- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.421
karar veremiyoruz sizce hangisi
zülal
şevval
hümeyra
beyza
meryem
maşşallah cnm ne güsel haberler ile gelmişsin tosununa da maşşallah annesimrb annişler biz geldik hastaneden şimdi çıktık oğlumun sağlığı çok şükür yerinde ters dönmüş şeklini almış erken doğum riskimiz hala devam ediyo ama doktor bile şaşırdı helal olsun dedi hala doğurmadın çok ii bakmışsın dedi 36. haftaya kadar bi problem olmasa oğlum annişini zorlamasa normal doğuma müsait bi yapım varmş ama bi problem olursa sezaryen yapcakmış çok pozitif olduğum için doktor sen normal doğum yaparsın dedi bugün tam 30+0 olduk boyumuz 40 cm kilomuz 1520 moralim süper darısı sizlerinde başına inşallah
KALDIM BURDA(( KOCAM BENİ ALMAYA GELEMİYOR MUŞ YOLLAR KAPALI (( AĞLIYORUM ŞİMDİ NAPICAM BEN??? SERVİS DE ÇOK ESKİ.KIZLAR BEN DEDİM BURDA KALIRIM DİYE.ÇOK KORKUYORUM.YAAA İNANMAZSINIZ AMAHER KARDA YĞMURDA BEN FELAKETZEDE OLUYORUM YA... GEÇEN BURDA SEL OLDU YİNE FABRİKADA KALDIM.2 GÜN EVİME GİDEMEDİM BEN.KOCAMI İSTİYORUM UFFFFFF:çok üzgünüm:
Merhaba, az kalmış seninde doğuma o halde, bebeğin odası da hayırlı olsun, sezeryani sen mi istedin..?
Hoşgeldin, maşallah bebişe, normal doğum haa.. ne güzel, hayırlısı olsun..
Hilos, rapor için giderken yanında iş yerinden alacağın o gün tarihli vizite kağıdı götürmen gerekiyor.. Bu cumartesi gideceksen, cumartesi tarihli olacak yani..
Simenaycım,saol.rapor için gidicem.o halde cumartesi tarihli vizite kağıdımı almayı unutmayımBiliyormusun ben eve gidemiyorum( servisde gelemiyor iş yerine. kocamı bırakmamış jandarma trafik geri göndermiş yol kapanmış. buraya 1 km mesafede kayınvaldem var ama o da yok bugün köyde , kardeşine gitmiş.zaten oraya kadar bile gitmem imkansıztipi şeklinde yağıyor.ufffff naparım karnım burda halimle burda ben ya ???? ya her doğal olayda ben mahsur kalıyorum artık isyan edeceğim ama...
ayyy aynen canım normal doğuma müsaitmişim ama şu özelliklede 34. haftayı gördükten sonra bi biterse 34 , 35 normal doğuma gitceğiz çok saol tatlım ya acayip moralim yerinde
maşşallah cnm ne güsel haberler ile gelmişsin tosununa da maşşallah annesi
tşkler teyzesi tosun kocaman olmuş evet çok güzel haberler verdi doktorumuz en güzelide 2 hafta sonra alttan kontrol etmiyceksüperdi
Ne güzel, ne güzel, hiç bozma moralini ve aynen devam et, senin adına çok sevindim, darısı bizlerin başına olsun, inşallah görürsün 34. haftayı da, hadi hayırlısı..
KALDIM BURDA(( KOCAM BENİ ALMAYA GELEMİYOR MUŞ YOLLAR KAPALI (( AĞLIYORUM ŞİMDİ NAPICAM BEN??? SERVİS DE ÇOK ESKİ.KIZLAR BEN DEDİM BURDA KALIRIM DİYE.ÇOK KORKUYORUM.YAAA İNANMAZSINIZ AMAHER KARDA YĞMURDA BEN FELAKETZEDE OLUYORUM YA... GEÇEN BURDA SEL OLDU YİNE FABRİKADA KALDIM.2 GÜN EVİME GİDEMEDİM BEN.KOCAMI İSTİYORUM UFFFFFF:çok üzgünüm:
vadideki zambak haydi gözün aydın
hiloş gelip alsın seni eşin bir şekilde ne yapacaksın orada hamile başına...
bebegin kafasını aşahı yerleştirdini nasıl anklıyolar altan muaynemi edişyolar
gözün aydın ducks maşallah kocaman olmuş bebeğin
benim doktorumda bana hiç bir şey yasaklamadı... bilmiyorumkismile
mrb annişler biz geldik hastaneden şimdi çıktık oğlumun sağlığı çok şükür yerinde ters dönmüş şeklini almış erken doğum riskimiz hala devam ediyo ama doktor bile şaşırdı helal olsun dedi hala doğurmadın çok ii bakmışsın dedi 36. haftaya kadar bi problem olmasa oğlum annişini zorlamasa normal doğuma müsait bi yapım varmş ama bi problem olursa sezaryen yapcakmış çok pozitif olduğum için doktor sen normal doğum yaparsın dedi bugün tam 30+0 olduk boyumuz 40 cm kilomuz 1520 moralim süper darısı sizlerinde başına inşallah
selam arkadaşlar dün doktordaydık oğlum 2100 gr. ve 43 cm olmuş 33+2 deydik. bende hiç kilo almamışım. haka 6 kilodayım..böyle giderse 8 kiloda bitirirsin dedi doktor.. ama bebeğimin başı aşağıya bayağı yerleşmiş çok baskı hissedersen istirahat et dedi. bir korku sardı beni.. hiç bişeyimi de yasaklamadı.. içinizde böyle olan var mı..
teşekkür ederim hijyenim.. ama başı aşağıda bayağı dedi.. bende korktum şimdi.. baskı hissedersen dinlen dedi.. arada bir baskı oluyor ama o hepinize olmuyor mu..
baskı banada çok nadir oluyor sen daha ileridesin sen de daha çok olmalı
korkma canım bi şey olmaz inşallah... hem risk olsa doktorun söylerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?