- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.301
canlar beni de eşim getirecek bende de sorun yok ama hasret karşıdan gelecekti o nerde kaldı bugün gelsinde bir yorum yapsın bakalım :))
yok canım o kadardan bisey olmaz ama çikolatayı abartma bence ....Muhabbetiniz bol olsunzaten dombiliyim yusyuvarlağım canmcım
valla 15 günde bir bi fincan türk kahvesinden birşey olmaz yaa dimi:kedi:
öyle pastalar börekler yok canım kahvenin yanına ya çikolata yada ev sahibi yaparsa bi çeşit tatlı amaç biraraya gelmek
Benim kayınvalide de gelecek cmrt günü 1 hafta bend ...erteleme konusu herkes okey derse benim içinde uygun olabilir havalar kötü gidicek sanırımYazcım doğuma yakın gelecek mi annen?
Benim kayınvalidem 31 Ocak'ta dönüyormuş, o yüzden gelebilirdim aslında.
Ama hava çok soğuk gerçekten, uzaktan gelecek arkadaşlar için zor olabilir.
Herkes mutabıksa, erteleyebiliriz.
Organizatörümüz sensin cicim İstanbul'a karşıda başlamış zaten ama fazla kar yağışı olmasa da lodos ve yağmur şiddetli olucak Uygundur benim içinde KUJU ve HASRET ne diyorsunuz?kızlar katılım sayısı çok az ve bu hafta kar yağışı bekleniyor İstanbulda erteleyelim diyorum ben ne dersiniz ??
biri bana mı seslendibayanssulusmile
ewet napıoruz buluşmayı erteleniyomu.. bence cumaya kadar falan bekleyelim hawa şartları belki haftasonu hawa açar ona göre cuma günü son kararı weririz erteleme weya buluşma die??
pancuben kuju hasret bosna seyyal ve bir nokta da gelirim demişti bakalım cuma günü son kararı veririz inşallah..
Pancuben için de zor olur bence.
O tek gelecek, yolu da çok uzak.
İki vasıta bir de, ben bu havada gelmesini istemem valla, çok zorlanır.
Geçen buluşmadaki kadar rahat değiliz artık ne de olsa...
slm kızlar geçmişi okumaktan bir türlü yazamadım
okuduğuma göre herkesin bebişleri iyi allah tamamını erdirsin bebişler zamanında ve sağlıklı dünyaya gelsinler
buarada benim oğluşumda 32. haftaya girdi teyzeleri adı da gökçe ata olucak
bugü kıyafetlerini yıkamaya başladım yıkamak birşey değilde ütü düşündürüyo ama neyseki annem yanımda artık o halledicek :)
istanbul ne zaman ve nerde buluşuyo ayarlaya bilirsem gelmeyi çok isterim
herkes kendine ve bebişlerine çok iyi baksın
Canım benim düşünmen yeterli ama olucaksa gelirim benim için tek zor olucak olan havaların kötü gitmesi ...Evet oturup kalksak herbir yerimiz ağrıyor artık ama şunu söyleyeyim görüşme olursa 1 hafta sonra ertelenirse de gelirim hiç önemli değil.Şubat gibi de karşıya gidicem ben kayınvalide de kalıcam 3-4 gün halama geçicem olmayabilirim yani Ocak sonu uygun olur benim içinde 31 Ocak Pazar ....30 Ocakta görümcemler gelicek düşünün yani herşeyim planlı benim netleştirelim de kar-yağmur farketmez benim için ...:1hug:
doğru söylüyorsun canım ya anne gibi olmyor ....Yanımda annem olsun bana bişi olmaz gibi geliyor. kaynana değil mi herşeye bir kulup takacak...
Canım ben de bu hafta, hava böyle olursa diye dedim zaten.
Bekleyelim bakalım, hava durumu ne olacak...
ewet 2 saat nstde kaldım benle giren diğer kadın 20 dakka durdu çıktı benim doktor biraz fazla bırakıyomuş nstde ama 2 saat afakanlar bastı can weriorum sandım.. 15gün sonra yine war yaa bişi sorcam kızlartabii hayatım hemen sana nasıl ekleyeceğini özelden mesaj atıyorum.bende eklemedim ya bu haftasonu yada önümüzdeki haftasonu kıyafetlerimiz geliyor hepsini yerleştireyim herşeyi bitireyim öyle eklerim dedim.
hadi gözün aydın tatlım maşşallah bebişine.iki saat nst mi???felaket gibi.artık memnunsan sorun kalmadı demektir.
yok cnm yanlış oldu sanırım başüstü dönmüş olan bebkler artık dönmezmiş geri bu haftadan sonra düz dıuranlar son haftaya kadar dönme ihtimalleri warmış.Hasretçim ve diğer arkadaşlar maşallah bebiklerinize...Hasret çatı muayenesini de atlatmışsın, gözün aydın...Senin dr. dediğine göre benim pompiş artık dönmez...Bir de haftasının 9 gün önünden giden bir koca kafamız var , mümkünü yok rahatını bozupta dönmez...Bize sezeryan yolları gözüktü galiba...Selki erdem çok güzel bir isim...Oğluşun ismiyle yaşasın...
