2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyh ben yazana kadar yazmışsın maaşallah prensese tombiş bişey mi olacak ne

QUOTE=selkie;11110370]ya canım gözün aydın,bebişi görmişsün,maşallah ona...ama senin bu dr bana biraz garip geldi...çok tutarsız...ben olsam başka bir dr ye daha giderdim..şimdi senin dr bebişinin haftasını ultrosonda gördüğüne göremi yoksa son sat ına göremi değerlendiriyor..benim bebişde 1 hafta önde..benim dr son satımı baz alıyor doğum için mesela...son satıma göre 37 hafta olmadan doğuma almam dedi benim dr...[/QUOTE]

sağol canım sata göre 34 hafta drda ultrasona göre değerlendiriyor çünkü 3 hafta fark var şuanda 36 hafta 3 günlük yılların doktoru ve başhekim ayrıca prof

benimde
33 artı 1 de bebik
2520 gr idi
şişkoymuş benım bebek
erkek zatii
adı muhammed ege inşş
bende 78 kiloyum
25 kg aldım

bişii dicemm
vajinada agrısı olan oluyornmu
bazen iğne batması gibi
bazen kenarı agrıyo gibi
catı agrısı dediniz nekaydirigubbakcemile5

hoşgeld,in canım e anlat bakalım kız erkek nerde oturuyosun nerde doğuruyosun? bebeğin kaç kg sen kaç kgsin dimi ama böle ok 34+2 diyip kaçmak..

yavaş lan yavaş,kızı birden boğdun sorulara,hem kokoş hem pek bir meraklısın
bu arada kızçemizi görmüşsün kocaman olmuş annesi,ama çok uzun süre mst mi mts mi ne ona bağlı kalmak can sıkıcı olsa gerek

aynı sen gibi 34 haftalık ama 37 görünüyor drum 37yi baz aldı çünkü bebiş 50cm 3000kg olmuş seninkisi hangi haftayla uyumlu kilosu benim 3lü 17 haftamda yapılmıştı ama o zaman demek 20 haftalık gibiymiş 2liyi yapmadı zaten
başka dr gittim 28de 30 hafta 3 günlük çıkmıştı

ayyh ben yazana kadar yazmışsın maaşallah prensese tombiş bişey mi olacak ne

evet doktorumda öyle diyor iki hafta önde gidiyor umarım çok şişko olmaz yoksa nasıl doğururumşutarafagitti.... bu arada sizlerin doğum tercihi ne ...ben normal düşünüyorum ama kafamı karıştıranlar oluyor

canım ege o zamana kadar durursa 14 subatta alacak dr
o tarihi gecirmicekmiş
ama önde gitti için değil
o zaman kadar zar zor durucamız için sanırım :)
benim haftası 36 uyumluydu 2500 çıktında halbuki ben 33 haftaya girmiştim yeni
adet tarihini baz alıyor dr gelişimi önde diyor

mutlu masallahmıı yuhh dicektinn dimii akannehir öküz gibi yiyorum patates gibi yatıyorum

pekii
bebiki
legen kemiğiyle oynayan varmı bazen oraya bişini dayıyo sanıyorum
yoksa kasılmamı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…