- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.321
Eşin çeksin yaaa sen tek başına uğraşma cicim.Walla bundan büyükse kendime bakıyorumda benim meleğim fındık kadar kalıyor yanında
hadi hayırlı olsun ismiyle yaşasın buluşmaya da gel canım tabi buluşursak taışalım kaynaşalımopuyorumnanaktanslm kızlar geçmişi okumaktan bir türlü yazamadım
okuduğuma göre herkesin bebişleri iyi allah tamamını erdirsin bebişler zamanında ve sağlıklı dünyaya gelsinler
buarada benim oğluşumda 32. haftaya girdi teyzeleri adı da gökçe ata olucak
bugü kıyafetlerini yıkamaya başladım yıkamak birşey değilde ütü düşündürüyo ama neyseki annem yanımda artık o halledicek :)
istanbul ne zaman ve nerde buluşuyo ayarlaya bilirsem gelmeyi çok isterim
herkes kendine ve bebişlerine çok iyi baksın
ewet yani dönse artık iyi olur bi zahmetCADIARZU zaman kısalıyor büyüdükçe rahatsız olurmuş hem bebekler kafa yukarda aşağısı daha genişmiş çünki. bana kalsa şubatın başı ortası gibi hallederim diodum ama dr. dün bana değişik sinyaller werdi en az 3 hafta daha beklemeli falan dedi:uhm::uhm:Hasret sevindim bak bu duruma...Daha önce kafa aşağıda duruyordu son 1 aydır kafa yukarıda duruyor hanfendi.Dr. sana daha yakın olmak istiyor onun için böyle duruyor diyor ama doğum pozisyonu alsa iyi olur...Ben de gülenin durumundan sonra kzıımın cicilerini yıkamaya başladım...Bir de kızlar dün akşamdan beri belim ağrıyor , bu problemi yaşayan var mı aranızda?Sancılar belden başlayabilir diye okumuştum inşallah önemli bir şey yoktur...
güle güle kullansın pamuk kızına çok yakışacaklar eminim kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler hasretçim ben sormuştum, tahmin ettiğimiz cevaplar ama dr. söylemeyince içimiz rahat etmiyor işte :))ya bide birisi sor demişti wc gelince karnım sertleşiyo die onuda sordum aynısı banada oluyor çünkü, zaten biliyordum cewabını doktordan duymak da iyi oldu mesane dolu olunca bebiş pek hareket edemiomuş yeri daraldığı için o yüzden yukarlarda toplanıyomuş
allah içinde de görmeyi nasip etsin doğduğunda ilk pınar teyzesinin cicşlerini giydirip koycam resmini inşallah çok heycanlanıyorum ya bi yandan bir an önce gelsin diorum bi yandanda içerde kalması gelşimi için çok iyi 40 haftaya kadar dursun diorum şaştık kaldık walla
bu arada kızlar benim sancım 25lerde çıktı, yanımdaki kadın o da 34 haftalık onun ki 0larda 1,lerde 2lerdeydi:çok üzgünüm: korkuyorum ya normalmi 25lerde çıkması hatta bi ara göözüm takıldı makinaya 40lara çıktı kısa bi süre indi tekrar ama 20den aşağı hiç düşmedi.
Çekiyor da onları bana vermiyor eşek...
Topiğe koymayacakmışım...
Sadece siz görmüyormuşsunuz, bir sürü insan girip bakıyormuş, iyi niyetlisi varmış kötü niyetlisi varmış, nazar değermiş...
Herkesin var göbeği, niye nazar değsin diyorum, şapşal şapşal konuşma, bi tek hamileler mi giriyor bu siteye diyor...
Velhasıl, çektiği fotoları bana vermiyor buraya koymayayım diye kaydirigubbakcemile3
O yüzden kendim çekmeye çalışıyorum, onu da beceremiyorum.
Benim hastanede doğan bebik fotolarına bakıyordum şimdi, çok ağlamaklı oldum.
Düşündüm de, karnımızdakiler de kocaman oldu artık...
Fotoğraflardaki bebekler gibiler nerdeyse...
