2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninde gözün aydın maşşallah oğlunada sanada.doğum yapınca o kilo hemen gider zaten.korkma eğer kötü bir durum olsa doktorun açıklardı heralde.sen bol bol dinlen.

evet haklısın tatlım.. yinede dikkatli olalım hepimiz.. zamanında sağlıkla dünyaya gelsin bebeklerimiz..

kızlar bana hiç kramp girmiyordu 2 gündür başladı
çok canım acıyor dün baldırıma girdi akşam yatana kadar orada ağrı kaldı
biraz önce ayağıma girdi çok fena oluyor yaaa mafoldumben
var mı kramplı başka kimse

herkese merhabalar...
anladığım kadarıyla herkes iyi çok şükür,doktora gidenler ducks,vadideki zambak,hepatit,hasret ve unuttuklarım olduysa diğer arkadaşlarım hepinizin gözü aydın.sona yaklaştıkça doktor kontrolünden gelen arkadaşların haberlerini daha bi heyecanla takip eder oldum.bebişine ciciler alanlara da hayırlı olsun aldıkları

canım bendede sabahtan beri sol bacağımda var..pek olmuyordu bendede....mağnesyum içtim hemen.....

canım maşallah sana ve bebişe....

Bende de pek olmuyordu ama bir süredir her gece kramp giriyor, doktorum magnezyum verdi, onu içmeye başladım, şimdi rahatım 2-3 gündür..

tşk canım daha ii haberlerle senide bekliyoruz

Selam kızlar a.s.
Bugun asırı derecede ıcım sıkılıyor nedensız daralıyorum offf ya bilmiyorumkismile

Hastaneye gıden annişlerin masallah bebişlerine allah nazarlardan saklasın ins.

Erken dogum tehlıkesı tasıyan annişler kendınıze cok dıkkat edın bebişler zamanında dogsun :Saruboceq:

selam anneler naber nasınlsınız ....biz çok iyiyiz babamız yanımızda amcamsındayız dışarda aşırı derecede kar yağıyor bir yere gidemiyoruz bütünpalnalrımzı iptal oldu evede geçemiyoruz . sarıyer kilyos taraflarındaız ve burası çokfena oralrda havalr nasıl ?

canım biz iyiyiz çok şükür...gözün aydın..Allah bir daha ayıröasın..burdada hacva karlı ,,biraz önce camdan dışarı baktımda...terler kar tutmuş biraz....

Selam kızlar biz de bugün doktordaydık, 31+0 da 2100 gr 42 cm olmuş minik Kerem, kilosu son iki gidişimizde de bana gayet iyi geldi ama benim doktor bir ilginç, 3000 gramı geçer herhalde ama 3500 i sanmam dedi, nerdeyse zayıf muamelesi yapıyor adam, sizce de iyi bir rakam değil mi ya

Doktora giden arkadaşlar maaşallah haberler gayet iyi.. son ana kadar böyle gidelim inşallah..
Çokoprensim bence bebişin kilosu gayet iyi galiba senin doktor tombiş seviyor:uhm:

selkie ve simenay sağolun
ben magnezyumda içemiyorum böbreklerim ağrıyor hemen idare edeceğiz artık...

Canım magnezyumu içemiyorsan, günde bir tane muz yemeye çalış, ben bugune kadar öyle idare ettim, faydası oluyor bence..

Selam, maşallah oğluşuna, kilosu süper bence, benim kızım 31+4 te 1845 gr. dı, benim doktorum buna bile süper çok iyi kilo almış dedi..

canım o çatıdaki ağrılar ağırlaşan bebişlerin yaptığı baskı sonucu oluyormuş dahada fazla olacak dedi ilerleyen haftalardabilmiyorumkismile
academic hospital mi bağlarbaşında ki ben orda 5 gün yattım böbreğimden rahatsızlanmıştım çok güzel temiz bi hastane ama sgk anlaşması yok olsaydı bende orayı düşünebilirdim.
hadi bakalım kuzuna maşallah, haftasına uyumlu, nerdebn anladı yapının müsait olduğunu çatı muayeneni yaptımı ki yoksa yüzüne bakıp mı anladı:dilcikar:

canım gözün aydın bence çok iyi bebişinin kilosu hiçde zayıf değil...

ulan bırak hawayı suyu bebiş nasılmış sen onu anlatkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…