2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol İncele bakalım beyenecekmisin?

ben bu aralar sırf kilo alcam dayanamıycam yiycem diye hiç yapmıyorum hamur işiiizemuszemus
Çokk beğendim beknurcum, ellerine sağlık
Şu kurabiyelerin provasını yapayım önümüzdeki hafta aklinialirimsmile
Ama doğum zamanı bunları yapmaya vaktim olacak mı ? Bebişin geleceği günü de tam bilmiyoruz, nasıl yapsak ki bilmiyorumkismile

Bu arada bende öyle, eskiden neler neler yapardım, sırf yemeyeyim diye yapmamaya çalışıyorum
Ama yarın işyerindeki son günüm için bir tiramisu yapacağım arkadaşlarıma bayanssulusmile
ebruu :) aksama gorusuruz
hasrett hamılleler cıger yermıkıı
Yemez mii
valla bılmemde benım dr pipisine altın asıcak galba 4.5 istiyo :1ninca:
kaydirigubbakcemile3
Kızlar şafak 6 olunca işler çıldırıyormuş, bunu yaşayarak anlamış oldum...
Sayfa açık ama bakamıyorum, yazamıyorum, kimse alınmasın olur mu opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 kolay gelsin tatllıımmm opuyorumnanaktan

4 buçuk milya mı ?akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Bence külçe altın takmalı seninki... O ne kız öyle?!

Ben de yarın yine NST'ye giricem. Sıkıldım artık. C.tesi için de rndevu aldık bebeğimi görmek istiyorum artık... :)

bendee ozledımm bebıkıı bı hafta oldu gormuyelı

güzeller ve melekleri ben iki-üç gün olmayabilirim yarın dra gidicem şeker testim var tekrar ne hikmet ise,kan tahlilimde var bi de kontrol dua edin de güzel haberler ile dönelim teyzeleri,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

Bunu ben de anlamıyorum, bizim burda da spinal sezeryan 400 (ssk payından sonra kalan), başka hastanelerde 1000 den aşağı değil, çocuğu çıkardıktan sonra kuş mu konduruyorlar oraya bilemiyorum :))))
sorma galiba dewlettle anlaşmalarına baglı..
ebruu mılletın dr ozele gonderıp paraya para katmak ıster senınkı devlet demıs acıkcası bende devletten korkuyorum
benim gittigim doktorumun hastaneside özel ama normal yaptrmıo sadece sezeryan..o yuzden beni dewlete sewkedecek ama ordaki muamele korkutuyo beni gülencim kayınvaldem anlatır doguma gittim odada ebeler halay cekiyo umurlarında degil diypo gencliginde ..bi tane hemsire gözüne kestrmiş benimle sen ilgilen neyse werrz hakkını demiş oda kadının suyunu patlatmış hemen dogumunu yaotrmıs sonrada el haslıgını sormuş..ya ne bileyim işte bunları duydukca..

ewet simenaycım arada gene takılıo işte kafama sonra kışkışlıorum bunları..

ne bılım ben yenmez dıye bılıyorum yurek böbrek cıger felan sız yıyomusunuz
ciger kavurmsada pek severımm

ohh yarasınn bebısee sutt
benımkıde kıpıkr kıpır karnı doydu tabı sıpanın

SeLam kızLar NASILSINIZ ? gamyoncuiremsu
merhabaa nerde kaldınn CADIARZU

neree gıdıyonn uc gunn gızz
hadı ıns guzel haberlerle gell

ebru dr senı gözetmek zorunda madem oyle dr degıstır yanıı bende korkarım

Sen de nehircim, hayırlı haberlerle gel inş.
Neden 2-3 gün yoksun ama ?
Ben hiç duymadım öyle birşey bilmiyorumkismile
Bugün sevmememe rağmen az bişey yedim de..

Canancım, bebek emeklemeye yürümeye başlayınca kopartır onları ama o zamana kadar yapayım hevesimi alayım diyorsan güzel fikir bence, yap

Bir Nokta, hoşgeldin

Bosnacım, kolay gelsin canım, dikkat et, yorma kendini fazla.

Asinaz, güzel haberlerle gel inşallah..

Laviniaebru, takma kafana bu kadar, şimdiden strese giriyorsun, herşey olacağına varacak eninde sonunda ama doktorunla konuşsanda o devlet hastanesinden bir doktor ayarlasa sana olmuyor mu?

İyi haberlerle gel inşallah canım.

basınn agrımıyomuu uyuyunca cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…