- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.441
canım seninde gözün aydın maşşallah oğlunada sanada.doğum yapınca o kilo hemen gider zaten.korkma eğer kötü bir durum olsa doktorun açıklardı heralde.sen bol bol dinlen.
doğru haklısın.. bir risk olsa yatcaksın derdi. tedbir amaçlı söyledi sanırım.. bebeğide zorlamamak adına herhalde..
kızlar bana hiç kramp girmiyordu 2 gündür başladı
çok canım acıyor dün baldırıma girdi akşam yatana kadar orada ağrı kaldı
biraz önce ayağıma girdi çok fena oluyor yaaa mafoldumben
var mı kramplı başka kimse
selam arkadaşlar dün doktordaydık oğlum 2100 gr. ve 43 cm olmuş 33+2 deydik. bende hiç kilo almamışım. haka 6 kilodayım..böyle giderse 8 kiloda bitirirsin dedi doktor.. ama bebeğimin başı aşağıya bayağı yerleşmiş çok baskı hissedersen istirahat et dedi. bir korku sardı beni.. hiç bişeyimi de yasaklamadı.. içinizde böyle olan var mı..
kızlar bana hiç kramp girmiyordu 2 gündür başladı
çok canım acıyor dün baldırıma girdi akşam yatana kadar orada ağrı kaldı
biraz önce ayağıma girdi çok fena oluyor yaaa mafoldumben
var mı kramplı başka kimse
vadideki zambak senin neden erken dogum riskin var
herkese merhabalar...
anladığım kadarıyla herkes iyi çok şükür,doktora gidenler ducks,vadideki zambak,hepatit,hasret ve unuttuklarım olduysa diğer arkadaşlarım hepinizin gözü aydın.sona yaklaştıkça doktor kontrolünden gelen arkadaşların haberlerini daha bi heyecanla takip eder oldum.bebişine ciciler alanlara da hayırlı olsun aldıkları
selam anneler naber nasınlsınız ....biz çok iyiyiz babamız yanımızda amcamsındayız dışarda aşırı derecede kar yağıyor bir yere gidemiyoruz bütünpalnalrımzı iptal oldu evede geçemiyoruz . sarıyer kilyos taraflarındaız ve burası çokfena oralrda havalr nasıl ?
Selam kızlar biz de bugün doktordaydık, 31+0 da 2100 gr 42 cm olmuş minik Kerem, kilosu son iki gidişimizde de bana gayet iyi geldi ama benim doktor bir ilginç, 3000 gramı geçer herhalde ama 3500 i sanmam dedi, nerdeyse zayıf muamelesi yapıyor adam, sizce de iyi bir rakam değil mi ya
selkie ve simenay sağolun
ben magnezyumda içemiyorum böbreklerim ağrıyor hemen idare edeceğiz artık...
Selam kızlar biz de bugün doktordaydık, 31+0 da 2100 gr 42 cm olmuş minik Kerem, kilosu son iki gidişimizde de bana gayet iyi geldi ama benim doktor bir ilginç, 3000 gramı geçer herhalde ama 3500 i sanmam dedi, nerdeyse zayıf muamelesi yapıyor adam, sizce de iyi bir rakam değil mi ya
canım o çatıdaki ağrılar ağırlaşan bebişlerin yaptığı baskı sonucu oluyormuş dahada fazla olacak dedi ilerleyen haftalardabilmiyorumkismilehasrett yazdımm sana arka sayfada kıss unuturmuyum aaa
birde o vajinadaki tuhaf şeyleri dr sordunmu bişi dedimi ben da sormadım bakalım neden oluyo onlar
ben çiğeriğnesi oldum cuma akşamı ve cumartesi sabahı sanırım her hafta tekrarlanıcak çünkü vucutta etkisi 15 gn imiş
14 şubat 37 denk geliyor sanırım inşallah o zamana kadar durur canım
kimisinin hiç küveze girmiomuş bi arkadaşım 33 artı 5 dogurdu hiç girmemiş
bi arkadşaın 35 artı 1 bi hafta kalmış
academic hospital mi bağlarbaşında ki ben orda 5 gün yattım böbreğimden rahatsızlanmıştım çok güzel temiz bi hastane ama sgk anlaşması yok olsaydı bende orayı düşünebilirdim.arkadaslarim hepinize selamlar, bakıyorum doğum tarihleri havada uçuşmaya başlamıs:)
çoktandır takip edemedim yine, evde bebeğe yer açmaya giristim, zor oldu. cok küçük bir odam vardı, ivir zivirla dolu, orayi bosalttim vs vs.. tabi çıkanlara yer bulmak zor oldu, neyse, sonunda bir bebek odam oldu. çok sevdiğim bir sifonyer ve dolabi maviye boyadık, e-bebekten kulplar almistim onları taktık. bir yatak aldik ekstradan bir de oyuncak rafi gibi birsey. simdilik yeter de artar bence.
ben sanirim subat annesi olucam, normal tarihim 1mart fakat sezeryan olduğundan dr 23"ünde alırız diyor, 1ay kaldı kızlar cok heyecanliyim. istanbul academic'de doğum yapacak yoktu diil mi?
kendinize cok dikkat edin, hava buz, evinizde oturun! çalisan arkadaslarima da Allah kolaylıklar versin, cok dikkatli olsunlar.. öpücükler!
hadi bakalım kuzuna maşallah, haftasına uyumlu, nerdebn anladı yapının müsait olduğunu çatı muayeneni yaptımı ki yoksa yüzüne bakıp mı anladı:dilcikar:mrb annişler biz geldik hastaneden şimdi çıktık oğlumun sağlığı çok şükür yerinde ters dönmüş şeklini almış erken doğum riskimiz hala devam ediyo ama doktor bile şaşırdı helal olsun dedi hala doğurmadın çok ii bakmışsın dedi 36. haftaya kadar bi problem olmasa oğlum annişini zorlamasa normal doğuma müsait bi yapım varmş ama bi problem olursa sezaryen yapcakmış çok pozitif olduğum için doktor sen normal doğum yaparsın dedi bugün tam 30+0 olduk boyumuz 40 cm kilomuz 1520 moralim süper darısı sizlerinde başına inşallah
canım biz iyiyiz çok şükür...gözün aydın..Allah bir daha ayıröasın..burdada hacva karlı ,,biraz önce camdan dışarı baktımda...terler kar tutmuş biraz....
selam anneler naber nasınlsınız ....biz çok iyiyiz babamız yanımızda amcamsındayız dışarda aşırı derecede kar yağıyor bir yere gidemiyoruz bütünpalnalrımzı iptal oldu evede geçemiyoruz . sarıyer kilyos taraflarındaız ve burası çokfena oralrda havalr nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?