- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.361
bebeğim kız 32 haftayken 2360 dı..bende 73 kiloyum 13 kilo aldım.....benim haftamda olanların sancıları başlamış bende çatı ağrısı dışında ağrı yok ama normalmiş....bu haftalarda nst erken değilmi merak ettim
hoşgeld,in canım e anlat bakalım kız erkek nerde oturuyosun nerde doğuruyosun? bebeğin kaç kg sen kaç kgsin dimi ama böle ok 34+2 diyip kaçmak..
mutlu bebeğin gelişimi önde bile olabilir ve dr yanıltabilri benim bebeğim tüp bebek
ne zaman konuldu belli yoksa benimde şuanda 36 haftaya uyumlu cıkıyor baştan beride 1 hafta 2 hafta önde gidiyordu şuanda 3 hafta önde gözüküyor ama dr o dogum tarihini belirlemez diyo
gerci sen üstüne görme yaşamassın ama başka dr gözük canım istersen sen ikili test falan yaptırdın dimi onları nası yaptılar adete göremi
nevin bende olsa anlamıcakmışım gibi diyordum ama öyle böyle agrı değil allah normal doguracaklara sabır versin kendini fark ettiriyo
ayyh ben yazana kadar yazmışsın maaşallah prensese tombiş bişey mi olacak ne
bişii dicemm
vajinada agrısı olan oluyornmu
bazen iğne batması gibi
bazen kenarı agrıyo gibi
catı agrısı dediniz nekaydirigubbakcemile5
zeynep hoşgeldin cnm maşşallah bebeğine
peki isim belirlendi mi
evet doktorumda öyle diyor iki hafta önde gidiyor umarım çok şişko olmaz yoksa nasıl doğururumşutarafagitti.... bu arada sizlerin doğum tercihi ne ...ben normal düşünüyorum ama kafamı karıştıranlar oluyor
mutlu masallahmıı yuhh dicektinn dimii akannehir öküz gibi yiyorum patates gibi yatıyorum
karar veremiyoruz sizce hangisi
zülal
şevval
hümeyra
beyza
meryem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?