2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepatitcim maşallah bebişine kilosuda iyi maşallah.. allah daha iyi etsin hepimizi
benmki bu ay biraz zayıf kalmış:umursamaz: ama dünden beri kendimi bakıma aldım hep bu kayınpederim dükkanda tepemde die gerdim kastım kendimi 1kilo werdim neyseki tekrar almışım 1kg başlıyorum kendime takwim yaptım bugün öğlen kocam aşağıdan o istediğim şeyi yaptıırp gönderecek bna(ne olduğunu yazmıorum canınız çeker) protein alıcam, akşamada baklagil we sebze kampa alıyorum kendimi:))) bakalım 1 şubatta ne değişecek.

pancuben hadi bakalım güzel haberlerini beklioruz seyyalde dün gitti ama hala kocasına doyamadı demekki yazmadı bişileralsanaalsanasmile

Eşin çeksin yaaa sen tek başına uğraşma cicim.Walla bundan büyükse kendime bakıyorumda benim meleğim fındık kadar kalıyor yanında

Çekiyor da onları bana vermiyor eşek...
Topiğe koymayacakmışım...
Sadece siz görmüyormuşsunuz, bir sürü insan girip bakıyormuş, iyi niyetlisi varmış kötü niyetlisi varmış, nazar değermiş...
Herkesin var göbeği, niye nazar değsin diyorum, şapşal şapşal konuşma, bi tek hamileler mi giriyor bu siteye diyor...
Velhasıl, çektiği fotoları bana vermiyor buraya koymayayım diye kaydirigubbakcemile3
O yüzden kendim çekmeye çalışıyorum, onu da beceremiyorum.

Benim hastanede doğan bebik fotolarına bakıyordum şimdi, çok ağlamaklı oldum.
Düşündüm de, karnımızdakiler de kocaman oldu artık...
Fotoğraflardaki bebekler gibiler nerdeyse...
Allahım bizim kuzularımızın fotoğraflarını da sağlıkla oralarda görmeyi nasip etsin, hepimize...

hadi hayırlı olsun ismiyle yaşasın buluşmaya da gel canım tabi buluşursak taışalım kaynaşalımopuyorumnanaktan
ewet yani dönse artık iyi olur bi zahmetCADIARZU zaman kısalıyor büyüdükçe rahatsız olurmuş hem bebekler kafa yukarda aşağısı daha genişmiş çünki. bana kalsa şubatın başı ortası gibi hallederim diodum ama dr. dün bana değişik sinyaller werdi en az 3 hafta daha beklemeli falan dedi:uhm::uhm:
güle güle kullansın pamuk kızına çok yakışacaklar eminim kaydirigubbakcemile5

allah içinde de görmeyi nasip etsin doğduğunda ilk pınar teyzesinin cicşlerini giydirip koycam resmini inşallah çok heycanlanıyorum ya bi yandan bir an önce gelsin diorum bi yandanda içerde kalması gelşimi için çok iyi 40 haftaya kadar dursun diorum şaştık kaldık walla

bu arada kızlar benim sancım 25lerde çıktı, yanımdaki kadın o da 34 haftalık onun ki 0larda 1,lerde 2lerdeydi:çok üzgünüm: korkuyorum ya normalmi 25lerde çıkması hatta bi ara göözüm takıldı makinaya 40lara çıktı kısa bi süre indi tekrar ama 20den aşağı hiç düşmedi.

ya bide birisi sor demişti wc gelince karnım sertleşiyo die onuda sordum aynısı banada oluyor çünkü, zaten biliyordum cewabını doktordan duymak da iyi oldu mesane dolu olunca bebiş pek hareket edemiomuş yeri daraldığı için o yüzden yukarlarda toplanıyomuş

Teşekkürler hasretçim ben sormuştum, tahmin ettiğimiz cevaplar ama dr. söylemeyince içimiz rahat etmiyor işte :))

bu arada sana cevap yazmıştım zaten konuyla ilgili, okumadın herhalde alsanaalsanasmile

inşallah canım sağlıkla doğsun giysin prenses olumunekankayizsmile

benim nst de bazen sıfırlara düşüyor bazen 30'lara çıkıyordu ki ben 20 dk durdum bence takma sen çok durmuşsun sıkıldığın için yükselmiş olabilir

sende sadece göbeği çekcen balım eşine söyle yüzün gözükmeyecek ki Nicki ni kim biliyor ki bakıldıktan sonra silersin bu kadar sen arkadasa filan çektir en iyisi...

