2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:mymeka: ben hiç bişey demiyorum bu duruma doktorun hakkında ki düşüncelerimi gayet iyi biliyorsun o adam kendini şaşırmış ne dediğini bilmiyor tutarsızlığa bak adamda ki ya.. her kontrolde ayrı bişey diyo ama sana müstehak sen hala dewam et:mymeka: kendin bilirsin:umursamaz:

Valla keşke biraz daha erken gelme imkanı olsa, çok iyi hissederdin o zaman kendini.
Neyse en çok ihtiyacın olan zaman doğum sonrası olacak, o zamanlarda yanında olsun da...

Canım benimki kızının yanında şimdi, yurtdışında.
31 Ocak'ta dönecekmiş, ama ben eşime bize gelmesin yurtdışı dönüşü, domuz gribi falan olur benim başıma iş açmayın dedim :)
Söylemiş annesine garibim, direk evine gidecekmiş.
Sonra doğuma yakın gelecek ama onu da mümkün olduğu kadar geciktirmekten yanayım ben.
İzinde olucam, kafamı dinlemek istiyorum, kayınvalide kayınpederle aynı evin içinde çok zor olur...

dra giden arkadaşlarım ne güsel haberler ile gelmişsiniz,kızlar sanırım kk da sorun vardı giremiyordum ,ama düzelmiş sanırım,umarım herşey yolundadır

resim süper yaaaa

mutlucum ; ne güzel kontrolden gelmissiniz şimdi 2 haftada bir mi gideceksin kontrole bisey kalmadı walla

36 haftada we 2 hafta sonra gel demiş haftada bir gelicen demişti önceki kontrolde ama mutluya söylemekten bıktım lütfen başka bi doktora görün die ama bildiğini okuyor 2 hafta önce de 36 haftalıktı şimdide 36 haftalık demiş 3200,3400 doğar demiş 2 dakka sonra 3800doğar demiş siz olsanız naparsınız allah aşkına ay yine delircem neyse ben biraz ocak topiğindeki bebişleri sewmeye gidiorum

Ne biliyim Gülen ben sancım gelecek anlayamayacağım diye korkuyorum...Ama sen anlarsın diyorsun...Ben de 28. haftadan beri NST ye giriyorum 20 dk 20 dk.Ama 2 saat cidden de çok sıkıcı olur...
Mutlu dr. sana bebeğin gelişimini bildirir ultrason çıktısı verdiyse ona bir bak.Bebek genel ortalamada nasıl gözüküyor beklenen doğum tarihi ne?Kaç kilo olmuş bebek?

e buluşma günü resimlerindede kendini kes bari ordanklava:
kocana söyle markete falanda göndermesin seni nazr değdirirler seninkide aynı benimki gibi görmicem dio bilgisayarda sana ait öyle şeyler bnde he he tamam diorumkaydirigubbakcemile3

Onları söylemedim, görürse keser valla beni kaydirigubbakcemile3
Facebook'a bile ilk üye olduğumda olay çıkarmıştı da sonra alıştı :)
Aman napıyım melek gibi adam, bi bu huyu var sinir olduğum, o kadarı için de kalbini kırmaya gerek yok.
Ben bi yolunu bulur gösteririm size kendimi :)

mutlu gözün aydınn canımm kafan karısmasın sen agrı hıısedıyormusun
ağrı yok canım karnımda dönerken aluyordu ama geçti

aman ben düşünmüyorum artık gelsin bekliyorum ben artık relaksım doktor 3 hafta daha var deyince

eşime dedim beni özel hastaneye götür diye ya olmaz artık doktora doğuma girermisiniz diye sordum diyor oda tabi dedi artık hasretcim dr kafasını 5 kere ölçtü adam ne yapsın 34 39 36 gibi 5 tane farklı hafta çıktı kendiside ortalama alıcaz dedi geçen hafta kafa baş bel bçlgesinin ortalamasını almıiştı oda diğer önceleri 1 iki 3 hafta önde çıktı diye ya adam ne yapsın ultrasonda öyle ama sata göre farklı iyi bakmışsın annesi diyor şimdide bebek iri olacak diyor kaynanamada dedim merak etme doktor bilmezmi kayınpeder günü gelmeden doğmaz merak etme kızım diyor

bebek 36 hafta 2 günlük görünüyor canım 3000 kg 50 cm olmuş sizce bu haftada normalmi ben bi netten araştırayım
ayrıca sancım 60lara yükseldi ama ara ara olduğu için dr bunlar dikkate alınmaz dedi

merhaba arkadaşlar bende 34+2 günlük hamileyim...

