2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerimiz hemen hemen aynı canım bende dün gittim33+2ydim 2,30kg kaç kg doğar die sordunmu doktora ben sordum 3kgden az 3300den fazla olmaz gibi dedi, bişeyi ysaklamadıysa tedirgin olmana gerk yok bizim ilşki we seyahati yasakladı nstde 25we üstü sancılarım falanda çıktı. senin nst ne durumdaydı?
bebegin kafasını aşahı yerleştirdini nasıl anklıyolar altan muaynemi edişyolar
ultrasondan görüolar nanlaelaelaelaelae
banada girmiyor 2 kere oldu gece gerilirken oldu sanırım. dahada bişi yok

sorunlu anne öyle bi renk seçmişsinki okurken gözlerim ağrıdı bu ne kız böle:mymeka:
sen erdemde mi karar kıldın en sonunda doğum için?

bn bi markete koşuyorum muzum bitmiş dün gece muzsuz kaldım bugünde kalamam bide tahin pekmez falan alcam kampa soktum kendimi

benimde
33 artı 1 de bebik
2520 gr idi
şişkoymuş benım bebek
erkek zatii
adı muhammed ege inşş
bende 78 kiloyum
25 kg aldım

hadi yaaa sen bizim o tarafta idindimi ümraniye de .. ufffff bende evimi özledim ama daha burdayız :=========))))))

iyi akşamlar arkadaşlar doktordan dönen güzeller ne güzel haberlerle gelmişsiniz hepinizin meleklerine kocaman maşallahhh
seyyalcim canım gözün aydın kavuştun kocacığına Allah ayırmasın birdaha:1hug:

sorunlu anne öyle bi renk seçmişsinki okurken gözlerim ağrıdı bu ne kız böle:mymeka:
sen erdemde mi karar kıldın en sonunda doğum için?

Evet canım erdemde dogum yapıcam ınsallah bakalım daha gıtmek nasıp olmadı haftaya ıns. muaneye oraya gıdıp ordan dewam edıcem guclubacismile

ne gusel renk ıste neyı war gıssssssss naniknaniknaniknanik

Kızlar bı sorum olacak ya s.a.t ıle ultrason un werdıgı haftaları bırbırıne uymayan war mı doktor adet duzensızlıgındende olur dedı bende sımdı cok karısıgım ya bızım kız ne zaman dogacak acaba kı

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kuzularda bomba gibidir a.s bizde çok iyiyiz artık her hafta nst ye giriyoruz benim kuzumun gelmesine 16 gün kaldı teyzeleri:1rolleyes:

canım sende erdem de dogum yapcan demı

yok canım ben ya küçükyalı deltada yada medicanada yapaçağım...nbenim dr çakmak erdemde çalışmıştı daha önceleri,pek tavsiye etmedi bana..sebebini bilmiyorum ama....

canım brenimkide uyumlu değil...kilosu ve gelişimiyle alakalı bişey bu canım...çok ta takma kafana büyük fark yoksa....

kızlar ya..şimdi şubat annelerinin meleklerine baktım..yavaş yavaş gelmeye başlamışlar...ay çoook heyecanlandım ben!!!!

heyecanlanmakta hakılsıın. ben daha 31. hafatadayım ben bile çok heyecanlıyım. martın sonu anası olduğum halde eyvahedigeldismile

canım bildiğim kadarıyla o her bebekte oluyor. her uzvu farklı haftayı gösteriyor. bizim bir arakadaşın bebek süreklli 2 hafta önde gidiyordu. doktor bir şey olmaz zamanıında doğar dedi 20 gün erken geldi. ama arkadaşın adetleri gayet düzgündü. yanii biz bu sıpaların oyuncağı olduk onların keyfi ne zmana isterse o zaman gelecekler kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kuzularda bomba gibidir a.s bizde çok iyiyiz artık her hafta nst ye giriyoruz benim kuzumun gelmesine 16 gün kaldı teyzeleri:1rolleyes:

ayy ne gusel bende 16 gun kaldı dıyebılcemmı gunler sankım gecmıyor durdu zaman :bbo:

kuju sağol canım
kızlar doğum kilosu doğana kadar çok değişiyor doktorlar 3400 geçmez diyor ama bir sonraki kontrolde bebek iri olacak diyebiliyor galiba doğum zamanına bağlı kafanıza takmayın kiloları gerçekten suyu iç organları sağlıklı olsun diğer şeyler boş

canım sen sole cok fark warmı 31+5 1471 gr :gitme::sinifsinif:

Evet canım erdemde dogum yapıcam ınsallah bakalım daha gıtmek nasıp olmadı haftaya ıns. muaneye oraya gıdıp ordan dewam edıcem guclubacismile

ne gusel renk ıste neyı war gıssssssss naniknaniknaniknanik
hadi hayırlısı olsun numaranı werdinmi sen aldınmı bizden numara haberdar olalım bnde medicanada doğum yapacağım karşı karşıya olacağız kız:)
kızlar ya..şimdi şubat annelerinin meleklerine baktım..yavaş yavaş gelmeye başlamışlar...ay çoook heyecanlandım ben!!!!
ewet 5 doğum wardı en son kesin daha wardırda 1,2güne dökülürler işte bizde şubata başlicaz böle 3,5 derken...
o hep değişik değişik çıkıyo doğum s.a.t.ne göew olur 38 haftadan itibaren bekleyebiliriz 41,42lerde bile doğanlar war..
16 günmü amanınnn ne kadar az kalmışi sezaryenmi olacaksın we kaç haftadasın şuan?

birde benimki büyük ihtimal şubatta geleçek....eyvahedigeldismile

katılıyorum...

kuzum yok wermedım de werım sana barım msj olarak yazarım

haberım olsun ben dogurmassam gelırım senı zıyarete haberım olursa sekerımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…