erken doğumu tetikleyen unsurlarmış canım onlar, sürekli eğilip kalkarsan açılma olur heralde yani ben sebebini buna bağlıyorumMerhaba kızlar benim kociş bugün geç gelicek bi giriyim bakıyım dedim
Hasretçim hadi gözün aydın, atlatmışın çatı muayenesiniii..Darısı başımızaaa..
ya ağır kadırmamayı uzanmamayı biliyorum ama eğilip kalkmaktamı bebeğe zararlıymış yoksa bize mi zararlııı?
tabii hemen daha ayrıntılı gireyim ebrucum çatala yatıryolar üstünde bi çarşaf sadece eldiwen takıyor doktorun yada ebe kim bakacaksa artık işaret we baş parmağını vagina girişine yerleştiriyor we hafif parmaklarını açıyor bakıyor açılma war mı, çatı müsaitmi falan die.. kendini ksarsan acıyor rahat bırakacaksın farzedinki waginal fitil kullanıyorsunuz onu yerleştireceksiniz rahat bırakın orayı yani bişicik olmuyor.[I]HASRET ,gözünaydın canım masallah bebişine..herseyide sormussun ne ,güsel..bu arada catı, muayenesine ,daha ayrıntılı girermisin ,seker ,merak ,ettim, aletlemi,baktı ,acıdımı?????????????*[/I]
offf ben hala yıkamadım nerdeyse doğacak çocuğum hala uyuyorum bu pazar we pazartesi eşim izinli o dükkana bakarken bnde halledeceğim annmde gelecek. hastane walizimide pazrtesi hazır edeceğim 35 haftalık olmuş oluyorum bnce ideal bi süre daha gecikmeyeceğim bizim yaramaz 36dan itibaren gelebilir çünküeyvahedigeldismileyalnız değilsin bosnacım bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim diyorum millet aa daha iki ay var ne acele ediyorsun diyo :umursamaz: sanki 2 ay garantili bugün iyiyiz yarın ne olacağımız bellimi Allah vermesin gerçi ama herşey bizler için
pancuben kuju hasret bosna seyyal ve bir nokta da gelirim demişti bakalım cuma günü son kararı veririz inşallah..
Zaten sakarım düşüp duruyorum karda Allah korusun hepimizi meleklerimizi bize bağışlasın rabbim:Saruboceq::Saruboceq:Ağrısı az herseyi güzel geçsin doğumlarımızın ..:Saruboceq:Tek nefeste kurtulmayı nasip etsin meleklerimize kavuşalım:Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada resminde çok güzel çıkmış dombili anne ne olcak
kaynana hem herşeye kulp takar hem insana yük olur...yani benim kaynanam hiç bişey yapmaz yani,hizmet bekler..birde onunla uğraşamam....anneciğim sağ olsun geldi geleli herşeye o koşuyor...
ayy hijyenim bu yazıyı yaarken bi kurye girdi içeri we kızımıa yolladığın cicişleri getridi.. çooook sewindim çoook mutlu oldum çok güzeller bayıldım hayatım yaaa o pamuk gibi minik şeyleri yüzüme yüzüme sürdüm çok güzel hediyen:teytey: çok sağol canım benim ben hediye işini pazar buluşursak elden teslim etmek istiyorum:1hug: kargo parasından yırtacam:dance:hihoyyyt şaka bi yana pazar buluşma olmazsa ptesi yollarım bndea.s.
resimlerini akşam çeker yüklerim hediyeler topicine
Amanın Allah korusun, düşme sakın bi daha...
Amin canım, Allah hepimize hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin...
Facebooktaki fotoyu mu diyorsun?
Şimdi ondan daha kocaman oldum ama bir türlü becerip çekip de topiğe ekleyemedim.
Eşin çeksin yaaa sen tek başına uğraşma cicim.Walla bundan büyükse kendime bakıyorumda benim meleğim fındık kadar kalıyor yanında
Zaten sakarım düşüp duruyorum karda Allah korusun hepimizi meleklerimizi bize bağışlasın rabbim:Saruboceq::Saruboceq:Ağrısı az herseyi güzel geçsin doğumlarımızın ..:Saruboceq:Tek nefeste kurtulmayı nasip etsin meleklerimize kavuşalım:Saruboceq::Saruboceq:
nstye her gidişimizde ücrettemi ödeyeceğiz bizden 28 tl almışlar sanırım tam soramadım eşime miktarı?
[/B]
seninki yine 1 hafta sonra da olsa yapıyormuş..benimki onuda yapmaz....Allah onun eline düşürmesin beni...Valla benim de annem de öyle...
Ben burada gık diyorum, bakıyorum ertesi gün ne dediysem halledilmiş bile.
Kayınvalidemden bi tas çorba iste, onu bile bir hafta sonra ancak yapar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?