Allahım bizim kuzularımızın fotoğraflarını da sağlıkla oralarda görmeyi nasip etsin, hepimize...
Teşekkürler hasretçim ben sormuştum, tahmin ettiğimiz cevaplar ama dr. söylemeyince içimiz rahat etmiyor işte :))
bu arada sana cevap yazmıştım zaten konuyla ilgili, okumadın herhalde alsanaalsanasmile
Yazcım doğuma yakın gelecek mi annen?
Benim kayınvalidem 31 Ocak'ta dönüyormuş, o yüzden gelebilirdim aslında.
Ama hava çok soğuk gerçekten, uzaktan gelecek arkadaşlar için zor olabilir.
Herkes mutabıksa, erteleyebiliriz.
inşallah canım sağlıkla doğsun giysin prenses olumunekankayizsmile
benim nst de bazen sıfırlara düşüyor bazen 30'lara çıkıyordu ki ben 20 dk durdum bence takma sen çok durmuşsun sıkıldığın için yükselmiş olabilir
selam kızlar nasılsınız
bende dün doktor gittim bebeğin kalp atışı 145lede nst sancılarım 60lara kadar yükseliyordu ama sanırım 100ün üstü teklikeymiş benim bebiş bu hafta dktor beyin 4 ölçüm sonucu olarak 36 haftalık çıktı yine sanırım hala 3 haftam var ben korkuyordum erken doğar diye doktorumuz bebek 3200 3400 doğar 2500 üstü normal merak etmeyin 35oo sonrası zor doğuyordemişti şimdide kafa yapısının büyük olması durumunda iki hafta sonra galiba 38 haftamda çatı muayenesi yapacağını ve ona göre doğuma karar vereceğini belirttibebek 3800 filan olur dedikafamızı iyice karıştırdıgeçen hafta haftada bir gel bu hafta 2 haftada bir gelinde dedi bende hatırlattım geçen haftada geldiğimizi o zamanda içiniz rahat etsin her hafta gelin dedi
kıslar
20 lerden sonrası sancı sayılıyormuş
bende agrıyla gittimde 30 çıkmıştı halbuki ben bagırıyodum agrıdan nst agrıyı bi kaç dk gec işliyor sanırım
hasret kasık agrın varmı hafif
Hasret sevindim bak bu duruma...Daha önce kafa aşağıda duruyordu son 1 aydır kafa yukarıda duruyor hanfendi.Dr. sana daha yakın olmak istiyor onun için böyle duruyor diyor ama doğum pozisyonu alsa iyi olur...Ben de gülenin durumundan sonra kzıımın cicilerini yıkamaya başladım...Bir de kızlar dün akşamdan beri belim ağrıyor , bu problemi yaşayan var mı aranızda?Sancılar belden başlayabilir diye okumuştum inşallah önemli bir şey yoktur...
selam kızlar nasılsınız
bende dün doktor gittim bebeğin kalp atışı 145lede nst sancılarım 60lara kadar yükseliyordu ama sanırım 100ün üstü teklikeymiş benim bebiş bu hafta dktor beyin 4 ölçüm sonucu olarak 36 haftalık çıktı yine sanırım hala 3 haftam var ben korkuyordum erken doğar diye doktorumuz bebek 3200 3400 doğar 2500 üstü normal merak etmeyin 35oo sonrası zor doğuyordemişti şimdide kafa yapısının büyük olması durumunda iki hafta sonra galiba 38 haftamda çatı muayenesi yapacağını ve ona göre doğuma karar vereceğini belirttibebek 3800 filan olur dedikafamızı iyice karıştırdıgeçen hafta haftada bir gel bu hafta 2 haftada bir gelinde dedi bende hatırlattım geçen haftada geldiğimizi o zamanda içiniz rahat etsin her hafta gelin dedi
sende sadece göbeği çekcen balım eşine söyle yüzün gözükmeyecek ki Nicki ni kim biliyor ki bakıldıktan sonra silersin bu kadar sen arkadasa filan çektir en iyisi...
Evet yaaa yeni doğanlar çok tatlı oluyor şimdi ben mi doğurdum bunu diyeceğimiz günler olucak Allahın izniyle
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?