2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok kizlar ya öyle sey olurmu hic..ben sormustum ilk haftadan basliyor dedi...beslenmene artik cok dikkat et dedi madem benden beslenmior neden dikkat et desinki...nasi besleniyo o zaman..size doktorunuzmu dedi merak ettim aceba yanlismi biliyorum

canım bebek direk yediklerimden değilde benim kanımdan besleniyor şu anda diye biliyorum .3 aydan sonra anneden alıyor.yani kanımızdaki vitaminlerden.zaten mide bulantısından yiyemiyorumki birşey.bana dr demişti süt içemiyorum diye panik olmuştum şimdiden kendini kasma demişti.tabiki yediklerime dikkat ediyorum.mesela sakatat yemiyorum.cola içmiyorum.kahve vs bıraktım.ama balıktaki vaitamini alıyor mesela.

ayy kizlar yaa bende bebisim beslenemez diye nefret ede ede balik yemistim..zorla canimin cekmedigi seyleri yiyorum beslensin diyebosami gidiyo simdi yaa kafam karisti peki nasi büyüyo bizden beslenmiyoda

esincim bebek bizden besleniyor tabi ama şu an çok küçük ve oluşum aşamasında olduğu için, ilerleyen aylarda olduğu kadar besin ihtiyacı yok. annenin depolarından alıyor ihtiyacını, o da azıcık bişey zaten... yani en azından doktor bu şekilde anlattı bana...
2 cm'lik kuzuların ne ihtiyacı olsun opuyorumnanaktan

süt içemiyenler birde light süt deneyin ben halen günde 2 kere kusuyorum ama light sütü yeni keşfettim laktozsuz olduğu için hazımsızlık yapmıyor ve kokusu da yok.süt içemiyorum diye 1 hafta kahroldum ama şimdi çok rahat 1/2 litre light süt içiyorum.

aynen bosnacım.dediğin gibi.benim bebişinde boyu şu anda 2cm.annesi verene kurban olsun.ayy kızlar hayırlısıyla allahım bebişlerimizi kucağımıza alamyı nasip etsin.

ayy kizlar yaa bende bebisim beslenemez diye nefret ede ede balik yemistim..zorla canimin cekmedigi seyleri yiyorum beslensin diyebosami gidiyo simdi yaa kafam karisti peki nasi büyüyo bizden beslenmiyoda

esincim boşa gitmiyordur, senin bünyen kuvvetleniyor en azından...
ama doktorların dediği, ilk 3 ay zaten zor, bir de zorla yemek yiyerek iyice zorlaştırmayın.
şimdilik şart değil, 3 aydan sonra hep birlikte hüpleticez inşallah :)

aynen bosnacım.dediğin gibi.benim bebişinde boyu şu anda 2cm.annesi verene kurban olsun.ayy kızlar hayırlısıyla allahım bebişlerimizi kucağımıza alamyı nasip etsin.

amin canım, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın...
boylarına poslarına bakmadan hareket bile ediyor sıpalar :)

kızlar bende 8+6 dayım dün geceye kadar oh benim midem bulanmıcak diyordum gece saat 5 de bulantı bir başladı komşular öğürtümü duymuşlardır sanıyorumhatta öğürmek ne demek resmen böğürdüm

amin canım, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın...
boylarına poslarına bakmadan hareket bile ediyor sıpalar :)

süpersin valla.kaydirigubbakcemile3benzetmeye bayıldım.bencede sıpalar daha fasüülye hepsi annelerin nasılda midelerini bulanıyor.şaka bir yana sağlıklı olsunlarda razıyız dimi kızlar mide bulantılarına

hepinize iyi akşamlar janlarım belki gece girerim,lütfen bol bol dua edin yarın dra gidicem bebeğimi görür kalbini duyarım inşallah,cümlemiz de inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugünü de bitirdik çok şükür :)
akşamları girecek halim olmuyor bulantıdan...
midem iyiyse o zaman da bir köşede sızıp kalıyorum.
hepinize iyi akşamlar, sağlıklı, huzurlu bir gece geçirelim inşallah bıdıklarla :)

kızlar bişi sorcam biz kalp atışlarını duuyduk maşallah kuzuma
ikili tarama testi ne zaman oluyo bilen varmı diğer tahlillerimiz normal çıktı zemuszemus

kızlar ne çok şey birikmiş valla...
ben 2 günlüne tatile gittim.orda giremedim tabi.özledim sizlerii

canım 18 ağustosta kaç haftalık oluo benimde 18 ağustosta kontrolü var acaba banadamı yapıcak doktor ikili test

kızlar bişi sorcam biz kalp atışlarını duuyduk maşallah kuzuma
ikili tarama testi ne zaman oluyo bilen varmı diğer tahlillerimiz normal çıktı zemuszemus

valla canım ben 11 haftadan sonra yapılıyor diye duydum.buarada dr sana ne tahlili yaptı .benim dr sadece karından ultrosona baktı.ne kan ne idrar hiçbirini istemedi

saolun kizlar valla aydinlattiniz beni bende canim cekmiyor ama öyyle yiyordum benimki 9 haftalik simdi...bende korkuyodum besleyemiyorum diye iyimis ya böle daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…