- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.341
selam kızlar nasılsınız
bende dün doktor gittim bebeğin kalp atışı 145lede nst sancılarım 60lara kadar yükseliyordu ama sanırım 100ün üstü teklikeymiş benim bebiş bu hafta dktor beyin 4 ölçüm sonucu olarak 36 haftalık çıktı yine sanırım hala 3 haftam var ben korkuyordum erken doğar diye doktorumuz bebek 3200 3400 doğar 2500 üstü normal merak etmeyin 35oo sonrası zor doğuyordemişti şimdide kafa yapısının büyük olması durumunda iki hafta sonra galiba 38 haftamda çatı muayenesi yapacağını ve ona göre doğuma karar vereceğini belirttibebek 3800 filan olur dedikafamızı iyice karıştırdıgeçen hafta haftada bir gel bu hafta 2 haftada bir gelinde dedi bende hatırlattım geçen haftada geldiğimizi o zamanda içiniz rahat etsin her hafta gelin dedi
gelecek ama tarihli olursa en fazla 1-2 gün önce gelir.bıdığım vakti kendi belirlerse haberi alınca gelir heralde.uzakta olmak zor valla.keşke benimkilerden uzak olduğum kadar eşiminkilerden de uzak olsam ne iyi olurdu amaboshayallersmile
senin kyınvalide geri mi geliyor yoksa ohaoldumsmile
resim süper yaaaa
mutlucum ; ne güzel kontrolden gelmissiniz şimdi 2 haftada bir mi gideceksin kontrole bisey kalmadı walla
Anneme dedim, kocan istemiyorsa ben karışmam dedi, çekmedi :)
Du bakalım bulucaz bi kurban :)
Mutlucum yine mi değişti senin haftan :)
Hayırlısı olsun canım, herşey yolunda görünüyor çok şükür...
e buluşma günü resimlerindede kendini kes bari ordanklava:
kocana söyle markete falanda göndermesin seni nazr değdirirler seninkide aynı benimki gibi görmicem dio bilgisayarda sana ait öyle şeyler bnde he he tamam diorumkaydirigubbakcemile3
ağrı yok canım karnımda dönerken aluyordu ama geçtimutlu gözün aydınn canımm kafan karısmasın sen agrı hıısedıyormusun
aman ben düşünmüyorum artık gelsin bekliyorum ben artık relaksım doktor 3 hafta daha var deyinceMaşallah kuzuna Mutlucum, senin bu doktoru anlamadım gitti, geçen hafta nerdeyse doğuracaktın, bu hafta daha var diyor, hayırlısı olsun ama senin durumlar biraz karışık cidden, bence sen kendini dinleme, sakin sakin bekle, bebiş öyle yada böyle gelecek sonunda...
eşime dedim beni özel hastaneye götür diye ya olmaz artık doktora doğuma girermisiniz diye sordum diyor oda tabi dedi artık hasretcim dr kafasını 5 kere ölçtü adam ne yapsın 34 39 36 gibi 5 tane farklı hafta çıktı kendiside ortalama alıcaz dedi geçen hafta kafa baş bel bçlgesinin ortalamasını almıiştı oda diğer önceleri 1 iki 3 hafta önde çıktı diye ya adam ne yapsın ultrasonda öyle ama sata göre farklı iyi bakmışsın annesi diyor şimdide bebek iri olacak diyor kaynanamada dedim merak etme doktor bilmezmi kayınpeder günü gelmeden doğmaz merak etme kızım diyor:mymeka: ben hiç bişey demiyorum bu duruma doktorun hakkında ki düşüncelerimi gayet iyi biliyorsun o adam kendini şaşırmış ne dediğini bilmiyor tutarsızlığa bak adamda ki ya.. her kontrolde ayrı bişey diyo ama sana müstehak sen hala dewam et:mymeka: kendin bilirsin:umursamaz:
Ne biliyim Gülen ben sancım gelecek anlayamayacağım diye korkuyorum...Ama sen anlarsın diyorsun...Ben de 28. haftadan beri NST ye giriyorum 20 dk 20 dk.Ama 2 saat cidden de çok sıkıcı olur...
Mutlu dr. sana bebeğin gelişimini bildirir ultrason çıktısı verdiyse ona bir bak.Bebek genel ortalamada nasıl gözüküyor beklenen doğum tarihi ne?Kaç kilo olmuş bebek?
merhaba arkadaşlar bende 34+2 günlük hamileyim...
hoşgeld,in canım e anlat bakalım kız erkek nerde oturuyosun nerde doğuruyosun? bebeğin kaç kg sen kaç kgsin dimi ama böle ok 34+2 diyip kaçmak..
merhaba arkadaşlar bende 34+2 günlük hamileyim...
selam kızlar nasılsınız
bende dün doktor gittim bebeğin kalp atışı 145lede nst sancılarım 60lara kadar yükseliyordu ama sanırım 100ün üstü teklikeymiş benim bebiş bu hafta dktor beyin 4 ölçüm sonucu olarak 36 haftalık çıktı yine sanırım hala 3 haftam var ben korkuyordum erken doğar diye doktorumuz bebek 3200 3400 doğar 2500 üstü normal merak etmeyin 35oo sonrası zor doğuyordemişti şimdide kafa yapısının büyük olması durumunda iki hafta sonra galiba 38 haftamda çatı muayenesi yapacağını ve ona göre doğuma karar vereceğini belirttibebek 3800 filan olur dedikafamızı iyice karıştırdıgeçen hafta haftada bir gel bu hafta 2 haftada bir gelinde dedi bende hatırlattım geçen haftada geldiğimizi o zamanda içiniz rahat etsin her hafta gelin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?