2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şahsım adına kocamanım :)))) iyiyim canım sen nasılsın

:dance: zambakk napıyonn gızz ıyımısınnkendıne geldınmı temızlıkten soraa

heyy ıkız anasıı nezman doguruyon

Günaydın..

Selinius, yakın olsan da gelsen keşke, böyle deyipte üzme bizi yaa, inşallah senin içinde bir toplantı yaparız, sen Ankaraya gelince :))

Selam...

ben ve bebişimde ii

aaa kzılar bu arada geçen hafta eşimin amcsında idik ya babaanneside ordaydı .... oyy oyy kaynnamdan bir ağlıyor bir ağlıyor analtamam size ... bana dediki o neler hak ediyor neler çekmesi gerekiyro ama sen yapamazsın belli senin halinden :):):):):):)))

eşimde babaanen bedduaalrınla hepimiiz ayrı bi daha düşürdün zaten bi araya gelemiyrouz torunalrına haster bize hasret vatanına hasret daha ne çektireceksin fitleme karımı sakın :)))))))))) kadın gene dedi ben en kadar doldursamda senin karınnın gücü ona yetmez çok iyi niyetli bu gelin :))))))))))

asyyy :)) o kac senelık evlı bagada suanda cocu olmatsn bı akrabam cok cırkınlesmışsın dıyıp duruyo dr hamıle ksdınları herkez kıskanır dedı
Kim kız o baktım aşağıda yok öyle biri.
varr varrr

ay kremle ılgılıduır nerden aldın sahte olmasın

Selam kızlar bız geldık saolsun esım ewı aradı uyandırdı yoksa ben hala uyuyodum kötükedihüsokötükedihüso

Selkie canım ne kadar kendıme dıkkat etsem sanırım o kadar hasta oluom bende saldım cayıra hasta olmadan once sureklı arkasını donuk yatan herıf sımdı donmuyor benı sınır edıyor klava:
ne aksi oluyor bu erkekler ya

Gülencim ben çamlıcada oturuyorum canım

bilmem ki belki geriliyodur benim arada atlete takılıyo o zaman çok acıyo e hassas tabi oralar da zaten kocaman oldular korkunç görünüyolar
amin cnm amin,biz de iyiyiz,şimdi kahvaltımızı yapıyoruz bir yandan dün kızçemin cicilerini yıkadım ev bebek kokuyor bu dalin sayesinde:)))

ben de hala kahvaltı yapmadım üşeniyorum markete inip ekmek almaya üşenenin çocuğu da olmazmış aslında gerçi bizim de zorla oldu :ecrin_bebek:

Canım benimde pazar gününden beri iki göğüs ucumda acıyor.Göğüslerim hiç şişmedi ama uçları neden bu kadar acıyor anlamadım.Ben karnımı her yağladığımda uçlarınada sürüyorum ama buna rağmen yinede çatlayacaklar gibi duruyor.

delikafadulden yapmazsanız küserim ama bak tahminen yaza bebekleri tüp bebek yaptırdığım yere götürücez el öptürcez Osman amcalarına kaydirigubbakcemile5
mayadsamı yaptırdın

yalnız babaannedede ıs yok kız ınsan oyle dermı gıt kaynsnana anlat olayıı ayy kıyamett koparrr
zemuszemus
kötümüyüm neyimm

evet canım beberklerle bulusuruz artık sole hazıran ayında

Valla bilmiyorum kızlar sanırım süt üretme ve pompalama çalışmalarına hazırlık var içeride.ıŞin garibi sadece sağ göğsümde böyle bir ağrı var...Neyse yarın dr. sorup size de nedenini söylerim...

Günaydın kızlar. Deli gibi uyumuşum... :)

Geçmişe göz attım bugün doğuran falan yok sanırım.

Fty, geçmiş olsun arkadaşım, az kaldı az daha dayan..

Dün benim kaynana-görümce de beni deli etti... Israrla buraya gelmelerini istiyorum şimdi, yapacaklarım var...bayanssulusmile

Dün Koçtaş'a gittim ama bi şey yok. Banyom için birkaç bi şey aldım. Bi de İkea'ya göz atmalıyım... :)

Öpüyoruz herkesi. Çok açız, babacık kahvaltı hazırlasın diye bekliyoruz.

yürü git lan markete ekmeğe oturmuş burda bebekleri de aç bırakıyor

günaydın tatlım ben de üşene üşene gidim de ekmek alıp karnımı doyurayım bari sana da afiyet şeker olsun canım

incir kurusu yedim içerde kuduruyolar şu an muz da yedim anlıcan onlar diil ama ben açım :)) ama gidicem kızma opuyorumnanaktan
Yaparız yaparız, hem bebiklerde ele avuca gelmiş olur yaza, daha neşeli bir ortam oluştururuz...

inşallah yaw hadi bakalım boshayallersmile

günaydın kızlar,
bizde saat 11 uyandıkkaynana evde durmuyo zaten sabah sabah binayı bir turlar,
bende evi topladım hala ortada yok karı sinir oluyorum ya kahvaltını yap sonra
nereye gidiyosan git bende onu bekliyorum ya bir yerde doyurur karnını yada hadi kahvaltı hazırla der.ya sinirlerim bozuluyo hergün böyle ben aç aç bekliyorum..Çok üzgünüm çoook

evet canım Maya da sen nerden biliyon orayı bakim :ecrin_bebek:
babytwinmi ne vardı ordan oda matada tedavı oldu osman hoca dogurttu onu
ınsallakk sutt hazırlıgıdır yarın kontrolmu var

şştt işmii yaptırcannmıı onlaraa
ooo anmaa uyumuşşsunuz

ben bayılırdım bu satte kadar yemezsemm
ben 1 ekmek yedım sabah oglen yemegı yıcem

Kaynanan sende mi ohaoldumsmile

O nasıl iş yahu, beklenir mi hiç... Bak daha çok sinirlendim şimdi. Otur ye arkadaşım, eziyet sana resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…