2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben öye bayılırım ani giriş çıkışlaraaklinialirimsmilesositososito

ya bişi sorcam ben afedersiniz ama tuvalete girdim popamdan kan geldi acaba bende basur mu var tuvaletimi yaparken oldu sadece off ya tedirgin oldum. şimdi

LAVıNıAEBRU gerçekten özel hastenelerin fiyatları çok farklı burdada aynı ama sanırım istanbul biraz daha pahalı hizmet aynı hizmet niye böyle anlamıyorum sankim kral dairesinde yatırıyolar.
kussebcim hepsinin anlaşmaları farklı galiba bizden aldıkları yuzdelik dikimin farkına bak..napcez bi şekilde bi yerlerde dogurecez benim için iyi muamele cok önemli güleryüz yokda sinirden sancılarımda kesilir yerim suni sancıyı ah gidi ahh zavalli annecimın korkudan sancıları kesilmiş dogummhanede..

Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting. dan yaparsan, for websites den image url yazan kısımdaki linki kopyalarsan kk kabul ediyor, sorun olmuyor..

nst gırmek ıcın hastaneyı aradım muaynesız nst 15 tl

ya bişi sorcam ben afedersiniz ama tuvalete girdim popamdan kan geldi acaba bende basur mu var tuvaletimi yaparken oldu sadece off ya tedirgin oldum. şimdi

Aman ihmal etme, ılık su tut duşta. Ya da yapabilirsen pamukları sıcak suya batırıp orayakoy bekle biraz. Devam ederse doktoruna söyle. Benim gözüm korktu, çok çektim bundan.

Ben her hafta giriyorum bedava. Özel hastane değil mi?

ya benim pcyemi bişey oldu sitemi yavaşladı.neyse ben anneme geçeyim acıktım neler yapmış bi bakayım.Gülen uzan biraz belki geçer.herkese iyi akşamlar.

çok zorlamışsındır cnm
bende gulayy

belimi ovsana kızz
senin belini çiğnerim uleeeeennn
bizimki 28miş sanırım 42 yada emin değilim kocama soram bakam bi...
bende warrrrrrrrrr sinir olurum hamileytken cıktıÇok üzgünüm çoook

bndede war sanki minik bi çıkıntı gibi ama gidiyo bazen ay ne bilem ama rahatsız etmio geçer umarımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…