- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.461
hadi yaaa sen bizim o tarafta idindimi ümraniye de .. ufffff bende evimi özledim ama daha burdayız :=========))))))
bebişlerimiz hemen hemen aynı canım bende dün gittim33+2ydim 2,30kg kaç kg doğar die sordunmu doktora ben sordum 3kgden az 3300den fazla olmaz gibi dedi, bişeyi ysaklamadıysa tedirgin olmana gerk yok bizim ilşki we seyahati yasakladı nstde 25we üstü sancılarım falanda çıktı. senin nst ne durumdaydı?selam arkadaşlar dün doktordaydık oğlum 2100 gr. ve 43 cm olmuş 33+2 deydik. bende hiç kilo almamışım. haka 6 kilodayım..böyle giderse 8 kiloda bitirirsin dedi doktor.. ama bebeğimin başı aşağıya bayağı yerleşmiş çok baskı hissedersen istirahat et dedi. bir korku sardı beni.. hiç bişeyimi de yasaklamadı.. içinizde böyle olan var mı..
ultrasondan görüolar nanlaelaelaelaelaebebegin kafasını aşahı yerleştirdini nasıl anklıyolar altan muaynemi edişyolar
banada girmiyor 2 kere oldu gece gerilirken oldu sanırım. dahada bişi yokkızlar bana hiç kramp girmiyordu 2 gündür başladı
çok canım acıyor dün baldırıma girdi akşam yatana kadar orada ağrı kaldı
biraz önce ayağıma girdi çok fena oluyor yaaa mafoldumben
var mı kramplı başka kimse
Selam kızlar a.s.
Bugun asırı derecede ıcım sıkılıyor nedensız daralıyorum offf ya bilmiyorumkismile
Hastaneye gıden annişlerin masallah bebişlerine allah nazarlardan saklasın ins.
Erken dogum tehlıkesı tasıyan annişler kendınıze cok dıkkat edın bebişler zamanında dogsun :Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız
bende dün doktor gittim bebeğin kalp atışı 145lede nst sancılarım 60lara kadar yükseliyordu ama sanırım 100ün üstü teklikeymiş benim bebiş bu hafta dktor beyin 4 ölçüm sonucu olarak 36 haftalık çıktı yine sanırım hala 3 haftam var ben korkuyordum erken doğar diye doktorumuz bebek 3200 3400 doğar 2500 üstü normal merak etmeyin 35oo sonrası zor doğuyordemişti şimdide kafa yapısının büyük olması durumunda iki hafta sonra galiba 38 haftamda çatı muayenesi yapacağını ve ona göre doğuma karar vereceğini belirttibebek 3800 filan olur dedikafamızı iyice karıştırdıgeçen hafta haftada bir gel bu hafta 2 haftada bir gelinde dedi bende hatırlattım geçen haftada geldiğimizi o zamanda içiniz rahat etsin her hafta gelin dedi
bebeğim kız 32 haftayken 2360 dı..bende 73 kiloyum 13 kilo aldım.....benim haftamda olanların sancıları başlamış bende çatı ağrısı dışında ağrı yok ama normalmiş....bu haftalarda nst erken değilmi merak ettim
benimde
33 artı 1 de bebik
2520 gr idi
şişkoymuş benım bebek
erkek zatii
adı muhammed ege inşş
bende 78 kiloyum
25 kg aldım
mrb annişler biz geldik hastaneden şimdi çıktık oğlumun sağlığı çok şükür yerinde ters dönmüş şeklini almış erken doğum riskimiz hala devam ediyo ama doktor bile şaşırdı helal olsun dedi hala doğurmadın çok ii bakmışsın dedi 36. haftaya kadar bi problem olmasa oğlum annişini zorlamasa normal doğuma müsait bi yapım varmş ama bi problem olursa sezaryen yapcakmış çok pozitif olduğum için doktor sen normal doğum yaparsın dedi bugün tam 30+0 olduk boyumuz 40 cm kilomuz 1520 moralim süper darısı sizlerinde başına inşallah
selam arkadaşlar dün doktordaydık oğlum 2100 gr. ve 43 cm olmuş 33+2 deydik. bende hiç kilo almamışım. haka 6 kilodayım..böyle giderse 8 kiloda bitirirsin dedi doktor.. ama bebeğimin başı aşağıya bayağı yerleşmiş çok baskı hissedersen istirahat et dedi. bir korku sardı beni.. hiç bişeyimi de yasaklamadı.. içinizde böyle olan var mı..
