dinlenirsin artık :))
atladığım varsa kusura bakmasın gecmişe cok bakamadım..
ve kızlar ben de güzel haberlerle geldim:)) dün dr a gittik..benim sıpa yüzünü göstermedi yine dr a gidince saklanıyor hep utangac mı olacak ne:) 2360 gr olmuş şükür herşey iyi nst de sancı falan da cıkmadıı..zaten cıkmasın cünkü kafası hala yukarda..döner mi bilmiyorum pek niyeti yok gibi geliyor bana.
ve bir haber arkadaşlar..sağlık bakanlığı tüm hastanelere yazı yollamış normal doğum yapptırın diye ..
son olarak gittiğim hastanenin devlet memurlarıyla anlaşması bitmiş(dr u değiştrmewk istemediğim için orda doğum yapıcam yine ama kötü oldu bir de zam gelecek..
cok uzattım biliyorum:)) herkesin güzel habrlerini bekliyorum opuyorumnanaktan
Buzzz gibi bir İstanbul sabahından günaydıınnn,
Hasretcim çok güzel haberlerle gelmişsin, maaşallah...
Normal doğumu da garantilemişsin nerdeyse, Allah kolay doğumlar nasip etsin.
O bıdık kızına da söyle, bir 3-4 hafta daha dursun orda, zaten hava çok soğuk, çıkıp napacak :)
Pancubenim çok bunalmışsın...
Ben de tam dediğin durumdayım, kendim ayrılamıyorum, bunlar çıkartsa beni diye düşünüyorum bazen.
Ama sonra diyorum ki kendi kendime, ekmek aslanın midesinde, yat kalk şükret haline...
Zor günler bunlar ama izne çıkınca geçecek canım benim...
Biz yine geceyi zor geçirdik biraz, kasıklarımdaki ağrı çok arttı benim.
Ama Hasret'in doktoru normal demiş, rahatladım biraz.
Acaba benim minik de mi döndü, baskı bu kadar arttığına göre?
Az kaldı, bugünlerimize çok şükür deyip dayanıcaz :)
günaydınlar arkadaşlar,.uykusuz bi gecenin ardından işyerinde ruh gibiyimakannehirakannehirdön sağa dön sola,bitürlü uyuyamadım,.zaten dönerken iki saat geçiyo,yavaş yavaş döneyim diyorum,.bi hayli zamanımı alıyoohaoldumsmile ohaoldumsmileeşimde sabah yine diyo uyutmadın benikafamçokkarıştı:mymeka: :mymeka:bu arada akşam bebikimin beşiki geldi,.dükkanda küçük duruyo,ama yatak odasında baya bi yer kapladı,.geçmeye yer kalmadı nerdeyse,.kafamçokkarıştıohaoldumsmileunutmadan hasretçim ve hepatit bebiklerinize maşallah diyorum,.güzel haberlerle gelmişsiniz
günaydın güzelliklerrrbayanssulusmile nasılsınız burada hava çok soğuk
gece çok uyandım herzamanki gibi wc ve mutfak ziyaretleri yaptım ama artık bişey yemiyorum sadece süt ve su o yüzden sabahları çok midem bulanıyo birşeyler yedim ama hala midem çok kötü
günaydın tatlıcığım kasık ağrıları aynen benimde çok arttı gece yatarken dönemiyorum mafoldumbenbile hakkımızda hayırlısı
doktora gidecek arkadaşlarımında güzel haberlerle gelmelerini diliyorumopuyorumnanaktan
[/B]
Katılıyorummm kaydirigubbakcemile5
Ben de en çok dinleneceğim için değil, hazırlıklarımı yapacağım için çok heycanlıyım sositososito çok zevkli olacak inş. aklinialirimsmile
Benim de 10 iş günüm kaldı guclubacismile
yorumlarınız bekliyorum kızlar benimde mart gibi sizleri yakından her zaman takip ediyorum ama yorumlara ceyap yazamıyordum hepinize hayırlı doğumlar.............
Alır alır, ne acelen var, zaten kar kış, bebeği 40 gün sokağa da çıkarmayacaksın, arabası olsa nolur, ay sen de herşey birden olsun istiyorsun, aaaa !!!
Kayınvalidem öyle diyooo zemuszemus
Valla oğluşum babasının poposunu toplamasını bekliyor odasının hazırlanması için.
Olacak inşallah, sağol Simenaycım...
Ben de çok seviniyorum aslında hazırlıkları bitireceğim için.
Ama bu kaplumbağa halimle nasıl olacak diye biraz da tereddütlüyüm.
Yine annemin başına kalıcam sanırım :)
Aaaa sahiden mi nerden aldın kiii çok iyi bence hepsiii..
Aaaa inanılır gibi değil canım yaaa şaşırdım bu fiyata hepsini aldığınaaa
Ayyy bunlar çook şeker canıııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?