- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.641
Bencede Nilüfer.Senin şu " leylek sıkı tut bebikimi" yazın var ya çok şeker...Güldürüyor beni
yok kizlar ya öyle sey olurmu hic..ben sormustum ilk haftadan basliyor dedi...beslenmene artik cok dikkat et dedi madem benden beslenmior neden dikkat et desinki...nasi besleniyo o zaman..size doktorunuzmu dedi merak ettim aceba yanlismi biliyorum
ayy kizlar yaa bende bebisim beslenemez diye nefret ede ede balik yemistim..zorla canimin cekmedigi seyleri yiyorum beslensin diyebosami gidiyo simdi yaa kafam karisti peki nasi büyüyo bizden beslenmiyoda
ayy kizlar yaa bende bebisim beslenemez diye nefret ede ede balik yemistim..zorla canimin cekmedigi seyleri yiyorum beslensin diyebosami gidiyo simdi yaa kafam karisti peki nasi büyüyo bizden beslenmiyoda
aynen bosnacım.dediğin gibi.benim bebişinde boyu şu anda 2cm.annesi verene kurban olsun.ayy kızlar hayırlısıyla allahım bebişlerimizi kucağımıza alamyı nasip etsin.
amin canım, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın...
boylarına poslarına bakmadan hareket bile ediyor sıpalar :)
bende aynı şeyi sordum dr.kendini sıkma bu kadar demişti.ben ceviz yiyem,yorum ya çok tiksindim.bana dr vitamin verdi onu içiyorum akşamları.ton balığının çoğu zararlıymış.duymuştum bende
18 ağustota ikili test var.allahın iziniyle iyi çıkar inşallah.
kızlar bişi sorcam biz kalp atışlarını duuyduk maşallah kuzuma
ikili tarama testi ne zaman oluyo bilen varmı diğer tahlillerimiz normal çıktı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?