2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 18 ağustosta kaç haftalık oluo benimde 18 ağustosta kontrolü var acaba banadamı yapıcak doktor ikili test

tatlım allahın izniyle inşallah 18 ağustosta 12 haftalık olucak bebeişim.ikili test yapılıcak.sen 8 haftalıktın dimi.11 ve 13 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum ikili testleri.

kan sayımı, kanda şeker, tiroit yani toplam 5 adet test yaptı
size yapmadımı genelde bu testler yapılıyo biye biliyorum ben CADIARZU

ya dr bana daha hiç bir test yapmadı.geçen hafta gittiğimde allaha şükür ultr.normal dedi.18 gel test yapıcam dedi.bu arada biizm dr ağzından kerpetenle laf alınıyor kızlar.ben sorucam illa kendi hiç birşey demiyor.ikili teste alıcak.geçen sefer hemşiresi talilleri yazdı kağıda dr bey görsün onaylarsa bunlar yapılıcak dedi.malum gebelere yapılan tahliller.bizim dr baktı baktı.bunlar dursun önümüzdeki hafta yapmaya başlıycaz dedi.
kızlar geç değilmi.aranızda varmı bu zamanlarda testleri yapılan.11 yada 12 haftada.

hayırlı kandiller arkadaşlar bu gece bebişlerimiz için bol boö dua edelim başkasının sana ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim

Günaydın canım, bende Anakara dayım, sen hangi doktora gidiyorsun, merak ettim. Benim kan tahlillerim 6+5 haftalıkken yapıldı, bana da doktor 18 ağustos a randevu verdi, senin şu an kaç haftalık, testler için de bence de biraz geç gibi ama doktorlar ultrasonda bakınca anlıyorlar sanırım, sağlıklı olup olmadığını, ona göre test istiyorlar, çünkü bana da benim test yapılma zamanım çok geç gibi gelmişti, ama doktorum şu an çok sağlıklı ilerliyor için ferah olsun demişti, belki sana da ondan yapmamışlardır testleri.

gÜnaydın canlarım kandılınız mubarek olsun rabbım bÜtÜn dualarımızı kabul etsın gÜnahlarımızı baĞıŞlasın ınŞallah.... Kızlar o tahlıllerı bende yarın yapıcam ben ılk haftalarda yapılır dıye bılıyorum...

canım gazi hastanesine gidiyorum ben.ahmet erdem.ikiz doktorlar.mehmet erdem var bide.duymuşsundur belki.sen nereye gidiyorsun.bu arada seninki ne kadarlıktı.
ya şimdi huzursuz oldum.ultr.bakınca tabiki gözüküyor ama geç değilmi herkezin 6 yada 7 haftada başlamış testler.ben daha önce gittiğimde yani hamile kalmadan önce yapılan testler vardı ama bayağ oldu.nisandı galiba.inşallah dedğin gibidir bir problem görmediği için yapmamıştır testleri.

canım huzursuz olma...benim aşılamamı yapan doktor da 8.-10.haftalarda yapıyorum o testleri demişti. 8+3'te başka bir doktora gittim, o da şimdi uygun zaman, yapalım dedi, yeni yapıldı yani daha. sonuçlarını bile almadım henüz. her doktor farklı görüşte oluyor, bir telefon edip sor en kötü ihtimalle... kalbini ferah tut sen...

merhaba günaydın.Herkesin kandili mübarek olsun.tatil bitti ve geldim görmeyeli bir çok yeni arkadaş eklenmiş listemize ne güzel kalabalık olduk.bebişimi dün gördüm kalbi pıt pıt atıyor başı gövdesi resmen görünüyor hareket ediyordu çok duygulandım.şuanlık herşey normal dedi doktorum.test olarak bana idrar ve kan testi yaptı bir sorun yok dedi.çok şükür :Saruboceq:

Selam kızlar,bir haftadır aranızda yoktum,
Maalesef iyi haberlerle de gelmedim.