Bence bebeğin kilosu süper Mutlu.Ama bir şeyi anlamadım doğum tarihi belirlenirken genel ortalamaya göre belirlenmiyor mu?Her ölçümde 5 farklı sonucun çıkması da çok ilginç ayrıca...

hasret canım,
şimdi şöyle ben evden hastaneye gidene kadar bas bas bagırdım
sag kasıgıımda sürekli devam eden bi agrı vardı
ancak yolda idrarada sıkıştım ve sanırım karnımda kasıldı agrı girmeye başladı
ay nası bagrıoyorum vallahi dogurucam sandım
hastaeneye gittim nst önce wc git dediler
1 saat 10 dk yolda kaldık biz
bir sürü idrarımı yaptım ohaoldumsmile
nst girdim sancılar 20-30 larda ama sag kasıgımda sürkeli devam eden agrım hala var
sonra serum bir iki ilactan sonra sancılar 50 çıktı gel gelelim ben o 50 lilik sancıyı hissetmedim nst görünce şoka ugradım
çünkü hissetmiyordum
dr aradı çiğer ignesi yaptılar
benim durumum farklı
sanırım biraz bagırdıgım için drda telaşlandı dogum yapacamışım gibi temizlende gel dedi bana
idrara sıkıştım için sanırım bagırdım yoksa 30 luk sancı bagrıncak bi sancı değil
20 aşası sancı sayılmıyor 20 yukarsı sancı ama bizim haftalar için 25 30 gayet iyi sancı o zmaan 10 sayılıyor 20 0 saymak lazım

herkese selamlaar opuyorumnanaktan
ayy ne güzel artık bizim topiğin de doğum telaşı başladı "sancı gelince anlar mıyım?" "nst'de sancı çıktı" "yoksa erken doğum mu yapacağım" bence bu konuşmalara doğum yaptıktan sonra hep birlikte güleceğiz kaydirigubbakcemile3

2 gün önce benim de gece ağrım oldu ilk defa böyle bi ağrı olunca telaşlandım çok şiddetli değildi ama insan korkuyo işte, hemen elime saat aldım ağrının sıklığını ölçtüm 7-8 dk da bir ağrıyodu sonra geçti uyumuşum dün sabah kalkınca hemen araştırdım doğum sancısını anlamamamız mümkün değilmiş yani benim o ağrım devede kulak değil devede kulak deliği falandı sanırım kaydirigubbakcemile3

ağrısız mümkün değil de inşallah minimum ağrılı doğumlar nasip eder rabbim :Saruboceq:

hoşgeld,in canım e anlat bakalım kız erkek nerde oturuyosun nerde doğuruyosun? bebeğin kaç kg sen kaç kgsin dimi ama böle ok 34+2 diyip kaçmak..

bebeğim kız 32 haftayken 2360 dı..bende 73 kiloyum 13 kilo aldım.....benim haftamda olanların sancıları başlamış bende çatı ağrısı dışında ağrı yok ama normalmiş....bu haftalarda nst erken değilmi merak ettim

ya canım gözün aydın,bebişi görmişsün,maşallah ona...ama senin bu dr bana biraz garip geldi...çok tutarsız...ben olsam başka bir dr ye daha giderdim..şimdi senin dr bebişinin haftasını ultrosonda gördüğüne göremi yoksa son sat ına göremi değerlendiriyor..benim bebişde 1 hafta önde..benim dr son satımı baz alıyor doğum için mesela...son satıma göre 37 hafta olmadan doğuma almam dedi benim dr...

kızlar 60 lık sancı filan hiç hissedilmiyor
bir günde 5 kere ölçtü istediğim görüntüyü alamadım dedi en son tamam dedi yakkalamış şstediği görüntğyğ şimdi 32 hafta 3 gün filan yani galiba 37 oluyor

mutlu bebeğin gelişimi önde bile olabilir ve dr yanıltabilri benim bebeğim tüp bebek
ne zaman konuldu belli yoksa benimde şuanda 36 haftaya uyumlu cıkıyor baştan beride 1 hafta 2 hafta önde gidiyordu şuanda 3 hafta önde gözüküyor ama dr o dogum tarihini belirlemez diyo
gerci sen üstüne görme yaşamassın ama başka dr gözük canım istersen sen ikili test falan yaptırdın dimi onları nası yaptılar adete göremi

nevin bende olsa anlamıcakmışım gibi diyordum ama öyle böyle agrı değil allah normal doguracaklara sabır versin kendini fark ettiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…