- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.341
evi topladım geldim nabersiniz.
ASİNAZ hadi kendine iyi bak canım hadi güzel haberlerle gel.
KUJU oh ne güzel bebiş dönmüş kiloda almış hadi gözün aydın.
EDEBİYATCI222 perde güzel ama bir ay uzun boncuklu perdelerden al onlarda güzel olur.
GÜLEN çorbayı yediğine göre yakmamışın iyi hadi afiyet olsun.
HASRET maşallah kız bir giriş yapıyon pir giriş yapıyon.Hamilelikte sakatat çok önemlidir bol bol yiycekmişin özellikle kırmızı et bebişe kilo aldırıyomuş bilginize.
hadin görüşürüz ben yuvarlanmadan inim durağa dua edin emi bana,bizim burası tam takır bayır valla tübe tübe byeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
bende gulayykıymet
ben öye bayılırım ani giriş çıkışlaraaklinialirimsmilesositososito
kussebcim hepsinin anlaşmaları farklı galiba bizden aldıkları yuzdelik dikimin farkına bak..napcez bi şekilde bi yerlerde dogurecez benim için iyi muamele cok önemli güleryüz yokda sinirden sancılarımda kesilir yerim suni sancıyı ah gidi ahh zavalli annecimın korkudan sancıları kesilmiş dogummhanede..LAVıNıAEBRU gerçekten özel hastenelerin fiyatları çok farklı burdada aynı ama sanırım istanbul biraz daha pahalı hizmet aynı hizmet niye böyle anlamıyorum sankim kral dairesinde yatırıyolar.
ewet canım benim strese girdigim an solugu burda alıorum sagol canıımmm..bu arada bu tıckeri yaptım ama cizelgeye eklemiyo daha dogrusu hani sadece http ile baslayan linki kopyalamıo hepsini alıo içine ve kk da KABUL ETMİYO NASI EKLİYCEZ KK YA SİNİR OLDUM YAPAMADMÖ
ya bişi sorcam ben afedersiniz ama tuvalete girdim popamdan kan geldi acaba bende basur mu var tuvaletimi yaparken oldu sadece off ya tedirgin oldum. şimdi
bendede war cok kabızsam oluyo sadece kanam 1 damla kadar..hamilelikte oluyo canımya bişi sorcam ben afedersiniz ama tuvalete girdim popamdan kan geldi acaba bende basur mu var tuvaletimi yaparken oldu sadece off ya tedirgin oldum. şimdi
bendede war cok kabızsam oluyo sadece kanam 1 damla kadar..hamilelikte oluyo canım
ya bişi sorcam ben afedersiniz ama tuvalete girdim popamdan kan geldi acaba bende basur mu var tuvaletimi yaparken oldu sadece off ya tedirgin oldum. şimdi
nst gırmek ıcın hastaneyı aradım muaynesız nst 15 tl
bende warrrrrrrrrr sinir olurum hamileytken cıktıÇok üzgünüm çoookmeme gıbı bısı varmıq
aaa vallahi oldu tesekkür ederim simenaycımm tıcker ı hallettim sayendeolumunekankayizsmile
çok zorlamışsındır cnmya bişi sorcam ben afedersiniz ama tuvalete girdim popamdan kan geldi acaba bende basur mu var tuvaletimi yaparken oldu sadece off ya tedirgin oldum. şimdi
senin belini çiğnerim uleeeeennnbende gulayy
belimi ovsana kızz
bizimki 28miş sanırım 42 yada emin değilim kocama soram bakam bi...nst gırmek ıcın hastaneyı aradım muaynesız nst 15 tl
bende warrrrrrrrrr sinir olurum hamileytken cıktıÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?