- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.301
Çokk beğendim beknurcum, ellerine sağlıksaol İncele bakalım beyenecekmisin?
ben bu aralar sırf kilo alcam dayanamıycam yiycem diye hiç yapmıyorum hamur işiiizemuszemus
Yemez miiebruu :) aksama gorusuruz
hasrett hamılleler cıger yermıkıı
kaydirigubbakcemile3valla bılmemde benım dr pipisine altın asıcak galba 4.5 istiyo :1ninca:
kaydirigubbakcemile5 kolay gelsin tatllıımmm opuyorumnanaktanKızlar şafak 6 olunca işler çıldırıyormuş, bunu yaşayarak anlamış oldum...
Sayfa açık ama bakamıyorum, yazamıyorum, kimse alınmasın olur mu opuyorumnanaktan
4 buçuk milya mı ?akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Bence külçe altın takmalı seninki... O ne kız öyle?!
Ben de yarın yine NST'ye giricem. Sıkıldım artık. C.tesi için de rndevu aldık bebeğimi görmek istiyorum artık... :)
Bebek odasının kapısına böyle bir şey yapsam mı? :))
yap yap emeklerken asılıp koparsın hepsinii
ben mutfama ısrtıyom kırmızı dolabım kırmızı sıyah ama bı turlu yapamadım dada yapamam herhal
Olabilir arkadaşım, ben mutfağımın kapısına yapmıştımBebek odasının kapısına böyle bir şey yapsam mı? :))
sorma galiba dewlettle anlaşmalarına baglı..Bunu ben de anlamıyorum, bizim burda da spinal sezeryan 400 (ssk payından sonra kalan), başka hastanelerde 1000 den aşağı değil, çocuğu çıkardıktan sonra kuş mu konduruyorlar oraya bilemiyorum :))))
benim gittigim doktorumun hastaneside özel ama normal yaptrmıo sadece sezeryan..o yuzden beni dewlete sewkedecek ama ordaki muamele korkutuyo beni gülencim kayınvaldem anlatır doguma gittim odada ebeler halay cekiyo umurlarında degil diypo gencliginde ..bi tane hemsire gözüne kestrmiş benimle sen ilgilen neyse werrz hakkını demiş oda kadının suyunu patlatmış hemen dogumunu yaotrmıs sonrada el haslıgını sormuş..ya ne bileyim işte bunları duydukca..ebruu mılletın dr ozele gonderıp paraya para katmak ıster senınkı devlet demıs acıkcası bende devletten korkuyorum
Bir süre önce de yazmıştın, bu konuda dertliydin, hala çözemedin mi Ebrucum, kendini sıkma bu kadar, herşey olacağına varıyor, sancı geldiği an inan ne özel ne devlet, aklımıza bişey gelmez bence o an, bir an evvel doğurmaya ve bebekleri kucağımıza almaya odaklanırız, ama sen sezeryan istemediğin için devlete yönlendiriyordu doktorun hatırladığım kadarıyla değil mi?
merhabaa nerde kaldınn CADIARZUSeLam kızLar NASILSINIZ ? gamyoncuiremsu
güzeller ve melekleri ben iki-üç gün olmayabilirim yarın dra gidicem şeker testim var tekrar ne hikmet ise,kan tahlilimde var bi de kontrol dua edin de güzel haberler ile dönelim teyzeleri,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
Sen de nehircim, hayırlı haberlerle gel inş.güzeller ve melekleri ben iki-üç gün olmayabilirim yarın dra gidicem şeker testim var tekrar ne hikmet ise,kan tahlilimde var bi de kontrol dua edin de güzel haberler ile dönelim teyzeleri,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
Ben hiç duymadım öyle birşey bilmiyorumkismilene bılım ben yenmez dıye bılıyorum yurek böbrek cıger felan sız yıyomusunuz
ciger kavurmsada pek severımm
ohh yarasınn bebısee sutt
benımkıde kıpıkr kıpır karnı doydu tabı sıpanın
ebruu :) aksama gorusuruz
hasrett hamılleler cıger yermıkıı
merhabaa nerde kaldınn CADIARZU
kıs nere gidiongüzeller ve melekleri ben iki-üç gün olmayabilirim yarın dra gidicem şeker testim var tekrar ne hikmet ise,kan tahlilimde var bi de kontrol dua edin de güzel haberler ile dönelim teyzeleri,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
Bebek odasının kapısına böyle bir şey yapsam mı? :))
Çok güzel görünüyo... Eğer odanda kiriş varsa bunu duvara da yapabilirsin..
güzeller ve melekleri ben iki-üç gün olmayabilirim yarın dra gidicem şeker testim var tekrar ne hikmet ise,kan tahlilimde var bi de kontrol dua edin de güzel haberler ile dönelim teyzeleri,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
Gülencim bugunlere asırı yorgunluk var canım üstümde gec uyanıyorum ama hala uykumu alamıyorum sanırım sersem gıbıyım sızı takıp edıyorum ama yazmaya erınıyorum ayyy ben dogum yapmak ıstıyorum akannehir
kan yapıomuş ciğeri önerio doktrlr ilk aylar önerilmiyo sakatat sadecesositososito
basınn agrımıyomuu uyuyunca cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?