En son geçen çarşamba özel dr (Naciye hanım) gittiğimi ve bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadığımı yazmıştım sizlere.
Ama inadımdan fazgeçmeedim ve cuma günü kendi doktorumun çalıştığı hastanede dopler olduğunu öğrenince büyük bi hevesle hastaneye gittim,doktorum çok ilgilendi sağolsun.Baktı baktı ama makinadan ses gelmiyordu."Ben bu aletin yabancısıyım beceremedim heralde akşam gelde bi görüşelim"deyince ben çok fena oldum neden diyede soramadım o cevabı duymamak için.Neyse akşam gittik.
Aslında ses gelmemesinin sebebi,bebeğimin kalp atışlarının durmasıymış.
İnanamadım yaa,Halbuki sizler biliyorsunuz ne kadar çok istemiştim duymayı.
Dünya başıma yıkıldı sandım.Eşimin ısrarıyla Naciye hanıma tekrar gittik,sonucu doğruladı.
Bana nededi biliyormsunuz

"Üç kere düşük yaptın evlatlık edinin isterseniz" dedi.Verecek cevap bulamadım ne diyeceğimi şaşırdım.

Ya inanabiiyormusunuz?? neden ölmüş nasıl olmuş araştıralım diyeceğine bana bunu diyor

İnanın içim çok dolu ve yazmaya kalksam sayfalar sürebilir,sizi sıkmak istmeiyorum.
Sonuç olarak bebeğimi pazartesigünü aldılar içimden.
Öyle çok içim acıyorki anlatamam.Engelli doğarak zaten hayata 1-0 yeni başladık bu yenikliğimiz her yönden devam ediyor.

Ama bu kadar kafama takarsam sonunda olacağı budur işte,diyorum kendi kendime
Kendimi bebeğimin katili gibi hissediyorum.Çünkü karından bakılan ult da okadar çok bastırıyorlar ki ben bile o basınca dayanamıyorum o daha küçücük nasıl dayansın ,onun yüzünden mi acaba diyorum,yoksa başka bişi mi var diyorum.
Bir haftda üç kere ult girdim bu yüzden oldu diyorum,dr ilgisi yok diyor ama ben inanmıyorum.
Resmen kalbini dinleyeceğim diye bebeğimi öldürdüm yaaaa.
Siz,siz olun benim gibi yapmayın herşeyi kafanıza takmayın,akışına bırakın yoksa benim gibi canınızdan olrusunuz.
.
Allah sizi ve bebeklerinizi korusun,sağlıcakla kavuşun inşallah birbirinize.

bitanem allah sabır versin üzülme demek cok sacma bliyorum allah yardımcın olsun bitanemsenağlama

Evet duydum o ikizleri, ben özel bilgi hastanesine gidiyorum, op.dr. selçuk arslan, benim şu an 8+5 haftalık, testler 6+5 de yapıldı ama dediğim gibi gerek görseydi hemen yapardı, doktoruna güven ve kafanı takma boşver, benim özel durumlarım var, belki ondan bana daha erken yapılmıştır, sen içini ferah tut, senin kaç haftalık şu an?

Son düzenleme:

Canım, çok geçmiş olsun, sakın bu konuda kendini suçlama, ilahi takdir böyleymiş, kısmet değilmiş diye düşün, hayırlı değilmiş diye düşün, ama sakın kendini suçlama, çünkü kendini suçlamaya devam edersen işin içinden çıkamazsın ve giderek psikolojin bozulur. Hem neden böyle düşünüyorsun ki, sana kendini suçlu hissettiren sebep ne? Hiç kimse bilerek bebeğine zarar vermez, hele hele o bebeği çok isteyen biri asla, sadece sabırlı ol ve zamana bırak herşeyi şimdilik, sen iyi olmalısın ki, yeniden bebek için savaşma gücünü bulabilesin, güçlü ol lütfen.. Dualarım seninle olacak..

çok üzüldüm cnm Allah sabır versin sakın kendini uçlama herşeyde mutlaka vardır bi hayır.umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini doğurursun bu mubarek günde dualarım seninle

canım benim testlerim 6+3 de yapıldı ki ben gerekli diye biliyorum. doktor sağlıklı olduğunu bilebilir ama bu senin sağlığın ve ilerde bebekte olabilecek bir problem için, sen yinede doktoruna bir sor ultrasyondan bakarak senin kan değerlerini bilemez sanırım, belkide bir bildiği vardır bence ihmal etme en azından neden yapmadığını öğrenir için rahatlar. sonuçtan bizede haber ver olurmu canım :1hug:

canım allah dayanma gücü versin çok zor ama herşeyden önemlisi sensin lütfen kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…