Evet yaaa yeni doğanlar çok tatlı oluyor şimdi ben mi doğurdum bunu diyeceğimiz günler olucak Allahın izniyle

Teşekkürler hasretçim ben sormuştum, tahmin ettiğimiz cevaplar ama dr. söylemeyince içimiz rahat etmiyor işte :))

bu arada sana cevap yazmıştım zaten konuyla ilgili, okumadın herhalde alsanaalsanasmile

KAÇIRDIM HERALDEbilmiyorumkismile normalmiş anlican bu haftlrda dahada ağırlaşacakmışız

selam kızlar nasılsınız

bende dün doktor gittim bebeğin kalp atışı 145lede nst sancılarım 60lara kadar yükseliyordu ama sanırım 100ün üstü teklikeymiş benim bebiş bu hafta dktor beyin 4 ölçüm sonucu olarak 36 haftalık çıktı yine sanırım hala 3 haftam var ben korkuyordum erken doğar diye doktorumuz bebek 3200 3400 doğar 2500 üstü normal merak etmeyin 35oo sonrası zor doğuyordemişti şimdide kafa yapısının büyük olması durumunda iki hafta sonra galiba 38 haftamda çatı muayenesi yapacağını ve ona göre doğuma karar vereceğini belirttibebek 3800 filan olur dedikafamızı iyice karıştırdıgeçen hafta haftada bir gel bu hafta 2 haftada bir gelinde dedi bende hatırlattım geçen haftada geldiğimizi o zamanda içiniz rahat etsin her hafta gelin dedi

gelecek ama tarihli olursa en fazla 1-2 gün önce gelir.bıdığım vakti kendi belirlerse haberi alınca gelir heralde.uzakta olmak zor valla.keşke benimkilerden uzak olduğum kadar eşiminkilerden de uzak olsam ne iyi olurdu amaboshayallersmile

senin kyınvalide geri mi geliyor yoksa ohaoldumsmile

kıslar
20 lerden sonrası sancı sayılıyormuş

bende agrıyla gittimde 30 çıkmıştı halbuki ben bagırıyodum agrıdan nst agrıyı bi kaç dk gec işliyor sanırım
hasret kasık agrın varmı hafif

çok gerildim zaten o 40larda olduğu zaman ağlamak istiyodum sinirden bide kocam da beklio dışarda ona dedim yarım saate çıkarım o da merak etmiş noluyo die canım yaa çıktım orda hemşireyle konuşuyodu terslik warki bu kadar tuttular diodu

ama ilk bağladığı andan itibaren 25lerdeydi hep dr.da dedi zaten ağrıların düzenl bir hal almış artık ddi

mutlu gözün aydınn canımm kafan karısmasın sen agrı hıısedıyormusun

Maşallah kuzuna Mutlucum, senin bu doktoru anlamadım gitti, geçen hafta nerdeyse doğuracaktın, bu hafta daha var diyor, hayırlısı olsun ama senin durumlar biraz karışık cidden, bence sen kendini dinleme, sakin sakin bekle, bebiş öyle yada böyle gelecek sonunda...

off ya noılcak yani benimdemi erken doğum riskim war şimdi yok ben düne kadar hiç bir ağrı falan hissetmiodum dün akşam biraz karnımda adet sancısı gibi ağrılar oldu, bide çatım ağrıyor benim genelde geceleri şuan da da ağrıyor waginamın kenarlrındaki kemikler yani...
sana ne dediler 30 larda bağırıyomuydun ağrıdaneyvahedigeldismile

perşembe gitcem ebnde kontrole bakalım benimki dondumu
zira benimki kararsız bi baş aşagı bi baş yukarı duruyor cuma baş aşagı idi

sizlerde korkmayınn yaa ama yinede tedbirli olunn
sancılar öyle hafif belli belirsiz olmuyor
zaten baya agrılı oldu benim
yani fark etmememk elde değil o derece
gecmeyen bel agrısı pozisyon değiştirmekle sakıncalı imiş
şaubnda bile bazen kasıgıma iğne batıyor ama takmıyorum cuma akşamki giib olmasnda

yok kızım delirme dur gelicem biraz mama yiyim detaylı anlatcam

mutlucum gözün aydın maşşallah.hakikaten karışık bir durum olmuş.sağlıkla gelsin annesi.

Anneme dedim, kocan istemiyorsa ben karışmam dedi, çekmedi :)
Du bakalım bulucaz bi kurban :)

Mutlucum yine mi değişti senin haftan :)
Hayırlısı olsun canım, herşey yolunda görünüyor çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…