2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karar veremiyoruz sizce hangisi
zülal
şevval
hümeyra
beyza
meryem

maşşallah cnm ne güsel haberler ile gelmişsin tosununa da maşşallah annesi

üzülme cnm bi çaresi bulunur elbet,korkmada sakin ol iyi düşün iyi olsun

Simenaycım,saol.rapor için gidicem.o halde cumartesi tarihli vizite kağıdımı almayı unutmayımBiliyormusun ben eve gidemiyorum ( servisde gelemiyor iş yerine. kocamı bırakmamış jandarma trafik geri göndermiş yol kapanmış. buraya 1 km mesafede kayınvaldem var ama o da yok bugün köyde , kardeşine gitmiş.zaten oraya kadar bile gitmem imkansıztipi şeklinde yağıyor.ufffff naparım karnım burda halimle burda ben ya ???? ya her doğal olayda ben mahsur kalıyorum artık isyan edeceğim ama...

Hay Allah yaa, ne olacak peki şimdi..? Fabrikada kalacak yer var mı..? Kayınvalide de köye gdecek zamanı bulmuş, Ankara da hiç bişey yok, yarında oradan buraya gelir kar sanırım, ama senin durumuna üzüldüm şimdi, ne yapsak acaba yaa..?

Hoşgeldin, maşallah bebişe, normal doğum haa.. ne güzel, hayırlısı olsun..er

ayyy aynen canım normal doğuma müsaitmişim ama şu özelliklede 34. haftayı gördükten sonra bi biterse 34 , 35 normal doğuma gitceğiz çok saol tatlım ya acayip moralim yerinde

ayyy aynen canım normal doğuma müsaitmişim ama şu özelliklede 34. haftayı gördükten sonra bi biterse 34 , 35 normal doğuma gitceğiz çok saol tatlım ya acayip moralim yerinde

Ne güzel, ne güzel, hiç bozma moralini ve aynen devam et, senin adına çok sevindim, darısı bizlerin başına olsun, inşallah görürsün 34. haftayı da, hadi hayırlısı..

ayyy canım ya kıyamam sana ne olcak şimdi eşin gelemiycek mi yani ya durumu söylemişdir nasıl izin vermezler ya
nerde fabrika

selam arkadaşlar dün doktordaydık oğlum 2100 gr. ve 43 cm olmuş 33+2 deydik. bende hiç kilo almamışım. haka 6 kilodayım..böyle giderse 8 kiloda bitirirsin dedi doktor.. ama bebeğimin başı aşağıya bayağı yerleşmiş çok baskı hissedersen istirahat et dedi. bir korku sardı beni.. hiç bişeyimi de yasaklamadı.. içinizde böyle olan var mı..

bebegin kafasını aşahı yerleştirdini nasıl anklıyolar altan muaynemi edişyolar

gözün aydın ducks maşallah kocaman olmuş bebeğin

benim doktorumda bana hiç bir şey yasaklamadı...
bilmiyorumkismile

teşekkür ederim hijyenim.. ama başı aşağıda bayağı dedi.. bende korktum şimdi.. baskı hissedersen dinlen dedi.. arada bir baskı oluyor ama o hepinize olmuyor mu..

canım çok sevindim senin adına maşşallah güzel haberler getirmişsin.
ne güzel normal doğum yapacaksın.bende çok ama çok istiyorum normal doğum yapmayı şimdilik çok şükür bir engelimiz yok.Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

canım seninde gözün aydın maşşallah oğlunada sanada.doğum yapınca o kilo hemen gider zaten.korkma eğer kötü bir durum olsa doktorun açıklardı heralde.sen bol bol dinlen.

teşekkür ederim hijyenim.. ama başı aşağıda bayağı dedi.. bende korktum şimdi.. baskı hissedersen dinlen dedi.. arada bir baskı oluyor ama o hepinize olmuyor mu..

baskı banada çok nadir oluyor sen daha ileridesin sen de daha çok olmalı
korkma canım bi şey olmaz inşallah... hem risk olsa doktorun söylerdi...

baskı banada çok nadir oluyor sen daha ileridesin sen de daha çok olmalı
korkma canım bi şey olmaz inşallah... hem risk olsa doktorun söylerdi...

doğru haklısın.. bir risk olsa yatcaksın derdi. tedbir amaçlı söyledi sanırım.. bebeğide zorlamamak adına herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…