2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım sata göre 34 hafta drda ultrasona göre değerlendiriyor çünkü 3 hafta fark var şuanda 36 hafta 3 günlük yılların doktoru ve başhekim ayrıca prof

canım dr profmuş vardır bir bildiği o zaman....hayırlısı...

benimde
33 artı 1 de bebik
2520 gr idi
şişkoymuş benım bebek
erkek zatii
adı muhammed ege inşş
bende 78 kiloyum
25 kg aldım

canım maşallah...sende iyi kilo almışsın benim gibi....napalım veririz doğumdan sonra..sağlıkla gelsinlerde....

arkadaslarim hepinize selamlar, bakıyorum doğum tarihleri havada uçuşmaya başlamıs:)

çoktandır takip edemedim yine, evde bebeğe yer açmaya giristim, zor oldu. cok küçük bir odam vardı, ivir zivirla dolu, orayi bosalttim vs vs.. tabi çıkanlara yer bulmak zor oldu, neyse, sonunda bir bebek odam oldu. çok sevdiğim bir sifonyer ve dolabi maviye boyadık, e-bebekten kulplar almistim onları taktık. bir yatak aldik ekstradan bir de oyuncak rafi gibi birsey. simdilik yeter de artar bence.

ben sanirim subat annesi olucam, normal tarihim 1mart fakat sezeryan olduğundan dr 23"ünde alırız diyor, 1ay kaldı kızlar cok heyecanliyim. istanbul academic'de doğum yapacak yoktu diil mi?

kendinize cok dikkat edin, hava buz, evinizde oturun! çalisan arkadaslarima da Allah kolaylıklar versin, cok dikkatli olsunlar.. öpücükler!

mrb annişler biz geldik hastaneden şimdi çıktık oğlumun sağlığı çok şükür yerinde ters dönmüş şeklini almış erken doğum riskimiz hala devam ediyo ama doktor bile şaşırdı helal olsun dedi hala doğurmadın çok ii bakmışsın dedi 36. haftaya kadar bi problem olmasa oğlum annişini zorlamasa normal doğuma müsait bi yapım varmş ama bi problem olursa sezaryen yapcakmış çok pozitif olduğum için doktor sen normal doğum yaparsın dedi bugün tam 30+0 olduk boyumuz 40 cm kilomuz 1520 moralim süper darısı sizlerinde başına inşallah

canım maşallah bebişe,hayırlı olsun aldıklarınız ve odanız....o heyecan bendede var sorma!benimde normal doğum tarihim 2 mart ama dr miz beklemeyiz o kadar dedi....

canım maşallah bebişe büyümüş.....inşallah normal doğumda olur...

inşallah canım hayırlısı sen nasılsın

Merhaba Hepinize kızlar.Bugün anca girebildim topiğe.çok yoğundum.Burda kar yolları kapamak üzere kızlar.ama hala ben buradayım valla saat 6 olsunda kociş gelip alsın beni burdan.
Pancupencim bu rapor işini bir türlü anlayamaım.vizite kağıdı ne gerek?Ben bu cumartesi gidip çalışabilir raporu alcam doktorumdan.bide urdan iş yerinden vizite kağıdımı almam gerek anlamadım? 37nci haftama kadar çalışmak istiyorum bakalım yani.ama anlamadım bi anlat arkadaşım ya.

Bu arada uykusuzum.hiç uyuyamıyorum.dönmek işkence.dönemiyomki zaten yat kalk sol tarafa.sol tarafım düzleşti.
arada karnım ağrıyor.malum yerim zaten hep ağrılı.beni ağlatacak kadar ağrıyor orası ya.doktor normal dedi bir kez sorunca. tekrar da soramıyorum.ama inanın ayağıma basmam imkansız orası ağğrırken.Allah hepimize yardımcı olsun.

Bu arada cumartesi gdip ETHİCAYI gezicem arkadaşlar.doğumu sanırım orada yapıcm Allahın izniyle.Kocam benden gergin.zaman yaklaştıkça korkuyo.ama bana belli etmemeye çalışıor.

Aman Tanrım kızlar burda yerler heryer bembeyez.yerde 4-5 parmak kar olmuş.sabah 9 dan beri durmadan yağıyor.ayyyy beki çok kar var deyip eşim beni işe göndermez yarın:) bahanem olur benimde:) zaten böle bişi arıyom.Burda yağdımı berbat oluyor çünkü.köylere varmak imkansız....ay ya sancım tutarsa bu kar kış da ya....

gerçek çok rahatlatıcı cevaplar ama benim sıpa ters duruyor ona canım sıkılıyor..
Sıkma canını daha vakti var annesi opuyorumnanaktan
BUNLARI OKUYUPTA ETKİLENMEK İSTEMİYORUM BEN YAAA RABBİM BİR NEFESTE KURTARSIN BİZİ
Bence oku olumlu etkilenirsin aksi olmaz kaydirigubbakcemile5
Amiinnn opuyorumnanaktan
İnşallah biz de hayırlısıyla böyle ferahlatıcı şeyler anlatabiliriz opuyorumnanaktan
İnşaallah bosnacım :1hug:
Teşekkürler denizcim
1 ayınız kaldı demek, Allah kolaylıklar versin inş.
Sezeryan tercihi senin mi?
Bebişin odası için de iyi şeyler düşünmüşsün, yeter tabii
Gözün aydıınnn hihoyyyt

çok saol canım

çok sevindim senin adına inşallah zamanında ve normal doğumla dünyaya getirirsin oğluşunu

Ethicha da doktorun kim canım???

Merhaba, az kalmış seninde doğuma o halde, bebeğin odası da hayırlı olsun, sezeryani sen mi istedin..?

Hoşgeldin, maşallah bebişe, normal doğum haa.. ne güzel, hayırlısı olsun..

Hilos, rapor için giderken yanında iş yerinden alacağın o gün tarihli vizite kağıdı götürmen gerekiyor.. Bu cumartesi gideceksen, cumartesi tarihli olacak yani..

KALDIM BURDA (( KOCAM BENİ ALMAYA GELEMİYOR MUŞ YOLLAR KAPALI (( AĞLIYORUM ŞİMDİ NAPICAM BEN??? SERVİS DE ÇOK ESKİ.KIZLAR BEN DEDİM BURDA KALIRIM DİYE.ÇOK KORKUYORUM.YAAA İNANMAZSINIZ AMAHER KARDA YĞMURDA BEN FELAKETZEDE OLUYORUM YA... GEÇEN BURDA SEL OLDU YİNE FABRİKADA KALDIM.2 GÜN EVİME GİDEMEDİM BEN.KOCAMI İSTİYORUM UFFFFFF:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…