Selam kızlar biz de bugün doktordaydık, 31+0 da 2100 gr 42 cm olmuş minik Kerem, kilosu son iki gidişimizde de bana gayet iyi geldi ama benim doktor bir ilginç, 3000 gramı geçer herhalde ama 3500 i sanmam dedi, nerdeyse zayıf muamelesi yapıyor adam, sizce de iyi bir rakam değil mi ya
hadi yaaa sen bizim o tarafta idindimi ümraniye de .. ufffff bende evimi özledim ama daha burdayız :=========))))))
sorunlu anne öyle bi renk seçmişsinki okurken gözlerim ağrıdı bu ne kız böle:mymeka:
sen erdemde mi karar kıldın en sonunda doğum için?
kızlar ya..şimdi şubat annelerinin meleklerine baktım..yavaş yavaş gelmeye başlamışlar...ay çoook heyecanlandım ben!!!!
canım sende erdem de dogum yapcan demı
Kızlar bı sorum olacak ya s.a.t ıle ultrason un werdıgı haftaları bırbırıne uymayan war mı doktor adet duzensızlıgındende olur dedı bende sımdı cok karısıgım ya bızım kız ne zaman dogacak acaba kı
kızlar ya..şimdi şubat annelerinin meleklerine baktım..yavaş yavaş gelmeye başlamışlar...ay çoook heyecanlandım ben!!!!
Kızlar bı sorum olacak ya s.a.t ıle ultrason un werdıgı haftaları bırbırıne uymayan war mı doktor adet duzensızlıgındende olur dedı bende sımdı cok karısıgım ya bızım kız ne zaman dogacak acaba kı
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kuzularda bomba gibidir a.s bizde çok iyiyiz artık her hafta nst ye giriyoruz benim kuzumun gelmesine 16 gün kaldı teyzeleri:1rolleyes:
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kuzularda bomba gibidir a.s bizde çok iyiyiz artık her hafta nst ye giriyoruz benim kuzumun gelmesine 16 gün kaldı teyzeleri:1rolleyes:
yok canım ben ya küçükyalı deltada yada medicanada yapaçağım...nbenim dr çakmak erdemde çalışmıştı daha önceleri,pek tavsiye etmedi bana..sebebini bilmiyorum ama....
canım brenimkide uyumlu değil...kilosu ve gelişimiyle alakalı bişey bu canım...çok ta takma kafana büyük fark yoksa....
hadi hayırlısı olsun numaranı werdinmi sen aldınmı bizden numara haberdar olalım bnde medicanada doğum yapacağım karşı karşıya olacağız kız:)Evet canım erdemde dogum yapıcam ınsallah bakalım daha gıtmek nasıp olmadı haftaya ıns. muaneye oraya gıdıp ordan dewam edıcem guclubacismile
ne gusel renk ıste neyı war gıssssssss naniknaniknaniknanik
ewet 5 doğum wardı en son kesin daha wardırda 1,2güne dökülürler işte bizde şubata başlicaz böle 3,5 derken...kızlar ya..şimdi şubat annelerinin meleklerine baktım..yavaş yavaş gelmeye başlamışlar...ay çoook heyecanlandım ben!!!!
o hep değişik değişik çıkıyo doğum s.a.t.ne göew olur 38 haftadan itibaren bekleyebiliriz 41,42lerde bile doğanlar war..Kızlar bı sorum olacak ya s.a.t ıle ultrason un werdıgı haftaları bırbırıne uymayan war mı doktor adet duzensızlıgındende olur dedı bende sımdı cok karısıgım ya bızım kız ne zaman dogacak acaba kı
16 günmü amanınnn ne kadar az kalmışi sezaryenmi olacaksın we kaç haftadasın şuan?kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kuzularda bomba gibidir a.s bizde çok iyiyiz artık her hafta nst ye giriyoruz benim kuzumun gelmesine 16 gün kaldı teyzeleri:1rolleyes:
heyecanlanmakta hakılsıın. ben daha 31. hafatadayım ben bile çok heyecanlıyım. martın sonu anası olduğum halde eyvahedigeldismile
canım bildiğim kadarıyla o her bebekte oluyor. her uzvu farklı haftayı gösteriyor. bizim bir arakadaşın bebek süreklli 2 hafta önde gidiyordu. doktor bir şey olmaz zamanıında doğar dedi 20 gün erken geldi. ama arkadaşın adetleri gayet düzgündü. yanii biz bu sıpaların oyuncağı olduk onların keyfi ne zmana isterse o zaman gelecekler kaydirigubbakcemile3
kuju sağol canım
kızlar doğum kilosu doğana kadar çok değişiyor doktorlar 3400 geçmez diyor ama bir sonraki kontrolde bebek iri olacak diyebiliyor galiba doğum zamanına bağlı kafanıza takmayın kiloları gerçekten suyu iç organları sağlıklı olsun diğer şeyler boş
hadi hayırlısı olsun numaranı werdinmi sen aldınmı bizden numara haberdar olalım bnde medicanada doğum yapacağım karşı karşıya olacağız kız:)
ewet 5 doğum wardı en son kesin daha wardırda 1,2güne dökülürler işte bizde şubata başlicaz böle 3,5 derken...
o hep değişik değişik çıkıyo doğum s.a.t.ne göew olur 38 haftadan itibaren bekleyebiliriz 41,42lerde bile doğanlar war..
16 günmü amanınnn ne kadar az kalmışi sezaryenmi olacaksın we kaç haftadasın şuan?
canım sen sole cok fark warmı 31+5 1471 gr :gitme::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?